User
Pass
2FA

Pe cat timp e banu ? ..vreau sa joc..
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2474
-=Scama=-

[Creep]

Status: Offline
(since 22-06-2014 14:17)

Votes: 9

Post Posted: 14-02-2010, 18:11:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ms ak esti un dulce ...
Numai zic nimik ca deja sunt admini care sufera de tot ...da nu asa umpic de tot ..de tot..

daca am ajuns sami iau llama degeaba de 2 ori ...frumos ak.... macar daca tineai cont de ce zicea green ca nu am injurat ..... vii tu de 5 secunde pe server si imi dai llama si treci si peste unllama lui si ii zici cai dai ban .......macar de il ascultai ca e mai vechi

Mda. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 14-02-2010, 18:14:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faci glume cu cine iti permite,daca ai slot asta nu iti confera dreptul de a scrie toate magariile pe chat,gen f..te si nu-mi zice ca era frate ca iti copiez si pasajul.
Daca eu iti dau llama iti da sa il tii 2 minute,sa iti dai seama ca ai gresit si pe viitor sa folosesti un limbaj adecvat pe chat.
Ti-am dat ban 100 ,pentru ca domnul jerry,aka green iti tot dadea unllama si tot tipai pe page si chat ca sufar si eu de cand am admin.
Nu sufar sunt doar impartial,ca e player ,ca e blood,ca e slot aceleasi masuri le aplic. -

0 0

Back to top
-=Scama=-

[Creep]

Post Posted: 14-02-2010, 18:19:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scrie mie aici unde am scris eu pe page ca sufar...scrie aici da dovada

si scuzama ...dupa cemi dai d e doua ori llama degeaba erau doi admini fester si green care sustin acelasi lucru ....imi rezerv dreptul de a iti spune pe chat "ca ai ajuns si tu admin " si atat

si pt asta nu cred ca merit eu ban 100 si scuzama ca de fiecare data cand intru pe server te iei de mine mai ales de cand am fost scazut

acu 3 zile am intrat pe train ....nu era nici un admin si unu injura si am scris "vei primi ban cand va intra un admin" - vii si te iei de mine ca taci am zis si dastea.
ieri pe byca intru salut lumea ....te iei iarasi de mine si faci bascalie .....si tot aasa is doar cateva exemple

Quote:
Faci glume cu cine iti permite,daca ai slot asta nu iti confera dreptul de a scrie toate magariile pe chat,gen f..te si nu-mi zice ca era frate ca iti copiez si pasajul.

si referitor la ce ai scris mai sus .....scriu ce vrea atata timp cat nu incalc regulamentu si daca am scris asa .... eu ii explicam cuiva ceva si tu vii de 5 secunde pe server si imi dai llama ...llama ...si apoi ban ..

eu cand dadeam ban 100 direct la cei ce injurau de morti de etc....eram tarat pe forum

Mintii....sa caute ownerii in log-ouri sa vedem unde am flodat eu chatu.... am scris odata pe admin_page ba nu am facut nimik ....si pe chat dupa 2 llama aiurea care mi leai dat tu aiurea .... am scris "ca ai ajuns si tu admin si pentru asta iau ban 100.....

Last edited by -=Scama=- on 14-02-2010, 18:33:37; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

Post Posted: 14-02-2010, 18:29:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice Green e blood nu ii confera nimeni dreptul sa iti dea unllama atata timp cat este cu un grad mai mic decat mine.
Nu ai incalcat regulamentul?,evitarea cenzurei nu e incalcare de regulament?,nu se cunoaste ca ai avut admin amice,green e partas la banul tau daca nu iti dadea unllama de 2 ori ,chiar nu iti dadeam ban stateai 1 runda maxim 2 cu llama.
Dupa llama: Ai incepul flood pe chat,dupa pe page sa tipi BAAAAAAAA,ca disperatul,dupa ai primit unllama de la green si ai inceput ai si tu admin incepi sa suferi?,ceva de genul.
Nu o mai lungesc ca oricum nu ajung la nici un consens cu tn -

