User
Pass
2FA
 
 

World of LOREcraft

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5722
Seanyne

[The Lorekeeper]



Status: Offline
(since 15-01-2014 12:27)
Joined: 29 Dec 2012
Posts: 20, Topics: 1
Location: Constanta

Reputation: 65.8
Votes: 7

 
Post Posted: 19-03-2013, 04:23:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Am deschis acest topic pentru amatorii de lore din guilda noastra si nu numai. Aici voi posta, cand am timp (macar o data pe saptamana), articole (traduse in limba romana) despre istoria lumii in care ne jucam noi, originile raselor si claselor, povestile diverselor personaje relevante in desfasurarea jocului, inclusiv lore-ul din spatele bossilor cu care ne certam noi in mod frecvent.


    1. Doar eu postez aici. Nu veniti cu comentarii aiurea, nu puneti intrebari stupide. (in cazul in care aveti de remarcat ceva, faceti asta in topicul de discutii)
    2. Daca aveti totusi intrebari sau doriti sa aflati mai multe despre un lucru anume, imi spuneti pe private message si eu voi incerca sa va lamuresc in postarile de aici.
    3. Cine se trezeste vorbind pe topic are warn asigurat.



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Seanyne

[The Lorekeeper]



Status: Offline
(since 15-01-2014 12:27)
Joined: 29 Dec 2012
Posts: 20, Topics: 1
Location: Constanta

Reputation: 65.8
Votes: 7

 
Post Posted: 19-03-2013, 13:53:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)



In universul Warcraft, termenul Azeroth este folosit pentru a defini cateva lucruri :

  • Lumea Azeroth-ului – adica lumea in care se desfasoara World of Warcraft (exceptie facand Outland)
  • Regatul Azeroth-ului – unul dintre cele sapte regate ale oamenilor, de asemenea numit Regatul Stormwind-ului
  • Continentul Azeroth – unul dintre cele trei continente, care cuprinde si Eastern Kingdoms
  • Eastern Kingdoms – in unele surse, termenul Azeroth este folosit cu referire doar la Eastern Kingdoms





Azeroth este lumea in care majoritatea seriei Warcraft isi are locul. Este locul de origine al multor rase, predominant elfi (night elves, high elves, blood elves), oameni, dwarfi, taureni, goblini, troli, gnomi si dragoni.

La crearea sa, Azeroth a fost binecuvantat de catre titani. La un moment dat a fost invadat de armata demonica numita Burning Legion, ceea ce a rupt pacea si a dus la modificarea geografica a lumii, prin Sundering (atunci cand The Well of Eternity a fost distrusa). Pe parcurs, alte rase au fost aduse pe Azeroth (precum orci, draenei si ogri), altele au evoluat si unele chiar au fost ridicate din cenusa.

Dupa al treilea razboi, trei forte majore s-au impus :
Scourge, Hoarda si Alianta. Alte forte importante includ naga, qiraji si Scarlet Crusade. Chiar si dezbinat de conflicte, Azeroth-ul a reusit pana acum sa supravietuiasca legiunii de demoni de patru ori.

Peisaj tipic din Azeroth :








Azeroth este format din patru continente majore si insulele lor adiacente. Northrend in nord, Kalimdor in vest, Eastern Kingdoms in est si Pandaria in sud. Eastern Kingdoms se compune din doua mase de teren – cea sudica include Azeroth (in sensul de Stormwind) si Khaz Modan, iar cea nordica este Lordaeron.



La un moment dat, toate cele patru faceau parte dintr-un continent mare cunoscut drept Kalimdor, ce avea in centru si un lac magic numit Well of Eternity. Cand lacul a explodat in urma primului razboi (War of the Ancients), acest Kalimdor a fost dezbinat, lasand in urma constructia geografica de acum.

