User
Pass
2FA

Atramedes 25HC - Old Gang (First Server ?)
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message5942
IamLegend

[Creep]

Status: Offline
(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 11-04-2012, 16:37:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lol. HKP = Legende, dar cine Dumnezeu sunt Deathwish?
Deathwish sunt si ei cunoscuti deoarece sunt numiti in aceeasi propozitie cu HKP?

Nu vreau sa credeti ca trollez dar suferintele au atins cote maxime. De HKP am tot auzit peste tot si in proportie de 75% au fost vorbe de bine, dar de Deathwish nu.
Call me ignorant, dar eu unul, cinstit vorbind, nu stiu cine sunt DeathWish.
First realmuri nu au, iar progress full normal, full heroic, au cam toate guildele (cel putin pe evolution sunt cel putin 5-6 guilde la care stiu ca au facut toti bosii pe toate dificultatile). -

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
musiclover

[AWESOME]

(since 14-06-2018 13:50)

Votes: 9

Post Posted: 11-04-2012, 16:41:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Advance wrote:
Padurarul wrote:
Tocmai m-am uitat in globul meu de cristal , pe viitor o sa-i depasiti pe cei din HKP -

eu cred ca ia depasit... (de mult dar in fine)

Ahaha esti tare omule.. -

Sa vedem niste detalii despre server firsts:
Argaloth – <HKP> of Genesis
Valiona and Theralion – <HKP> of Genesis
Omnotron Defense System - <HKP> of Genesis
Maloriak - <HKP> of Genesis

Atramedes - <Old Gang> of Evolution

OWAIT
4-1 pt HKP.

De ce mai discutam ca Old Gang un no name guild (scuze dar asta e adevarul) a dat un boss jos server first si gata HKP e praf,leguma etc.
O sa zic eu de ce ati dat voi jos mai repede ca noi. Deci la 20:30 cand s-a bagat bossul am fost cam 8 oameni on in guilda,presupun ca voi ati avut un raid full deja cand serverul a venit inapoi dupa restart. La noi la 22:00 era raidul full,daca nu facem server/realm first asta e. La bossul asta ati fost mai buni sau ati avut raidul full inainte sa avem noi.
Nu avem ce sa mai discutam aici,a fost un fel de ironie postul ala al lui Padurarul,si unii CRED ca sunt zei deja cu un server first.

btw. GG PT SERVER FIRST (am scris in mare sa se vada si haterii),mai sunt bossi,o sa vedem in curand ce o sa fie..

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 11-04-2012, 17:07:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

musiclover wrote:

OWAIT
4-1 pt HKP.

De ce mai discutam ca Old Gang un no name guild (scuze dar asta e adevarul) a dat un boss jos server first si gata HKP e praf,leguma etc.
O sa zic eu de ce ati dat voi jos mai repede ca noi. Deci la 20:30 cand s-a bagat bossul am fost cam 8 oameni on in guilda,presupun ca voi ati avut un raid full deja cand serverul a venit inapoi dupa restart. La noi la 22:00 era raidul full,daca nu facem server/realm first asta e. La bossul asta ati fost mai buni sau ati avut raidul full inainte sa avem noi.
Nu avem ce sa mai discutam aici,a fost un fel de ironie postul ala al lui Padurarul,si unii CRED ca sunt zei deja cu un server first.

Nu ne intereseaza de HKP , ei sunt de domeniul trecutului

Quote:
si unii CRED ca sunt zei deja cu un server first

Deci vrei sa spui ca HKP SUNT ZEI din moment ce au facut 4x realm first ? Si 4-1 nu are cum sa fie deoarece sunt o ghilda mai noua , nu au intrat in competitie de la inceput .
De ce nu vreti sa acceptati situatia ? Ati fost batuti la singurul lucru pe care il stiati si voi...PVE . Acum mai lipseste sa vina un ofiter din HKP si sa faca o lista cu "motivele" pt care nu au putut sa faca realm first .

Ar trebui sa va acceptati infrangerea si gata , nu mai faceti atat QQ aici . Ati iesit pe locul 2 sau 3 , nu e nici o rusine.

