User
Pass
2FA

Tiuit in urechi

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message1238
linke

[Wicked Sick]

Status: Offline
(since 11-12-2019 10:52)

Votes: 935

Post Posted: 15-08-2014, 19:50:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun, ca sa fiu direct si concis. Ieri am ascultat la casti muzica pe telefon (la nivel normal, ~ nivel 4-5 la Samsung) dupa care am auzit cum imi tiuie efectiv urechea dreapta. Pe moment n-am bagat de seama, crezand c-o fi din cauza nivelului ridicat de asculare. Insa, dimineata asta am fost uimit ca tiuitul ala inca persista, la un nivel mai mic e adevarat. De fiecare data cand imi supun urechea la orice nivel de sunet, tiuitul ala devine din ce in ce mai puternic. Nu stiu despre ce-i vorba, vreau oricum sa actionez din timp... sa n-apara eventuale complicatii. Nu stiu daca-i vorba de Tinitus, de boala Meniere, de orice alt shit dar devine suparatoare senzatia...
@ Vreau niste pareri cu privire la situatia asta (premiera pentru mine) si, eventual, niste sfaturi.
@@ Nu-mi atasati link-uri catre diverse site-uri, pentru ca nu ma ajuta... why ? Pentru ca, practic, nu stiu de ce sufar.
Mersi.

Daca ai cumva presimtirea ca un membru al familiei tale are de gand sa mearga la vot sa voteze PSD, fa o fapta buna si ascunde-i buletinul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 15-08-2014, 20:10:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ccel mai simplu sfat il stii. Noi ne stim de atata timp asa ca sper ca nu te superi pe mine cand iti zic ca esti batut in cap sa postezi aici in loc sa mergi direct la un ORL-ist. Exista niste aparate care masoara ce auzi tu cu timpanu vietii si te poate diagnostica relativ repede (5-10) minute, mai mult decat ti-a luat sa postezi treaba asta.

Daca avem doctori printre noi, aveti legatura.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
linke

[Wicked Sick]

(since 11-12-2019 10:52)

Votes: 935

Post Posted: 15-08-2014, 20:50:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tinand cont ca azi e sarbatoare, oricum as fi fost degeaba. De aceea, pana maine m-am decis sa ascult si niste pareri. Ca-i posibil s-o pot trata la mine acasa...

Daca ai cumva presimtirea ca un membru al familiei tale are de gand sa mearga la vot sa voteze PSD, fa o fapta buna si ascunde-i buletinul.

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 16-08-2014, 06:10:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E vina mea, ca n-am tinta -

Ok, eu am patit asa cand am fost la bazin, mi-a intrat apa in urechi si am trecut cu vederea, de la casti, nu prea cred ca are cum sa-ti tiuie, decat daca ai ascultat muzica tare si non stop. Oricum nu tre sa te duci la doctor, asteapta sa treaca si daca nu iti trece te duci.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
ValenTyNo95

[FREAKZ E BAZA]

(online 3 weeks ago)

Votes: 262

Post Posted: 20-08-2014, 15:07:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

În primul rând, podul palmelor trebuie pus peste urechi. Degetele vor fi orientate spre spatele capului. Degetele mijlocii trebuie poziþionate unul spre celãlalt, puþin deasupra punctului unde se terminã craniul. Acum, degetul arãtãtor de la ambele mâini trebuie ridicat ºi pus peste cel mijlociu. Pe urmã este simplu: repetând miºcarea cu degetul arãtãtor peste mijlociu mai rapid, bate cu arãtãtorul la baza craniului ca într-o tobã. De fapt, cu palmele care acoperã urechile, se va ºi auzi ca o tobã. Repetaþi bãtaia de 40-50 de ori. Depinzând de severitatea þiuitului, poþi repeta aceastã tehnicã de câteva ori pe zi.

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook

FREAKZ E BAZA !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  

The time now is 20-07-2025, 20:18:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password