User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie Andy

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints
Author Message896
zeoz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-12-2019 23:35)

Votes: 5

Post Posted: 06-11-2016, 22:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:Clauu47
Grad:PREMIUM
Nick-ul reclamatului: Andy
Gradul reclamatului: Moderator
Motivul reclamatiei: Ban fara motiv
Regula incalcata: C4,C10,C11
Admini online:Helper artrote
Ora si data: Ora 21;02 Data 06.11.2016
Dovada: https://gyazo.com/81b52c4443bdadab3f2a15390eda984e
Ate comentarii: Cum sa dai ban pe motiv ca am furat o casa fara protectie nici macar nu era gata facuta si era din piatra si lemn nu am facut nimic grav sa zici ca am furat ceva scump.
Biserica aia nu stai nici 30 min la ea si tu vi si dai ban ca am pus prot acolo nici nu exista asa ceva in regulament,parca iti zice pe la spawn sa-ti pui protectie ...
New am mai discutat cazuri in care thebigshot,andy,vorska nu am ce cauta in ataff nu ii prima ocazie in care se da ban sau nu respecta regulamentul
Cum poti intra pe sv vezi conflictul dintre mine si gasca petarda in care eu ma consider nevinovat nici macar nu stii ce se intampla si imi zici mie sa ma car de la casa mai si iti zic sa-mi zici ce regula am incalcat ce am facut nimic doar ca un taran Scoate toate protectiele si pleaca ...
Am mai avut o faza la fel da era new pe sv atunci si mi-a zis frumos sa-i las in pace si sa plec nu mars de aici ca eu sunt moderatorul
Remove!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
customiz

[Mentally Stable]

(since 14-11-2016 18:12)

Post Posted: 06-11-2016, 23:13:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defapt a stat si a ascultat povestea fiecaruia, dupa si-a facut o parere, dupa ti-a dat ban, de ce? Pentru ca esti prea dusmanos si dupa dezastrul pe care l-ai facut, si-a dat si el seama ca tu esti cel care merita banat. Mi se pare normal sa iti dea ban.

Ok, hai sa zicem ca ai gasit biserica aia pe care o faci in 30 de minute, tu, ca ai mai multa experienta, dar, el? Ai facut chestia asta pentru ca esti dusmanos, si ai vrut sa te "razbuni", ca sa ne arati nou "gastii petarda" ca esti mai presus decat noi sau ce? - De ce? Ca ai donat? Nu, ai acelasi drepturi ca si noi.

Nu incerca sa ne invinovatesti, din moment ce tu erai asa de disperat incat dadeai la fiecare tp in parte ca sa faci rost de coordonate, ca sa vii sa ne distrugi noua pe-acolo, nu cred ca noi suntem de vina !

Andy? Pai ii faci reclamatie lui Andy pe ce motiv? Ca a facut ceea ce era corect? Din moment ce 2 admini au considerat ca a fost vina ta, dupa 1 ora cred, de gandire si dupa ce i-am ametit cu povestile noastre, intr-un final au considerat ca e vina ta si trebuie sa le respecti decizia. Daca doar prin intermediul lui Andy luasei ban, prin decizia lui, era altceva, dar si Artrote a considerat ca ai gresit, atunci respecta-le decizia !

P.S. Normal ca faci biserica aia in 30 de minute daca tu ai fly si el nu are nimic.

0 1

Back to top
Spaga

[Mentally Stable]

(since 06-07-2018 12:20)

Post Posted: 06-11-2016, 23:17:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am lucrat la ea 2 zile, poate tu in 30 de min ca ai fly si bani sa ti iei materiale, ca ce sa faci la 15 ani decat sa bagi bani ca sa furi munca altuia. De ce n ai facut tu alta ca o faci in 30 de min
0 1

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 07-11-2016, 17:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La C4 nu se incadreaza, nici la C10 (te-a avertizat, nu ai cooperat).
Cat despre C11, a gresit motivul, dar durata aleasa a fost corecta.

Daca as fi in locul tau nu as mai forta nota. Ce vrei? Sa iti bati joc de tot serverul si sa iti mai dau si eu dreptate la reclamatii? Mai bine taci si stai in banca ta, ca tu esti ala care a gresit, nu andy. Tot aud ca "andy e copil, nu stiu ce nu stiu ce, nu e bun de nimic", uite ca pe acest andy l-ai silit sa te dadaceasca.
Si sper sa nu gasesc dovezi ca tu ai pus semnul ala cu "m**e andy".

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 07 November 2016 15:41

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints  

The time now is 28-02-2025, 01:22:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x