User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[4.3.4] [RO] Druid Feral DPS PvE Guide
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message29574
Delialol

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-01-2014, 01:02:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In ultimul timp am vazut pe server multi druizi ferali insa putini joaca si pve.De aceea m-am gandit sa-mi impartasesc experienta de Druid Feral PVE si cu restul de playeri care inca cauta un tutorial bun de 4.3.4.

Avantaje :
- Ca DPS sunteti printre cele mai bune clase.
- De altfel si dpsul de tip AOE este foarte bun.
- Aveti posibilitatea de a oferi un heal foarte puternic la nevoie (Tranquility (wowhead link))
- Aveti o prioritate mai mare la raid datorita combat ressului (Rebirth (wowhead link))
Dezavantaje :
- Impartiti tokenurile din set cu inca 3 clase : Mage,Rogue si Death Knight
- Bufful clasei (Mark of the Wild (wowhead link)) se regaseste si la Paladin sub forma de (Blessing of Kings (wowhead link))
- Bufful din talente (Leader of the Pack (wowhead link)) se regaseste si la Rogue sub forma de (Honor Among Thieves (wowhead link))[/color]

Alliance side:
Night Elf:
Nature Resistance: "Increases your resistance to harmful Nature effects by 1."
Quickness: "Reduces the chance that melee and ranged attackers will hit you by 2%."

Worgen:
Aberration: "Increases your resistance to harmful Nature and Shadow effects by 1."
Viciousness: "Increases critical strike chance by 1%."

Horde side:
Tauren:
Nature Resistance: "Increases your resistance to harmful Nature effects by 1."
Endurance: "Base Health increased by 5%."

Troll:
Regeneration: "Health regeneration rate increased by 10%. 10% of total Health regeneration may continue during combat."
Da Voodoo Shuffle: "Reduces the duration of all movement impairing effects by 15%. Trolls be flippin' out mon!"
Berserking: "Increases your attack and casting speed by 20% for 10 seconds."
Beast Slaying: "Damage dealt versus Beasts increased by 5%."
Daca vreti sa jucati la Alliance cea mai buna alegere este Worgen datorita Viciousness (wowhead link) , insa daca doriti sa jucati la Horde ar trebui sa alegeti Troll deoarece atat Berserking (wowhead link) cat si Regeneration v-ar putea fi de folos.

Acesta este din punctul meu de vedere cel mai bun talents build si cele mai folositoare glyphuri

Code de learn ingame:

Code:
/run t,p,a={2,23,32,53,62,72,83,91,102,121,142,152,161,172,192,203,221,3,22,43,53,61,1,}SetPreviewPrimaryTalentTree(t[1],GetActiveTalentGroup())for i=1,#t do a=t[i]if a<9 then p=a else AddPreviewTalentPoints(p,floor(a/10),a%10)end end

Glyph-urile conteaza doar cele Prime , celelalte sunt de umplutura mai putin cele ce tin de Rebirth (wowhead link) deoarece sunt foarte utile atunci cand reinviati un healer cu full HP si mana.

Din punctul meu de vede cele mai bune 2 meserii pentru Feral DPS sunt Enchanting pentru +80 Agility pe rings si Tailoring pentru Swordguard Embroidery pe cloak.Insa puteti face si alte combinatii...cum ar fi in loc de Enchanting sa puneti Blacksmith sau Engineering.

Gems
Meta: Agile Shadowspirit Diamond
Red: Delicate Queen's Garnet sau Delicate Inferno Ruby
Yellow: Adept Lava Coral sau Adept Ember Topaz
Blue: Glinting Shadow Spinel sau Glinting Demonseye
Eu unu...joc la full Delicate Queen's Garnet socket,insa doar la itemele ce imi dau in plus agility pun cum trebuie deoarece alte statsuri mi se par inutile...