Forbidding Sea este intinderea de apa de la est de Eastern Kingdoms iar Veiled Sea este la vest de Kalimdor. La sud de Pandaria este Uncharted Sea. Intre continente este The Great Sea, in mijlocul careia se afla ceea ce numim Maelstrom – un vortex masiv deasupra zonei in care era inainte Well of Eternity. Se crede ca o parte din fantana inca mai exista prin rifturile de pe fundul vortexului. Este activa inca de la Sundering, acum 10 000 de ani, si inca nu i se poate prevede un sfarsit.

Este posibil ca Azeroth sa mai aibe teren uscat si dincolo de Veiled Sea in vest si de Forbidding Sea in est. Nimeni nu este sigur de ceea ce s-ar putea afla pe cealalta parte a Azeroth-ului.
„O mana de nave s-au aventurat din Kalimdor dincolo de Maelstrom, in nord, vest si sud. Nici una nu s-a mai intors.”

In ce priveste astrele vizibile, Azeroth are doua luni, White Lady si Blue Child.
(Blue Child nu mai este vizibil in-game, din pacate)




Harta completa a Azeroth-ului :


Holograma cu Azeroth din Halls of Reflection :





(Cat de curand voi continua cu un scurt istoric al lumii Azeroth-ului)



2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Seanyne

[The Lorekeeper]



Status: Offline
(since 15-01-2014 12:27)
Joined: 29 Dec 2012
Posts: 20, Topics: 1
Location: Constanta

Reputation: 65.8
Votes: 7

 
Post Posted: 21-03-2013, 20:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)




Antichitate

In mare parte din preistoria Azeroth-ului, zeii vechi (Old Gods) au stapanit lumea alaturi de Elemental Lieutenants. Azeroth a atras atentia titanilor, care s-au luptat cu zeii intr-un razboi pentru suprematie. Desi Elementalii erau puternici dincolo de intelegerea muritorilor, puterea lor combinata nu a putut opri Titanii. Unul cate unul, lorzii elementali au decazut. Zeii ramasi au fost inchisi pentru eternitate in adancul pamantului, lipsiti de putere. Odata cu decaderea Elementalilor, natura si intregul taram s-au stabilizat in armonie. Cu ajutorul unitatilor de tip Construct (stramosii a ce cunoastem noi drept dwarfi, gnomi, vyrkul si giants), Titanii au permis vietii pe Azeroth sa infloreasca. Multumiti, Creatorii (Makers), au construit orase secrete pentru Constructs, si au creat Aspectele (Great Aspects) cu rolul de gardieni.

Trollii sunt considerati a fi prima rasa inteligenta de pe Azeroth. Din Zandalar, ei s-au raspandit prin Kalimdor, ridicand imperii precum Amani si Gurubashi. Mai tarziu, imperiul de insectoide Azj’Aqir s-a ridicat in vest, fortand trollii sa isi fortifice asezarile. Sub presiunea acestora, imperiul Aqir s-a prabusit si s-a impartit apoi in regatele Nerubian si Qiraji.

Cam in aceeasi perioada au aparut si elfii in Kalimdor. Folosind potentialul magic din Well of Eternity, elfii au invins influenta trollilor in multe regiuni si au impus un imperiu construit pe magie. Totusi abuzul de magie a atras demonii din Burning Legion. Regina de atunci a elfilor, Azshara, a devenit corupta, si astfel elfii Highborne au evocat demonii in Azeroth, declansand primul razboi (War of the Ancients). Night elfii, alaturi de aliatii lor (dragoni si gardieni antici), au fost fortati sa distruga Well of Eternity, cauzand Sundering, ceea ce a impartit super-continentul Kalimdor in mai multe teritorii : Northrend, Pandaria, Eastern Kingdoms si Kalimdor.

