User
Pass
2FA
 
 

B.U.G MAFIA - HYSTORI

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archived Playlists
Author Message3322
Grimmjow21

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 16-11-2014 21:00)
Joined: 16 Nov 2014
Posts: 28, Topics: 6
Location: IN FATA PC

Reputation: -8.1
Votes: 2

   
Post Posted: 16-11-2014, 22:08:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Facem o trupã împreunã?..." Niciunul dintre noi nu a realizat cã rostirea acestei întrebãri va trasa liniile vietilor noastre ºi va contura o mare parte din oamenii care suntem astãzi. Acum, la peste 15 de ani de când am început, povestea trupei B.U.G. Mafia pare irealã ºi dacã nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presã, aparitiile TV ºi nu în ultimul rând voi, fanii trupei ºi ai muzicii B.U.G. Mafia, ar fi foarte probabil ca cineva care ar auzi pentru prima datã acest nume ºi ce stã în spatele lui sã creadã cã e vorba despre ceva ieºit din imaginatia bogatã a unui scenarist. Deºi expresii ºi cuvinte ca "regii hip-hop-ului românesc", "seniorii" sau "fenomenul" au fost alãturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi sã facem a fost sã punem pe ritmuri hip-hop versuri care sã exprime sentimentele, gândurile ºi experientele noastre ºi ale celor ce au trãit ºi trãiesc la fel ca noi ºi sã reuºim sã facem bani din asta.

Încã din zilele în care aºteptam ore întregi în fata radioului Uniplus ºi lipeam afiºe pe zidurile Bucureºtiului am crezut cã avem ceva de spus în muzica româneascã, chiar dacã atunci uºile erau mult, mult mai putine ºi mai greu de deschis. Dupã mai multe încercãri destul de nereuºite ale fiecãruia dintre noi, în primãvara anului 1994 am înregistrat prima piesã în studioul de productie al Uniplus. Dia (Octavian Diaconescu) ca inginer de sunet, la bas Florin Cojocaru, componentul trupei Class cunoscut fanilor B.U.G. Mafia ca DJ Senator sau Sensei, noi, un magnetofon cu 8 canale, un computer care "rula" Cool Edit ºi o sticlã de vodcã, acestea au fost ingredientele care ne-au fãcut sã plecãm dimineata, dupã o noapte foarte lungã, obositi, ametiti, dar foarte fericiti: aveam în buzunar o casetã pe care era imprimatã "Straight Outta Da Hell". într-o micã mãsurã putem spune cã suntem ºi noi, la fel ca ºi alti oameni încã prezenti în media din România ca Mircea Radu ºi Andi Moisescu, un "produs" al Uniplus Radio.

Dupã vara ce a urmat debutului nostru din aprilie 1994 de la Uniplus, am început sã lucrãm la piese pentru un prim album ºi am reuºit sã avem ºi o primã aparitie live în Club A din Bucureºti, în cadrul unui concert organizat de DJ Sleek. Fãrã scenã, cu publicul la un metru în fata noastrã, acel concert a fost o experientã pe care am repetat-o dupã 11 ani la Cluj când, în mijlocul unui cerc format de maxim 20 de fani fanatici B.U.G. Mafia care ºtiau mai bine decât noi versurile pieselor, am sustinut unul dintre cele mai memorabile

Sunt multe motive pentru care B.U.G. Mafia existã în formula pe care o ºtiti voi astãzi, dar primul pe listã a fost "Thuggish Ruggish Bone". Piesa care i-a fãcut celebrii pe Bone Thugs era preferata din acea perioadã a fiecãruia dintre noi trei ºi ne-a fãcut sã întelegem de la prima întâlnire Black Underground - Demonii cã ne potrivim foarte bine din punctul de vedere al gusturilor muzicale. Câteva luni mai târziu, la câteva zile dupã al doilea concert din seria Rap Attack, când eram deja hotãrâti sã facem acest pas, am ales pe stradã numele B.U.G. Mafia, între Piata Universitãtii ºi Piata Unirii. "Ne trebuie ceva de impact, un cuvânt pe care sã îl ºtie toatã lumea..."

