User
Pass
2FA

[REJECTED] Votam sau pierdem vremea?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message411
Caipiroska

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-07-2016 07:56)

Votes: 8

Post Posted: 18-05-2015, 17:32:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bug description: Vote Sistem
Proof: Am Ss in pc si tel daca chiar e necesar sa arat ca am deschis de fiecare data site ul din bannerele respective.

Ideea este urmatoarea.. am votat din 2 pc diferite si din telefon. Scrie cu rosu sa astept validarea, cuverde ca voi putea vota ACUM. La final primesc...

Mai votez sau nu merge si doar pierd vreme? Stiu ca s a mai discutat, dar rezolvari? O sugestie... nu aia "nu uitati sa dati click pe banner" nu uitam.. joc aici de ani.. stiu cum trebuie -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 18-05-2015, 18:47:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reusesti la al doilea site, XtremeTop100, sa faci corect acel Captcha cu intorsul imaginilor? S-ar putea sa dai gresi (pentru ca e foarte greu de facut) si din cauza asta nu ti se pun punctele.

Vezi ca ai la acel Captcha, o iconita mica de sunet (in dreapta jos a chenarului de captcha). Apasa pe ea si fa captcha-ul cu introdusul cifrelor pe care le auzi. E mai usor de facut. Daca reusesti dupa sa primesti punctele de vot s-ar putea ca asta sa fie problema Thinking

0 0

Back to top
Caipiroska

[Mentally Stable]

(since 02-07-2016 07:56)

Votes: 8

Post Posted: 18-05-2015, 19:03:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am reusit de cand am scris postul. Am 2 paranteze la sfatul de mai sus:

1) Daca sunt 5 site uri de vot si nu l reusesc oamenii pe al 2 lea NP! Ar trebui sa fie in asa fel in cat sa primesti 4 puncte din 5 din moment ce pe 4 site uri ai votat bine si pe unul nu. S ar putea face asta? Este o solutie cred eu.

2) Faza cu al 2 lea site nu a fost de vina la mine, azi din 3 imagini mi au facut 4 sau 5 nu stiu exact. Pentru ca nu reuseam de pe telefon sa pun perfect imaginea pe verticala si imi dadeau testul tot mai greu. Daca ai facut sau nu bine testul te anunta. Daca nu l ai facut bine il faci iar, in nici un caz eu nu dau vote daca nu fac testul ok. De ce? Pai ma gandesc daca tot pierd timpul sa primesc punctele, daca dau buleala si treaba e stricta pierd mai putin timp da primesc banana. Sunt ferm convins in cazul meu ca fac ce trebuie, altundeva e problema de nu primim punctele ( in cazul astora care votam bine ma refer).

Ma rog, multumesc de raspuns si Dumnezeu cu mila pana la rezolvare -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 18 May 2015 18:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 13-12-2024, 09:11:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x