Starter Gear (necesita banuti si rabdare)
Acest gear se bazeaza pe iteme cumparate de la AH,din Baradin Hold,Firelands FARM(nu bossi) si din Dungeons(End Time si Hour of Twilight.Eventual si putin PVP

Head: Luati unu din PVP
Neck: Necklace of Smoke Signals(De la vendorul de iteme cu Justice Points costa 1250 JP)
Shoulder: Desecrated Shoulderguards(Hour of Twilight)
Back: Dreadfire Drape(Reputatie Avengers of Hyjal)
Chest: Time Twisted Tunic(End TIme)
Wrist: Bladeshadow Wristguards(Se gaseste la AH costa in jur de 30k sau se poate face cu Leatherworking)
Hands: Gloves of the Hollow(End TIme)
Belt: Nightblind Cinch(AH costa 1k-2k)
Legs: Obsidian Arborweave Legguards(De la vendorul de iteme cu Justice Points costa 2200 JP)
Boots: Rooftop Griptoes(se cumpara de la AH costa pana in 50k)
Rings:
1. Viridian Signet of the Avengers(Reputatie Avengers of Hyjal)
2. Splintered Brimstone Seal(De la vendorul de iteme cu Justice Points costa 1250 JP)
Trinkets:
1. Arrow of Time(End Time)
2. Ancient Petrified Seed(Reputatie Avengers of Hyjal)
Weapon: Ranseur of Hatred
Relic: Covenant of the Flame(De la vendorul de iteme cu Justice Points costa 700 JP)

Mid-class Gear(fara sa mergeti vreodata in Dragon Soul)

Head: Nocturnal Gaze (2200 Valor points)
Neck: Cameo of Terrible Memories(1250 Valor points)
Shoulder: Cataclysmic Gladiator's Dragonhide Spaulders(1650 Conquest points)
Back: Batwing Cloak(1250 Valor points)
Chest: Shadowbinder Chestguard(2200 Valor points)
Wrist: Bladeshadow Wristguards(Se gaseste la AH sau se poate face cu Leatherworking)
Hands: Deep Earth Grips(Se iau din Baradin Hold)
Belt: Nightblind Cinch(Se poate cumpara de la AH)
Legs: Deep Earth Legguards(Se iau din Baradin Hold)
Boots: Rooftop Griptoes(1650 Valor points sau cumparate de la AH)
Rings:
1. Emergency Descent Loop(1250 Valor points)
2. Viridian Signet of the Avengers(Din Firelands)
Trinkets:
1. Kiroptyric Sigil(1650 Valor points)
2. The Hungerer(Pica in Firelands)
Weapon: Fandral's Flamescythe(Firelands)
Relic: Ripfang Relic(700 Valor points)

End Gear

Head: Deep Earth Headpiece
Neck: Cameo of Terrible Memories
Shoulder: Underdweller's Spaulders
Back: Batwing Cloak
Chest: Deep Earth Raiment
Wrist: Shadow Wing Armbands
Hands: Deep Earth Grips
Belt: Belt of Flayed Skin
Legs: Deep Earth Legguards
Boots: Molten Blood Footpads
Rings:
1. Signet of Grasping Mouths
2. Seal of Primordial Shadow
Trinkets:
1. Wrath of Unchaining
2. Starcatcher Compass
Weapon: Kiril, Fury of Beasts
Relic: Ripfang Relic

Pentru raiduri folositi Flask of the Winds , Skewered Eel si in timpul combatului pentru burst folositi Potion of the Tol'vir

Enchants

Head: Arcanum of Ramkahen
Shoulders: Greater Inscription of Shattered Crystal
Cloak: Swordguard Embroidery sau Enchant Cloak - Greater Critical Strike
Chest: Enchant Chest - Peerless Stats
Wrist: Enchant Bracer - Agility
Hands: Enchant Gloves - Greater Mastery
Waist: Ebonsteel Belt Buckle
Legs: Charscale Leg Armor
Feet: Enchant Boots - Major Agility
Weapon: Enchant 2H Weapon - Major Agility