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 11-04-2012, 17:22:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
Lol. HKP = Legende, dar cine Dumnezeu sunt Deathwish?
Deathwish sunt si ei cunoscuti deoarece sunt numiti in aceeasi propozitie cu HKP?

Nu vreau sa credeti ca trollez dar suferintele au atins cote maxime. De HKP am tot auzit peste tot si in proportie de 75% au fost vorbe de bine, dar de Deathwish nu.
Call me ignorant, dar eu unul, cinstit vorbind, nu stiu cine sunt DeathWish.
First realmuri nu au, iar progress full normal, full heroic, au cam toate guildele (cel putin pe evolution sunt cel putin 5-6 guilde la care stiu ca au facut toti bosii pe toate dificultatile). -

Bai milogule u te bagi in seama ca sa ce?....cand o sa fie vreo guilda de la ally peste DeathWish la progress atunci sa comentezi u de deathwish sau ORICINE altcineva.Crezi ca pe mine ma intereseaza lista aia facuta de zohl akl cu first on server ???atata timp cand acel boss NU DA achiev de FIRST REALM nu ma interseaza si asa numitul "FIRST REALM" de catre toti nu inseamna nimik pentru mne daca nu da ACEL ACHIEV CUM A DAT LK.
@Asa ca baietii mei cu first realmurile si etc mai aveti de asteptat pana la Nefarian sau Sinestra ca akl se da.Pana atunci la ally pe Genesis nu exista guilda care sa faca progresul nostru.AM zis de HKP ca da,baietii chiar isi dau interesul,au oameni capabili=tot respectul.Nu vin nijte ciumaflei ca tne sau gen Old Gang care si ei stiu bine ca nu faceau valiona pe HC 3 luni sau mai stiu eu ce boss pe 25hc si sufera pe forum ca sunt ei mari zmei in materie de PVE.
@Ce event PVE facut pe server a fost castigat de vreo guilda inafara de HKP sau NOI?...am participat la 3...dintre care 1 pe locu 1 si unu pe locu 2 si la al 3lea prefer sa nu mai aduc aminte ce s'a intamplat.Asa ca vedeti de treaba ta cu guilda da wanted chicken aia sau cum va zice si nu mai comenta cand nu ai habar despre cne vorbesti.Bravo lor au facut si Old Gang un boss pe 25hc ce ATATA suferinta frate?? pe bune??...sunteti jalnici frate daca veniti cu dastea ca sunteti cea mai buna guilda sau nsh ce mari progrese.Atat am avut de zis nu vreau sa intru in alte certuri aiurea, sa lasam progresele sa vorbeasca nu asa zisele "FIRST REALM" "FIRST SERVER" doar ca asa le numiti VOI.adios~

0 0

Back to top
musiclover

[AWESOME]

(since 14-06-2018 13:50)

Votes: 9

Post Posted: 11-04-2012, 18:58:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Padurarul
Nu am zis ca HKP e zeu cu nici o cuvinte,nici nu am vrut sa refer la chestia ala.
La ei primul topic a fost creat la data de 08.10.2011,cred ca la data ala era numai un boss (Argaloth) bagat.
Nu a zis nimeni ca nu acceptam ca nu noi am facut server 1st (wtf de unde ai dedus asta?!)
Nu o sa vina nici un ofiter pt ca am postat numai eu,si asta e ultimul post aici pentru mine.

edit: poate ca unii nu accepta ca nu noi am facut server 1st si sufera,dar I DON'T FCKIN CARE cine face server 1st,e doar un joc plm.. (nici nu e blizz)

Peace out.

0 0

Back to top
mariix

[Creep]

(since 15-03-2021 13:13)

Votes: 14

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-04-2012, 19:13:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bv lor au facut primi bossu ce sa zic...Dar dc incepeti sa suferiti? toti.

.... [url=https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/draenor/lothrohan[/url]
0 0

Back to top
Knivez

[The imba Tank]

(since 02-01-2021 13:00)

Votes: 20

Post Posted: 11-04-2012, 19:15:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

musiclover wrote:
@Padurarul
Nu am zis ca HKP e zeu cu nici o cuvinte,nici nu am vrut sa refer la chestia ala.