Regina Azshara:



Ca urmare a razboiului s-a creat o schisma intre elfi. Au inceput sa practice druidismul alaturi de Malfurion Stormrage (primul druid). Cu ajutorul Aspectelor, au plantat un arbore numit World Tree peste apele ramase din Well of Eternity, pentru a proteja si vindeca Azeroth-ul. Highborne au refuzat sa renunte la magia arcane si au fost alungati din Kalimdor pentru a nu risca inca o invazie demonica. S-au re-intitulat apoi High Elves, au navigat peste Great Sea si s-au stabilit la nord de Lordaeron, unde au ridicat marele regat Quel’Thalas. Aici au descoperit Imperiul Amani, care inca mai avea o influenta puternica asupra teritoriului. Curand, cele doua culturi au ajuns la un conflict cunoscut drept Troll Wars. Cu ajutorul tinerei rase umane, high elfii au invins si dispersat ce mai ramasese din imperiul Amani.

Malfurion Stormrage:



Intre timp, pe Kalimdor, night elfii au fost fortati sa se lupte cu rasa silithid si liderii lor qiraji, in ceea ce urma sa fie War of the Shifting Sands. Porniti spre a extermina orice fiinta non-insectoida, silithid s-au intersectat cu fortele elfilor in nisipurile din Tanaris. Cu ajutorul dragonilor, night elfii (Kaldorei), au invins imperiul insectoid si au inchis The Scarab Wall pentru a izola rasa de insecte in Ahn’Qiraj, astfel punand capat razboiului.

In aceasta perioada, dwarfii existau ca un singur clan,
Ironforge, un clan prosper si pasnic intre munti. Cand regele lor a murit, a inceput o lupta pentru putere asupra orasului. Asa a inceput War of the Three Hammers, obligand dwarfii sa se lupte intre ei. Astfel s-au impartit in trei clanuri : Bronzebeard, Wildhammer si Dark Iron. La final, Bronzebeard au invins celelalte doua clanuri si le-a alungat din oras. Wildhammer au mers spre nord si au fondat orasul Grim Batol, iar Dark Iron au mers spre sud, ridicand orasul Thaurissan. Infuriati de infrangerea lor, Dark Iron au asamblat doua armate pentru a distruge celelalte clanuri. Ambele armate au fost invinse. Bronzebeard si Wildhammer si-au unit fortele cu scopul de a distruge clanul Dark Iron pentru totdeauna. Simtind o infrangere sigura, Sorcerer-thane Thaurissan l-a evocat din greseala pe Ragnaros (the Firelord) in Azeroth. Cataclismul a format Blackrock Spire, impiedicand astfel avansarea armatelor Bronzebeard si Wildhammer.

Ragnaros:



Cele trei razboaie

Desi Legiunea incerca in permanenta sa ajunga inapoi pe Azeroth, Ordinul Tirisfal, prin intermediul agentului lor, The Guardian, se asigurau sa demonii erau tinuti la distanta. La mii de ani dupa razboiul Anticilor, legiunea incearca din nou sa distruga Azeroth-ul, de data aceasta in mod indirect. Kil’jaeden forteaza orcii si ogrii de pe Draenor, pana atunci pasnici, sa patrunda in Azeroth. Manipuland orcul Gul’dan si posedandu-l pe Medivh, ultimul Gadian din Tirisfal, legiunea deschide The Dark Portal intre cele doua lumi, astfel orcii patrunzand in Azeroth. Conflictul cu aceasta invazie extraterestra este cunoscut drept primul si al doilea razboi (First and Second Wars), in timpul carora Hoarda a construit baze in Blackrock, Alterac Valley, Zul’Dare, si Swamp of Sorrows. Totusi, Hoarda a fost invinsa si disipata de o Allianta de elfi, dwarfi si oameni. Simtind efectele influentei demonice asupra lor, orcii imprastiati prin baze minore, si-au amintit de originile lor pasnice, shamanice. Constientizand schimbarile, Thrall, din clanul Frostwolf, a inceput sa puna bazele unei noi Hoarde.

