User
Pass
2FA

Consiliu Admini !
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 166, 167, 168  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message110985
Ricsii

[Creep]

Status: Offline
(since 08-02-2017 19:34)

Votes: 29

Post Posted: 30-10-2016, 22:09:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ksm wrote:
Nu stiu de ce dar cred ca nu o sa mai fi tu pe aici cand oi revenii eu aici -
@ricsi Bafta frate,incearca sa te concentrezi si sa tratezi totul cu calmitate,asta daca nu te lasi si tu -
@Jon Respect pentru munca depusa
@Chris bafta si tie coi ,iti pun o pila buna la motan
Bogdan,shika,caty va salut ! -

Cum ti-am zis si altundeva , sper sa ne intalnim in viitorul apropiat , in rest ai grija de tine.

Sabecky wrote:
Bafta , ai grija ce faci !

Spoiler:

Sa zici cand vrei sa revii ca sa iti scoatem ban-ul...

Imi place ca stii ce e respectul , fata de om-om nu grad-grad.

Inca un utim lucru , presimt un dublaj de Jon~Sabe , nu stiu de ce dar pare fix ca el .

Btw , va saluuuuuuuuuuuuut.

Update @ 30-10-2016, 22:09:25

Sabecky wrote:
Bafta , ai grija ce faci !

Spoiler:

Sa zici cand vrei sa revii ca sa iti scoatem ban-ul...

Oricum , nu stiu cine te crezi tu sa vii aici si sa arunci cu ***** in toti , mai exact in toti aceea care nu sunt de acord cu tine.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ksm

[Amphisbaena]

(since 28-02-2019 08:10)

Votes: 43

Post Posted: 31-10-2016, 00:44:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@alii_na Unde nu sunt dorit, nu stau.
Ajung sa ma enervez din cauza unor copilasi.
Afk-ul mi-a fost motivat , am explicat..si mi-am răcit gura degeaba.
Btw,imi pare rau ca plec asa..

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sabecky

[Just a simple gamer]

(since 29-02-2020 06:20)

Votes: 130

Post Posted: 31-10-2016, 09:23:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Ksm , nu cred ca este mare diferenta intre varsta mea si a ta , intradevar esti mai mare ca mine

Apropo dai dovada de irensposabilitate ..

@Ricsii nu arunc cu noroi si nu arat cu degetu spre nimeni , vreau doar sa scot adevarul la suprafata.

DISCORD: Sabee#0428

0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

Post Posted: 31-10-2016, 09:32:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ksm wrote:
@alii_na Unde nu sunt dorit, nu stau.
Ajung sa ma enervez din cauza unor copilasi.
Afk-ul mi-a fost motivat , am explicat..si mi-am răcit gura degeaba.
Btw,imi pare rau ca plec asa..

Ti-am mai spus si altundeva , daca reusesti tu sa treci peste server trec si eu.

@Sabe , nu conteaza ce incerci tu sa faci , nu stiu daca ai observat dar si altii au activitatea la pamant , indiferent ca stau sau nu afk , daca aduci la suprafata adevarul adu-l pe tot.

Exact si greselile mele , ale tale , ale lui Zeno si asa mai departe.

Inainte sa spui tu ca iresponsabilitate (sau ca sunt moderator de umplutura) gandeste-te daca esti tu perfect sau nu?

Ma acuzi ca-ti aduc intotdeauna trecutul , insa nu uita ca eu nu am ce sa aduc altceva sunt activ doar de o luna , nici atat nu cred si pe langa am si alte treburi , cafea-bal-invatat etc , nu am timpul tau sa stau 3-4 ore pe zi. Si ca tot ziceai ca Ksm n-are un banned list activ permitemi sa-ti aduc la cunostinta si al meu , care e inactiv la fel si al lui Dark in care nu s-a postat de 6-7 luni. Te iei de persoanele acelea care nu te ajuta cu nimic , logic de fapt.

