User
Pass
2FA

[APROBAT] [Cerere] Helper SnowHD

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message3081
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 19-02-2024 11:46)

Votes: 11

Post Posted: 06-01-2017, 17:30:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua, ma numesc Enescu Radu Alexandru, sunt din judetul Brasov, am 19 ani, studiez Arhitectura, imi place sa joc minecraft, deoarece il gasesc destul de creativ, si relaxant, in acelasi timp invat si "dark part of minecraft", adica ceea ce sta in spatele lui, sunt o persoana curioasa. Detin cont premium pe minecraft, am jucat de la inceputuri, era versiunea Alpha, pe care am jucat aproape 1 an de la aparitie, dupa care a aparut versiunea Beta a jocului, si am inceput sa joc multiplayer. In aproximativ 2013 am inceput administrarea serverelor, am invatat pe parcusul anilor multe lucruri, am avut si propiul server, destul de longeviv, 1 an de zile, dupa care am ramas la stadiul de player si admin pe servere.
In privinta acestui grad, cred ca as fi destul de potrivt deoarece cunosc comenzile, ajut playeri de cate ori am ocazia si pot, stiu cu ce se mananca si partea in-game si partea tehnica, si cred ca as fii de folos pentru restul staff-ului, care sper sa ma primeasca cu mainile deschise.
E printre singurele servere pe care pot zice ca joc cu placere deoarece vad un server bine pus la punct, si care pastreaza originalitatea jocului in felul lui. Stiu ca nu joc de foarte mult timp, dar de cand joc, stau foarte mult online, in limita timpului pe care il am. Pot zice ca intru regulat pe server, si fac acele ore minime pentru acest grad ! Mc.Freakz.Ro are nevoie de staff momentan, deci nu stiu ce propuneri as putea sa fac !
Am luat la cunostiinta regulile din regulament, si o sa le respect ! Daca serverul ar avea nevoie urgenta de fonduri, as ajuta in conditile acelea, si nu pentru ceva in schimb, ci doar pentru ca e un server care are nevoie de asta, trebuie sa il pastram daca ne place !

ONTIME :

2 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
#Decklowaz

[Mentally Stable]

(since 09-10-2019 19:27)

Votes: 31

Post Posted: 06-01-2017, 18:12:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO
Ai tot ce-þi trebuie! -

EDIT: Dar vreau sã pui toatã poza de la ontime. Nu da edit!

Nero544
HELPER

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Andrucel

[Mentally Stable]

(since 06-08-2024 08:41)

Votes: 8

Post Posted: 06-01-2017, 20:25:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa nu o luam asa, URASC tipii care "joaca" pentru ADMIN.Minimul era de 3 zile ca ontime, mureai sa mai faci 2-3 ? Nu imi pari destul de pregatit , sunt altii mult mai buni de helperi ca si (Wolfe,Kent) care au on ontime record.P.S:Pregateste-te calumea ori lasa locul pentru cine are activitate.Din pacate, cred ca ti-ai dat seama de raspunsul meu ,evident,astazi , te las cu un Contra.

Moderator andy

3 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Post Posted: 06-01-2017, 20:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da any, adevarul e ca sunt mai activ decat tine, dar da, ai dreptate, puteam sa fac multe zile in plus, si nici nu am vrut sa fac cerere, am facut cererea deoarece unii chiar mi-au zis ca sunt pregatit ... dar tu nu ai timp sa intri pe server sa vezi cum ajut sau ce fac, si sa vezi cat de on sunt. La site-ul international de statistici minecraft, pe server sunt pe locul 4 in fiecare zi la time online, tu sari peste 40 ...

Ieri de exemplu, statistica arata asa :

http://imgur.com/a/8JrS0

Dar sunt de acord cu contra de la tine, iti respect decizia, eu doar ti-am dat un ps !

0 0

Back to top
sorinsorin57

[I did not hit her !]

