User
Pass
2FA

Application to Old Gang
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message21154
raynov

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-06-2013 20:28)

Votes: 2

Post Posted: 28-02-2013, 00:27:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume IRL: raynov
2.Varsta 23
3.Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : 4-5 zile
4. Clasa/Race: DK
5. Main Spec/Off Spec: blood/frost
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Raynov
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc: prefer test dummy
8. Foste Guilde:
9. Ai TeamSpeak3/Microfon ? : da
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri:joc wow de 3 ani pe servar se intelege ca ma descurc destul de bine la raiduri
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy : .....
12. trimis de shnitzelftw

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
WtbtongueFTW

[Creep]

(since 06-07-2022 17:36)

Votes: 30

Post Posted: 28-02-2013, 05:46:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

raynov wrote:
1.Nume IRL: raynov
2.Varsta 23
3.Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : 4-5 zile
4. Clasa/Race: DK
5. Main Spec/Off Spec: blood/frost
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Raynov
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc: prefer test dummy
8. Foste Guilde:
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri:joc wow de 3 ani pe servar se intelege ca ma descurc destul de bine la raiduri
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy : .....
12. trimis de shnitzelftw

Rejected

0 0

Back to top
nseries

[Dumnezeu in devenire]

(since 08-10-2022 13:11)

Votes: 162

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-03-2013, 22:30:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume IRL: Bogdan
2.Varsta 15
3.Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : 5 zile din 7 de la ora 19->22
4. Clasa/Race: Druid Worgen
5. Main Spec/Off Spec: Resto / balance (sau feral-am iteme pentru toate specurile)
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bigbrain. 7.Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc: Am facut worgen pentru 1% crit chance increased.Stats prioritare la mine sunt intelect-mastery-haste-crit si spirit .
Pe druid joc la mana , imi place sa raman cu cat mai multa mana pana la finalul encounterului deoarece nu sti ce se poate intampla...
8. Foste Guilde: kissmydarnasus, Madness,
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri:Am full heroic inafara de council(in madness nu am apucat perioada de 406 cu council)
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy :

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
WtbtongueFTW

[Creep]

Post Posted: 06-03-2013, 07:02:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nseries wrote:
1.Nume IRL: Bogdan
2.Varsta 15
3.Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : 5 zile din 7 de la ora 19->22
4. Clasa/Race: Druid Worgen
5. Main Spec/Off Spec: Resto / balance (sau feral-am iteme pentru toate specurile)
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bigbrain. 7.Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc: Am facut worgen pentru 1% crit chance increased.Stats prioritare la mine sunt intelect-mastery-haste-crit si spirit .
Pe druid joc la mana , imi place sa raman cu cat mai multa mana pana la finalul encounterului deoarece nu sti ce se poate intampla...
8. Foste Guilde: kissmydarnasus, Madness,
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri:Am full heroic inafara de council(in madness nu am apucat perioada de 406 cu council)

Accepted

0 0

Back to top
firoiumarius

[Mentally Stable]

(since 26-03-2017 18:26)

Votes: 3

Post Posted: 06-03-2013, 12:00:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: loolita
2. Varsta: 29
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : in timpul saptamanii mai rar in weekend mai mult
4. Clasa/Race: human priest
5. Main Spec/Off Spec: holy/disci
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Loolita
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc: intelect,spirit si eu joc la mastery pt echo of light accept si sfaturi
8. Foste Guilde: madness
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri: nu am numai bh pe patchu asta nam facut pve da pot invata
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy : holy

p.s. astept un w in game

0 0

Back to top
Jason

[��A]

(since 02-01-2017 09:36)

Votes: 17

Post Posted: 06-03-2013, 15:02:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

firoiumarius wrote:
1. Nume IRL: loolita
2. Varsta: 29
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : in timpul saptamanii mai rar in weekend mai mult
4. Clasa/Race: human priest
5. Main Spec/Off Spec: holy/disci
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Loolita
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc: intelect,spirit si eu joc la mastery pt echo of light accept si sfaturi
8. Foste Guilde: madness
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri: nu am numai bh pe patchu asta nam facut pve da pot invata
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy : holy

p.s. astept un w in game

Vad ca esti in guilda, Accepted i guess -

"Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor."