Tragi acolo unde poti sa avansezi mai usor. Nu de alta , dar e enervant sa vii tu cu 2 luni de adminat si sa incepi cu reclamatiile si asa mai departe , ma repet inca o data daca nu eram noi acum nu erai nici tu , ce spui? Sunt curios ce mai reprosezi tu acum.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
Sabecky

[Just a simple gamer]

Post Posted: 31-10-2016, 09:48:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Ricsii

Oricine a avut greseli eu tu el si ceilalti , nimeni nu este perfect aici , fiecare este perfect in modul lui.

Eram sigur ca te vei lua si de banned-listurile la ceilalti , in reclamatia care am facut-o imi spuneai "acum suntem moderatori , am dat dovada de banuri etc" iar aici spui alt ceva despre asta.

Si te inseli , ma ajutat si ksm cu cate ceva , eu nu am nimic cu nimeni . nu sunt acel tip care vrea sa scape de toti , repet vreau doar sa scot adevarul la suprafata

"Sa vin cu doua luni de adminat" nu conteaza daca esti player/admin sau cat de nou esti pe acest server , ai voie sa faci reclamatie . chiar daca ai si 2 ore pe server.

"Daca nu eram noi acum nu ajungeai aici" cand aveam eu helper nici nu aveai mod pe forum , si care voi? Atunci erau doar Jon/Caty/Bogdan/Sh!ka in caz ca ai uitat. Si daca nu stiai am un topic de 2 pagini numai cu reclamatii playeri , acel lucru a dat dovada ca stiu ce fac si ce voi face in viitor

0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

Post Posted: 31-10-2016, 10:03:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sabecky wrote:
@Ricsii

Oricine a avut greseli eu tu el si ceilalti , nimeni nu este perfect aici , fiecare este perfect in modul lui.

Eram sigur ca te vei lua si de banned-listurile la ceilalti , in reclamatia care am facut-o imi spuneai "acum suntem moderatori , am dat dovada de banuri etc" iar aici spui alt ceva despre asta.

Si te inseli , ma ajutat si ksm cu cate ceva , eu nu am nimic cu nimeni . nu sunt acel tip care vrea sa scape de toti , repet vreau doar sa scot adevarul la suprafata

"Sa vin cu doua luni de adminat" nu conteaza daca esti player/admin sau cat de nou esti pe acest server , ai voie sa faci reclamatie . chiar daca ai si 2 ore pe server.

"Daca nu eram noi acum nu ajungeai aici" cand aveam eu helper nici nu aveai mod pe forum , si care voi? Atunci erau doar Jon/Caty/Bogdan/Sh!ka in caz ca ai uitat. Si daca nu stiai am un topic de 2 pagini numai cu reclamatii playeri , acel lucru a dat dovada ca stiu ce fac si ce voi face in viitor

Vad ca tot nu ma intelegi , dar nu e nimic iti voi da mura-n gura ca la un copil mic , poate asa intelegi si tu.

"Eram sigur ca te vei lua si de banned-listurile la ceilalti , in reclamatia care am facut-o imi spuneai "acum suntem moderatori , am dat dovada de banuri etc" iar aici spui alt ceva despre asta." Este logic sa ma iau de banned listurile si celorlalti , ce spui daca pica unul sa pice toti?
Sau nu ti se pare corect asa-i? Din timp ce eu ti-am spus la reclamatie ca nu conteaza banned listul , tu tot aia spui ca e banned list inactiv.

"repet vreau doar sa scot adevarul la suprafata" Da adevarul , care iti place si tie si nu te deranjeaza absolut deloc , daca scoti tot scoate tot , hai sa te vad , absolut tot despre toata lumea , ai sa vezi ca si cel pe care tu-l considerai perfect/curat este si el exact ca noi , plin de greseli. Dar asta nu se va intampla , deoarece va fi adevarul care iti place doar tie. -

"Sa vin cu doua luni de adminat" Perfect spus , ai dreptate dar cu o reclamatie , care dovedeste ceva nu un demo de 100 de minute unde il filmezi pe unu' ca sta afk.