Nu eram de 5 secunde si daca stau bine sa ma gandesc aveam admin inainte sa primesti tu slot,dar in fine,fiecare cu memoria lui nu ii poti cere oricui sa retina o anumita cantitate de informatii.
Atata timp cat ai evitat cenzura nu ma intereseaza ce ii povesteai lui green,puteai sa-i povestesi orice dar asta folosind un limbaj decent.
Hai ca ma dor ochii sincer sa iti descifrez erorile gramaticale ,asteapta decizia unui owner. -

0 0

Back to top
jerRy /:)

[Freakazoid]

(since 02-07-2013 07:03)

Votes: 7

Post Posted: 14-02-2010, 18:42:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dai vina pe mine acum?- bine ma fearless nu am ce zice esti tare,misto.bv.
faza a fost cam asa:
1.il acuzasem pe nedrept pe scama de un lucru
2.el mia explicat,printre explicatii si cuvantu "f..te", nu a injurat pe nimeni!
3.fearless ia dat llama,iam spus ca nu a injurat.imi explica mie cv.
4.iam dat unllama,o primise, din pct meu de vedere pe nedrept
5.ia dat fearless ban
si fear numai baga cu gradele cu astea, ca mi'am cerut scuze pe server apoi - ,fester! a fost martor.numai am consola din pacate.dar spui doar ce iti convine tie.
fi mai degajat numai arunca lu llama si banul in stanga si dreapta asa non-stop.
si nu am suferit cu nimic,cu absolut nimic.tu imi ziceai mie,taci ,taci,taci,taci intr.una -
sa posteze si fester.sa nu se faca prea mare balamuc pt. atata lucru

si imi cer scuze si aici,inca odata,ca ti'am contestat decizia si,poate,ca am procedat gresit.

Last edited by jerRy /:) on 14-02-2010, 18:55:30; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 14-02-2010, 18:48:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scuze de offtopic , dar nu ma pot abtine : Fearless , ieri , parca aseara daca nu ma insel , cand erai undercover si faceai caterinca de ziceai ca o injuri pe bubble si multe alte chestii , cum era ? sa stii ca am vrut sa-ti dau ban pentru cum vorbeai si cum sufereai pe server , multumeste-i lui int ca mi-a zis cine esti . inceteaza cu talentele pe server , mai ales cand esti cu alt nick fata de cel pe care ai adminul .
inca o data imi cer scuze pentru offtopic , dar vreau doar sa-ti dau un sfat prietenesc ca doar suntem colegi , ca sa nu ai probleme pe viitor . salutare

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Advocad

[Creep]

(since 05-08-2011 22:08)

Votes: 11

Post Posted: 14-02-2010, 19:23:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunteti prea multi si nu mai incapeti unul de altul?

sugestie: Ownerii sa intre cu alte nickuri pe server, sa observe comportamentul "supusilor"; se mananca astia intre ei de aprca ii arde careva la salar.

iubesc, urasc, injur, iert, uit, beau, mint, plang, distrug, fur, creez, protejez, daruiesc, merg inainte.. sunt doar om.
0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

Post Posted: 14-02-2010, 19:29:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andiku nu are nici o relevanta asta,atata timp cat ma inteleg bine cu babal si glumeam cand ii ziceam ca o injur ,ce relevanta are cu ce a facut scama.
Green nu zic ca a fost din vina ta,nu ma intelege gresit am zis doar ca daca nu ii dadeai unllama de 2 ori nu mai primea ban si nu mai tipa acum pe forum ca e nevinovat.
Atata timp cat a evitat cenzura folosind un cuvant indecent primeste llama,chiar daca nu ii era adresata nimanui injuratura,tot player e ,slotul nu ii confera alte drepturi,cum nici mie adminul nu imi confera,dar atata timp cat dau llama pentru asemenea cuvinte ,nu puteam sa il iert pe el,riscam sa imi sara playerii in cap si sa imi dea copy paste pe page pana ii dadeam llama.

0 0

Back to top
felixcat

[baka neko]

(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 15-02-2010, 11:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cuvintele indecente, respectiv injurile se pedepsesc.
evitarea cenzurii de asemenea se pedepseste.
am fost eu vazut vreodata folosind acest cuvant pe server?
se vorbeste de bascalie si nu stiu ce explicatie.. cine m'a vazut vreodata sa folosesc astfel de cuvinte cand faceam misto cu gaina? ca ne permitem.. dar nici chiar asa.
@Advocad, sapt. viitoare am mult timp liber..
cand sunteti undercover nu inseamna ca nu mai aveti nici o responsabilitate fata de sv.
daca tu ca admin joci folosind alt nick pt ca nu vrei decat sa te joci dar ajungi sa ignori codati sau jucatori care incalca diverse reguli mai bine iesi si intri pe alt sv unde sa te joci astfel.

