User
Pass
2FA

Problema NEREZOLVATA !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message333
<<<*_@S@SINU_*&a

[<<<*_@S@SINU_*>>>]

Status: Offline
(since 21-04-2016 14:23)

Votes: 13

Post Posted: 05-09-2015, 19:58:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aleexe / Sir
Am facut acum 5-6 zile un topic cu abuzarea comenziilor AMX_T / CT / SPEC .
Ati spus ca o sa rezolvati , eu nu vad nimic rezolvat , azi toata ziua am fost mutat non stop de la o echipa la alta de copii . ( Daca aflu cine m-a mutat cum am spus si pe sv nu scapa de ban . )
Defiecare data cum intru pe sv toata lumea tipa pe mine " ASASINU ECHILIBREAZA " , Eu ce fac ? Le spun tuturor adminiilor din echipa mea sa se mute CONTRA MEA , ii las 2-3-4 runde , le mai zic la uni care nu sau mutat , mai ramane cate 1 si il mut eu ca nu intelege . De ex : Azi eram eu cu dolce intr-o echipa si vreo 9-11 adminii in echipa adversa , si mereu unu asdf. se muta cu noi , l-am mutat contra mea , intreaba "cine ma mutat?" si ii zic ca eu ce credeti ca face omu frumos ? Ma muta cu el in echipa si dupa spune"DONE !" Exemplu de copil fara pic de creier .

Sa revenim .
Aleexe scoate comanda de la toti AMX_CT / T / SPEC ( Inafara de adminii care ai tu baza . ) Cum am mai spus , nu am dece eu , admin cu experienta sa fiu pus in aceeas oala cu adminii incapabili . ( Ai nevoie sa-ti zic adminii capabilii ma cauti pe fb si ti zic pe toti . )
Nu o mai lasa , cum vezi topicul scoate-o ca next daca ma mai muta cineva ii banez pe toti si ma .... pe el de grad .
Punte 2 min in locul meu - sa nu mori mai deloc , sa echilibrezi mereu la 3-4 runde si sa se gaseasca UNUL cu tupeu sa te mute cu comanda AMX_T / CT / SPEC IN MIJLOCUL RUNDEI nu te-ar scoate din papuci Aleex ? -

Last edited by <<<*_@S@SINU_*&a on 05-09-2015, 20:12:37; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bladecs

[Field Marshal]

(since 13-09-2015 15:27)

Votes: 9

Post Posted: 05-09-2015, 20:08:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bv dolce , ești nr1

0 0

Back to top
DirtY.

[Ranku`-i moca !?]

(since 14-06-2023 16:39)

Votes: 17

Post Posted: 05-09-2015, 20:28:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si pe mine m-a mutat cineva in mijlocul rundei astazi...

"Nope."

Don`t click !

0 0

Back to top
Sir69
[Banned user]

Banned

(since 11-09-2015 18:57)

Votes: 36

Post Posted: 05-09-2015, 20:33:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Era greu sa-mi dai PM ? Next cand te mai vad ca dai comenzi pe alti admini ai - la fiecare comanda ,nu stau sa-mi umple astia reclamatii pe FB ca le dai tu slay / ban ,nici un admin nu are voie sa dea comenzi unu pe altu ,am fost foarte clar ca nu fac diferenta.

EDIT: Si in legatura cu alea ,in ultima vreme nu avem timp nici de noi (eu si aleex) ,cand vom avea timp vom rezolva si problema asta ,in cel mai rau caz o vom scoate definitiv.

FURIEN.FREAKZ.RO & ZOMBIE.FREAKZ.RO

Pagina Furien: http://facebook.com/frfreakz
Pagina Zombie: https://www.facebook.com/zmfreakz

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Sir69, 05 September 2015 18:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 19-07-2025, 15:10:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password