(since 15-08-2022 19:39)

Votes: 354

Post Posted: 06-01-2017, 21:20:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din punctul meu de vedere ai o atitudine copilaroasa,te iei cu oricine in gura si tii sa iesi la suprafata prin orice mijloc.
Daca cineva se va indoii de "abilitatile" tale de a administra,garantat se va ajunge cu sanctionari pentru tine.
Ai inceput sa te certi cu andy pentru un kick,dat unui alt player.
Contra din partea mea.

"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si-apoi te scuipa"

0 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Post Posted: 06-01-2017, 22:12:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acel kick a fost dat gresit, si i-am zis si lui New. Citez "avertizment, mute si daca e nasol si fara oprire kick". Daca crezi ca un om spu e un cuvant obscen, tu ii dai kick, daca crezi ca e ok fa cum vrei tu. Eu fac cum trebuie. Iar faza cu ma iau in gura, nu e adevarat. Intreaba lumea, si esti si tu on. Recunoaste ca ai zis asta doar ca sa te razbuni ca ti-am zis si tie ca ai gresit .... Dar nu am facut reclamatii. De ce v-as reclama pe voi ... Pacat, oricum am ss si cu tine, stii cand spamau cuvantul ala obscen in chat ? De ti-am zis sa dai mute ca tu stateai. Ai dat clearchat ca sa nu fac ss. Chiar dezgropam mortii ? Dau incercam sa dam raspuns fara razbunari si sa fim uniti daca tot vreti sa faceti ceva.

0 0

Back to top
NFK

[MC BUILDER]

(since 29-03-2020 01:45)

Votes: 15

Post Posted: 06-01-2017, 22:24:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pro
idem nero
+ e nevoie de staff, locuri sunt destule

ps: chiar daca e taiata poza...chiar are acele 3 zile jucate

0 0

Back to top
Andrucel

[Mentally Stable]

(since 06-08-2024 08:41)

Votes: 8

Post Posted: 07-01-2017, 09:01:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In continuare,daca sa adus faptul ca sunt nevoit sa raspund pentru a-mi sustine cauza, iti spun cu placere cum stau lucruriile.Esti un mare bagacios in treburiile altora, nu cred ca il cunosti pe acel "PikkaThunder" si de ce a luat un kick . Chiar daca nu prea are legatura cu acest topic, iti voi spune. Este fostul si marele "Alexer" stiut de 80% din server ca troller.Intra pe server cu numele "PikkaThunder" si imi spune "Ma mai cunosti" i-am zis ca nu etc.Dupa ce ne-am "recunoscut" ma intrebat ce fac, i-am spus ca am de spart o baza de ( 72x5x72) m-a intrebat daca poate sa ma ajute, i-am spus ca poate, i-am si dat tarnacop de diamant i-am zis ca poate sa ia minereuriile ca fier-ul , lapis-ul , coal-ul , sunt la stacuri bune si i-am spus ca il "sparg" oarecum daca pune protectie sau distruge baza . ( "sparg" destul de clar" ) Bineinteles ca sa gandit sa puna protectie, ca o rascumparare, si sa ii dau eu diamante sa o scoata . A inceput sa ma ia baiatul la misto, ca nu o ia nici mort.I-am dat un kick parca cu motiv-ul "termina", sincer eram satul de tampeniile lui pe parcursul aniilor ( reamintesc ca a fost de acord cu "spart-ul "). I-am adus la cunostinta ca daca e asa, o sa vorbim cu New, i-am spus ca nu il chem in seara aia ( 9:30 ) si i-am zis pana maine, cand vin , sa nu o mai gasesc.Apoi l-am lasat in pace, chiar daca nu puteam sa-mi fac treaba, pana la sosirea owner-ului. + regula incalcata ( A4 ) de tine.Nu am sa intreb playerii daca te iei tu in gura sau nu, asta vad eu cand sunt on.P.S:Cea mai frumoasa zi 5.01.2017 am avut "activitatea" aia deoarece intreaga zi am fost plecat la AquaLand - . Alte nelamuriri , discutam pe server.