Masteryul este foarte benefic pentru feral dps deoarece mareste damageul provocat de bleeds.Prioritatiile sunt:
Hit 8%(maxim) > Expertise 14 > Agility > Mastery > Crit > Haste
*Expertise nu v-ar trebui foarte mult deoarece veti da din spatele bossului , dar oricum veti face mult din iteme
Agility il faceti din sockets,iar mastery cat se poate mai mult din reforges,insa aveti grija! Daca aveti mastery sa zicem 18.48 dati reforge si faceti-l cat mai aproape de 18 sau daca puteti faceti-l 19...nu are rost sa aveti 18.99 ca tot ca 18 se va pune
Haste am lasat ultimul deoarece momentan nu merge cum trebuie Energy regeneration

Rotatie AOE
Feral Charge > Ravage > Rake > Mangle/Shred (pana la 5 CP) > Rip > Spam X Swipe
Burstul il puteti da daca considerati ca este necesar

Rotatie single target
Faerie Fire > Feral Charge > Ravage > 1xMangle > Rake > Shred (pana la 5 CP) > Rip > Shred (pana la 5 CP ) > Savage Roar > Spam X Shred > (si daca aveti bleedurile puse pe target) Ferocious Bite

Bleedurile trebuie sa fie pe target mereu si debuful de la Mangle la fel!
Faerie Fire si Mangle dati doar daca nu aveti Warrior in raid!

Dati burstul la cooldown mereu ca sa mentineti dps-ul!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper ca va ajuta acest ghid si pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati!
0 0

angerfist

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-01-2014, 21:29:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun ghidul !!! Imi place
0 0

bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 14-01-2014, 13:28:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu pricep de ce pui la starting gear asa iteme. Nu ma ia nimeni la fl.....la et mai nou trebuie 385ilvl.

Pe langa asta de unde ar trebui sa am eu valor? Pune niste iteme chiar de inceput care sa imi ofere ceva stats, dar pe care sa le pot obtine singur (macar o parte).
0 0

Flaffer

[the Photographer]

Post Posted: 14-01-2014, 15:00:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea este ca dupa ce faci 4P Bonus (wowhead link) ai putea sa inlocuiesti Bloodletting cu Glyph of Tiger's Fury
0 0

Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 14-01-2014, 16:00:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Flaffer wrote:
Parerea mea este ca dupa ce faci 4P Bonus (wowhead link) ai putea sa inlocuiesti Bloodletting cu Glyph of Tiger's Fury

cum poti sa spui asa ceva. LOL -
0 0

ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Post Posted: 14-01-2014, 16:17:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi place enchantu de pe back, dar consideri ca toti druizii feral au tailoring ca sa poata beneficia de acel enchant?
0 0

bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 14-01-2014, 17:01:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu_2311 wrote:
Imi place enchantu de pe back, dar consideri ca toti druizii feral au tailoring ca sa poata beneficia de acel enchant?

Pune agility atunci.
0 0

Victoor

[Curious & Creative]

Post Posted: 14-01-2014, 18:27:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Flaffer wrote:

ahahahahhaahahahahahah made my day
0 0

Delialol

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2014, 19:30:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Flaffer wrote:

Edit: nu sunt sigur daca va creste dps-ul / nu am inca 4P am 2... o sa testez cand o sa fac 4P si revin cu un update

@bossutai - o sa updatez starting gearu si o sa adaug macros si addons (urma un update) azi sau maine - teoretic poti face et-uri zilnic pana faci valor 150 Valor pe zi + raids gen FL/BH automat faci 1000 pe saptamana nu se pune problema deci daia m-am gandit la iteme din valor

@Snoppy - am pus si critical 65 (dupa parerea mea e cel mai bun dupa ala de tailoring)
0 0

Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 14-01-2014, 19:38:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu n-am zis de niciun enchant pe back, am ras de ce a scris tipul de mai sus. -
Overall arata mai binisor, incearca sa mai dezvolti explicarea rotatiei(prioritatilor). Mai ai multe de adaugat, jumatate din post sunt numai socketele, enchanturile mancarea etc. Posteaza niste tip-uri pentru anumiti bossi etc.
0 0

Jag

[Creep]

Post Posted: 14-01-2014, 19:40:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

as schimba putin rotatia la single target:

Eu dau:

Feral Charge - Ravage - Mangle - Rake - Shred (5 combo) - Rip

Dai Mangle inainte sa pui ORICE bleed dmg!

In rest foarte bun ghidul

GJ!
0 0

Delialol

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2014, 19:46:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jag wrote:
as schimba putin rotatia la single target:

Eu dau:

Feral Charge - Ravage - Mangle - Rake - Shred (5 combo) - Rip

Dai Mangle inainte sa pui ORICE bleed dmg!

In rest foarte bun ghidul

GJ!

Updated ,da ai dreptate asa folosesc si eu faza e ca era si la sfarsit + ca ghidul il facusem pe la 2 noaptea...eram obosit mi-a scapat asta -
0 0

Seyrox
[Banned user]

Banned
Post Posted: 15-01-2014, 00:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai bine dai FF>Ravage sa ai 12% armura redusa pe ravage?
0 0

Delialol

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-01-2014, 10:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faerie fire n-am pus ca in multe din cazuri exista warrior in raid are pana dau feral charge si ravage pune deja sunder armor
0 0

sedys
[Banned user]

Banned
Post Posted: 15-01-2014, 14:54:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu-i mai sariti in cap , daca tot sunteti atat de capabili , faceti voi alt ghid. Daca nu , si totusi vreti sa postati , ajutatil nu dati cu parul. Good job.
0 0

Kinook

[Pastor Penticostal]

Post Posted: 15-01-2014, 18:11:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Flaffer wrote:

razi degeaba snoop, dar pe oficial asa se juca cu 4p bonus activ. Iti crestea putin dps-ul
0 0

Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 15-01-2014, 18:35:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma refeream la glyphele de care spune el
0 0

xgt

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-01-2014, 22:27:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cati feral dps au aparut pe srvr
0 0

Victoor

[Curious & Creative]

Post Posted: 15-01-2014, 22:52:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xgt wrote:
Cati feral dps au aparut pe srvr

personal prefer guide-ul lui, desi e mai "inestetic" , ca sa zic asa. Oricum cam ambele acopera acelasi lucru, e de respectat primul aparut - Al tau e facut frumos, gg.
0 0

nseries

[Dumnezeu in devenire]

Post Posted: 15-01-2014, 23:38:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*victoor sta cu guide deschis la rotatie cand face ds*
0 0

Delialol

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-01-2014, 00:01:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am facut acest guide ca sa ma dau mare ca joc feral sau sa ma proclam cel mai bun feral(nu sunt nici pe departe) si bineinteles in niciun caz ca jignesc persoanele care au facut in trecut un guide...singurul motiv pentru care l-am facut a fost pentru ca aproximativ trei oameni m-au intrebat cum scot dps ca feral si m-am gandit ca prin acest ghid pot ajuta si alti playeri...
0 0

Vipersnow

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-01-2014, 19:34:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

talentele trebuie putin modificate ca sunt unele puncte care sunt destul de importante -
0 0

murz

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-01-2014, 20:20:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vipersnow wrote:
talentele trebuie putin modificate ca sunt unele puncte care sunt destul de importante -

daca tu imi zici de acolo ce talente nu-s bn puse, imi dau una. zi-mi de acolo un talent care influenteaza dpsu si ma las de wow...buildu e bun..ce pucte importante ca nu ma prind
0 0

Delialol

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-01-2014, 09:20:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vipersnow wrote:

