User
Pass
2FA

[Aprobat] Cerere Admin nustiujuca

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war6.freakz.ro -> Admin request
Author Message552
nustiujuca

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-07-2017 20:08)

Votes: 7

Post Posted: 14-11-2015, 21:01:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick : nustiujuca
2. Varsta : 25
3. Vechimea pe server : in jur de 15 -20 luni
4. Motivul cererii : Sunt VIP/Slot de la inceput, am fost si admin dar am renuntat din lipsa activitatii si alte barfe aduse la adresa mea, dar asta a fost la inceput....acu cel putin un an.Acum vad ca serverul este din ce in ce mai populat dar deseori desi sunt ore decente, nu vad admini si intra cate un hacker care si face de cap.Am castigat diverse concursuri pe srv cand era Ownerul ON, iar ca premiu era sa fiu admin dar am refuzat politicos deoarece am considerat ca sunt destui admini mereu ON ...( pe vremea aceea cel putin ) ...acum as vrea admin pentru a pastra un joc curat si a mentinea ordinea pe server, consider ca nici admin nu as avea nevoie, doar comanda de ban / votemap/ gag ..nimic mai mult.
5. Accepti clauzele prevazute in Regulamentul serverului war6.freakz.ro ? : Da

Vreau admin doar pentru a mentine un joc ordonat, curat pe srv, nimic altceva... cer asta pentru ca tot mai rar vad un admin pe srv..daca cer prea mult si mi se cere o mare responsabilitate pentru a obtine acest acces, atunci voi refuza.
Va Multumesc !
Stima !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Activ.

[MasterChef.]

Status: Offline
(since 10-12-2019 13:33)

Votes: 1007

Post Posted: 14-11-2015, 21:03:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici nu se pune problema,trebuia sa`mi spui ca vrei.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Activ., 14 November 2015 19:05

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war6.freakz.ro -> Admin request  

The time now is 20-07-2025, 20:12:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password