User
Pass
2FA

Machete Eco | Biologie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Homework zone
Author Message2417
georgegl

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-05-2011 13:17)

Votes: 4

Post Posted: 10-01-2011, 23:16:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ne da profa de lucru pt un 10, sa facem machete de oras/roboti etc. dar sa fie din materiale reciclabile ... ( ex carton hartie platic scobitori etc ).
Eu chiar nu am nici o idee... orice idee/ sugetie ajuta .

Cer seriozitate chiar nu vreau sa aud fa macheta ogrimmar sau fa un marrowgar.
Ms.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
spiridusu

[graffer]

(since 12-05-2020 12:15)

Votes: 50

Post Posted: 11-01-2011, 01:49:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut si eu odata asa ceva si a iesit chiar fain -

Iei frumos o bucata de lemn/carton mai gros, de dimensiunea 'orasului' si il slefuiesti bine cu smirghel sa fie frumos.Dupa asta incepi sa lipesti cladirile pe el.Cladirile le faci din pachete de tigari cutii de chibrituri sau carton decupat lipite si eventual vopsite.Pentru gardurile curtilor poti folosii bete de chibrit sau scobitori, pentru copaci carton de care lipesti niste fasii de hartie(iese foarte misto).In 'centrul' orasului poti sa faci o cladire mai mare si in fata ei o fantana sau o piata ceva.

E destul de usor de realizat, trebuie doar sa ai putina imaginatie.Bafta

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 11-01-2011, 19:55:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca vrei sa-l faci mai inalt si ti-e frica ca nu rezista la modelul lui pepy fa asa, ia niste suruburi lungi, le infigi in mijlocul a unde vrei cladirea si surubul sa nu fie mai lung decat inaltimea cladirii. dup-aia iei frumos ziare. daca nu tii ziare prin casa, ia cel mai ieftin ziar de la magazin, vreo 4-5. neaparat d-alea din hartie ieftina si subtire. le bagi in apa si incepi sa le modelezi in jurul surubului dupa care le lasi sa se usuce. asa o sa ai pe ce lipi fetele frumoase facute din carton. din cate tin minte, modelajul de soiul asta se cheama paper mache. cauta si pe internet alte tehnici ca stiu ca poti.
0 0

Back to top
georgegl

[Mentally Stable]

(since 20-05-2011 13:17)

Votes: 4

Post Posted: 13-01-2011, 23:09:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok ms de ajutor o sa ma mai uit siputin pe net si poate reusesc ceva frumos
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Homework zone  

The time now is 29-11-2024, 11:24:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x