0 0

Back to top
BlueStacks

[Mentally Stable]

(since 02-05-2013 22:02)

Votes: 2

Post Posted: 11-03-2013, 21:04:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Bogdan
2. Varsta:17
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. :Depinde de scoala , dar in general am destul timp la dispozitie.
4. Clasa/Race:Warrior/Draenei
5. Main Spec/Off Spec:Tank/Dps
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Ravaiim
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc:Gems de tank.
8. Foste Guilde:Crushers
9. Ai TeamSpeak3/Microfon ? -a
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri: Joc pe Freakz de pe Wotlk. Pe 4.0.6 am avut achiev pt fiecare boss pe Hc.

0 0

Back to top
Jason

[��A]

(since 02-01-2017 09:36)

Votes: 17

Post Posted: 11-03-2013, 21:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlueStacks wrote:
1. Nume IRL:Bogdan
2. Varsta:17
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. :Depinde de scoala , dar in general am destul timp la dispozitie.
4. Clasa/Race:Warrior/Draenei
5. Main Spec/Off Spec:Tank/Dps
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ravaiim
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc:Gems de tank.
8. Foste Guilde:Crushers
9. Ai TeamSpeak3/Microfon ? -a
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri: Joc pe Freakz de pe Wotlk. Pe 4.0.6 am avut achiev pt fiecare boss pe Hc.

Accepted, /w Jaiss/Jason/Wtbtongueqt pt ginvite.

"Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor."

0 0

Back to top
gabytzu339

[Mentally Stable]

(since 11-01-2019 22:24)

Votes: 9

Post Posted: 12-03-2013, 22:39:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Gabi
2. Varsta: 14
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : Zilnic joc cel putin 2 -3 ore
4. Clasa/Race: Paladin / Dwarf
5. Main Spec/Off Spec: Holy / Holy
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Disasterr
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc:
Ce sa zic , despre hpala nu joc la o rotatie anume , daca suntem intr-un raid in care playerii stau stackati,mereu incep cu judgement , pentru 30 % more spirit si 9 % haste in plus timp de 60 secunde la fiecare judgement aplicat pe target , holy radiance , holy shock la cd , light of dawn la 3x holy charge = max aoe heal .. , gems : Red : clar 40 intellect(brilliant) , yellow : 20 haste + 20 int ( reckless) , blue : 20 int + 20 spirit
stats : int>haste>spirit>crit>mastery
8. Foste Guilde: The Warlords ( am iesit , e prea putina lume , se fac raiduri cu globalu )
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri: joc de aproximativ 2 ani .. la inceput jucam mage fire , acum pe 4.3 ma joc doar hpala se pare ca e cel mai bun healer , pe mage am full progres hc 4.0.6 , inafara de council , pe hpaala am doar morchok ds , joc pe el doar de pe noul patch , stiu sa joc f bine
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy : maine pe la 2-3 cand vin de la scoala o sa intru pe pc si o sa pun 2 screenshoturi cu heal la ds 25n si bh 25n alizabal respectiv 31k hps la 9 mil si 30k hps la 5 mil , acuma sunt pe laptop si ss-urile sunt pe pc -

