User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[Artwork] BeNy

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations
Author Message2024
zM|BeNy

[.::Designer::.]

Post Posted: 08-05-2017, 17:45:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

sorinsorin57

[I did not hit her !]

Post Posted: 08-05-2017, 18:54:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi place semnatura pentru balu,imi place cum ti-a iesit scrisul.
@Nu ai voie sa postezi lucrarea pentru sotw in creatii pana cand nu se incheie votarea. @B1.
0 0

zM|BeNy

Post Posted: 08-05-2017, 19:21:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sorinsorin57 wrote:
Imi place semnatura pentru balu,imi place cum ti-a iesit scrisul.
@Nu ai voie sa postezi lucrarea pentru sotw in creatii pana cand nu se incheie votarea. @B1.

Ma scuzi, nu am stiut. Am sters-o.
0 0

zM|BeNy

Post Posted: 14-05-2017, 19:22:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Added:

0 0

Shocz

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-07-2017, 13:16:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se vede că nu ai experiență, textul îl ai pe none din cate se pare iar culorile nu se potrivesc cu fundalul.
Dacă vrei să faci un efect de oglindă partea de jos trebuie să fie de o opacitate mult mai scăzută + puțin blur
0 0

zM|BeNy

Post Posted: 03-07-2017, 13:28:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocz wrote:
Se vede cã nu ai experiențã, textul îl ai pe none din cate se pare iar culorile nu se potrivesc cu fundalul.
Dacã vrei sã faci un efect de oglindã partea de jos trebuie sã fie de o opacitate mult mai scãzutã + puțin blur

Nu inteleg de ce dar nu se salva imaginea cu opacity.
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by OINCOO, 24 October 2017 15:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations  

The time now is 27-04-2025, 20:21:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password