User
Pass
2FA

Reclamatie Cristi_ScM

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message326
AdrianPM

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-07-2015 16:12)

Votes: 1

Post Posted: 18-07-2015, 18:27:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! , vreau si eu sa spun ceva n-am poze nu am nimic pentruca ,am incercat sa fac poze si nu a mers.. nu s-au salvat (Sper ca ma scuzati -)
Azi la ora 19 si cv cristi_scm mi-a dat ban ca l-am amenintat va intrebati dece? uite... Cristi era zm si mr.joker human joker acum s-a dus sus pe tubu' ala de sus de langa cutii si a pus lm.. iar cristi a zis asa: Jokere , ori pui lm calumea ori zbori... joker a zis si el: Invatam sa zburam:)) am zis si eu la cristi Ce-i ma?... si zice el , Fanta tu taci ciocu mic si mi-a dat gag 5 minute motiv Gura - ... si a expirat gag-ul si am zis, cristi , dece dai ma gag? ca am zis ce-i ma?... si el a zis gata baiatu? te-ai calmat si a dat ban 8ore.. deci nu inteleg unde am gresit.. a da.. ca i-am zis vrei sa iti arat ca nu mai ai admin? asta inseamna ca l-am amenintat ? nu prea cred.. astept pareri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mrdrog

[Mentally Stable]

(since 25-01-2019 12:14)

Votes: 18

Post Posted: 18-07-2015, 19:48:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ca i-as lua apararea lui Cristi ...dar tu nu ai pus toata conversatia fiindca sunt sigur ca nu ti-a dat gag 5 minute degeaba ti-a dat pentru ca tot vorbeai intr-una si joker ti=a zis de cateva ori sa incetezi dar n-ai facut-o ... apoi tu ai zis ca ii faci reclamatie ..ai reintrat si ti-a spus cristi te-ai calmat baiatu si tu ai spus ca nu ti s-a salvat pozele ..apoi l-ai amenintat ca il faci sa nu mai aiba admin ... si intr-un final ai luat ban.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CristI-ScM

[Baiatu' cu cs-ul]

(since 07-02-2016 20:40)

Votes: 29

cristinelboss83 
Post Posted: 18-07-2015, 21:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 tu ai inceput discutia
2 nu ma ameninti pe mine ca raman fara admin sau nush mai ce
3 ti-am dat gag ca am vazut ca ai chef de cearta
4. M-am saturat sa te supprt pe tine , vazand ca iti zice lumea sa termini dar tu nu
Ban-ul e dat legitim ca sa te calmezi

Edit cat despre asta povestea e mai veche de cand te-am vazut pe server ... Nu mai comenta atat si o sa iti fie bine -

Sunt o gramada de legi nescrise si o vorba din 98'
Jmecherii fac ce vor , fraierii fac ce pot

Casuta vocala : CristI-ScM

0 0

Back to top
Sj.Djvip

[Fredy are Talent !]

(since 24-08-2018 01:07)

Votes: 16

Post Posted: 18-07-2015, 21:18:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

entru ca cererea dumneavoastrã sã fie luatã în considerare, trebuie sã respectați urmãtorul model:

Titlul topicului: Trebuie sã fie unul sugestiv, Reclamații "numele reclamantului".

1. Nick-ul meu :
2. Nick-ul celui reclamat :
3. IP-ul reclamatului :
4. Motiv :
5. Dovada :

Asa se face o reclamatie. (nu ai respectato deci reclamatia e facuta aiurea)
Nu se face reclamatie pentru slay/gag/kick decat daca adminul abuzeaza.
Cand zici unu admin ce-i ma,vrei sa vezi ca ramai fara admin sau ce ai zis tu deja suna a amenintare.Data viitoare abtinete din comentari aiurea si vezi-ti de joc.Cat despre ban e putin mare insa nu ai murit pentru 8 ore.

Nu jucati la pacanele
sunt mai rele decat femeile.
0 0

Back to top
Robert_2001

[LeGeNDaRy]

(since 28-12-2019 10:52)

Votes: 184

Post Posted: 24-07-2015, 01:52:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai un model pentru reclamații.

0 1

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Robert_2001, 23 July 2015 23:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 19-07-2025, 13:59:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password