Spune-mi pe care le consideri inutile si cu care ai vrea sa le schimbi
0 0

Lik

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-02-2014, 20:52:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda..eram interesat de un guide de feral pve,dar sincer ambele lasa de dorit,cel putin guide asta a mers pe sistemu"5 pagini despre orice altceva si 3 randuri despre cum sa joc,alea 3-5 randuri undeimi zici cum sa dau dps,gasesc peste tot pe net.daca doresti sa ajuti lumea sa inteleaga cum sta treaba cu un feral in pve,fa ceva detaliat legat de prioritati,legat de macros..etc

ps: uita-te la guide de feral tank facut de pufarina,asa trebuie sa arate un guide,daca chiar doresti sa ajuti lumea sa inteleaga cum sta treaba cu o clasa
0 0

Delialol

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-02-2014, 06:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prioritati? n-am fost destul de explicit? si macros? vrei d-ala de burst? sau d-ala de feral charge+ravage...daca tot esti asa de critic fa tu un tutorial si apoi mai vorbim
P.S: comentezi degeaba doar ca sa te afli si tu in post
0 0

Lik

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-02-2014, 09:53:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

critic my ***, cum am mai zis si repet,sunt cateva guides bune pe forum,arunca un ochi pe ele,si apoi daca mai doresti sa ajuti lumea,fa un guide "stufos"unde sa inteleaga si ala care acum 5 min a descoperit feralu si are chef sa-l joace
0 0

Delialol

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-02-2014, 14:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pana acum ai fost singurul care n-a stiut sa inteleaga sau n-a vrut sa inteleaga ce am scris acolo
0 0

Flaffer

[the Photographer]

Post Posted: 11-02-2014, 21:37:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Flaffer wrote:

Snoppy wrote:
Ma refeream la glyphele de care spune el

Nu inteleg de ce te bagi..
Nu am gasit glyph-ele de pe 4.3.4! Am luat ce mi-a oferit WoWHead, iar acesta mi-a pus la dispozitie pe cele de pe patch-ul corespunzator Blizz-ului.
Probabil ca daca stateam sa caut mai mult si pe altundeva le gaseam si pe cele specifice 4.3.4.

@ Ghidul este ok, iar spec-ul este unul orientativ ( daca-i pot spune asa ).
Fiecare isi joaca clasa cum vrea.
De exemplu eu joc cu 2 pct. in Feral Swiftness ( ptc. la Yor'sahj imi este mai folositor sa ajung mai repede la Ooze, iar la Zon'ozz la ochi/flail/claw ), iar celalalt pct. care a ramas sa il pun in Thick Hide.
Nu vreau sa critic pe nimeni. Eu doar mi-am spus punctul de vedere. -
Fiecare joaca o anumita clasa intr-un anumit fel, cum ii este lui mai usor.
Guide-l este foarte bun si folositor pentru multi. -
0 0

comberftw

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2014, 16:13:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte bun ghidul se vede ca ai depus efort.Un mic pont pentru cei care doresc sa il ia in considerare daca aveti macro cu burst(berserk+trinket+tiger's fury) sa scoateti Tiger's Fury (wowhead link) si sa il dati inainte de burst si dupa dati berserk+trinket pentru ca in timp ce aveti burstul activ, CD la Tiger's Fury (wowhead link) se duce si imediat ce se termina burstul folositi din nou Tiger's Fury (wowhead link) si asa castigati putin DPS.La fel veti proceda si in rotatia de AOE.

Dupa cum stiti nu la toti bossi din DS puteti folosi Shred de aceea la Ultraxion schimbati Glyph of Bloodletting cu Glyph of Mangle ajuta foarte mult DPS pentru ca la ultraxion folositi spamul de Mangle .

