User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[Artwork] ninjaboy
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations
Author Message10260
ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 31-01-2017, 18:42:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceva nou
0 0

Blade22

[:::Zmp.freakz.ro:::']

Post Posted: 31-01-2017, 18:53:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Destul de reușită din punctul meu de vedere!
1 0

drake[N]

[Child Rape Syndicate]

Post Posted: 31-01-2017, 18:56:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Textul principal ar fi trebuit sa fie putin mai mare.
Frumos integrat text, font ales bine, daca ai incercat si un blur pe poza ti-a iesit bine. Si efectul in AE e frumos.
Gj, keep it going
1 0

ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 31-01-2017, 21:52:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blade22 wrote:
Destul de reușită din punctul meu de vedere!

Mersi man, am zis sa trec la ceva mai complicat, si vad ca mi-a iesit. Mersi. -

drake[N] wrote:
Textul principal ar fi trebuit sa fie putin mai mare.
Frumos integrat text, font ales bine, daca ai incercat si un blur pe poza ti-a iesit bine. Si efectul in AE e frumos.
Gj, keep it going

Mersi frumos man, recunosc, la text nu ma prea pricep, insa la celelalte am avansat,zic eu. Am sa incerc cat mai multe variante.

PSD-ul nu l-am salvat, la majoritate nu le salvez, doar la cele ce mi se par ca mai pot face ceva mai spectaculos din ele.
0 0

ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 01-02-2017, 00:30:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai incercat la GIF-uri.! Sper sa le fii nimerit.
V1 V2 V3 V4
0 0

Nirolf

[Nirolf]

Post Posted: 01-02-2017, 19:00:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasa textul deoparte axeazate mai mult pe img sa sti ca un text pus aiurea poate sa strice o imaginea lucrata bine.
0 0

ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 01-02-2017, 23:46:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

New :

Imaginea originala :
Spoiler:
0 0

Blade22

Post Posted: 01-02-2017, 23:59:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Această imagine arată destul de decent, bine lucrat!
1 0

Yapiz

[Caineeee]

Post Posted: 02-02-2017, 00:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam mult sharpen,este foarte pixelata semnatura facuta de tine(Fa o comporatie cu poza originala).I-ai stricat claritatea.
Nu o lua in nume de rau..
1 0

ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 02-02-2017, 13:54:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai incercat ceva, si cu text si fara.
0 0

Nirolf

[Nirolf]

Post Posted: 02-02-2017, 15:26:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce fără text este mai clară cred că din cauza ca ai șters blur de pe fața mai mult
0 0

scipioaa

[Wicked Sick]

Post Posted: 02-02-2017, 15:52:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blur peste blur şi tot aşa. Nu mai lăsa efectele aşa cum sunt, joacă-te cu ele pentru a avea un rezultat bun la sfârşit. La ultima lucrare, tipa din poză pare a fi bolnavă. - Este exagerat de albă la faţă.
0 0

ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 02-02-2017, 15:56:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

B1 . wrote:
Blur peste blur ºi tot aºa. Nu mai lãsa efectele aºa cum sunt, joacã-te cu ele pentru a avea un rezultat bun la sfârºit. La ultima lucrare, tipa din pozã pare a fi bolnavã. - Este exagerat de albã la faþã.

Am incercat cat de cat sa o luminez, poza originala era intunecata rau.... pacat ca nu mai stiu unde am gasit-o, trebuia s-o fii vazut.
0 0

ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 02-02-2017, 18:58:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De data aceasta am lasat textul -

Am si psd daca trebuie -
0 0

Blade22

Post Posted: 02-02-2017, 21:42:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aceasta se îndreaptă spre perfecțiune cât de cât!
Gj!
1 0

ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 05-02-2017, 19:22:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

New :
0 0

Nirolf

[Nirolf]

Post Posted: 05-02-2017, 22:06:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ne urat text si de la avatarul care il ai si de la semnatura , cu acel text mai mult strici imaginea
0 0

drake[N]

[Child Rape Syndicate]

Post Posted: 06-02-2017, 12:46:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nirolf wrote:
Ne urat text si de la avatarul care il ai si de la semnatura , cu acel text mai mult strici imaginea

Are dreptate total, de la avatarul tau actual nici nu se intelege ce scrie...
Iar la lucrarea postata acum, textul e destul de bune, nu mi se pare chiar asa de urat.
Continua sa lucrezi, o sa te perfectioenzi
EDIT: incearca sa lasi la o parte animatiile, strica
1 0

Nirolf

[Nirolf]

Post Posted: 06-02-2017, 12:59:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

drake[N] wrote:
Nirolf wrote:

Are dreptate total, de la avatarul tau actual nici nu se intelege ce scrie...
Iar la lucrarea postata acum, textul e destul de bune, nu mi se pare chiar asa de urat.
Continua sa lucrezi, o sa te perfectioenzi
EDIT: incearca sa lasi la o parte animatiile, strica
In special pe genul de semnaturi de 150x150 se pune un text mic din cauza ca imaginea este mica daca faci un avatar de 150x250 se vede si imagine altel si text
1 0

JeLLaL

[Never give up!]

Post Posted: 06-02-2017, 16:22:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare că ai mai progresat tovarășe! -

Totuși, la text mai ai de lucrat. Urmărește niște tutoriale exclusiv pentru text. În rest te descurci bine la culori.
Ai grijă cu redimensionarea și așesarea.
1 0

scipioaa

[Wicked Sick]

Post Posted: 06-02-2017, 16:51:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ninjaboy wrote:
New :

Îţi recomand cu încredere linkul de mai jos.
https://youtube.com/watch?v=X8J3jSRWyIY:

1 0

ninjaboy

[Retired ]

Post Posted: 09-02-2017, 13:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

drake[N]

[Child Rape Syndicate]

Post Posted: 09-02-2017, 13:51:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incearca sa lasi si stock-ul pe viitor, ca sa putem face o comparatie intre ce ai facut fata de stock.
Cat despre imagine,again, textul ala e mai urat rau, schimba-l sau scapa de el... In rest mi se pare ok.. Axeaza-te mai mult pe text sau lasa-te de el
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by B1 ., 03 May 2017 07:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 01-05-2025, 17:40:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password