User
Pass
2FA

Anger Management vs Ultraxion 10H
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message7617
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

Status: Offline
(since 26-05-2019 09:14)

Votes: 65

Post Posted: 09-01-2014, 21:01:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
Nu vad rostul aparitiilor voastre pe aici, astia JMEKERI CU DPS SI ETC.Bai vere, oameni au postat un filmulet prin care arata un encounter.Si daca au avut dps slab ce?...au avut coordonare si bosul a picat.

@quatro dps ala e slab ce ai aratat tu akl..stii bine ce zic -.Execute +recklessness nu o sa prinzi never ever daca ai raid bun si dps...anyway te bate enrage..so, lasa vrajeala aia cu recklessness in execute phase.
@Funkyzz fiecare joaca cum vrea, nu v'ati nascut toti invatati.Daca aveti Allstars etc...sub nume nu inseamna ca sunteti zei.

on topic: gg pt kill.Keep up good work boys !

nu era vorba de cat de zei suntem noi cei din Allstar e vorba ca nu prea mai are rost sa vi cu un filmulet in care prezinti un boss care a fost bagat acum 2 3 luni, iar daca faci filmulet nu vi cu mage de 23k dps, ca ala nici macar nu il poti numi raid de ultraxion, @tamaie sti mai bine ca mine ca bossu asta si pe blizz se face intr-un singur healer si alta chestie, ceea ce era normal. CAND FILMEZI ia fratie 10 oameni capabili, nu 10 oameni cu care sa te faci de ras

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
murz

[Mentally Stable]

(since 30-06-2021 08:46)

Votes: 21

Post Posted: 09-01-2014, 21:56:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FuNKyZz wrote:
Tamaie wrote:
Nu vad rostul aparitiilor voastre pe aici, astia JMEKERI CU DPS SI ETC.Bai vere, oameni au postat un filmulet prin care arata un encounter.Si daca au avut dps slab ce?...au avut coordonare si bosul a picat.

@quatro dps ala e slab ce ai aratat tu akl..stii bine ce zic -.Execute +recklessness nu o sa prinzi never ever daca ai raid bun si dps...anyway te bate enrage..so, lasa vrajeala aia cu recklessness in execute phase.
@Funkyzz fiecare joaca cum vrea, nu v'ati nascut toti invatati.Daca aveti Allstars etc...sub nume nu inseamna ca sunteti zei.

on topic: gg pt kill.Keep up good work boys !

nu era vorba de cat de zei suntem noi cei din Allstar e vorba ca nu prea mai are rost sa vi cu un filmulet in care prezinti un boss care a fost bagat acum 2 3 luni, iar daca faci filmulet nu vi cu mage de 23k dps, ca ala nici macar nu il poti numi raid de ultraxion, @tamaie sti mai bine ca mine ca bossu asta si pe blizz se face intr-un singur healer si alta chestie, ceea ce era normal. CAND FILMEZI ia fratie 10 oameni capabili, nu 10 oameni cu care sa te faci de ras

Macar ei au facut un filmulet, pe cand tu nu stii sa vorbesti romana frate. Cred ca 90% din copiii de pe server scriu : sa scri, sa sti, sa vi. Prea mare suferinta intr-un amarat de joc. E un simplu joc, jucat pentru a te distra, simti bine cu prietenii. Unii se cred smecheri intr-o lume virtuala, treziti-va frate la realitate, jucati si atat, daca nu va place ce au postat baietii abtineti-va de la comentarii si atat, e asa greu?
Asa mare satisfactie avei ca dati dps mai mare ca ala? Chiar nu inteleg reactiile astea, dar n-ai de ce sa-ti pui mintea cu asa specimene.

PS: Quatro schimba poza aia cu para (fruct) de la avatar.

Scuze pentru iesirea asta, da cand vezi suferinizi si analfabeti pe de-asupra iti vine sa-ti dai una. Nu m-am putut abtine.

Pt filmulet: gj, tineti-o tot asa si nu bagati in seama toti copiii care altceva in afara de wow nu stiu. Data viitoare o sa fie si mai bn, trebuie sa aveti rabdare pentru a progresa - Astept next video -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 09-01-2014, 22:06:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari pentru video.Oricum dupa ce il bagati pe farm o sa va creasca dpsul.
@quatro cand mai vii cu suferinte de genul asta,macar scoate si tu un dps calumea.Nu mai incerca sa te scuzi ca n-ai prins reck daca nu stii sa iti dai cdurile cand trebuie.La ce dps aveati,nu era greu sa il dai de 2 ori.Daca era un print "random" atunci de ce l-ai postat?

0 0

Back to top
Quatrozilla

[Web Dev]

(since 09-09-2018 19:06)

Votes: 22

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-01-2014, 23:31:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
Felicitari pentru video.Oricum dupa ce il bagati pe farm o sa va creasca dpsul.
@quatro cand mai vii cu suferinte de genul asta,macar scoate si tu un dps calumea.Nu mai incerca sa te scuzi ca n-ai prins reck daca nu stii sa iti dai cdurile cand trebuie.La ce dps aveati,nu era greu sa il dai de 2 ori.Daca era un print "random" atunci de ce l-ai postat?

Cya soon cu noi SS-uri.
Vrei sã pun un întreg folder cu SS-uri? Sã-ți demonstrez cã te înșeli?
Îmi zici tu mie cum sã-mi dau cd-urile..de parcã ai fi fost în raid sã fi vãzut ce și cum, dps-ul a fost acceptabil pt off-chars și chiar așa mai aveam 1 sec cd pe Reck când a picat bossul, bad luck.
Și de ce l-am postat? Special sã vãd haterii cum se strâng sã te înjure/scuipe.

https://www.youtube.com/watch?v=JGwWNGJdvx8

0 0

Back to top
droth

[Mentally Stable]

(since 23-05-2021 10:08)

Votes: 23

Post Posted: 10-01-2014, 12:31:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aditzu15 wrote:
Au venit haterii din old gang sa se laude cu 5 piese , gurthalak , trinket care dau 40k Dosent Matter ( http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Droth ) cand o sa-mi dai un print cu 0 donori care au facut ultraxion si reusiti sa va tineti pe picioare pana cand moare boss-u atunci sa te consideri si tu bun.

smecheru ala de aditank mi-a activat casuta , so de ce dai link la gearu meu ? are you mad ca nu ai posibilitatea sa-ti donezi ? Ti se pare ca am suferit eu cu dps meu ? Dimpotriva chiar am dat slab la raidu ala. Atata timp cat eu nu m am legat de raidu vostru de fail-eri nu inteleg de ce tu te iei de mine si mi dai linku` de la armory.

l2p nabilor

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 19-02-2025, 09:17:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x