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

Post Posted: 13-03-2013, 05:35:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gabytzu339 wrote:
1. Nume IRL: Gabi
2. Varsta: 14
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : Zilnic joc cel putin 2 -3 ore
4. Clasa/Race: Paladin / Dwarf
5. Main Spec/Off Spec: Holy / Holy
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Disasterr
Ce sa zic , despre hpala nu joc la o rotatie anume , daca suntem intr-un raid in care playerii stau stackati,mereu incep cu judgement , pentru 30 % more spirit si 9 % haste in plus timp de 60 secunde la fiecare judgement aplicat pe target , holy radiance , holy shock la cd , light of dawn la 3x holy charge = max aoe heal .. , gems : Red : clar 40 intellect(brilliant) , yellow : 20 haste + 20 int ( reckless) , blue : 20 int + 20 spirit
stats : int>haste>spirit>crit>mastery
8. Foste Guilde: The Warlords ( am iesit , e prea putina lume , se fac raiduri cu globalu )
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri: joc de aproximativ 2 ani .. la inceput jucam mage fire , acum pe 4.3 ma joc doar hpala se pare ca e cel mai bun healer , pe mage am full progres hc 4.0.6 , inafara de council , pe hpaala am doar morchok ds , joc pe el doar de pe noul patch , stiu sa joc f bine
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy : maine pe la 2-3 cand vin de la scoala o sa intru pe pc si o sa pun 2 screenshoturi cu heal la ds 25n si bh 25n alizabal respectiv 31k hps la 9 mil si 30k hps la 5 mil , acuma sunt pe laptop si ss-urile sunt pe pc -

Rejected

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

Post Posted: 18-03-2013, 06:43:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam :

1 Druid Resto/Balance

1 Warlock (orice spec)

Cerinte :

Sa respectati modelul de aplicatie.
Skill is required(nu mi-am deschis scoala de wow).

WtbtongueFTW wrote:
AICI AVETI SI UN MODEL DE APLICATIE PENTRU GUILDA OLD GANG

1. Nume IRL:
2. Varsta:
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. :
4. Clasa/Race:
5. Main Spec/Off Spec:
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):
8. Foste Guilde si de ce le-ai parasit ?:
9. Ai TeamSpeak3/Microfon ? :
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri:

Mentionez sa va legati contul ingame cu cel de pe forum. P.S: Nu recrutam off-chare

Last edited by WtbtongueFTW on 30-03-2013, 09:21:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
tayfun23

[Mentally Stable]

(since 22-09-2013 16:16)

Votes: 7

Post Posted: 23-03-2013, 15:20:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Rares
2. Varsta: 19
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : ol dei
4. Clasa/Race: Rogue Human
5. Main Spec/Off Spec: Combat, Sub
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Shadowpierce
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc: Rotatia: Tricks, Manusi, ss pana la 4 cmb, ks, rs, s&d, ss pana la 0 energy si dupa trinket ad. Restul e tacere.
8. Foste Guilde si de ce le-ai parasit ?: Divide and conquer si gravity. Ambele s-au destramat, respectiv mutat pe bliz.
9. Ai TeamSpeak3/Microfon ? : Da, da
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri: Joc rogue de pe tbc si din placere. Momentan am 5 rogues pe freakz, dar joc doar pvp. In pve am fost si voi fi mereu top dps, cu orice gear( decent). Nu am mai jucat pe charul asta de pe 4.0.6 cand m-am facut full gear la vremea aceea, dar in schimb mi-am transferat charul de pe evo( rogue de la hoarda si am jucat acolo putin). Am print cu dps de pe rogue de la haorda pt ca acolo am full gear de pe jp si am si swordul din ds trash. Am sa ma gearez cat pot de repede si pe rogue asta.
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy : http://imageshack.us/content_round.php?page=done&&id=4tHcm5-klaSqlauS4uLd39zW49bT4tqcrJaolJ6km5yylKaR1ePN. Dps a scazut considerabil pt ca am uitat sa fac printul, dar cred ca e de ajuns.