-----

Vandamme , vorbesc de acum 1 an cand tu nu ai aveai slot , atunci nu era nici Jon nici Chris (cred) , vorbesc de partea aceea , nu de iarna cand aveam probleme si nu puteam intra , nu vorbesc de Mod , vorbesc de gradul de pe server. Stateam cred 2 ore sa scot bannedurile cu amx_unban xxxxxxx IP , pentru ca un prost a banat tot serverul si din FTP nu s-a putut scoate , despre asta vorbesc eu , chestii de care tu nu ai habar de loc , revenind la furien , intr-o vreme eram singurul care activa acolo si dadea ban persoanelor , vremea aceea era acum 1 an.

Ohooo , ai 2 pagini de reclamatii playeri? Nu serios? Cat de brav esti tu ... Pfaaa... Ai noroc ca nu-mi permite timpul si nu am posibilitatea de a intra pe server , sa-ti arat ca 2 pagini le umplu intr-o zii cu reclamatie playeri.

Revenind la tot subiectul asta , a fost o vreme cand nu era Jon de loc , dupa a fost o vreme cand eram toti , si acum suntem ba unul aici ba unul acolo , imi pare rau ca nu am 16-17 ani sa stau la PC toata dupa-masa/ziua si sa fac mape pentru dr sau sa fac activitate de 4 ore , exact nici asa Ksm si nici Jon , suntem majori toti avem ceva , liceu/lucru/teme/job part time/ etc , sa nu crezi ca doar pentru ca tu poti sta 4 ore poate sta oricine.

---------

Asta va fi ultima mea postare pe tot forumul acesta pana nu vine cineva cu o decizie finala si corecta , nu uita ca chiar tu ai spus-o am sa fac topicuri pana se rezolva egal. Ori lasam totul asa cum e , ori distrugem tot si luam totul de la capat , sunt curios ce alegi/alegeti.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
zeno97

[Kyuubi ]

(since 15-01-2018 13:44)

Votes: 8

Post Posted: 31-10-2016, 14:18:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Revenind la tot subiectul asta , a fost o vreme cand nu era Jon de loc , dupa a fost o vreme cand eram toti , si acum suntem ba unul aici ba unul acolo , imi pare rau ca nu am 16-17 ani sa stau la PC toata dupa-masa/ziua si sa fac mape pentru dr sau sa fac activitate de 4 ore , exact nici asa Ksm si nici Jon , suntem majori toti avem ceva , liceu/lucru/teme/job part time/ etc , sa nu crezi ca doar pentru ca tu poti sta 4 ore poate sta oricine.
Daca vrei sa stii o chestie si eu sunt major si eu am liceu teme etc si imi fac timp sa stau macar o ora + pe srv ambele si nu afk sa vad care mai e treaba si cum se comporta playeri asta nu e o scuza
nu esti in stare sa faci fata la tot lasa pe altul care se descurca mai bine si are timp sa activeze cum a zis si jon in ultimul topic admini se gasesc cu sacu tu alegi ce vei face.
Spoiler:

0 0

Back to top
xanariadcu

[Hokage]

(since 01-06-2024 19:51)

Votes: 25

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-10-2016, 15:05:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Romane,romane si iar romane.Aveti PM,aveti facebook,skype.Mai bine discutati acolo toate chestiile astea nu aici.

0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 31-10-2016, 15:33:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Totul e prea personal aici, eu sa zic ramanem strict la ce se discuta in acest topic, adica acel fiind CONSILIU ADMINI totul legat despre server, admine nu diverse. Sper ca nu voi fi nevoita sa ma repet?!

