User
Pass
2FA
 
 

Iesi in evidenta avand grija de iubitul tau.

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message712
Laur.

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 26-05-2019 05:56)
Joined: 31 Oct 2013
Posts: 2696, Topics: 168
Location: United States

Reputation: 758.5
Votes: 144

Post Posted: 30-05-2015, 01:41:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)





Douã accesorii ale iubitului tãu care te pot pune pe tine în valoare ca partenerã




Purtarea de accesorii a dat întotdeauna dovadã de atenție la detalii. Indiferent dacã e vorba de o ținutã formalã, smart casual sau casual, detaliile sunt cele care o completeazã, o fac mai interesantã și nu în ultimul rând o diferențiazã de altele.

Deoarece acest articol se adreseazã persoanelor de sex feminin, care își doresc ca partenerii de lângã ele sã fie mai atenți la detaliile privind ținutele pe care le poartã, haide mai întâi sã vedem care sunt cele douã accesoriile care întotdeauna i-ar putea ridica ținuta iubitului tãu. Cu alte cuvinte, accesoriile pe care orice bãrbat ar trebui sã le aibã în garderobã: cravata și papionul.

Asigurã-te cã în dulapul iubitului tãu existã cel puțin cinci cravate pe care sã le poatã purta aleatoriu. Nu ai vrea ca iubitul tãu sã fie acel stereotip cu o eternã cravatã neagrã. Cravata tricotatã, cravata cu imprimeu polka dots sau cravata cu imprimeu paisley nu ar trebui sã îi lipseascã. Acestea îi vor oferi nenumãrate posibilitãți de asortare cu restul ținutei, accentuând-o în același timp.

În privința papioanelor, din nou, diversitatea nu stricã și nu e greu de implementat în garderobã. De data aceasta, imprimeurile sunt puțin mai multe. Asigurã-te, pe cât posibil, cã iubitul tãu nu poartã papioane cu nod gata fãcut.

Și acum, sã trecem la partea pentru care ai accesat acest articol. Aceste douã elemente sunt accesorii care te pot pune și pe tine, ca iubitã, în valoare. Pentru un bãrbat e foarte atractiv la o femeie modul în care fata de lângã el e interesatã tot timpul în a-i aranja cravata sau papionul care stã strâmb. Și desigur, nimic nu e mai „badass” decât o fatã care știe sã facã nodul la papionul iubitului ei. Poți învãța asta aici.

Dovedește-i așadar cã nu e deloc un efort pentru tine sã fii interesatã de imaginea lui și surprinde-l în momentul în care te oferi sã îi faci nodul la papion sau cravatã, spre exemplu, pentru a-l ajuta sã nu întârzie la serviciu.






Sursa: stilmasculin.ro






Daca iti place acest articol sau crezi ca iti este util, esti liber sa apesi butonul de Like, sa postezi un comentariu decent sau sa oferi puncte +reputatie.


Casuta vocala: Laurines
2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 23-04-2024, 23:05:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x