"Mafia" a fost o nebunie de album. Primul proiect gangsta rap din România, în ciuda distributiei inexistente, s-a propagat din Bucureºti cãtre marile oraºe ale tãrii prin "sharing". E adevãrat cã întelesul cuvântului era cu totul altul atunci, însã înregistrarea de casete de la o persoanã la alta a fost ceea ce a început sã creeze zvonuri legate de noi ºi de muzica noastrã. Un aspect mai putin cunoscut care ne-a ajutat foarte mult a fost impresia pe care albumul a fãcut-o în rândul fanilor de muzicã rock, mult mai numeroºi decât ascultãtorii de hip-hop la mijlocul anilor '90, în cercurile cãrora se vorbea despre "niºte rapperi din Bucureºti mai agresivi decât toate trupele româneºti de rock la un loc".

Dacã "Mafia" a fost un album care a atras interes pentru B.U.G. Mafia din partea ascultãtorilor de hip-hop ºi rock, "înc-o Zi, înc-o Poveste" cu single-ul "Pantelimonu' Petrece" a fost solutia perfectã pentru a ajunge în atentia marelui public. Cu toate cã se spune cã norocul ti-l faci singur, am avut mult noroc de-a lungul timpului ºi vara anului 1996 a fost una din acele coincidente norocoase. Alin Braºov, un tânãr avocat american de origine românã ºi unul din cei patru asociati în Cat Music/Media Services din acea perioadã, a ascultat primul nostru album ºi a venit în studioul lui Tino Furtuna pentru a ne cunoaºte ºi a vedea cum merg înregistrãrile pentru cel de-al doilea. Având cunoºtintã despre succesul imens al N.W.A. ºi al muzicii hip-hop în general în Statele Unite, Alin, împreunã cu fratele sãu, Emanuel Maxwell, i-au convins ºi pe ceilalti parteneri, Dan Popi ºi Sorin Golea, sã acorde interes trupei B.U.G. Mafia ºi sã ne propunã semnarea unui contract pentru 3 albume. Distributia suferea ºi în cazul Cat Music, însã marele avantaj a fost faptul cã ei colaborau cu câteva zeci de radiouri din tarã pentru realizarea Romanian Top 100, iar asta a permis piesei "Pantelimonu' Petrece" sã ajungã la acele posturi radio tocmai dupã votarea Legii Dreptului de Autor, care impunea un minim de difuzare a muzicii româneºti pe radiourile din tarã. Astfel am ajuns sã fim difuzati din orã în orã, acest lucru datorându-se ºi faptului cã "Pantelimonu' Petrece" era prima piesã româneascã "modernã" care ajungea la acele posturi radio.

"Nãscut ºi Crescut în Pantelimon" ºi "Pânã Când Moartea Ne Va Despãrti", piesele alese pentru a promova al treilea album, au dovedit publicului român cã nu eram doar o trupã de moment ºi cã în cazul nostru chiar exista un potential serios. Succesul pe care îl aveam ºi în concertele ce începuserã sã aparã în tarã fãcea ca numele trupei sã se rãspândeascã ºi mai rapid. Ca ºi cum ar fi fost ceva aranjat de noi, la începutul anului 1997 a intervenit al doilea moment norocos din activitatea noastrã: retinerea trupei B.U.G. Mafia pentru o noapte sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri. Lipsa de inspiratie de care politia din Severin a dat dovadã în 7 februarie 1997 nu a fãcut altceva decât sã atragã asupra noastrã interesul presei din toatã tara ºi, prin ziarele de mare tiraj, incidentul ne-a adus ºi sustinerea tinerilor care vedeau în noi reprezentantii generatiei lor.