0 0

Back to top
-=Scama=-

[Creep]

Post Posted: 15-02-2010, 23:05:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda... vad ca nu intelege lumea da mai putin conteaza..

ms green si fester ,...

Nu stiu daca unii de pe server sunt oameni, dar infine,,,

Si inca odata cautati logo si daca eu meritam ban 100 pentru ce sa intamplat intr-un interval de 5 minute ....eu zik ca

Llama doar robot sa fii setat puteai sa dai la acea faza.....
Dupa cum am zis unii de pe server nu sunt oameni..

Daca era orice alt admin ...si ion si dudette si orice alt admin ,,,,,,,maxim ma atentiona ..daca nu era atent la context.

Daca era atent la ce ziceam eu nici macar nu atentiona..

Dar sa nu mai povestesc mult, bv tie ak ..

0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

(since 04-11-2019 19:37)

Votes: 10

Post Posted: 16-02-2010, 10:14:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Amice Green e blood nu ii confera nimeni dreptul sa iti dea unllama atata timp cat este cu un grad mai mic decat mine.

tu esti la facultate,eu la liceu asta inseamna ca esti mai presus decat mine ?
tu esti patron, eu angajat asta inseamana ca nu trebuie sa ma respecti ? cred ca ai prins ideea.
Esti avansat de cateva zile daca imi aduc bine aminte si deja ai inceput cu gesturi de superioritate... Lasati-o mai moale ca prea mult faceti pe duri.

Plictisit de plictiseala...
0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-02-2010, 11:17:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Tw: Atat timp cat te intelegi cu babal?Pai asa si scama zice:atat timp cat ma inteleg cu green unde e problema?Sau mai nou e permisa caterinca si limbaju de cartier doar atunci cand nu esti cu adminu?Terminati ma cu circul.
Fester has a poin.As mai adauga:Cu cat esti mai sus,cu atat faci craterul mai mare cand cazi.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

Post Posted: 16-02-2010, 12:02:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E o diferenta sa glumesti ca injuri si e o diferenta sa eviti cenzura,sunt doua lucruri total diferite.
Era citat din regulament ala,nu ma cred eu mai susperior decat nimeni,pentru ca nu imi permit sa ma cred,fiecare intelege ce vreau ,dupa propriile puteri. -
Atata tam tam pt un ban de 100 de minute -

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 16-02-2010, 12:23:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defapt, lasati glumele, chiar nu ma intereseaza ca va permiteti si eu imi permit mai multe cu diferite persoane dar imi pastrez glumele pentru alte situatii, am spus-o si o mai spun, glumele deplasate si pe care vi le permiteti le faceti pe mess, sunteti aici sa jucati cs si sa va simtiti bine fara ca sa ii deranjati pe ceilalti, se accepta glume dar in limita bunului simt iar faza cu "ma cunoaste si ne permitem" imi pare rau, eu nu accept, sper ca asta sa fie un aviz pentru cei care obisnuiesc sa faca asa.

0 0

Back to top
-=Scama=-

[Creep]

Post Posted: 16-02-2010, 15:24:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma da ce e asa greu sa cautati in logo , ca imi fac nervi viata mea degeaba .,...

Ce glume? ce evitare a cenzurii?
Sunteti total pe langa iar completarile tale ak sunt total aiurea pentru ca tu erai de 5 secunde pe server (se poate verifica) si nu ai de unde sa stii ce era in acest caz

ca sa folosesc termeni mai taranesti ( te-ai bagat ca musca in lapte , aiurea fara sa stii despre ce este vorba)

1. este total aiurea cum se priveste acest caz
2. Cer scuze daca am jignit pe cineva prin acest post(din cauza nervilor)
3.Mi sa facut scarba de acest joc ,pentru ca intodeauna in lumea virtuala trebuie sa fie si unii care in fata calculatorului sunt mare academicieni si mare folozofi

bfta

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by dudette, 18 February 2010 09:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 01-12-2024, 12:56:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password