User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 239, 240, 241  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Show only staff posts
Author Message139366
andrei1394

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-03-2018 09:43)

Votes: 6

Post Posted: 27-11-2014, 22:54:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeeow wrote:
ramonramon wrote:
Ce-i asta vere?Sunt prea beat ca sa deduc ceva acum, ne auzim maine!

E group Freakz creat pe Steam.

@CONCURS - Revin sãptãmâna asta la sfârșit/sãptãmâna viitoare cu detalii! Voi face topic special, vã anunț aici! -

Mersi de informatie Meow

Power is not will, it is the phenomenon of physically making things happen.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ramonramon

[Black-WidoW]

(since 05-11-2020 18:24)

Votes: 19

Post Posted: 28-11-2014, 17:57:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot aveti acces la ban pe forum de ce mai stati la vorba cu smecherii aia doi?-

Ramon
https://www.facebook.com/FreakzWars
http://www.youtube.com/user/RomaniaFreakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 28-11-2014, 18:03:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ramonramon wrote:
Daca tot aveti acces la ban pe forum de ce mai stati la vorba cu smecherii aia doi?-

Nu se baneaza pentru ca isi spun parerea sau fac putin flame, e un forum de gaming, e normal. Daca injura se alege cu unul sau mai multe warns si in cazuri extreme ban, sper ca nu se va ajunge acolo.

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 28-11-2014, 18:09:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai cum sa baneze ma? Amu cand au facut rost si de Gif cu popcorn?! hai sa fim seriosi...

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
user2705

[Creep]

(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 28-11-2014, 18:19:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Invatati-ma si pe mine sa dau warn - fac ravagii

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 28-11-2014, 18:22:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Credeam ca v-ati saturat si voi de situatiile de genul, d'asta am adus in discutie banul pe forum:))

Ramon
0 0

Back to top
user2705

[Creep]

Post Posted: 28-11-2014, 18:26:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ramonramon wrote:
Credeam ca v-ati saturat si voi de situatiile de genul, d'asta am adus in discutie banul pe forum:))

Esti primul care ia ban/warn, daca invat - trebuie sa experimentez pe cineva

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 28-11-2014, 18:29:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

user2705 wrote:
ramonramon wrote:

Pai da nu te prind si-ti rup capatana!Am acasa o telescopica care s-ar mula perfect pe fruntea ta!

Ramon
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 28-11-2014, 18:41:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

user2705 wrote:
ramonramon wrote:

Nu poti - Doar cei cu mod / s-mod / admins pot da...

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 28-11-2014, 18:44:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^
Din punctul meu de vedere, sã mai fie astfel de slãbani. Mã distrez copios.

0 0

Back to top
user2705

[Creep]

Post Posted: 28-11-2014, 18:54:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
user2705 wrote:
ramonramon wrote:

Nu poti - Doar cei cu mod / s-mod / admins pot da...

Cata nedreptate .. Fac o petitie, clar!

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
RoJa

[We're all mad here]

(since 24-04-2016 01:09)

Votes: 9

Post Posted: 28-11-2014, 22:56:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu s-ar putea fara cearta, probabil unii considera asta un mod de a alunga plictiseala.

When you love what you do, you’ll never ‘work’ another day in your life.
0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

(since 28-08-2020 02:32)

Votes: 17

Post Posted: 28-11-2014, 23:06:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Irelevant... daca e subiect inchis ori nu, daca consideri ca vorbesc in dodii ori nu...doar...

Pur si simplu, Nu asa se procedeaza!.

- Aici si acum nu aleg sa iau apararea nimanui, nu acesta este scopul. Am ales sa nu realizez acest post aici unde a inceput totul ci totusi.. sa pastrez o oarecare subtilitate fiind adeptul principiului "rufele se spala in familie".
- Si pot adresa decat atat.... NU, in nici un caz!!!, in calitate de owner si ocupant al unei functii importante (pentru unii) in aceasta comunitate Nu ai dreptul MORAL sa afirmi a doua oara acest lucru;
Code:
nu avem nevoie de astfel de persoane.

- Indiferent de natura conflictuala din data Y, de prezentul controversat si delasator al individului cu numele Laur... nu vi tu, oricare ai fi el si afirmi...repet a doua oara cele mentionate mai sus.
- In primul rand e jalnic sa observ cum s-a uitat facerea de bine cauzata de acest individ in trecut pentru server, e jalnic sa vezi cum un potential este aruncat la gunoi, o imagine ilustra, transpusa intr-un personaj, este distrusa si smulsa din gandurile noastre. Poate Laur si-a facut-o cu mana lui azi, ieri, acum 2 saptamani... insa cu siguranta intentiile lui din trecut Nu au fost rele, ele sunt demne de luate in considerare, Laur este demn de respectul meu, cum de altfel ar trebui sa fie demn si de respectul celor cunoscatori, numai pentru simplu fapt ca ne-a fost coleg, atata timp!

- Vezi tu (oricare ai fi)..eu am ceva cu oamenii care denota zero caracter, care incearca din rasputeri sa-ti arate ca Nu esti relevant si ca tot ce-ai facut a fost in zadar, indiferent de efortul depus, indiferent de diferentele facute.... NUL. De aceea tara asta se duce de rapa (polemici, n-are rost sa intram).