"Nãscut ºi Crescut în Pantelimon" a fost important ºi din alt punct de vedere pentru noi pentru cã atunci am început colaborarea cu Eddy Schneider, producãtorul muzical cu care aveam sã colaborãm pentru urmãtoarele douã albume ºi trei maxi-single-uri ale trupei. Astfel, "Hoteluri" ºi "IV: Deasupra Tuturor" au beneficiat de un sound mult mai apropiat de ce ne doream noi sã facem. Deºi nu a fost difuzat la fel de mult ca albumul anterior, "IV: Deasupra Tuturor" a avut un mare succes comercial ºi a adus douã noutãti pentru noi: primul maxi-single din istoria trupei, care de altfel a fost ºi primul maxi-single editat în România dupã 1990 ºi primul album editat pe CD.

Noi considerãm piesa "Pentru '98" un semi-esec datoritã faptului cã nu a fost difuzatã de radiouri la nivelul aºteptãrilor noastre ºi datoritã clipului realizat pentru piesa de Atomic TV, clip ce nu a fost acceptat de noi pentru cã era o prostie fãcutã în grabã cu un concept de doi lei. A fost prima ºi ultima oarã când nu ne-am implicat foarte mult în realizarea unui clip B.U.G. Mafia. Am avut însã inspiratia de a include ca B-side pe acest maxi-single o altã piesã de pe albumul ce urma sã fie lansat în acel an, iar "N-ai Fost Acolo" a devenit una din piesele ce au încins strãzile în acea varã, prefatând ceea ce avea sã se întâmple odatã cu lansarea albumului "De Cartier".

20 septembrie 1998. "De Cartier", la fel ca ºi albumul de debut, a fost lansat cu ocazia zilei de naºtere a lui Caddillac. ºtiam din varã "ce am fãcut", iar reactia ce a urmat a fost tot ce am aºteptat ºi chiar mai mult. Vânzãrile albumului creºteau de la o zi la alta datoritã impactului pe care majoritatea pieselor l-au avut la public. Practic, noi consideram cã am "încadrat tinta" cu "Nãscut ºi Crescut în Pantelimon" ºi "IV: Deasupra Tuturor", iar "De cartier" a fost lovitura decisivã, albumul fiind o combinatie între melodicitatea ºi simplitatea primului ºi sound-ul hip-hop pe care l-a avut cel de-al doilea. Norocul ne-a surâs ºi de data aceasta cu ocazia Premiilor Ballantines, unde, dupã anuntarea piesei câºtigãtoare la categoria "Piesa Anului", am simtit peretii Sãlii Polivalente zguduindu-se din cauza publicului prezent în salã care tipa "Mafia" ºi bãtea din picioare. Mass-media ne-a acordat încã o datã atentie pentru ceea ce au considerat ei ca fiind o nedreptate. în acelaºi timp, am fost singurii artiºti care i-au felicitat pe cei de la Holograf la întoarcerea lor de pe scenã. Pentru cã meritau. Pentru cã au fãcut ºi fac muzicã de calitate, pentru longevitatea ºi profesionalismul lor ºi, nu în ultimul rând, pentru ajutorul pe care Tino Furtuna ni l-a acordat în anii noºtri de început.

Tot la Premiile Ballantines a avut loc o altã "premierã": Loredana & B.U.G. Mafia - Lumea E A Mea, o colaborare consideratã de foarte multi a fi cea mai reuºitã din istoria modernã a muzicii româneºti ºi primul videoclip românesc ce se apropia cât de cât de ceea ce ar fi trebuit sã însemne un videoclip. Deºi initial am fost reticenti în legãturã cu propunerea de a colabora, faptul cã piesa s-a fãcut pe un instrumental compus de noi ºi pe idea noastrã de text ne-a fãcut sã acceptãm, iar rezultatul a ieºit pe mãsura aºteptãrilor ºi a creat, odatã cu succesul înregistrat de albumul "De Cartier", ceea ce presa a numit "fenomenul B.U.G. Mafia". Expresiile de acest gen s-au întetit când, dupã succesul de casã al concertului pe care l-am sustinut la Sala Polivalentã în martie '99, am fost invitati ºi discutati într-o editie a emisiunii "Audientã Nationalã" realizatã de Mihai Tatulici în care s-a vorbit mult fãrã a se spune ceva concret, dar expunerea ne-a prins foarte bine.

