User
Pass
2FA

Cerere unban Pikachu' (>.
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1875
vodka3312

[Strike!]

Status: Offline
(since 04-11-2024 20:58)

Votes: 26

Post Posted: 07-12-2015, 20:11:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai 2 hackuri in folderul tau cu cs. Deci te rog frumos nu mai minti. Daca vrei, ti le dau. Mi le-a trimis M3ntholutzz si imi cer scuze ca am mintit pentru a mi le da. Nu am avut alta modalitate de aplicat.

🌟REGULAMENT FURIEN FREAKZ🌟

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
M3nThOLuTz Official

[Mentally Stable]

(since 09-12-2015 13:06)

Post Posted: 07-12-2015, 21:07:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu de la el ai coduri ci de la mine
2. lui iai dat ban doar pentru nvidia
3. nu il mai baga pe el de vina si nici pe mine
4. stiai ca am coduri in pc si ti leam dat mintindu-ma
5. ma faceai pe mn si pe el mincinos dar chear tu ai zis acum ca ai mintit
6. spunele tuturor cum mai mintit pe fata si apoi dai motive ca te injur pe skype etc.

vodka tu parca nu aveai timp sa postezi pe forum ...
asteptam sa vedem dovezile tale (cele date lui d3luxe)

Casuta Vocala: Mentolatu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
PaTRicCcK

[Mentally Stable]

(since 09-12-2015 15:35)

Post Posted: 07-12-2015, 21:18:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Ai 2 hackuri in folderul tau cu cs. Deci te rog frumos nu mai minti. Daca vrei, ti le dau. Mi le-a trimis M3ntholutzz si imi cer scuze ca am mintit pentru a mi le da. Nu am avut alta modalitate de aplicat."

Eu nu am nici macar un hack in folderul de cs si te rog lasa pe altcineva sa posteze ca atat minti nici macar nu mi-ai vazut folderul de cs si vorbesti ,Vodka am ajuns sa nu te suport 2 zile fara sa intru pe sv nimeni nu imi da unban doar ca am nvidia nush dc vrei sa iau ban dar e treaba ta ce ai cu m3ntho dute la el la cerere si vb cu el lasa-ma sa imi iau unbanu meritat ca nu am facut nik rau sincer un down ai merita da cine sa iti dea ca ownerii/fondatorii abia intra pe forum.

Edit:asta e poza? nu e de pe csul meu (banlist vodka) :http://www45.zippyshare.com/v/3tliKCZN/file.html

Last edited by PaTRicCcK on 08-12-2015, 21:56:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
M3nThOLuTz Official

[Mentally Stable]

(since 09-12-2015 13:06)

Post Posted: 07-12-2015, 21:31:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vodka zice ca hackurile sunt in folderul cu cs dar de ce leas tine acolo? nimeni nu face asta decat el se vede ca si el are cod -

Casuta Vocala: Mentolatu

0 0

Back to top
vodka3312

[Strike!]

(since 04-11-2024 20:58)

Votes: 26

Post Posted: 07-12-2015, 22:25:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti creste nasu rau de tot. =]] Dupa ce m-am chinuit sa iau gradu asta pe care il iau sa bag hackuri? =]]]]]]]]] Ma pricep mai bine in coduri mai bine ca tine pentru ca folosesc youtube mai mult ca tine pentru a-i prinde mai usor pe codati, aia ca tine. Si gata, nu mai minti ca-ti creste nasul nene.

🌟REGULAMENT FURIEN FREAKZ🌟

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PaTRicCcK

[Mentally Stable]

(since 09-12-2015 15:35)

Post Posted: 07-12-2015, 23:04:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banu era vorba de gradu tau cum te-ai chinuit sa il iei ba fi atent dar foarte atent [ban fara motiv].Dc ? ca nu ai ce face daca un fondator ar fi pe forum as avea dreptate (un fondator nemanipulat de tine, desigur) tu glumesti cica' nasu da eu vreau unban ca dai ban aiurea stie multi doar prieteni tai andrei,scorpi etc. astia sunt cu tn cu contra pnm dar ba eu vreau unban nu ma intereseaza ce ai de spus eu nu am mintit cu nimic nu ai dovada ca am hack tu spui de nas mare nush ce ca se vede ca am dreptate dai ban numa la astia care nu te suporta pt. mine nu insemni nik daca asi fi fondator nici admin poate cu greu helper ca stiu cum esti nu am dc sa raman cu banul deja de 2 zile il am mai oprestete si tu ca sti ca nu e cfg HD Player. Tu minti atat iti dai inca lvl si puncte si spui ca nu dar eu stiu + nu am facut nik rau daca spui iar ca am coduri nu ma intereseaza arata dovada sau nu iti bag topicul in seama mi-ai spus pe skype "M3nThOLuTz si cu Pikachu are interdictie de la mine. Pupici" sa te dai smecher dupa mine si multi prieteni de-ai mei ai lua remove ca dai ban aiurea lu' M3nThOLuTz si mie cel putin fara motiv cica' ti-o dat cod pe skype -. Tot ce e inafara sv-ului e legal dupa ce esti pe sv sunt regulile dar nici de respectat nu poti cand vine un admin ca tine si iti da ban fara motiv eu o sa continui sa postez pana i-au unban pt ca nu meritam din prima ban.Eu nu am spus ca ai hackuri eu nici atat la M3nThOLuTz nush nu am umblat la el in pc si nici nu o so fac daca tu zici da motivul nvidia e pt. ban permanent la ce reguli ai citit cred ca te doare capu' si in abuz nu mai spun ca nu am dovezi, deci nu spune tu de mintit cred ca esti cel mai mare pt. ca vrei sa te acoperi spunand: "Iti creste nasu rau de tot. =]] Dupa ce m-am chinuit sa iau gradu asta pe care il iau sa bag hackuri? =]]]]]]]]] Ma pricep mai bine in coduri mai bine ca tine pentru ca folosesc youtube mai mult ca tine pentru a-i prinde mai usor pe codati, aia ca tine. Si gata, nu mai minti ca-ti creste nasul nene." nush daca cineva si-o dat seama ca vrei doar sa nu iei remove pt reclamatia asta dar sa sti oricum unban iau si dupa ce iau tot timpul cat te spectatezi fac demo si is sigur ca o sa te prind o data ca tot asa faci nu iti mai cauta scuze ca dupa topicul tau cu "scuze" o sa scriu "scuza".Mie imi placea ca erai prietenos dar sincer dai ban aiurea doar sa te afli in treaba si dupa si fara reclamatie sau banlistu tau (gol 1-2) ai 100 la care le-ai dat ban te duci la D3luxe si arati niste hackuri care nici nu stie ca sunt de la el.
0 0

Back to top
SeNz0r*PGL

[PGL-ZONE]

(since 14-09-2020 15:31)

Votes: 48

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  #SenZor 
Post Posted: 07-12-2015, 23:17:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati si aici cu reply . Vati spus punctul de vedere , asteptati decizia unui owner .
Si nu mai scrieti romane , nu sta nimeni sa le citeasca ..

"In the Ninja World, those who break the rules are scum, that's true...
but those who abandon their friends are worse than scum!"

0 0

Back to top
mR.aXeL

[Mentally Stable]

(since 04-01-2016 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 12-12-2015, 17:54:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rãmâne.

Crospi

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by mR.aXeL, 12 December 2015 15:54

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 08-08-2025, 04:41:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password