Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click
aici
pentru varianta originala.
[4.3.4][RO] Warrior Protection PvE Guide
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Cataclysm
Author
MeizNab
[Mentally Stable]
Posted: 01-03-2013, 16:04:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
respect_dani wrote:
Fough wrote:
mai putin overhealing si tot acolo se ajunge,healerii dau cel mai mult overheal pe tanci,deci tot acolo se ajunge
Intr-un fel ai dreptate: vei primi probabil mai mult overheal din cauza ca ti crapa viata mai repede, deci healerii din instinct vor da mai mult heal =>overheal. Iti bagi stamina dupa ce ai facut mitigation cap` 102,4 (cel mai bine e sa ai acest cap` impreuna cu buffurile din raid; ca sa beneficiezi de stats la maxim). Bafta cu guide-ul in continuare
PS: Eu te stiam pe tin` dps
; oricum orice tank ca e pala, dk, dud`, war, poate fi eficient daca face ceea ce trebuie la momentul potrivit.
Se vede ca joci paladin si nu ai idee ce face warioru.
@Fough un guide bun personal prefer specul cu HS pt agro dar date fiind probleme cu rage sunt nevoit sa joc la shield mastery momentan.
0
0
@nonymous
[Mentally Stable]
Posted: 11-03-2013, 15:05:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Fough, mai intai de toate felicitari pentru tutorial, dar am si eu o intrebare momentan, unde Doamne iarta-ma ai gasit tu in joc acele Glyphs, am cautat la Ah, am intrebat insc. si nu aveau asa ceva ??? Am incercat si in baza de date la freakz dar nu am gasit ? Imi poti spune altele care se gasesc in joc caci acelea eu nu le pot gasi. ( pentru un warr tank desigur )
P.s - Multumesc anticipat pentru raspuns.
0
0
Fough
[Nutella Lover]
Posted: 11-03-2013, 17:46:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Aparent cel care s-a ocupat de glyphele din baza de date le-a updatat la MOP si eu am cautat numele dupa ce foloseam eu,fara sa citesc ce scrie acolo...am updatat linkurile la cele de pe wowpedia...multumesc pentru sesizare!
0
0
Glucidel
[Mentally Stable]
Posted: 22-04-2013, 10:48:54
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Legat de chestia cu stamina vs mastery tin sa precizez ca in ds majoritatea bosilor au un arsenal care cuprinde destul de mult magical
dmg
si avand in vedere ca ctc cap nu te ajuta vs magical
dmg
stamina ar fi o solutie mai buna respectiv defensive si resisturi:) cele mai multe wipeuri sau loat mereu de la magical
dmg
deci nu e deloc de neglijat stamina,cum a zis el mastery=stamina,dar tin sa precizez ca daca tot joci la ctc cap,un ctc cap reusit e format din cat mai putin mastery si cat mai mult dodge-parry.
0
0
soulkreep
[Banned user]
Posted: 22-04-2013, 11:24:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Te'ai uitat macar la damage taken pe un tank la yor'shaj?
Peste 50% din
dmg
e physical deci da ctc ajuta foarte mult pentru ca iti reduce physical
dmg
primit .
Moare tanku din cauza la magic
dmg
atunci cand are prea multe stackuri ? Pai sa ia naibii
mirror of broken images
. Cu resisturile normale cand il activezi ai peste 50 % magic
dmg
reduce .Tine 10 secunde si are cd 1 min .Adik il ai pregatit pentru fiecare set d ooze
0
0
Glucidel
[Mentally Stable]
Posted: 22-04-2013, 12:09:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ai tankat macar yor'shaj? Sa vezi cum dau tickurile de la void bolt si abilitatile de la mobi?in fine laso asa daca nu stii despre ce vorbesti,physical
dmg
il cari ca esti tank la 40k armura si un 95+ctc nu da asa mult dar la 2 tick de la void bolt iti iei 50k pe secunda ca sa stii si tu cu ce se mananca,inca un exemplu in et la baine abea te zgaraie pe cand ceilalti 2 bosi dinaintea lui te rup cu magical dmg,block opreste doar 30%din
dmg
si dupa cum am mai zis un ctc bun e format din dodge parry si cat mai putin mastery iar stamina are importanta ei nu veni tu sami spui ca e de neglijat,joc tank de o gramada de timp si stiu ce inseamna si magical si physical
dmg
si stiu clar ca eu si toti tanki am murit de cele mai multe ori din cauza dmg-ului magical:|,sa precizez ca esti la final de patch iar ctc cap nu mai este deloc o problema il atingi foarte usor,macar ai dreptate in legatura cu
mirror of broken
e foarte utila.
