User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 239, 240, 241  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Show only staff posts
Author Message139381
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

Status: Offline
(since 28-08-2020 02:32)

Votes: 17

Post Posted: 29-11-2014, 01:14:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am luat in considerare si aceste raspunsuri. Chill...nu ma ai, nu ma vei avea niciodata la mana, nu ai cum.

- Daca dispun de-o relevanta poetica ori nu... absolut nu tu ori rth puteti sa va dati cu parerea. (apropo.. eram pe punctul de a crede ca poti si esti...)

- In primul rand nu mi-ai scos tu si nu aveai cum accesul de pe war5 vreodata. Accesul a fost scos de altcineva, la solicitarea altcuiva adica a mea.
- Frustrarea care s-a adunat...si care salasluieste si acum in mine este pentru faptul ca n-am reusit sa te prind in viata reala pe strada, sa stau de vorba cu tine TETE-A-TETE apoi sa rabufnesc violent si sa-ti ofer educatie la 28 de ani.
- Acea sintagma "zero caracter" am pregatit-o pentru tine, mi se pare colaps informational sa-mi intorci vorba (..ce facem acum..? devenim papagali?)
- Lasa war5-ul, nu te lega de war5.. n-am cerut acordul, n-am facut tragedie sau propaganda din aceasta, daca tu consider ca eu tanjesc dupa acel acces, te inseli amarnic. In pofida incercarilor tale subtile de a ma readuce inapoi pe server (in felul tau...) tin sa fac public raspunsul pe care nu ti l-am oferit. No thanks', cat timp vei fi tu la conducere!.

Postul adus..a fost pentru aducere aminte. (Numi) vorbi din perspectiva ownerului responsabil, nu ai fost si nu vei fi niciodata, iti lipseste convingerea.
Nu am luat apararea nimanui si poate ti-ai dat seama de ce te-am tras de urechi (n-ai cum..dar spun de dragul conversatiei) aici si acum...ai facut a doua oara greseala de a sustine ce ai sustinut mai sus, cu atata nonsealanta si deloc regret incat mi se face greata!. Imi spui ca aveti dreptul de a va alege "clientela", bravo fratele meu..alege ratoi si maimutoi care sa te pupe-n cur (asa e expresia), ca stim bine ca ai' de au ceva in cap si se razvratesc, ori le dau pe texte frumoase gen (grele)..nu-s pentru asa ceva. Nu-s complianti.

Nota:

Am incercat pe cat posibil sa-mi pun la punct gramatica pentru acest post, sper ca a fost suficient de comprehensibil pentru tine. Si hei..o pot da toata ziua pe texte si cuvinte de astea gen, tu chiar vrei sa ma bati la propriu'mi joc?-))
Totusi, am lasat o greseala gramaticala in text (vezi ce e in paranteza!)..hei, ca sa ai de ce sa te legi ..gen, tot ce citesc din reply-urile tale este cum .. ma corectezi. (stii tu, omul invata din greseli, se pare ca tu esti un profesul numai potrivit si clement!).. restul nu trece de pragurile mele perceptive.

Hai..pe bune, seara faina ... ;d

Edit: sa-ti pice mainile si ochii in " sfanta zi de Craciun" daca eu am injurat pe war6.... sa crepe inima'n tine pana maine daca e asa... ai curaj sa sustii acestea?.....
P.S: ca cine vorbea... de exagerari in posturi si vorbit desart (evident, nu cu aceleas cuvinte...neeh, dar e pe acolo).

Has anything you've done... made your life better?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

(since 04-01-2019 20:59)

Votes: 459

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-11-2014, 02:10:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai ma oameni buni potolitiva, nu credeam ca de la un simplu gag sau o reclamatie se poate ajunge aici.

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 29-11-2014, 09:45:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faci posturi atat de lungi si obositoare , nu esti la obiect . Eu ma plictisesc de proza asta ieftina , nu cred ca avem nevoie de astfel de lectii iar daca da mergem la biblioteca . Te rog frumos sa nu mai scrii nimic aici , azi vei fi scos de la consiliu .
Nu avem nevoie de frustrarile nimanui , nu aduceti nimic bun prin astfel de comportamente . Tot spuneai intr-un post anterior si "bateai apa in piua" despre Laur , el s-a comportat exact ca vaca aia care da o galeata de lapte si la sfarsit da cu piciorul si o varsa .
O sa devin foarte aspru de acum , orice injurie , lipsa de respect , si orice incercare de a tulbura buna continuitate a serverului o voi pedepsi corespunzator , atat pe forum cat si pe server.

0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

(since 28-08-2020 02:32)

Votes: 17

Post Posted: 29-11-2014, 11:23:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
Faci posturi atat de lungi si obositoare , nu esti la obiect . Eu ma plictisesc de proza asta ieftina , nu cred ca avem nevoie de astfel de lectii iar daca da mergem la biblioteca . Te rog frumos sa nu mai scrii nimic aici , azi vei fi scos de la consiliu .
Nu avem nevoie de frustrarile nimanui , nu aduceti nimic bun prin astfel de comportamente . Tot spuneai intr-un post anterior si "bateai apa in piua" despre Laur , el s-a comportat exact ca vaca aia care da o galeata de lapte si la sfarsit da cu piciorul si o varsa .
O sa devin foarte aspru de acum , orice injurie , lipsa de respect , si orice incercare de a tulbura buna continuitate a serverului o voi pedepsi corespunzator , atat pe forum cat si pe server.