Maxi-single-ul ce a urmat a fost, la fel ca ºi "IV: Deasupra Tuturor", un proiect cu un sound mai clasic ºi chiar dacã "România" nu a înregistrat succes pe radio ºi nici nu a avut un clip care sã îl promoveze, a fost un proiect foarte apreciat de fanii B.U.G. Mafia ºi a înregistrat vânzãri considerabile. Atunci am fost etichetati ca fiind "nationaliºti" ºi cu toate cã ne plãcea ºi ne place tara noastrã, însã asta nu a însemnat cã din ochii noºtri sau din descrierea pe care piesa o fãcea "României noastre" lipseau pãrtile urâte ale ei. Deseori am fost "interpretati" dupã nevoile celor ce ne luau interviuri ºi ale publicatiilor care îi plãteau pe aceºtia.

"De Cartier" a atras, pe lângã aprecierea ºi respectul publicului, foarte multe articole ºi comentarii rãu intentionate la adresa noastrã, unele din ele fiind chiar minciuni de cea mai joasã spetã. Din aceastã stare de fapt s-a nãscut "Dupã Blocuri", cel mai "întunecat", dar ºi cel mai complex album al nostru. Am pus pe "Dupã Blocuri" cele mai ciudate idei care ne-au venit în perioada aceea ºi asta a surprins destul de mult partea de public care începuse sã asculte muzica noastrã începând cu "De Cartier". Din aceastã cauzã am întalnit multi fani care au înteles ce am intentionat noi cu albumul "Dupã Blocuri" la 2 sau 3 ani de la aparitia lui pe piatã. De asemenea, videoclipul filmat pentru piesa ce a dat numele albumului a fost considerat de cei mai multi fani ca fiind cel mai violent clip B.U.G. Mafia ºi a avut un succes foarte mare la public pentru cã a adus un suflu nou în muzica româneascã. Un eveniment foarte special pentru noi din perioada imediat urmãtoare lansãrii albumului a fost concertul de la penitenciarul Rahova. Cuvintele nu au cum sã descrie ce am simtit atunci.

Probabil cel mai subestimat album al nostru a fost ºi este "întotdeauna Pentru Totdeauna". Da, a avut doar 9 piese, dar un calcul foarte simplu poate arãta cã, împreunã cu cele douã maxi-single-uri extrase de pe el, este de departe cel mai bine vândut album B.U.G. Mafia. Clipurile realizate pentru promovarea proiectului au avut la momentul aparitiei lor ºi chiar mult timp dupã aceea un impact puternic asupra publicului ºi a industriei muzicale româneºti. "Un 2 ºi Trei De 0" a fost o uºurare pentru noi deoarece atât pentru "Lumea E A Mea", cât ºi pentru "Dupã Blocuri" a trebuit sã filmãm destul de mult în zãpadã ºi în frig ºi ne doream sã facem ceva "de varã". Am sfârºit bineinteles prin a suferi ºi atunci, pentru cã la cadrele care s-au filmat în The Office s-a folosit un fum negru ºi înecãcios, astfel încât la plecarea din locatie aveam cu totii nãrile negre ca ºi cum am fi prizat cãrbuni. Videoclipul realizat pentru "Poezie de Stradã (Remix)" a fost singurul din activitatea noastrã în cazul cãruia am întrerupt filmãrile cu scandal ºi am plecat, asta deoarece dupã 20 de ore de filmare eram în situatia de a schimba scenariul pe loc ºi de a improviza, ceea ce nu era o optiune pentru noi. Am insistat sã se caute altã locatie pentru "masa rotundã" din clip pentru cã cei de la Camera de Comert nu ne-ar fi dat voie sã fumãm în timpul filmãrii în sala de conferinte ºi, sã fim seriosi, "ce mafiot nu fumeazã un trabuc la o întâlnire cu alti mafioti?..." Pânã la urmã ne-a dat dreptate ºi Petre Nãstase, regizorul clipului, pentru cã a venit a doua zi cu locatia aceea care fãcea contrast cu exteriorul Camerei de Comert ºi care a definit acel clip.