Protection paladin guide
0
0
soulkreep
[Banned user]
Posted: 22-04-2013, 12:35:16
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Calculeaza si tu cat e physical si cat e magic
Da dodge si parry sunt mai bune decat mastery dar din cauza ca au dr trebuie sa bagi mastery ca sa ajungi cat mai repede la ctc .Stamina eu sunt de parere ca iti ajuge ce ai din gear nu e nevoie de gemuri si d'astea cu stamina
Posturi unite automat, 22-04-2013, 13:35:16
Ah si mastery are sansa sa blockeze si 60%
dmg
nu doar 30%
0
0
Glucidel
[Mentally Stable]
Posted: 22-04-2013, 12:45:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
sa primit 2709738 mele
dmg
si 2645385 magical daca nu gresesc:)) dar pufarina este druid ce treaba are druidu cu ctc?oricum nu e diferenta mare,nu tia zis nimeni sa te umpli de stamina,2 trinkete si ce primesti de la iteme e de ajuns,eu team vorbit despre importanta ei nu team zis ca trebuie sa te umpli de stamina sau sa neglijezi ctc
Protection paladin guide
0
0
soulkreep
[Banned user]
Posted: 22-04-2013, 13:03:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Am luat printu lu pufarina ca nu aveam altu la indemana .Oricum un druid tank o sa ia mai putin physical
dmg
decat un war .
Ideea este ca odata ce ii dai importanta mastery=stamina inseamna ca vei incerca in mod specific sa bagi stamina din alte surse in afara de gear
0
0
Glucidel
[Mentally Stable]
Posted: 22-04-2013, 13:12:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
intelege ca ctc cap pe patch asta o sal faci din reforge nu e chiar asa mare bataie de cap:| daca tu alegi sa te soketezi full mastery desi ai ctc up e problema ta...sati dau un exemplu am 100 ctc nebufat fac 102.5 bufat cand se activeaza
Soulshifter vortex
am 150 ctc:| la ce bun odata ce ai 102.4 nu mai ai nevoie de mai mult.
0
0
soulkreep
[Banned user]
Posted: 22-04-2013, 13:26:58
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Eu zic sa bagi full mastery PANA LA CTC .
Dupa ce ajungi la ctc scoti din mastery si bagi parry sau dodge sau c mai vrei tu .
Si app daca tu folosesti trinketu ala p prot pala ... scz amice da nu ai nici o treaba cu tankatu
0
0
Fough
[Nutella Lover]
Posted: 22-04-2013, 15:18:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
explicati-mi si mie ce treaba au ultimele 2 posturi cu warrior tank....sa nu trec la reports pentru off topic
...cat despre ce s-a mai zis...stamina=mastery...e alegerea fiecaruia ce alege sa faca,eu mi-am zis optiunea in ghid asa ca nu va mai certati pe aici inutil.
0
0
Glucidel
[Mentally Stable]
Posted: 23-04-2013, 15:02:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
soulkreep wrote:
Eu zic sa bagi full mastery PANA LA CTC .
Dupa ce ajungi la ctc scoti din mastery si bagi parry sau dodge sau c mai vrei tu .
Si app daca tu folosesti trinketu ala p prot pala ... scz amice da nu ai nici o treaba cu tankatu
Din cate stiu eu trinketu ala e best in slot:)))))in fine veziti de samanu tau ca deja iai umplut topicu la om cu aberatii care nau nici o legatura cu war tank sau cu tankatu in sine,se vede nai tankat si habar nai ce inseamna sa fii tank,nu te apuca vreodata de tankat ca esti un rebut credema ti-o zic ca pe 1 sfat.
Sorry Fou dar am o anumita alergie la oameni care nu stiu despre ce vorbesc
0
0
MeizNab
[Mentally Stable]
Posted: 29-04-2013, 02:00:51
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
To much blablabla glucidel frate cum dodge si parry trolol
Invatati sa jucati.
@fou daca poti sa bagi filmuletu pe prima pagina ty ca sa vada lumea ce si cum, o sa revin pe aici asta daca nu te deranjeaza.
https://youtube.com/watch?v=r0YigX3XDS4:
0
0
Fough
[Nutella Lover]
Posted: 29-04-2013, 17:32:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
added video la ambele guides
0
0
MeizNab
[Mentally Stable]
Posted: 29-04-2013, 18:16:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ty cat despre race ca war tank ce-a mai buna rasa pana acum(din ce am jucat eu) mi se pare dwarf daca ar fi sa aleg intre 10%
dmg
red si 5% stam de la tauren sincer as alege
dmg
reduction mi se pare mult mai util,acuma depinde de stilul de joc si de preferintele fiecarui player.
@Inca odata terminati cu nebuniile dodge parry over mastery explica foarte clar in filmuletu care l-am pus de ce mastery e best,also e stamina>mastery nu mastey>stamina ca sa numai zic ca ai nevoie de anumite equipuri pentru fiecare bos,rotatie de cooldownuri o sa fac un topic la un moment dat cand o sa am timpu si dispozitia necesara.
0
0
soulkreep
[Banned user]
Posted: 29-04-2013, 18:35:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Night elf e cea mai buna rasa de tankat .
0
0
kezo94
[Mentally Stable]
Posted: 03-05-2013, 12:52:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
doar o intrebare am cat Hit tre sa ai?