Kil'Jaeden:



Gul'dan:



Thrall:



Maniata de esecul Hoardei, Burning Legion a pregatit o noua invazie, punctul culminant al eforturilor lor, pe ambele lumi. Legiunea a trimis pionul sau, Lich King, pentru a slabi defensiva azerothiana. Dupa ce si-a stabilit baza in Northrend si a infrant nerubienii in War of the Spider, Lich King a dezlantuit in est ce numim acum plague asupra aliantei. Invazia de Scourge a rupt repede defensiva nordica, demoralizand populatia din Eastern Kingdoms, care se pregatea pentru un nou val demonic. Atras spre nord de catre Lich King, printul Arthas din Lordaeron a devenit cavalerul sau pion si un intrument in eliberarea sa de sub gheara demonica. Scourge, sub conducerea lui Arthas, au imprastiat cavaletii din Silver Hand, au paralizat apararea Lordaeron-ului si au disipat puterea din Sunwell in Quel’Thalas.

Printul Arthas:



In vest, demonii si aliatii lor satyri, au condus un atac mai direct asupra vechilor lor inamici, Kaldorei (night elfi). Disperati, elfii s-au intors spre Illidan, un vanator de demoni din War of the Ancients, care a incalcat legea druidica si a fost inchis pentru zece mii de ani. In timpul conflictului, Illidan a fost convins de Arthas sa atace demonul Tichondrius si sa bea din Skull of Gul’dan (o parte din planul lui Lich King de a scapa de stapanii sai din legiune).

Illidan Stormrage:



Prin planurile lui Medivh, liderii noii Hoarde si ai Aliantei au fost condusi catre Kalimdor. Aici s-au unit cu night elfii spre a impinge legiunea in Hyjal, unde World Tree era vulnerabil la atacuri demonice. Archimonde, liderul invaziei, alaturi de majoritatea celor care il urmau, au fost invinsi in Battle for Mount Hyjal. In acest timp, pe Kalimdor, Thrall stabilea aliante puternice cu nativii taureni si exilatii Darkspear.

Medivh:



Ingrijorat de miscarile separatise facute de Scourge, Kil’jaeden i-a cerut lui Illidan (care era jumatate demon) sa distruga sursa puterii lui Lich King. Cu ajutorul aliatilor naga, pe care i-a chemat din Maelstrom, a reusit sa rupa macar o parte din forta lui Lich King. Vanat de inchizitorii night elfi si de blood elfi, Illidan nu a putut sa-si duca sarcina la capat. Suferind efectele unei magii slabite, blood elfii au fost convinsi sa se alature frontului Illidari. Temandu-se de furia lui Kil’jaeden, Illidan si aliatii lui s-au retras pe Outland. Aici, Illidan a rasturnat regimul lui Magtheridon pentru a deveni noul conducator in Outland.

Slabirea a ce numim
Frozen Throne a permis ca o parte din Scourge sa-si recapete liberul arbitru. Sub tutela Reginei Sylvanas Windrunner, acesti Forsaken au reusit sa scoata populatia undead din ruinele Lordaeron-ului si de sub influenta legiunii pentru a construi o fortareata sub strazile orasului (Undercity). Intre timp, Arthas purta o lupta disperata in Northrend pentru a-si salva stapanul de noul stapan imputernicit in Outland, care, sub amenintarile lui Kil’jaeden, incerca din nou sa-l distruga pe Lich King. Illidan a fost invins de Arthas si s-a retras in Outland, in timp ce Arthas a fuzionat cu spiritul malefic al lui Lich King.

Sylvanas Windrunner:



Azeroth dupa razboi

Dupa al treilea razboi, impartirea politica a Azeroth-ului a suferit modificari majore. Night elfii s-au alaturat Aliantei iar Forsaken au mers spre noua Hoarda. Locuitorii ramasi in Lordaeron, slabiti de Scourge, au format noi regimuri: Scarlet Crusade si Argent Dawn. Alti supravietuitori s-au refugiat in bazele ramase ale Aliantei, precum Stormwind. Natiunea de orci s-a stabilit in Durotar, pe Kalimdor; la fel si colonia de oameni din Theramore. Cu armatele Aliantei si Hoardei decimate de al trilea razboi, apararea granitelor a devenit responsabilitatea unor grupe mici de eroi si aventurieri.