Am fost onorati în toti aceºti ani de aprecierea ºi respectul multor personalitãti ale vietii publice din tara noastrã. Cea mai cunoscutã ºi mediatizatã este relatia de prietenie ºi respect reciproc care s-a dezvoltat între noi ºi Leonard Doroftei. Eram foarte mândri cã unul din cei mai mari campioni ai României a ales piesa "România" ca fundal sonor de "motivare" pentru intrãrile sale în ring cu ocazia meciurilor pe care le-a sustinut începând cu 1999 pentru cã l-am admirat încã de când boxa la amatori ºi i-am trimis chiar noi CD-ul pe care l-a folosit. Ne-am gândit destul de devreme în 2001 sã invitãm câtiva sportivi care sã se asemene ca spirit cu ceea ce reprezintã B.U.G. Mafia pentru clipul piesei "Cine E Cu Noi". Am reuºit sã punem pe listã douã nume: Leonard Doroftei ºi Marius Lãcãtuº. Invitatia de a apãrea în clipul nostru i-am fãcut-o Moºului cu câteva luni înainte ca el sã câºtige titlul mondial pentru cã noi îl vroiam pe Leonard Doroftei în clip, nu neaparat un campion mondial. Faptul cã în clip apare un campion mondial la box cu centura lui a fost un cadou care ne-a fost fãcut de Leonard Doroftei câºtigând între timp titlul, deci putem spune cã ºi acest moment poate fi introdus la categoria "coincidente pozitive". De asemenea, prezenta lui Marius Lãcãtuº la fil

A urmat o pauzã mai lungã pânã la aparitia albumului urmãtor pentru cã am încercat sã experimentãm mai mult cu ideile pieselor ºi pe multe din instrumentalele ce se aud pe varianta finalã a acestui album am înregistrat cel putin douã idei de piese ºi text. Spre exemplu, textul piesei "Româneºte" descria o ceartã verbalã destul de agresivã între un baiat ºi o fatã ºi instrumentalul suna destul de diferit fatã de varianta finalã, pentru ca ulterior textul sã ajungã în forma în care se regãseºte pe album. Calitatea sunetului ºi surpriza pe care a creat-o "Româneºte" au dat rezultate ºi au facut ºi din "Bãietii buni" un succes discografic marca B.U.G. Mafia, acesta fiind considerat unul din cele mai bune albume ale anului 2004 pe piata muzicalã din România. Modul în care am abordat subiectul "politicã" pe piesa "Româneºte" ºi pe clipul ce s-a filmat pentru ea a atras din nou o avalanºã de aprecieri la adresa noastrã ºi, aºa cum probabil era de aºteptat, tot felul de propuneri venite din partea întregului spectru politic pentru a colabora în cadrul campaniei pentru alegerile programate la sfârºitul acelui an. Acestea nu ne-au interesat pentru cã ne pregãteam de lucruri mai serioase, adicã sã începem lucrul la albumul aniversar al trupei, "Viata Noastrã" ºi vroiam sã pãstrãm intactã credibilitatea atât de greu dobânditã a trupei. "O Lume Nebunã, Nebunã De Tot" a fost al doilea clip filmat pentru a promova albumul, iar productia de care acesta a beneficiat a fost una din cele mai complexe întâlnite pânã în acel moment la clipurile româneºti. Ca de obicei, am fost probabil una din putinele trupe care au pus la bãtaie sume mai importante pentru a face clipuri de calitate.

