User
Pass
2FA
 
 

Anime - Darling in the FranXX

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1793
Sabecky

[Just a simple gamer]



Status: Offline
(since 29-02-2020 06:20)
Joined: 30 Oct 2015
Posts: 5095, Topics: 235
Location: Romania

Reputation: 164.7
Votes: 130

Post Posted: 16-04-2018, 07:48:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Darling in the FranXX



___________________________________________


Informatii despre serie:


⫸Genuri : Dramã, Mecha, Science-Fiction

⫸Vârsta minimã : Toate varstele

⫸Episoade : 24

⫸Timpul episoadelor : 20+ minute

⫸Nota : 8.05 [MyAnimeList]

⫸Data lansãrii : 13 Ianuarie 2018

⫸Descriere : În viitorul îndepãrtat, omenirea a fost condus aproape de dispariție de catre fiarele uriașe, cunoscute sub numele de Klaxosaurs, forțând oamenii supraviețuitori sã se refugieze în orașe masive numite Plantations. Copiii crescuți aici sunt antrenați sã piloteze roboti uriași, cunoscuți sub numele de FranXX , singurele arme cunoscute care sunt eficiente împotriva lui Klaxosaurs . Exploatați pentru unicul scop de pilotare a acestor roboti, acești copii nu cunosc nimic despre lumea exterioarã și nu pot decât sã-și dovedeascã existența prin apãrarea rasei lor.

Hiro, un aspirant pilot al FranXX, și-a pierdut motivația și încrederea în sine, dupã ce nu a reușit un test de aptitudini. Fugind la ceremonia de absolvire a clasei sale, Hiro se retrage într-un lac , unde întâlnește o fatã misterioasã, cu douã coarne care se ridicã din cap. Ea se introduce prin codul ei de nume "Zero Two", care ii apartine unui pilot FranXX cunoscut sub numele de "Killer Partner". Înainte ca Hiro sã poatã digera întâlnirea, plantația este stânjenitã de un atac brusc de Klaxosaur. Zero Two angajeazã creatura în FranXX-ul ei, dar este foarte avariat în luptã și se prãbușește lângã Hiro. Gãsindu-și partenerul mort, Zero Two îl invitã pe Hiro sã meargã cu mecha, iar duo-ul îi învinge pe Klaxosaur în lupta care a urmat. Cu un nou partener, Hiro a primit o șansã de rãscumpãrare pentru eșecurile sale anterioare, dar cu ce costuri?

⫸Personaje Principale :

Spoiler:

_________________________________________


AMV :




⫸Parerea mea : Un anime nou reusit , foarte multa drama iar povestea este reusita , sunt curios cum se va termina acest anime.


Darling in the FranXX subtitrat in romana ! --> Darling in the FranXX


__________________________________________



DISCORD: Sabee#0428


4 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 20-04-2024, 11:00:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x