Dupa zece mii de ani de asteptat, populatia Silithid a inceput iar sa miste intre zidurile orasului lor. Dezlantuidu-si iar fortele, zeul vechi
C’thun a vrut sa distruga tot ce era viu, lasand doar haos in urma. Silithid au inceput sa atace totul in jurul fortaretei lor, atragand atentia si a Hoardei si a Aliantei. Fortate de imprejurari, cele doua forte au lucrat impreuna, declansand The Might of Kalimdor. Cu ajutorul dragonilor, au creat din nou The Scepter of the Shifting Sands. Au folosit puterea acestuia pentru a debloca Scarab Wall si a intra in ruinele orasului. Aici au invins Silithid si stapanii lor Qiraji. Multi aventurieri au luptat intre zidurile orasului, ajungand intr-un final in camera lui C’Thun. Dupa o lunga batalie, C’Thun a fost distrus si ramasitele lui aduse la Caelestrasz. Astfel a luat sfarsit al doilea razboi cu Silithid (Second War of the Shifting Sands).

Dupa ce problemele din Silithus au fost neutralizate, Hoarda si Alianta au format din nou un pact in raspuns la deschiderea unui Dark Portal. Hoarda s-a aliat din necesitate cu blood elfii, in timp ce Alianta a primit in frontul ei exilatii draenei. Razboiul din Outland a fost purtat pe mai multe fronturi si cu mai multe factiuni. Cea mai mare amenintare era Burning Legion, care, dupa infrangerea din Hyjal, s-a mobilizat pentru o noua invazie, de data aceasta prin Draenor. In final, hegemonia lui Illidan in Outland s-a dovedit a fi de scrurta durata. Dupa pierderea suportului lui
Kael’thas Sunstrider, a carui dependenta de fel magic l-a dus de partea legiunii, coalitia de naga, fel orcii, si demonii Illidari au fost invinsi de Sha’tari si fortele azerothiene. Dupa infrangere sa si distrugerea demonilor Illidari, Kael’thas s-a intors pe Azeroth, unde planuia sa reabiliteze Sunwell pentru a-l evoca pe noul lui stapan, Kil’Jaeden. Pentru a contracara acest lucru, factiunile opuse din Shattrath, Aldor si Scryers, s-au unit cu cavalerii Blood Knights din Quel’Thalas. Aceasta Shattered Sun Offensive a pornit spre Sunwell, unde Kael’thas a fost ucis si Kil’jaeden alungat inapoi in Nether. Folosind puterea unui naaru decazut, M’uru, Profetul Velen a aprins din nou Sunwell-ul, redandu-le puterea blood elfilor.

Kael'Thas Sunstrider:



Timp de zece mii de ani, dragonul Malygos s-a ascuns de lume, pierdut in propria lui nebunie. Dupa ce si-a recapatat integritatea, acest Spell-weaver a vazut ca magia capatase o nota haotica in Azeroth, si a dat vina pe muritorii care au folosit magia cu nesabuinta. Folosind puternicul Arcanomicon, a inceput sa absoarba magia din lume. Realizand ca Malygos devenise o amenintare reala, ordinul Kirin Tor au folosit ce putere le-a mai ramas pentru a transfera prin magie orasul reconstruit Dalaran in Northrend, usurand lupta cu noul lor inamic in ceea ce se va numi Nexus War. Campania de genocid a lui Malygos a atras si atentia dragonilor rosii (Red Dragonflight), condusi de regina lor Alexstrasza. Formand o alianta cu alte dragonflight, adunarea Wyrmrest Accord urmarea sa puna capat razboiului lui Malygos. Ultima lovitura impotriva lui s-a datorat eroilor muritori, cand acestia s-au alaturat dragonilor. Fortele lor combinate l-au infrant in final pe Malygos.

