User
Pass
2FA

Am postat aici pt ca nu este o reclamatie ....
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3570
GIBILAN
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-12-2010 19:06)

Votes: 11

Post Posted: 01-12-2010, 22:00:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

y0y wrote:
io oricum astept sa calce pe bec si pa definitiv de la mine
m-am cam saturat de el si comportamentul lui

asa si ce vrei sa demonstrezi prin postul asta ? ca esti un copil de 15 ani care nu stie de gluma ? si traieste pentru jocu asta? vrei sa imi demonstrezi ca esti puternic pt ca ai admin si ai comanda de ban? postul tau suna ca o amenintare facuta din frustrare nush cu ce te-a deranjat asa comportamentul meu .... probabil ca esti unul din acei admini in care in loc sa isi vada de joc si de adminat incearca sa ma provoace poate poate imi dai ban - oricum postul tau spune tot despre cum stau lucrurile

ceva de genu incercam sa fac eu numai ca eu nu am injurat niciodata pe nimeni doar incercam sa te oftic pt ca faceti exact ca cei din filmuletul urmator : https://youtube.com/watch?v=5qQNcyf3Bnk:

Posturi unite automat, 01-12-2010, 22:00:56

Dire wrote:
Stii cum sa taci ??!!!

Vrei sa iti explic in mai multe limbi sa iti dai seama ????

Cand cineva te injura sau face alte chestii care te enerveaza nu sari la gatu lui ... ca dovedesti 2 chestii:
1. Minti in legatura cu varsta
2. Chiar ai atata cat zici si nu ai treaba cu folosirea creierului ...

De ce naiba eu nu am fost prins injurand sau suferind pe server , si joc cu mult dinaintea ta pe freakz ???

De ce nu am luat nici un gag si inainte cand era mult mai greu sa intri pe server si erau mult mai multi playeri si nu aveam admin ( ca sa ma catalogheze un jucator ca tine ca fiind politist )

Eu de ce pot si tu nu poti sa te abtii din suferinta si injuraturi ??

Ai o problema grava si nici daca imi zici ca ai terminat dreptul si medicina in acelasi an nu voi avea o parere mai buna !!

SI bineinteles ca deja am pierdut numarul la posturi in care ai zis ca ce mare si tare esti tu in PGL ...
NU NE INTERESEAZA !!!!

Aici nu esti nimic ... si e aiurea ca incerci sa faci o imagine proasta lui Lotru ...

Are el un defect mai mare , acuza oamenii de cod si nu toti au ... se oftica cand vede pe cineva mai bun .... dar asta nu iti da dreptul sa il cataloghezi tu !!!

Majoritatea suferintelor pe acest server care au legatura cu tine , au inceput pentru ca tu nu poti sa taci naibii si sa dovedesti ca esti bun la cs ... tu mai bine iti bati joc de altii pe chat , si le spui ca ce bun esti tu in comparatie cu ei ... cand de fapt nu ai treaba!

1.PRIETENE EU NUSH CE AI TU CU MINE DAR ASEARA MI-AM DAT SEAMA SI PACAT CA TE CONTRAZICI IN POSTUL ASTA ASEARA PLANGEAI CA AM CODURI VRUIAI SA IMI DAI BAN DIRECT ASA MI-AI ZIS SI ACUMA ZICI CA NU AM TREABA CU JOCU!
2.EU NU AM FOST NICIODATA BANAT PT INJURATURI SAU SA PRIMESC GAG PT INJURATURI
3.FARA SA SUFAR SI VB SERIOS SUNT PE LOCUL 3 IN TOP .... CREZI CA NU AM DEMONSTRAT CA SUNT MAI BUN LA CS? SI UITE TU ZICI DE MINE CA NU AM TREABA CA SUNT SLAB? ADICA TU ESTI BUN SI EU SUNT SLAB NU? DACA TU MA CATALOGHEZI PE MINE SI SPUI CAT DE SLAB SUNT ASTA INSEAMNA CA TU ESTI MAI BUN DECAT MINE SI ITI DAI SEAMA CAT DE SLAB SUNT EU ... DECI CINEEE SUFERAAA PRIETENEEE DE SKILLL??? EU VAD CA TU !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
y0y

[Freakz * xGen]

(since 29-08-2021 22:26)

Votes: 16

Post Posted: 01-12-2010, 22:06:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am 15 ani si nu traiesc pt cs e doar de fun
dar cand vine unu ca tine si face glume proaste si strica atmosfera deja incep sa ma enervez (si ma enervez greu) asa ca numai vb de mine ca nu ma cunosti si te rog eu numai face multe posturi ca degeaba

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 01-12-2010, 22:09:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mah eu ti-am zis ca nu am treaba cu counter-strike , pentru ca nu sunt pasionat si nu am dat 100 de milioane pe casti si mouse si tastaturi ... am astea 3 care in total nu cred ca au fost 1 milion ... Dar am atata vechime in cs incat sa recunosc un player bun si unu slab!

