User
Pass
2FA
 
 

Invata sa devii mai bun la CS(Counter-Strike)

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Tutorials
Author Message1492
[URS] BL3

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 29-11-2017 04:20)
Joined: 08 May 2015
Posts: 28, Topics: 4
Location: Ai scris pe google Ursbl3, esti pe aproape.

Reputation: 53.9
Votes: 2

Post Posted: 12-05-2015, 22:20:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu detin drepturi de autor pentru acest tutorial!
Toate creditele ii revin lui: A1MER20
...................................................................................................................................
Invata sa cumperi arme si echipament repede
Cu cat faci acest lucru cat mai repede cu atat mai rapid vei ajunge la locul luptei sau poti ocupa o pozitie strategica care te poate avantaja.

Trage in rafale
Majoritatea armelor automate isi pierd acuratetea atunci cand tragi in serii lungi (mai mult de 5 gloante), solutia este sa tragi in rafale scurte facand pauze intre ele pentru a putea sa ajustezi linia de ochire.

Trage in zona superioara a pieptului
Counter-strike are damage pozitional, asta inseamna ca damage-ul variaza in functie de zona in care tragi. Daca tragi in zona superioara a pieptului creste si sansa de a da headshot datorita reculului.

Schimba pe pistol sau cutit cand te misti
Viteza cu care te misti depinde de ce arma folosesti, cutitul si pistolul au cea mai mica penalitatem de aceea schimba pe acestea cand te misti.

Fi atent la acuratete cand te misti pe scari sau in apa
Cand te misti pe o scara chiar daca esti in close combat foarte putine gloante trase de tine isi ating tinta, aceeasi penalitate se aplica si cand inoti.

Opreste-te inainte de a trage cu o arma cu luneta
Armele gen: Scout, AWM, G3, sau SG550 devin inutile daca tragi din miscare de aceea opreste-te o fractiune de secunda inainte de a trage.

Armura e mai buna decat armele cand nu ai bani
Fara armura e de ajuns o rafala pentru a omori un player chiar daca are viata plina, fara casca orice head inseamna moarte sigura, de aceea este bine sa cantaresti banii care ii ai si sa iti cumperi mai intai armura si dupa aceea arme.

Invata sa arunci grenadele cum trebuie
Grenadele sunt foarte bune in multe situatii: a curata o incapere, a oferi acoperire in cazul in care trebuie sa executi un atac frontal, poate sa incapaciteze temporar adversarul prin orbire.

Invata sa comunici cu echipa
Foloseste-te de radio sau say_team sau mesajele predefinite pentru a te coordona cu echipa.

Foloseste hud_centerid
Aceasta comanda iti va arata un sir de caractere de identificare care identifica persoana pe care o tintesti in acel moment, si mai important iti va spune daca este prieten sau dusman.

Foloseste hud_fastswitch
Aceasta comanda iti permite sa schimbi armele repede. Mentiunea apare in cazul grenadelor in cazul in care ai mai multe tipuri de grenade, acolo trebuie sa selectezi ceea ce doresti sa folosesti.

Cand urci scarile fa-o in liniste
Crouch cand urci sau cobori scarile, asa vei face mai putin zgomot.

Foloseste radarul
Atunci cand este enabled pe server este una din resursele cele mai pretioase deoarece iti permite sa ai o privire de ansamblu asupra teatrului de lupta. Cuplat cu o ascultare atenta poate fi folosit pentru a identifica un dusman care se apropie.

Stai departe de apa
Apa creeaza trei probleme: te misti mai greu, daca inoti acuratetea ta este diminuata si mai ales faci zgomot.

Nu sari daca te lupti cu un lunetist
Foarte multa lume are tendinta sa sara cand se angajeaza in lupta, deoarece cred ca devin o tinta mai greu de nimerit. Acest lucru este in general valabil cu exceptia situatiei in care te lupti cu un lunetist. Saltul in fata lui va face ca traiectoria ta sa fie predictibila, un lunetist bun va trage la capatul parabolei (atunci cand aterizezi) si mai mult ca sigur vei fi si mort.

Foloseste-te de sunet
Atunci cand te misti faci zgomot, la fel cand spargi un geam, deschizi o usa, foloseste sunetele pentru a-ti indentifica adversarul si mai ales incearca sa mergi in loc de a alerga atunci cand te afli in zona de razboi.

Foloste flash-urile
Inainte de a asalta o pozitie foloseste flashurile. Un flash bine folosit poate sa orbeasca un jucator pana la 10 secunde iar in close combat aceste secunde sunt diferenta intre a muri si a trai.

Nu reincarca dupa fiecare rafala
Daca ai tras 3-10 gloante nu reincarca arma sau dupa ce ai omorat un adversar, nu fa din asta un obicei deoarece niciodata nu poti sa fii sigur ca nu apare imediat alt oponent.

Foloseste grenadele explozive pentru a termina un adversar ranit
Foloseste grenadele explozive pentru a-ti crea avantaj: fie pentru a face cat mai mult damage sau fie pentru a termina un adversar ranit.

Schimba pe pistol cand ramai fara gloante in arma principala
Invata sa schimbi pe pistol imediat ce ai terminat gloantele din arma principala cand esti intr-o lupta sau cand esti surprins reincarcand.

Daca esti izolat si depasit numeric concentreaza-te pe un singur adversar.
Nu de putine ori vei fi pus in aceasta situatie, dar daca tot stii ca vei muri macar ia pe cineva cu tine. Colegii de echipa se vor descurca mai bine daca vor lupta impotriva unei echipe reduse.


 
Staff message (AMG):
 
Mutat.



Zidul tãcerii este cea mai bunã strategie de apãrare în faþa atacurilor verbale de mahala.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BoGdanCoFcd

[Doar Dinamo]



Status: Offline
(since 24-09-2019 18:10)
Joined: 28 Jul 2014
Posts: 3969, Topics: 775
Location: Poarta Alba

Reputation: 311.9
Votes: 1145

   
Post Posted: 13-05-2015, 18:11:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gj,A1MER20
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Tutorials  


The time now is 29-03-2024, 01:45:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x