Malygos:



Dupa multi ani de latenta, Lich King s-a trezit si a inceput o invazie asupra Azeroth-ului. Aparandu-si asezarile majore de Scourge in Kalimdor si Eastern Kingdoms, blocul Hoarda-Alianta, incurajat de victoria din Outland, au lansat o ultima ofensiva asupra fortelor Scourge din Northrend, pornind razboiul impotriva noului Lich King. Eforturile lor au fost ajutate de o rebeliune interna in Scourge, creata de Knights of the Ebon Blade si noua Argent Crusade, condusa de paladinul Tirion Fordring. Avansarea blocului Hoarda-Alianta s-a oprit la criza la de Wrathgate. O factiune separatista de Forsaken au inceput sa bombardeze si pe cei vii si pe cei undead cu o noua forma de blight. Armistitiul fragil a fost rupt de acest eveniment, si cele doua tabere aproape au intrat in razboi deschis. Cu ajutorul ordinului Ashen Verdict, eforturile lor separate au fost suficiente cat sa sparga zidurile din Icecrown. Intr-o lupta finala, Tirion si fronturile combinate Hoarda-Alianta au distrus Frostmourne si i-au adus sfarsitul lui Lich King. Lordul Bolvar Fordragon a preluat responsabilitatea de a deveni noul rege undead, pentru a tine fortele Scourge sub control. („Trebuie sa existe intotdeauna un Lich King.”)

Arthas Menethil dupa ce a devenit Lich King:



Curand dupa aceea, The Nightmare Lord a pornit un atac spre Azeroth din Emerald Nightmare. Fortand oamenii sa ramana captivi in propriile cosmaruri, a folosit aceste victime pentru a-i ataca pe cei inca neafectati de acest cosmar. Astfel a inceput War against the Nightmare. Totusi, locuitorii din Azeroth au reusit sa lupte, condusi de Malfurion Stormrage. Folosind formele lor din vise (dreamform), au dus batalia in Emerald Nightmare, unde au eliberat-o pe Ysera si s-au confruntat cu insusi Nightmare Lord. Ajutat de druizi, Malfurion a reusit sa distruga sursa puterii Lordului, in ambele planuri, Emerald Dream si Azeroth. Oamenii s-au trezit din cosmaruri si au revenit la forma normala. Hoarda si Alianta au incercat din nou sa semneze un tratat, mai ales pentru ca aveau nevoie sa-si revina dupa razboaiele recente, dar acest tratat nu avea sa reziste.

Ysera:



Adanc in Deepholm, domeniul pamantului in planul elemental, aspectul draconic corupt Deathwing a tot asteptat, vindecandu-si ranile din ultima lupta impotriva Azeroth-ului pana cand va putea sa inece lumea in foc. La ceva timp dupa lupta impotriva lui Lich King, Deathwing s-a intors pe Azeroth, iar eruptia lui din Deepholm a provocat daune masive prin lume. Regatele din Azeroth au fost martore la schimbari seismice in putere, inceputul unui razboi intre elemente si intoarcere la conflict deschis intre Hoarda si Alianta. Cu ajutorul clanului Twilight Hammer condus de Cho’gall si a dragonilor twilight, Deathwing urmarea sa distruga lumea prin foc. Aspectele draconice si Thrall au ajuns la concluzia ca singurul mod de a-l distruge pe Deathwing este printr-un artefact numit Demon Soul. In timp ce Thrall se intorcea in trecut pentru a recupera acest obiect, ordinul Wyrmrest Accord se lupta cu fortele lui Deathwing la Wyrmrest Temple. Thrall a reusit sa aduca Demon Soul la aspecte, iar acestea i-au conferit mai multa putere. Dupa ce artefactul a fost dezlantuit asupra lui , marele dragon a fost in sfarsit distrus in Maelstrom. Puterea aspectelor draconice s-a disipat si astfel a inceput Era muritorilor (Age of Mortals).