Casuta vocala @Caty @Catylinna
1 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

Post Posted: 31-10-2016, 18:00:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zeno97 wrote:
Daca vrei sa stii o chestie si eu sunt major si eu am liceu teme etc si imi fac timp sa stau macar o ora + pe srv ambele si nu afk sa vad care mai e treaba si cum se comporta playeri asta nu e o scuza
nu esti in stare sa faci fata la tot lasa pe altul care se descurca mai bine si are timp sa activeze cum a zis si jon in ultimul topic admini se gasesc cu sacu tu alegi ce vei face.
Spoiler:

In afara sa te dai de gol singur , mai bine te-ai uita in ograda ta.

Doar asa sa vezi si tu -->Ore--->http://cache.www.gametracker.com/images/graphs/player_time.php?nameb64=emVubw%3D%3D&&host=dr.freakz.ro:27015&&start=-1m&&request=017189076211890675

Poate esti tu major , dar nu ai atatea pe cap cat eu.

In fine , nu ma mai obosesc nu am cu cine.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
SENTI#Chris

[▲]

(since 12-12-2021 16:11)

Votes: 284

Post Posted: 31-10-2016, 18:23:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminam cu cearta ? Ca deja imi sta in gat.
Doar sa dati niste replici,de asta sunteti in stare, nu puteti rezolva nimic de unii singuri. MAJORILOR

-Back soon
2 0

Back to top
Sabecky

[Just a simple gamer]

Post Posted: 31-10-2016, 18:27:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@SENTI#Chris , scuze ca readuc aceasta cearta ,dar vreau sa vad ce zice ksm despre asta

@Ksm , sau mai bine zis "Zelgedon" crezi ca nu imi dau seama ca esti "undercover" pentru mine?Ce incerci sa faci?

Dupa ce ti-am dat si 3+ ban-uri permanente , ca na , noi nu respectam un gag , si dupa mai facem si un evade ..

Spune.

0 0

Back to top
SENTI#Chris

[▲]

(since 12-12-2021 16:11)

Votes: 284

Post Posted: 31-10-2016, 18:34:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Jon,te rog sa verifici spusele lui sabecky. Si daca are dreptate,Ksm,ne suparam.

-Back soon
1 0

Back to top
Sabecky

[Just a simple gamer]

Post Posted: 31-10-2016, 18:36:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va-s putea arata pozele , dar sunt foarte foarte mici ... Am o problema cu cs-ul sau paint-ul ( nu stiu sigur de unde ) si nici cu zoom nu puteti vedea foarte bine ..

*Edit : sper ca se pot observa ip-urile din log .

Daca nu gasiti va dau pozele , si sa speram ca se observa....

Dar daca nu va spun basmul

Basm : Jucam cu zeno si vad pe cineva cu numele Zelgedon care a injurat , zeno ia dat gag. Nici nu a trecut 3 sec din acel gag , ca a dat retry iar zeno la banat. "Tipul" nu a respectat banul iar dupa Sabecky i-a dat ban permanent pentru evade si ia salvat Ip-ul in caz de ceva.Dupa ceva timp zeno a iesit... "tipul" a mai intrat pe server si l-am banat , la un moment dat sa potolit. , iar sabecky verifica aproape din 2 in 2 minute sa vada daca intra iar . La un moment , am gasit un ip la fel , "tipul" avea numele Kakachiu si se lua de un player numit "NanY" ca a jucat cu aim pe furien Sabecky cand a observat ca au ip-urile la fel ia dat ban. Peste 10 secunde . Intra adminul Ksm care i-a dat ban lui "NanY" permanent. Cand a intrat Sabecky a verificat ip-urile repede , si socat el cu gura cascata , avea acelas ip.

Sper ca va placut
- -

3 0

Back to top
zeno97

[Kyuubi ]

(since 15-01-2018 13:44)

Votes: 8

Post Posted: 31-10-2016, 18:59:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- - ai uitat sa zici ca dupa ce am dat gag a dat retry si iam dat eu 120 ban dupa cum se procedeaza dupa ai dat tu permanent -
2 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 166, 167, 168  Next    

The time now is 14-12-2024, 22:45:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x