Si inca ceva, va sugerez sa jucati la itemele care dau mastery si crit in loc de itemele HC din DS cum ar fi cele de pe valor Bracer of manifold pockets in loc de Bladeshadow Wristguard lafel ca si belt of hidden keys in loc de belt of flayed sking deoarece dau MASTERY SI CRIT care sunt main stats la druid feral chiar daca pierdeti putin agil si ilvl.
0 0

Jag

[Creep]

Post Posted: 12-03-2014, 21:21:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

comberftw wrote:
Foarte bun ghidul se vede ca ai depus efort.Un mic pont pentru cei care doresc sa il ia in considerare daca aveti macro cu burst(berserk+trinket+tiger's fury) sa scoateti Tiger's Fury (wowhead link) si sa il dati inainte de burst si dupa dati berserk+trinket pentru ca in timp ce aveti burstul activ, CD la Tiger's Fury (wowhead link) se duce si imediat ce se termina burstul folositi din nou Tiger's Fury (wowhead link) si asa castigati putin DPS.La fel veti proceda si in rotatia de AOE.

Dupa cum stiti nu la toti bossi din DS puteti folosi Shred de aceea la Ultraxion schimbati Glyph of Bloodletting cu Glyph of Mangle ajuta foarte mult DPS pentru ca la ultraxion folositi spamul de Mangle .

Si inca ceva, va sugerez sa jucati la itemele care dau mastery si crit in loc de itemele HC din DS cum ar fi cele de pe valor Bracer of manifold pockets in loc de Bladeshadow Wristguard lafel ca si belt of hidden keys in loc de belt of flayed sking deoarece dau MASTERY SI CRIT care sunt main stats la druid feral chiar daca pierdeti putin agil si ilvl.

1. Nu stiu...nu am incercat...dar sa dai tiger's furry fara berzerk suna cam aiurea
2. Orice druid feral care se respecta face chestia asta Thinking
3. Main stats este AGILITY dupa vin HIT > MASTERY > CRIT...deci NU...castigi agility iti creste ap...iti creste ap...iti creste dmg-u!

Doar o parere...eu asa vad lucrurile
0 0

ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Post Posted: 12-03-2014, 23:19:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jag wrote:
comberftw wrote:

1. Nu stiu...nu am incercat...dar sa dai tiger's furry fara berzerk suna cam aiurea
3. Main stats este AGILITY dupa vin HIT > MASTERY > CRIT...deci NU...castigi agility iti creste ap...iti creste ap...iti creste dmg-u!

Odata ce ai activat berserk nu mai poti da tiger's fury, deasta o zis el sa il scoti din macro si sa il dai inainte sa dai macro de burst care contine berserk + trinket + potiune iar pana ti se duce burstul iti trece si cd-ul la tiger's fury si il poti da din nou.
0 0

comberftw

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2014, 23:24:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jag wrote:

1. Ca sa stii si tu daca dai berserk nu poti sa mai dai tiger's furry
2. Nu cred ca toti cei care joaca feral stiu asta
3. Asta depinde dupa stilul de joc al fiecaruia mie mi se pare mai rentabil cu itemele pe valor am incercat si in DS.
0 0

Flaffer

[the Photographer]

Post Posted: 13-03-2014, 09:48:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca pui Tiger's Furry in macro inainte de Berserk ( si nu ai pe cd Tiger's-u ) merge.
Ti se activeaza Tiger-u si dupa Berserk si uite asa intrii in burst cu energy.
Dar Jag cred ca s-a exprimat gresit ( parerea mea ) fiindca " Tiger's Furry fara Berserk " suna si mai aiurea.. Cred ca voia sa zici Berserk fara Tiger's.
Iar in legatura cu stats-urile fiecare joaca cum vrea si cum ii este lui mai usor.
0 0

Jag

[Creep]

Post Posted: 13-03-2014, 10:22:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum zice flaffer...acum vad cum am zis...daca as face cum zici tu...pierd un ferocius fara tiger's furry Thinking
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Pufarinaa, 30 August 2015 20:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-08-2025, 00:02:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password