0
0
Fough
[Nutella Lover]
Posted: 03-05-2013, 13:11:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
kezo94 wrote:
doar o intrebare
C
am cat Hit tre sa ai?
sper ca am adaugat bine litera aia pentru ca altfel nu vad cum as putea sa raspund cat hit ai tu +.+....trebuie sa ai 8% hit rating
(960 de puncte)
0
0
MeizNab
[Mentally Stable]
Posted: 31-05-2013, 04:07:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
fa update la spec
http://db.mmo-champion.com/utils/talents/#k=GeaQvZW9h.bqj.warrior
.
Momentan mi se pare cel mai ok spec.
0
0
Scott
[Maniac]
Posted: 31-05-2013, 12:13:47
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
MeizNab wrote:
fa update la spec
.
Cel mai ok spec fara last stand si cu blood craze care iti da 1.5k heal pe tick cand tu iei 40k melee swing de la bos
0
0
Fough
[Nutella Lover]
Posted: 31-05-2013, 13:12:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
MeizNab wrote:
fa update la spec
.
punctul din last stand intradevar ingame l-am scos si l-am pus in impending vicotry(am uitat sa fac update si aici-mai am si alte chestii de updatat)...rallying cry mult mai util..dar de blood craze poti sa uiti
0
0
MeizNab
[Mentally Stable]
Posted: 31-05-2013, 22:24:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Scott wrote:
MeizNab wrote:
fa update la spec
.
Cel mai ok spec fara last stand si cu blood craze care iti da 1.5k heal pe tick cand tu iei 40k melee swing de la bos
Poate tu iei 40 k cea ce inseamna ca problema e la tine si termina cu arogantele de genu daca nu ai treaba cu specu.
0
0
Scott
[Maniac]
Posted: 31-05-2013, 23:13:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
MeizNab wrote:
Scott wrote:
MeizNab wrote:
fa update la spec
.
Poate tu iei 40 k cea ce inseamna ca problema e la tine si termina cu arogantele de genu daca nu ai treaba cu specu.
Poate nu ai tu treaba cu raidurile heroice de nu iti iei hituri de 40k si inca o data blood craze a aproape useless si pe celelalte specuri pt gluma de heal pe care o da.
0
0
Fough
[Nutella Lover]
Posted: 31-05-2013, 23:26:58
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
prrrrr....nu luam 40k melee hit decat in conditii extreme,de aia suntem warri,luam putin physical damage..luam mult si cosntant magic damage,poate la asta te referi...si prrr...mai bun deep wound pentru aggro decat blood craze...daca sta healul la mana unui 1,5k heal la ceva vreme e rau
0
0
Tekone
[Mentally Stable]
Posted: 29-07-2013, 06:19:35
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Super tare guidul
0
0
soimosan24
[Banned user]
Posted: 20-08-2013, 17:30:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
foarte bun
0
0
MeizNab
[Mentally Stable]
Posted: 29-10-2013, 22:52:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ai uitat sa pui inner rage also add jwl la meseri e ok desi lw da mai multa stamina, also glyph of shield wall scoatel cd prea mare,also tauren sucks dwarf ftw!
http://www.wowhead.com/item=62466/
e un must have.
PS: imi plac socketele vreau si yo din alea
0
0
hdtv
[Mentally Stable]
Posted: 04-11-2013, 08:51:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
bun o singura problema warr ca tank nu se merita pe cataclysm in special in 5 man hc , nu ai suficient self heal in raid e alta poveste unde e heal strong da la 5 man hc dk > orice tank aproape nu are nev de healer , nu avem decat sa asteptam mop sa se schimbe treaba
0
0
MeizNab
[Mentally Stable]
Posted: 12-11-2013, 07:37:41
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
hdtv wrote:
bun o singura problema warr ca tank nu se merita pe cataclysm in special in 5 man hc , nu ai suficient self heal in raid e alta poveste unde e heal strong da la 5 man hc dk > orice tank aproape nu are nev de healer , nu avem decat sa asteptam mop sa se schimbe treaba
sunt de acord cu ce spui tu acolo de acea nu oricine poate sa joace war tank si sa nu ia dmg
0
0
Davidutu34
[Mentally Stable]
Posted: 05-03-2014, 22:10:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
De unde pot sa imi cumpar iteme sau gear de inceput ( iteme )
0
0
nutuzu
[Mentally Stable]
Posted: 28-03-2014, 17:48:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cel mai varza tank de pe freakz
0
0
sTbA
[Dev C# && C++]
Posted: 17-08-2014, 00:29:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nutuzu wrote:
Din impotriva , warr tank poate fii foarte usefull la spine hc la fel ca si droodu feral (tank).
0
0
MeizNab
[Mentally Stable]
Posted: 17-08-2014, 16:51:41
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nutuzu wrote:
Cum a zis ravenous despre warlock nu oricine poate sa-l joace asa este si la warior nu oricine poate sa joace warior prot.
0
0
sTbA
[Dev C# && C++]
Posted: 17-08-2014, 17:15:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Adevarat.
0
0