Am luat la cunostinta cele mentionate. A fost complet normal raspunsul tau, dar dintre noi 3..nu stiu care manifesta o frustrare aparte, voi...ca Nu sunteti in stare sa va tineti server-ul in frau, ori eu.. care stau sa va explic lectii despre viata, in loc sa imi traiesc viata.

Nu a fost niciodata vorba despre Laur aici si totusi am inteles ce inseamna facerea de bine la voi doi. Indiferent de comportamentul si de analogiile idioate cu care l-ati comparat..v-a fost coleg, mi-ar fi rusine sa mai las reply in conditiile in care din 3 posturi expuse ..doar ati palavragit.

Legat de accesul la consiliu... Ma consideri o persoana toxica pentru server-ul war5? ori n-ai potentialul de a masura o conversatie matura cu mine de la adult la adult astfel..recurgi la asemenea decizie.

Iar ownerule P!C@, in incipitul magnificului text realizat ca o replica la cele spuse de mine... te-ai facut prost prin definitie, iti este imposibil sa te cobori la nivelul meu, insa totusi ai avut suficient ragaz sa-mi toci marut cele spuse si sa sustii
Code:
dar din cele scrise de tine mai sus reiese un singur lucru

hai ca-i bine (ohh stai, prost este un termen gasit in dex, acceptat de asociatia profesorilor de Limba si Literatura Romana..cautati va rog, sa nu ma trezesc cu:" oooaaaa la injurat pe Pieeechaaaaaaaa, ban forum, permanent!!) si... intradevar incercarea ownerului rth, are si el dreptatea lui...."am putea s-o tinem astfel toata ziua..n-am ajunge nicaieri".

Bai baieti..e pacat asa dar...Pamflet si cu Cifre...stiu ei ce stiu.

Imi cer scuze fostilor colegi daca v-am cauzat neplaceri cu cele scrise.

Hai va salut.

EDIT: Nu mai imi edita posturile... aiurea.

Staff message (-P!C@-):

Termina cu flame-ul sau trecem la sactiuni, e alegerea ta.

Has anything you've done... made your life better?
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 29-11-2014, 11:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai ce lectii de viata sa explici tu si sigurul care palavrageste esti tu . Indiferent cine te crezi nu faci altceva decat sa strici atmosfera . Ti-am explicat ca esti lung cat o zi de post , nu contribui cu nimic pozitiv si ca sa fiu si pe intelesul tau ca tot il aperi pe laur si ne faci neseriosi ca ne comportam urat cu un fost coleg , afla ca el singur si-o face cu mana lui .
Te sfatuiesc sa te inscrii la "nora pentru mama" doar acolo se apreciaza dialogurile intre þaþe .

1 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

(since 05-11-2020 18:24)

Votes: 19

Post Posted: 29-11-2014, 16:41:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avand in vedere ca mi s-a acordat admin si pe sin as fi interesat si de accesul la consiliu.Stiu ca Pamflet se ocupa de treaba asta insa am inteles ca e plecat si ma gandesc ca nu se poate ocupa momentan.Daca ma poate ajuta oricare dintre voi as fi recunoscator.Va multumesc -

Ramon
https://www.facebook.com/FreakzWars
http://www.youtube.com/user/RomaniaFreakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
user2705

[Creep]

(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 29-11-2014, 17:53:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rapid vrei si acolo.. Nu te primesc, na! -

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 29-11-2014, 18:33:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oDa di ci? Sa-ti fie rusine, motzato! -

Ramon
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 29-11-2014, 19:33:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ramonramon wrote:
Avand in vedere ca mi s-a acordat admin si pe sin as fi interesat si de accesul la consiliu.Stiu ca Pamflet se ocupa de treaba asta insa am inteles ca e plecat si ma gandesc ca nu se poate ocupa momentan.Daca ma poate ajuta oricare dintre voi as fi recunoscator.Va multumesc -

Pentru tine 10 euro sau sa faci 30 de minute webshow.

0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 29-11-2014, 20:34:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In doua saptamani imi intra si mie banuti si cotizez. Nu ma bag la web acum ca nu sunt defrisat. -

Ramon
0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 29-11-2014, 21:46:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In atentia adminilor:
Comanda de spectator undercover este din nou activa.
*Tastati: M / 6 si in consola amx_spectate.
SPOR.

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
Balu!

[Mentally Stable]

(since 15-03-2019 21:48)

Votes: 18

Post Posted: 29-11-2014, 22:16:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marele.trantor wrote:
In atentia adminilor:
Comanda de spectator undercover este din nou activa.
*Tastati: M / 6 si in consola amx_spectate.
SPOR.

Foarte bine!! se pot face comanda amx_ss.
Si inca o mica glumita din citatele lui Eminescu de mai sus....mi-ati stricat seara...m-ati facut sa-mi dau seama cat de incult pot fii -)

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 29-11-2014, 23:06:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ramonramon wrote:
In doua saptamani imi intra si mie banuti si cotizez. Nu ma bag la web acum ca nu sunt defrisat. -

Pacat... era oferta doar pentru azi...

0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 29-11-2014, 23:54:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sambata si Duminica sunt la munca pana la 2 noaptea.Nu-ti pot satisface placerile aici, in vazul tuturor.Imagineaza-ti si tu cate puicute ar putea sarii pe mine. -

Ramon
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 30-11-2014, 12:33:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei care doriti sa castigati VIP pe forum dar si reputatie va puteti inscrie la FAC 2014: https://forum.wow-freakz.com/Freakz-Annual-Competition-f1122.html Cititi cu atentie regulamentul!!

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 239, 240, 241  Next    

The time now is 28-02-2025, 01:04:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x