User
Pass
2FA
 
 

APB 2016

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message343
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 04-01-2019 20:59)
Joined: 02 Feb 2014
Posts: 12169, Topics: 504
Location: Italia (Botosani)

Reputation: -70
Votes: 459

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-03-2017, 15:59:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

APB 2016




Regia: Matt Nix, David Slack
Actori: Justin Kirk, Natalie Martinez, Taylor Handley
An: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama



Descriere:Un tehnician milionar (Justin Kirk) isi foloseste averea pentru a prelua o unitate Chicago PD si sa o transforme intr-o „mai buna, mai rapida si mai desteapta” unitate privata de politie.

Episodul pilot al APB a fost, rapid-paced, fiorul-plimbare cu pietricele. Bazat pe un exemplu real al poliției privatizate, seria are un potențial de influențare, probabil, ordine publicã. Sunt sigur cã producãtorii nu intenționeazã aluzie la presedintele Trump, un miliardar care a amenințat primarul din Chicago, cu intervenția Federalã dacã el nu a fãcut o treabã mai bunã de a controla rata de crimã. Acest lucru ar picta presedintele Trump într-o luminã favorabilã și Hollywood-ul nu o sã-l facã favoruri.

În realitate, teza acestui spectacol este cã crima poate fi controlatã cu soluții de înaltã tehnologie. Și pentru cã ai nevoie de o mulțime de bani, deci miliardarul. Conform teoriei socialiste, existã dezintegrarea socialã din cauza sãrãciei și a șomajului. liberalii rãtãcite chiar cred cã acest lucru este cauza ISIS. Așa cã banii va rezolva cu siguranțã problema crimei din Chicago. În acest caz, cu toate acestea, banii nu finanțeazã programe de formare profesionalã sau plãți de asistențã socialã, dar se aplicã la echiparea forțelor de poliție.

Teza este oarecum simplist, deoarece nici o corelație directã poate fi trasatã între resursele de poliție și rata criminalitãții. De fapt, este prezența poliției și de rãspuns care pot avea impact asupra ratei criminalitãții. Noua realitate, pentru departamentele de poliție este faptul cã grupurile de urã au fãcut poliție dificile și mai periculoase. Poliția înșiși au devenit ținte. Sper cã APB se va confrunta cu aceastã problemã.

Trailer: https://youtube.com/watch?v=bsbVnrOkcr8:



Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 18-04-2024, 23:27:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x