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

Post Posted: 23-03-2013, 15:46:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tayfun23 wrote:
1. Nume IRL: Rares
2. Varsta: 19
3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. : ol dei
4. Clasa/Race: Rogue Human
5. Main Spec/Off Spec: Combat, Sub
6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Shadowpierce
7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc: Rotatia: Tricks, Manusi, ss pana la 4 cmb, ks, rs, s&d, ss pana la 0 energy si dupa trinket ad. Restul e tacere.
8. Foste Guilde si de ce le-ai parasit ?: Divide and conquer si gravity. Ambele s-au destramat, respectiv mutat pe bliz.
9. Ai TeamSpeak3/Microfon ? : Da, da
10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri: Joc rogue de pe tbc si din placere. Momentan am 5 rogues pe freakz, dar joc doar pvp. In pve am fost si voi fi mereu top dps, cu orice gear( decent). Nu am mai jucat pe charul asta de pe 4.0.6 cand m-am facut full gear la vremea aceea, dar in schimb mi-am transferat charul de pe evo( rogue de la hoarda si am jucat acolo putin). Am print cu dps de pe rogue de la haorda pt ca acolo am full gear de pe jp si am si swordul din ds trash. Am sa ma gearez cat pot de repede si pe rogue asta.
11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy : http://imageshack.us/content_round.php?page=done&&id=4tHcm5-klaSqlauS4uLd39zW49bT4tqcrJaolJ6km5yylKaR1ePN. Dps a scazut considerabil pt ca am uitat sa fac printul, dar cred ca e de ajuns.

ACCEPTED

Last edited by WtbtongueFTW on 30-03-2013, 09:21:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
raduu123

[Mentally Stable]

(since 30-11-2014 11:11)

Votes: 3

Post Posted: 28-03-2013, 09:15:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Radu

2. Varsta:20

3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. :4-5-6ore

4. Clasa/Race:Rogue/Human

5. Main Spec/Off Spec:Combat / assasination

6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Devorex

7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc:Sinister strike pana la 3 combo points , Slice and Dice ,Sinister strike pana la 4 combo points , Revealing strike , Eviscerate . Gemurile rosii 40agi , portocalii cu 20agi si 20haste si mov cu 20agi si 20hit .

8. Foste Guilde:.

9. Ai TeamSpeak3/Microfon ? : Am.

10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri:Joc world of warcraft de pe tbc si in marea majoritate a timpului jucat am facut pve pentru ca dupa parerea mea este cea mai interesanta parte a jocului si as dori ca si pe Freakz sa am posibilitatea sa joc intr`un mediu placut fara nervii pe care ii acumulezi cu globalul si cu puguri.

11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy :http://img826.imageshack.us/img826/9927/wowscrnshot031213215537.jpg

P.S. Scuze de aplicatia cealalta chiar nu eram atent.

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

Post Posted: 28-03-2013, 15:11:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

raduu123 wrote:
1. Nume IRL:Radu

2. Varsta:20

3. Cat timp ai la dispozitie pentru WoW / Raiduri etc. :4-5-6ore

4. Clasa/Race:Rogue/Human

5. Main Spec/Off Spec:Combat / assasination

6. Link Armory (puneti intai itemele PvE sa nu ma trezesc ca sunteti full PVP):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Devorex

7. Spune-ne cum joci pe specul respectiv/rotatie/gems etc:Sinister strike pana la 3 combo points , Slice and Dice ,Sinister strike pana la 4 combo points , Revealing strike , Eviscerate . Gemurile rosii 40agi , portocalii cu 20agi si 20haste si mov cu 20agi si 20hit .

8. Foste Guilde:.

9. Ai TeamSpeak3/Microfon ? : Am.

10. Povesteste-ne cate ceva despre experienta ta la raiduri:Joc world of warcraft de pe tbc si in marea majoritate a timpului jucat am facut pve pentru ca dupa parerea mea este cea mai interesanta parte a jocului si as dori ca si pe Freakz sa am posibilitatea sa joc intr`un mediu placut fara nervii pe care ii acumulezi cu globalul si cu puguri.

11. Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy :http://img826.imageshack.us/img826/9927/wowscrnshot031213215537.jpg

P.S. Scuze de aplicatia cealalta chiar nu eram atent.

Rejected.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

The time now is 29-06-2025, 16:17:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password