User
Pass
2FA

[rezolvat]no-recoil?nitroge
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message1445
SABIN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-03-2013 10:35)

Votes: 4

Post Posted: 10-01-2012, 20:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma repet a treia oara, si chiar il rog frumos pe twister sau lapd sa facem faza cu cele doua demorui, unul sa il fac eu si unul sa imi faca cel care sta pe mine in acelasi timp si dupa va uitati la amanadoua si o sa vedeti ca pe demoul facut de voi nu se misca tinta cum spuneti voi iar pe demoul meu se misca. Ca sa intelegi si tu B.D si restul
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mariymaryus

[Mentally Stable]

(since 19-05-2017 19:48)

Votes: 7

Post Posted: 10-01-2012, 20:58:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nitrogen din ceea ce am vazut acum nu ai nimic,dar te rog controleaza-ti limbajul,si nu-l mai critica tu pe ShQ asa cum iti vine tie,facandu-l redus mintal,nu esti in masura sa critici pe nimeni si asa cum a spus ShQ pe toti ii consideri slabi.Exact cum a spus si Twister,lasati orgoliile la o parte si ganditi-va ca sunteti intr-o comunitate,daca vreti sa va dati mari jignindu-l pe celalalt nu dovediti nimic.
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 11-01-2012, 06:34:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jo3y wrote:
Terminati ma cu acuze de genul asta cu no-recoil si alte porcarii. M-ati albit si pe mine pe sv ca am no-recoil , aud asta in fiecare zi.
M-am uitat pe demo si nici nu incape vorba de asa ceva. Cum apare cineva care stie sa schimbe niste rate-uri , gata are no-recoil. Mai potoliti-va.

Gata domne trebuie sa tacem din gura, sa nu mai zicem nimik , nu ? Pai daca tu tii apararea inseamna ca si tu ai ceva .... e normal ca jucatorii sa suspecteze , pentru ca se leaga prea multe aici : se fereste sa joace cand sunt admini si jucatori buni , trage exagerat de bine si cam te vede peste tot pe unde iesi .
Pai hai sa iti povestec o faza , ca nici macar fb nu ia . Am pus bmb pe de dust2 la x2 , a mai ramas el si cu unu si veneau amandoi , am dat 2 fb-uri unu langa poarta si altu peste zid , iar nitrogen a intrat foarte degajat , direct dupa cutie si imi da hs , jucatorul de venea cu el era flesuit iar el nu . Asta spun pt ca era si altcineva care il urmarea si s-a mirat cum de i lasa sa joace cu coduri. Deci este treaba cu martori nu am inventat nimik ... Si mai lasati-o dreaq de vrajeala frate ca jucam sa ne distram , adica noi suntem mai fraieri si voi astia "bunii" nu aveti nimik , sunteti curati ca lacrima. Dupa parerea mea Nitrogen nu este un jucaor curat si mai sunt altii pe server , indiferent cat de bun ai fi nu esti invincibil , iar noi nu suntem niste boti .
Pacat de server , sunt multi codati ... asta pt ca lipsesc admini cu comanda de ban .... faci demo si il postezi si astepti pareri.
eu oricum nu o sa mai joc pt ca o sa plec, dar mi-a placut sa ma distrez putin pe serv asta , in concluzie nu halesc codurile si codatii . asta este

joc cu nik Pinin

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
B.D.
[Banned user]

Banned

(since 13-04-2012 18:34)

Votes: 6

Post Posted: 11-01-2012, 10:16:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jo3y are steam..cat despre nitrogen...nici eu nu zic ca joaca corect..a si recunoscut ca joaca de pe valvem, dar sa lasam pe altii sa dcida..din cate stiu mai e un demo mai vechi al lui shq si se pare ca acolo se vede ca are cod..sa vada si alte persoane..mie nu imi merge vazut, din pacate.
ceva are daca se tot face atat scandal..

no^.^name B.D.
Edy B.D.

0 0

Back to top
SABIN

[Mentally Stable]

(since 13-03-2013 10:35)

Votes: 4

Post Posted: 11-01-2012, 11:31:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
Jo3y wrote:
Terminati ma cu acuze de genul asta cu no-recoil si alte porcarii. M-ati albit si pe mine pe sv ca am no-recoil , aud asta in fiecare zi.
M-am uitat pe demo si nici nu incape vorba de asa ceva. Cum apare cineva care stie sa schimbe niste rate-uri , gata are no-recoil. Mai potoliti-va.

Gata domne trebuie sa tacem din gura, sa nu mai zicem nimik , nu ? Pai daca tu tii apararea inseamna ca si tu ai ceva .... e normal ca jucatorii sa suspecteze , pentru ca se leaga prea multe aici : se fereste sa joace cand sunt admini si jucatori buni , trage exagerat de bine si cam te vede peste tot pe unde iesi .
Pai hai sa iti povestec o faza , ca nici macar fb nu ia . Am pus bmb pe de dust2 la x2 , a mai ramas el si cu unu si veneau amandoi , am dat 2 fb-uri unu langa poarta si altu peste zid , iar nitrogen a intrat foarte degajat , direct dupa cutie si imi da hs , jucatorul de venea cu el era flesuit iar el nu . Asta spun pt ca era si altcineva care il urmarea si s-a mirat cum de i lasa sa joace cu coduri. Deci este treaba cu martori nu am inventat nimik ... Si mai lasati-o dreaq de vrajeala frate ca jucam sa ne distram , adica noi suntem mai fraieri si voi astia "bunii" nu aveti nimik , sunteti curati ca lacrima. Dupa parerea mea Nitrogen nu este un jucaor curat si mai sunt altii pe server , indiferent cat de bun ai fi nu esti invincibil , iar noi nu suntem niste boti .
Pacat de server , sunt multi codati ... asta pt ca lipsesc admini cu comanda de ban .... faci demo si il postezi si astepti pareri.
eu oricum nu o sa mai joc pt ca o sa plec, dar mi-a placut sa ma distrez putin pe serv asta , in concluzie nu halesc codurile si codatii . asta este

joc cu nik Pinin

Ca sa iti explic si tie cum a fost faza cu flash-ul un flash l-a dat ala cu care eram intre porti si l-am luat jumate si unul l-am dat eu peste harta pe sus si ca sa stii si tu pentru cultura ta generala de CS, daca tii tab-ul (scorul) apasat flash-ul dispare de 2x mai repede - poti incerca oricand si ai sa te convingi, asa mi se pare normal ca cel care se uita pe mine sa vada ca eu sunt in flash si eu defapt vedeam, dar am mai spus-o si o sa o spun voi nu sunteti capabili sa faceti diferente atata timp cat voi nu sitit sa va faceti niste setari gen rate,fps,updaterate,cmdrate,polyoffset.... no offence

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 11-01-2012, 11:42:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aiurea sabin e slaban.
topic locked.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 11 January 2012 09:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 16-08-2025, 17:07:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password