Andy
MODERATOR

Casuta vocala "deiu".
0 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Post Posted: 07-01-2017, 12:01:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti banal, nu stiu cine e pikkaThunder si ce vrea - Raspunde pentru kick-ul ala de atunci lui Megatron - Nu PikkaThunder ! Imi fine, hai sa nu facem chat la cererea asta, esti ofticat ca stii ca de prima zi cand am intrat pe sv ti-am scos ochii ca gresesti, de aceea esti un ofticat si ai dat contra, dar lasa, ca "Dumnezeu nu culca-te", hai merci, ramane contra si tu banal, deci 2 contra = 2 pro, culmea pro de la aia on -

http://i.imgur.com/4BleKud.png

EDIT : Si ieri unde ai fost ? de ai avut 2 ore jucate iara ? -)

0 0

Back to top
sorinsorin57

[I did not hit her !]

(since 15-08-2022 19:39)

Votes: 354

Post Posted: 08-01-2017, 00:02:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum spuneam,inca o data te certi ca sa iesi tu la suprafata.
Apropo,reciteste regulamentul,citeste regula A7.

"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si-apoi te scuipa"

1 0

Back to top
#Decklowaz

[Mentally Stable]

(since 09-10-2019 19:27)

Votes: 31

Post Posted: 08-01-2017, 00:40:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu riscul de a primi warn vă spun că dacă Snow este acceptat in staff şi "calcă strâmb" îmi asum totul (chiar şi gradul). Nu ştiu de ce sunteți aşa răi, avem nevoie de oameni în staff. Eu zic că ar face treabă bună, EU am mare încredere în el. Puteți să mă credeți cum vreți voi, eu am spus ce aveam de zis.
0 0

Back to top
xRaZor

[MC Freakz Staff]

(since 08-07-2018 18:08)

Votes: 41

Post Posted: 10-01-2017, 16:50:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am stat ceva sa ma gandesc la asta, nu e o decizie asa usoara.. Din cate am vazut/auzit chiar ai ajutat playerii, ai fost activ si te-ai ocupat. Conform cererii indeplinesti toate conditiile si pe server te-ai comportat exemplar, pare ca ai putea fi un Helper chiar foarte bun. Dar.. si e un mare "dar".. ai comis-o.. urat de tot (stii foarte bine despre ce vorbesc). Cu toate acestea, avand in vedere implicarea ta, faptul ca esti activ si recomandarea lui nero544 (aparent are mare incredere in tine), iti voi da PRO. (Dar: ATENTIE, sunt cu ochii pe tine - )

0 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Post Posted: 10-01-2017, 16:57:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xRaZor wrote:
Am stat ceva sa ma gandesc la asta, nu e o decizie asa usoara.. Din cate am vazut/auzit chiar ai ajutat playerii, ai fost activ si te-ai ocupat. Conform cererii indeplinesti toate conditiile si pe server te-ai comportat exemplar, pare ca ai putea fi un Helper chiar foarte bun. Dar.. si e un mare "dar".. ai comis-o.. urat de tot (stii foarte bine despre ce vorbesc). Cu toate acestea, avand in vedere implicarea ta, faptul ca esti activ si recomandarea lui nero544 (aparent are mare incredere in tine), iti voi da PRO. (Dar: ATENTIE, sunt cu ochii pe tine - )

Stiu la ce te referi, merci de sustinere si crede-ma ca nu se mai repeta faza pe care am comiso.

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 14-01-2017, 15:53:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererea a fost APROBATA.
Pentru a primi gradul, te rog sa imi lasi un PM cu nick-ul tau si un link la aceasta cerere. Click aici pentru a trimite PM.
Atentie! Trebuie sa trimiti PM-ul in maxim 3 zile de la data acestui post, sau nu vei mai primi gradul (bineinteles, in cazul in care s-a anuntat absenta gradul va fi primit la intoarcerea din vacanta)!

Alte comentarii: Am vazut ca ajuti jucatorii, mi-ai zis si mie bug-uri sau daca facea unu vreo tampenie... doar sa faci cumva sa nu mai calci pe bec cum ai facut atunci.

Topic Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 14 January 2017 13:53

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 29-11-2024, 21:26:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x