La putin timp însã dupã începerea productiei pentru "Viata Noastrã Vol. 1" a venit din partea ProTV o "propunere pe care n-o puteam refuza". Provocarea de a compune ºi produce genericul serialului "Bãieti Buni" a fost ceva nou pentru noi, însã rezultatul este una din cele mai importante piese ale noastre ºi a devenit una din cele mai difuzate piese ale anului 2005 atât pe radio, cât ºi pe TV. Filmãrile pentru clipul piesei "Strãzile" s-au întins pe parcursul a trei nopti ºi au avut loc în centrul Bucureºtiului, fiind "conduse" tot de cãtre Andreea Pãduraru ºi Tudor Lucaciu, acelaºi tandem care ne-a pus în practicã ideile pentru "Româneºte" ºi "O Lume Nebunã, Nebunã De Tot", iar îmbinarea acestor cadre cu imagini din serialul "Bãieti Buni" a fost o altã premierã pentru noi. "Strãzile" este cel mai bine vândut maxi-single din discografia B.U.G. Mafia ºi pentru cã B-side-ul "Hai Cu Mine" a avut la rândul sãu un mare succes în cluburile din România.

"Viata Noastrã", albumul aniversar despre care am vorbit foarte mult încã din anul 2000, s-a dovedit a fi cea mai grea încercare prin care am trecut de când am început. A fost ca ºi cum am fi fost o familie cu 30 de copii care vrea sã-i facã pe toti doctori. Productia celor douã volume a durat 5 ani, însã produsul final este la înãltimea aºteptãrilor noastre ºi suntem foarte multumiti cã am reuºit sã îl facem, pentru cã el a fost fãcut în primul rând pentru noi, pentru ca B.U.G. Mafia sã aibã o "carte de vizitã" care sã reprezinte la înãltime prima perioadã a activitãtii noastre de studio. Faptul cã în cazul volumului 2 am avut ocazia sã lucrãm în cel mai performant studio al momentului din România ne-a permis sã experimentãm foarte mult din punct de vedere tehnic ºi a fost o plãcere sã folosim toate noile aparate ºi butoane apãrute în peisaj, adicã sã producem muzicã la nivelul la care am visat încã de la primul album. Piesele ºi clipurile ce au promovat aceste douã volume nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dacã "Viata Noastrã" ºi "Cu Tãlpile Arse" sunt douã piese noi care abordeazã douã subiecte complet diferite ºi care au schimbat anumite perceptii legate de noi ºi de muzica noastrã, filmãrile pentru "Pantelimonu' Petrece" ºi pentru "în Anii Ce Au Trecut" au fost o adevãratã plãcere pentru cã am reuºit sã punem imagini pe douã din cele mai reprezentative piese B.U.G. Mafia. "în Anii Ce Au Trecut" e un clip pe care îl aºteptam de cel putin 5 ani pentru cã este ºi primul nostru clip filmat în concert ºi nu am vrut sã facem niciun compromis din acest punct de vedere. Rezultatul final credem cã argumenteazã foarte bine aceastã decizie.

În 2010, odatã cu "Supranatural" ºi "Bag ****-n Lume ºi V-o Fac Cadou", am început sã punctãm directia în care vom merge în viitor, dar cea mai importantã realizare a noastrã din acestã primã jumãtate a anului este fãrã îndoialã site-ul oficial al trupei, un proiect aºteptat de cea mai mare parte dintre voi de prea mult timp. Sperãm cã ce veti descoperi acum ºi în viitor pe http://www.bugmafiaoficial.ro sã vã placã ºi sã vã facã sã spuneti cã aºteptarea a meritat.

2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
doru15

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 01-02-2022 14:29)
Joined: 16 Jun 2010
Posts: 3251, Topics: 303
Location: Romania

Reputation: 1145.3
Votes: 97

     
Post Posted: 16-11-2014, 22:28:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Interesant, dar totusi incearca sa structurezi mai bine in pagina. Nimeni nu o sa fie atras sa citeasca ce ai scris cand o sa vada wall of text.