Din greseala am zis ca esti codat ... pentru ca ai luat *** de la careva ... si a zis ca ai cod ... nu mai stiu care admin .... si de aia am scris postu ala ...

Ai vazut ca l-am corectat imediat ...
Si cat despre suferinte , mai citeste o data ce ti-am scris si proceseaza naibii ca de aia ai creier sa il folosesti nu sa il tii pe standby ... sau ca sa il folosesti doar sa ma ataci pe mine pe un forum !! -

0 0

Back to top
padrino

[My life,my rulles!! ]

(since 08-05-2014 19:42)

Votes: 7

Post Posted: 01-12-2010, 22:10:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parerea mea e ca pe srv asta nu o sa o mai duci mult....doar daca iti schimbi comportamentul ...dar...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
GIBILAN
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-12-2010, 22:17:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

y0y wrote:
nu am 15 ani si nu traiesc pt cs e doar de fun
dar cand vine unu ca tine si face glume proaste si strica atmosfera deja incep sa ma enervez (si ma enervez greu) asa ca numai vb de mine ca nu ma cunosti si te rog eu numai face multe posturi ca degeaba

Ce atmosfera stric ma? te distrezi tu pe server si vin eu sa stric atmosfera? daca esti putin mai atent o sa vezi ca ei ma ataca pe mine ei incep tot tp incearca sa faca baza si le raspund si eu la fel .... ghem facea misto de mine intr-o zi si cand am inceput sa fac si eu de el s-a ofticat si mi-a dat gag cu toate ca el este printre cei mai buni "albitrii " de pe freakz restul daca va uitati si pe la meciuri de fotbal sunt ca albitru TUDOR . nu vorbeam de tine daca nu te bagai tu in acest thread sa vb de mine si sa ma ameninti ca la cel mai mic lucru tu imi dai mie ban! nici macar nu stiu ce admin esti...

Posturi unite automat, 01-12-2010, 22:17:54

Dire wrote:
Mah eu ti-am zis ca nu am treaba cu counter-strike , pentru ca nu sunt pasionat si nu am dat 100 de milioane pe casti si mouse si tastaturi ... am astea 3 care in total nu cred ca au fost 1 milion ... Dar am atata vechime in cs incat sa recunosc un player bun si unu slab!

Din greseala am zis ca esti codat ... pentru ca ai luat *** de la careva ... si a zis ca ai cod ... nu mai stiu care admin .... si de aia am scris postu ala ...

Ai vazut ca l-am corectat imediat ...
Si cat despre suferinte , mai citeste o data ce ti-am scris si proceseaza naibii ca de aia ai creier sa il folosesti nu sa il tii pe standby ... sau ca sa il folosesti doar sa ma ataci pe mine pe un forum !! -

Eu observ ca tu suferi cu mine ca ma faci slab , etc ! Degeaba te-ai jucat de mult tp daca nu ai jucat intr-o echipa la sala la concursuri in campionate etc aici pe public iti fac o parere doar cum trage un jucator, un jucator bun te bate doar din flash si grenada daca stie sa le dea aici cei care folosesc grenazile ori le folosesc prost ori nu le folosesc ....

TOTUSI VREAU SA MA LAMURESTI CU CEVA .... ORI N`AI TREABA CU CS`U ORI AI EXPERIENTA ?

0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:12)

Votes: 16

Post Posted: 01-12-2010, 22:17:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice, tu pe serverul asta vei avea soarta lui wtf -

0 0

Back to top
GIBILAN
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-12-2010, 22:21:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wtf? wrote:

adica?

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-12-2010, 22:23:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ajungeți nicãieri așa. Încetați.

Gibilan, terminã cu prostiile astea.

Dire, e vreun topic în care sã nu te fi bãgat tu, sã nu te fi luat de cineva, sã nu fi amenințat sau sã nu fi jignit pe cineva?

L.E.:
GIBILAN wrote:
wtf? wrote:

adica?

Adicã sã se sature lumea de tine și de ifosele tale și sã ne faci cu mâna. Dacã mai multe persoane îți spun cã nu te suportã, nu crezi cã ar fi cazul sã-ți pui niște semne de întrebare?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 01 December 2010 20:23

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 01-02-2025, 11:33:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password