User
Pass
2FA
 
 

CHICAGO JUSTICE 2017

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message283
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 04-01-2019 20:59)
Joined: 02 Feb 2014
Posts: 12169, Topics: 504
Location: Italia (Botosani)

Reputation: -70
Votes: 459

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-03-2017, 15:51:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CHICAGO JUSTICE 2017



Titlu: Chicago Justice
Producator: Wolf Films
Data lansare (SUA): 01 Martie 2017
Regizori:Donald Petrie, Elodie Keene
Scenaristi:Derek Haas, Michael Brandt, Dick Wolf
Genul:Drama / Crima


Descriere:Chicago Justice este un serial nou care va începe chiar pe 1 martie. Este vorba de un serial care va fi distribuit de NBC și care nu are actori foarte cunoscuți însã e unul care promite.

Existã, câteva elemente din Chicago Justice, care va atrage spectatorii din alte spectacole Wolf. Fanii lui Antonio Dawson (Jon Seda) de la PD va dori sã tune sã-l vadã în noul sãu rol la biroul procurorului stat. oameni mai in varsta, sau cei care au urmarit reluari Legii originale și Ordine, vor dori sã vadã procurorul Peter Piatra Justiției Asistent stat (Philip Winchester), care joacã fiul original District Attorney pe acel spectacol, Ben Piatra (Michael Moriarty ). Chiar și Paul Robinette (Richard Brooks), un asistent DA pe primele câteva sezoane de “L & O”, apare în episodul de duminicã pentru a consolida conexiunea. În general, Justice este mult ca Lege și ordine.

Echipa a Justiției, care lucreazã cu piatra include șeful sãu, Mark Jeffries (Carl Weathers) și procurorul începãtor Anna Valdez (Monica Barbaro). De lucru cu Dawson este Laura Nagel (Joelle Carter) și Antonio Dawson. Vizionarea lor în episodul de duminicã (aceasta a fost episodul NBC a lansat pentru revizuire), nu este încã plecat cu sentimentul unei echipe de coeziune. Se pãrea plãcut au fost sã cunoaștem unii pe alții, la fel cum am fost obtinerea sã le cunoaștem.

Trailer: https://youtube.com/watch?v=fYaOI-Q9WA4:



Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 29-03-2024, 15:08:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x