1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Regius22

[soon]



Status: Offline
(since 04-08-2022 18:33)
Joined: 01 Feb 2011
Posts: 1966, Topics: 64
Location: Engine room

Reputation: 894.9
Votes: 101

   
Post Posted: 17-11-2014, 21:02:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

like
interesant..dar unele informatii le poti (gasi)insirui printr-un interviu (youtube).. multi nu au rabdare sa citeasca atat' - //my opinion -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Laur.

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 26-05-2019 05:56)
Joined: 31 Oct 2013
Posts: 2696, Topics: 168
Location: United States

Reputation: 758.5
Votes: 144

Post Posted: 26-11-2014, 15:47:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regius22 wrote:
like
interesant..dar unele informatii le poti (gasi)insirui printr-un interviu (youtube).. multi nu au rabdare sa citeasca atat' - //my opinion -

haha de acord.


Casuta vocala: Laurines
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ardamaXx

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-08-2016 13:41)
Joined: 26 Nov 2014
Posts: 195, Topics: 13
Location: Dortmund, Deutschland

Reputation: 77.7
Votes: 6

   
Post Posted: 05-12-2014, 14:06:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au facut cu adevarat ceva pentru muzica romaneasca,comparativ cu toate trompetele si parasutele din ziua de azi...Le-a cam trecut vremea,e clar,au devenit din rebeli,feamilisti,dar raman in galeria muzicala a noastra cu piese ce pot fi oricand ascultate cu placere,cel putin din punctul meu de vedere.


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
'ZeNN

[Account disabled]



Status: Offline
(since 01-02-2016 21:37)
Joined: 15 Nov 2014
Posts: 1955, Topics: 556
Location: Lugoj, Timisoara

Reputation: -38.8
Votes: 462

      dnlonfire 
Post Posted: 17-12-2014, 19:29:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prea multe ai scris , detaliaza si tu daca vrei sa iti citeasca cineva .
E albul asta care m-a facut sa ma pierd , nu stiam unele chestii si ascult mafia de la inceput.

Posturi unite automat, 17-12-2014, 19:29:06

Prea multe ai scris , detaliaza si tu daca vrei sa iti citeasca cineva .
E albul asta care m-a facut sa ma pierd , nu stiam unele chestii si ascult mafia de la inceput.

Posturi unite automat, 17-12-2014, 19:29:10

Prea multe ai scris , detaliaza si tu daca vrei sa iti citeasca cineva .
E albul asta care m-a facut sa ma pierd , nu stiam unele chestii si ascult mafia de la inceput.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
GeorgeFcp

[☆_☆]



Status: Offline
(since 18-06-2019 18:43)
Joined: 16 Dec 2014
Posts: 2150, Topics: 61
Location: Ploiesti

Reputation: 14.8
Votes: 118

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  - 
Post Posted: 18-12-2014, 15:54:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ardamaXx wrote:
Au facut cu adevarat ceva pentru muzica romaneasca,comparativ cu toate trompetele si parasutele din ziua de azi...Le-a cam trecut vremea,e clar,au devenit din rebeli,feamilisti,dar raman in galeria muzicala a noastra cu piese ce pot fi oricand ascultate cu placere,cel putin din punctul meu de vedere.


Aceeasi parere o am si eu.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
VladexBoss

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-01-2015 07:33)
Joined: 30 Nov 2014
Posts: 5, Topics: 1
Location: Romania

Reputation: 34.7
Votes: 2

Post Posted: 28-12-2014, 13:11:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam mult de citit -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sagittarius

[Creep]



Status: Offline
(since 10-03-2019 16:57)
Joined: 22 Apr 2014
Posts: 678, Topics: 6
Location: Sibiu

Reputation: 115.9
Votes: 22

       
Post Posted: 08-03-2015, 15:19:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta a fost inceputul >>> https://youtube.com/watch?v=8TjlJVTEUEQ:


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archived Playlists  


The time now is 25-04-2024, 23:26:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x