- Ownerilor... timpul e scurt, war5 nu mai este tanar!..nu va permiteti sa faceti miscari riscante, Nu acum.

- Personajule caruia ma adresez.... trebuie sa porti o serioasa conversatie cu sinele ori..cineva trebuie sa-ti aduca la cunostinta cat gresesti... Esti owner, esti vechi, ai o experienta de viata...... nu asa se rezolva lucrurile. Nu-i spui in fata individului cat de irelevant este doar ca tu sa te simti bine.... crede-ma, Nu esti in masura.

Textu' e greu, nu doresc starnire... Gandeste-te de doua ori..inainte sa raspunzi.

Hai.. seara faina, sarbatori fericite.

Has anything you've done... made your life better?
1 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 28-11-2014, 23:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^In primul rand pentru a iti putea oferi un raspuns pe masura celor scrise de tine mai sus ar trebui sa ma cobor la nivelul tau dar imi este imposibil. Inteleg ca vrei sa pari un poet sau un renascentist dar din pacate nu stii sa scrii corect gramatical pentru ca "nu vi" se scrie corect "nu vii" asa ca din pacate cade varianta unui poet. Ai un punct de vedere al tau dar din cele scrise de tine mai sus reiese un singur lucru si anume frustrarea pe care ai avut timp sa o acumulezi din momentul in care ti-am scos adminul si pana in prezent. Daca il ridici in slavi pe Laur te invit sa-l iei acasa si sa sa te speli cu el pe cap, am inteles ca tine matreata la distanta. Avem dreptul de a ne alege atat adminii cat si jucatorii, daca sunt unele persoane care deranjeaza prin prezenta sau comportament ori prin alte lucruri pot fi interzisi, stiai asta. Si iti dau perfecta dreptate cand spui ca unele persoane nu au caracter, stiind foarte bine ca tu te-ai dus pe war6 si ai injurat ca ultima persoana apoi ai facut adminii in toate felurile dar parerea mea e ca mai sus te-ai caracterizat singur, nu era vorba de altcineva. Inainte de a ataca pe cineva ar trebui sa te uiti in propria ograda dar deh, cati nu uita sa faca asta.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 28-11-2014, 23:50:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anywak wrote:
Irelevant... daca e subiect inchis ori nu, daca consideri ca vorbesc in dodii ori nu...doar...

Pur si simplu, Nu asa se procedeaza!.

- Aici si acum nu aleg sa iau apararea nimanui, nu acesta este scopul. Am ales sa nu realizez acest post aici unde a inceput totul ci totusi.. sa pastrez o oarecare subtilitate fiind adeptul principiului "rufele se spala in familie".
- Si pot adresa decat atat.... NU, in nici un caz!!!, in calitate de owner si ocupant al unei functii importante (pentru unii) in aceasta comunitate Nu ai dreptul MORAL sa afirmi a doua oara acest lucru;
Code:
nu avem nevoie de astfel de persoane.

- Indiferent de natura conflictuala din data Y, de prezentul controversat si delasator al individului cu numele Laur... nu vi tu, oricare ai fi el si afirmi...repet a doua oara cele mentionate mai sus.
- In primul rand e jalnic sa observ cum s-a uitat facerea de bine cauzata de acest individ in trecut pentru server, e jalnic sa vezi cum un potential este aruncat la gunoi, o imagine ilustra, transpusa intr-un personaj, este distrusa si smulsa din gandurile noastre. Poate Laur si-a facut-o cu mana lui azi, ieri, acum 2 saptamani... insa cu siguranta intentiile lui din trecut Nu au fost rele, ele sunt demne de luate in considerare, Laur este demn de respectul meu, cum de altfel ar trebui sa fie demn si de respectul celor cunoscatori, numai pentru simplu fapt ca ne-a fost coleg, atata timp!

- Vezi tu (oricare ai fi)..eu am ceva cu oamenii care denota zero caracter, care incearca din rasputeri sa-ti arate ca Nu esti relevant si ca tot ce-ai facut a fost in zadar, indiferent de efortul depus, indiferent de diferentele facute.... NUL. De aceea tara asta se duce de rapa (polemici, n-are rost sa intram).

- Ownerilor... timpul e scurt, war5 nu mai este tanar!..nu va permiteti sa faceti miscari riscante, Nu acum.

- Personajule caruia ma adresez.... trebuie sa porti o serioasa conversatie cu sinele ori..cineva trebuie sa-ti aduca la cunostinta cat gresesti... Esti owner, esti vechi, ai o experienta de viata...... nu asa se rezolva lucrurile. Nu-i spui in fata individului cat de irelevant este doar ca tu sa te simti bine.... crede-ma, Nu esti in masura.

Textu' e greu, nu doresc starnire... Gandeste-te de doua ori..inainte sa raspunzi.

Hai.. seara faina, sarbatori fericite.

Na ma , si astia care credeau ca murise Eminescu .

3 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 239, 240, 241  Next    

The time now is 27-02-2025, 22:00:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x