Deathwing:



Rase native de pe Azeroth:

  • Aqir
  • Copiii lui Cenarius
  • Dragoni
  • Faceless ones
  • Forgotten ones
  • Furbolg
  • Gnoll
  • Goblini
  • Grelli
  • Harpii
  • Hozen
  • Makura
  • Merciless one
  • Mogu
  • Murloci
  • Pandareni
  • Quilboar
  • Taureni
  • Trolli
  • Elfi
  • Tuskarr
  • Wolvar


Extraterestrii rezidenti:

  • Diverse creaturi titanice care aveau sa evolueze in oameni, dwarfi, gnomi, tol’vir si uriasi
  • Draenei refugiati din Outland (au format o enclava pe Azuremyst Isles). Un grup de broken draenei traiesc in Swamp of Sorrows.
  • O populatie mare de ogri, ca rezultated al celui de-al doilea razboi
  • Orcii care si-au format propria natiune in Durotar
  • Demoni (evocati de warlocks sau veniti in al treile razboi)
  • Cativa ethereali veniti din Outland (majoritatea sunt in Karazhan si Magister’s Terrace)



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
strachi

[Creep]



Status: Offline
(since 25-11-2018 09:40)
Joined: 01 Apr 2011
Posts: 528, Topics: 42
Location: Botosani

Reputation: 110.5
Votes: 30

         
Post Posted: 11-06-2013, 16:57:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze ca intervin, dar daca vrei te pot ajuta cu cateva povesti din LORE in romana pe care sa le postezi aici! Eventual da-mi un pm sau zi aici daca vrei sa vorbim!


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
sundaysfantasy

[The Human Equation]



Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)
Joined: 16 Apr 2010
Posts: 6776, Topics: 210
Location: Romania

Reputation: 645.8
Votes: 55

 
Post Posted: 15-06-2013, 06:49:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau si eu daca stii, e vreo carte in care e prezentata toata chestia asta:
Quote:
Prin planurile lui Medivh, liderii noii Hoarde si ai Aliantei au fost condusi catre Kalimdor. Aici s-au unit cu night elfii spre a impinge legiunea in Hyjal, unde World Tree era vulnerabil la atacuri demonice. Archimonde, liderul invaziei, alaturi de majoritatea celor care il urmau, au fost invinsi in Battle for Mount Hyjal. In acest timp, pe Kalimdor, Thrall stabilea aliante puternice cu nativii taureni si exilatii Darkspear.

?
ca le-am citit aproape pe toate si nu am gasit partea asta.
si war against the nightmare presupun ca e prezentat in cartea Stormeage.
a, si batalia vs lich king cu wrathgate si etc unde e?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Erudax

[Spear of the Church]



Status: Offline
(since 08-09-2022 17:57)
Joined: 14 Feb 2012
Posts: 1663, Topics: 202
Location: Ringed City

Reputation: 8276.7
Votes: 211

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-06-2013, 08:54:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As dori sa actualizez topicul cu lore-ul din Pandaria.


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Ravenous

[Retired E5150]



Status: Offline
(since 28-12-2023 12:30)
Joined: 01 Jan 2012
Posts: 10472, Topics: 307
Location: Bucharest

Reputation: 1863.9
Votes: 234

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-09-2014, 22:55:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arata bine Surprise Insa e abandonat -


I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Moon

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-07-2019 19:56)
Joined: 27 Apr 2010
Posts: 197, Topics: 43
Location: Romania

Reputation: 89.8
Votes: 17

 
Post Posted: 27-10-2014, 14:26:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din pacate, Seanyne s-a lasat de wow, a avut niste probleme.
Topicul e abandonat, din pacate, dar daca exista cineva pasionat, il poate continua.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 19-04-2024, 02:42:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x