Romanian Much?

0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

(since 27-11-2023 09:10)

Votes: 37

Post Posted: 11-04-2012, 19:24:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Knivez wrote:
musiclover wrote:
@Padurarul

Romanian Much?

"Romanian much?"

Fixed that for you.^^

[quote="Thomas Raynesford Lounsbury"]It never ceases to surprise me at the infinite capacity of the human mind to resist the introduction of useful knowlege[/quote]
0 0

Back to top
undsheff

[Mentally Stable]

(since 01-11-2012 20:30)

Votes: 5

Post Posted: 11-04-2012, 19:52:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai tamaie , amice , first realm inseamna ca nu e progress nu? noi stagnam , te inteleg frate ca nici acum nu ai reusit sa dai jos bossul si ai wipat pana noaptea tarziu , accepta asta frate, in scurt timp nu te va mai cara nici guilda , oamenii buni de la tine vor iesi , nu iti mai suporta ,,basinile" de copil ra.tat.ai avut noroq cu cei din devide ca au venit la tine ca nici acum nu aveai playeri de un raid de 25hc !

0 0

Back to top
vladica
[Banned user]

Banned

(since 10-07-2012 18:45)

Votes: 13

Post Posted: 11-04-2012, 20:20:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

calm bai tamaie it's a game..

Don't click
0 0

Back to top
LeMans01

[Mentally Stable]

(since 18-05-2014 18:35)

Votes: 5

Post Posted: 11-04-2012, 20:24:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai Padurare, de ce mananci ca.cat si incerci sa faci cearta intre guilde?
Guilda noastra nu are nimic cu nimeni. Respectam Old Gang pt realizare, chiar daca nu e Sinestra, totusi e ceva. Ne bucuram ca sunt si alte guilde din ce in ce mai capabile, si ca avem concurenta, lucru care nu face decat sa ne provoace si pe noi sa fim si mai buni -

Tamaie si restul v-ati aprins cam degeaba, cei din old gang nu vad sa fi facut tam-tam, cel putin nu aici, ci Padure asta care vorbeste aiurea, de la el a plecat. Pace si Spor la joc!

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 11-04-2012, 20:40:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

undsheff wrote:
Bai tamaie , amice , first realm inseamna ca nu e progress nu? noi stagnam , te inteleg frate ca nici acum nu ai reusit sa dai jos bossul si ai wipat pana noaptea tarziu , accepta asta frate, in scurt timp nu te va mai cara nici guilda , oamenii buni de la tine vor iesi , nu iti mai suporta ,,basinile" de copil ra.tat.ai avut noroq cu cei din devide ca au venit la tine ca nici acum nu aveai playeri de un raid de 25hc !

Bai ratonule daca nu ai habar ce vorbesti eu zik sa ramai in scorbura aia akl de unde ai iesit si sa taci.Pana sa vina baietii din D&C tot aveam full progress la ally peste voi Old Gang care nu faceati nmk pe langa noi.Iar in ceea ce priveste bosul, esti prost informat ca de obicei.First realm ala cum il numiti voi e cand va da achiev, nu cand va insusiti voi anumite progrese.Mai aveti de mancat mult pana sa ajungeti ca noi.U vorbesti de mine frustratule?- ca habar nu ai cum sa mentii o guilda in picioare....eu zik sa iti vezi de guilda ta akl pe evolution si sa nu mai suferi atat ca esti la 5% fata de multi de pe server.hai ciao ca ma faci sa ma cobor la mintea ta si mai iau vreun warn.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 11-04-2012, 21:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce aveti oameni buni cu mine ? Nu incerc sa fac "cearta intre ghilde" . Am zis doar ca Old Gang au luat avant la PVE si sunt mult mai buni decat HKP. Asta este adevarul , nu va suparati pe mine ca fac o afirmatie logica.

Poate daca erau ambele ghilde pe acelasi realm situatia ar fi putin diferita , s-ar face concurenta la recrutatul oamenilor capabili , la raiduri , poate chiar si la "ajutor din partea GM-ilor" -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 11 April 2012 21:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 10-08-2025, 15:50:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password