User
Pass
2FA

Bere, seminte, borduri si shaorma!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message20770
Exdeus

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-05-2013 13:44)

Votes: 4

Post Posted: 10-06-2012, 03:06:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boscodeala wrote:

Fiindca ne-a dat kos ress la toti fix cum se dadea la lich king pe vremuri.

Prietene, gresesti foarte mult aici... nu incerc sa zic ca v-a ajutat nimeni... insa toata lumea intreaba peste tot "de ce deathwish au putut si restu nu" ei bine uite ai un exemplu foarte elocvent aici: FAIL SCRIPT! deci bucurati-va de locu 1 acolo, ca e cu siguranta pe merit... not -

PS: am auzit ca toti membrii din deathwish si-au irosit rewardurile pe niste iteme care vor fi bagate in joc in urm 1-2 sapt sau stiu eu ce mounturi... baietii, e fail... daca va gandeati putin mai mult, din "orice item lvl 372" puteati face minuni... dar se pare ca doar atat puteti face - mi-e sincer mila de voi... de cativa, pentru ca au fost si oameni cu care m-am inteles cat am fost acolo, si care mi-au inteles intentiile la randu lor

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 10-06-2012, 03:09:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exdeus wrote:
boscodeala wrote:

Prietene, gresesti foarte mult aici... nu incerc sa zic ca v-a ajutat nimeni... insa toata lumea intreaba peste tot "de ce deathwish au putut si restu nu" ei bine uite ai un exemplu foarte elocvent aici: FAIL SCRIPT! deci bucurati-va de locu 1 acolo, ca e cu siguranta pe merit... not -

PS: am auzit ca toti membrii din deathwish si-au irosit rewardurile pe niste iteme care vor fi bagate in joc in urm 1-2 sapt sau stiu eu ce mounturi... baietii, e fail... daca va gandeati putin mai mult, din "orice item lvl 372" puteati face minuni... dar se pare ca doar atat puteti face - mi-e sincer mila de voi... de cativa, pentru ca au fost si oameni cu care m-am inteles cat am fost acolo, si care mi-au inteles intentiile la randu lor

Lasa-l pe boscodel, e o cauza pierduta. O arde cu legale prin Stormwind in fiecare seara, fumeaza cu knivez.

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 10-06-2012, 03:10:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba wtf, ce elicoptere?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 10-06-2012, 03:10:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exdeus wrote:
boscodeala wrote:

Ai auzit foarte gresit, nu e frumos sa dai din casa dar s-au luat 2 iteme unu pe un shaman off char un trinket si un scut pentru tankul nostru restu ne-am luat titluri si mounturi ca nu prea ai ce face cu ele iteme. Cat despre diferenta mare de timp, aia se datoreaza exclusiv ultimei faze eu murisem si s-a intamplat ce a explicat rave. Nu imi pasa pe ce merit sau nemerit am castigat, important este ca am facut-o si cam atat. Ce te rog eu este sa nu mai suferi inutil ca nu ai cu ce.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-06-2012, 03:15:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tovry wrote:

PT ce sa faci o comparatie? la urma urmei nu stia nimeni ce si cum va fi la event ... si daca era vreo guilda inteligenta sa mearga cu 4 healeri si 2 tanci (sa zicem) si reuseau sa bata bosu in 30 de minute... erau p primul loc chiar daca dps'ul lor nu valora nimic

boss... nu are ABOSLUT nicio relevanta ceea ce imi zici tu mie aici... ajungi la 20%, fie ca ai 5 healeri 2 tanci si 3 dps, fie ca ai orice alt build... noi aveam 9 oameni alive la 20%, 2 din ei n-au putut sa se urce pe elicoptere deloc... la 9% toti restu de 6 oameni (excluzandu-ma pe mine ca eu fugeam disperat prin camera sa caut asa-zisul mob cu imunitate, prezentat de k0s, si bag mana in foc ca ati aflat imediat de acel mob si v-ati pus si main tanku sa incerce sa se urce pe un elicopter) au dat dps in el, multi n-au putut ca le dadea invalid target... erau TOTI 6 pe elicoptere si dadeau in boss la 9% si la 8.8% au murit cu TOTII odata... fa tu un calcul cam ce s-ar fi intamplat daca mureau unu cate unu cum au murit la voi... te las sa te gandesti ca banuiesc ca ai avea ceva in capusoru ala -

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-06-2012, 03:15:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Ba wtf, ce elicoptere?

click

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 10-06-2012, 03:15:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tovry wrote:
RaW_StriKeR wrote:
Nu e un bug, sa moara doar unul singur
Am murit cu totii intr-o secunda si cei din deathwish au supravietuit cu 2 elicoptere 4-5% din hp-ul bossului

- asta e fost scriptul? se numeste RNG (Random Number Generator). Daca vrea el muriti toti .. .daca nu moare doar unu ... -

in fiecare post dar in fiecare post de pe forum ai zis numai prostii. eu macar le zic intentionat

@nerf

daca ai iesit din bac inseamna ca o sa intri mai des :3 ? @ global?

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 10-06-2012, 03:18:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster, da la ultimele 2 minute sa vezi elicopterele.

film cu elicopterele

Last edited by Catalepsia on 10-06-2012, 03:19:46; edited 1 time in total
0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 10-06-2012, 03:19:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tovry wrote:
boscodeala wrote:

nu a avut nimeni macar bunul simt sa imi raspunda, deci nu pot decat sa cred ce doreste inimioara mea... iar tu la fel... cantareste %HP / Time la ambele guilde, si fa o comparatie...

PT ce sa faci o comparatie? la urma urmei nu stia nimeni ce si cum va fi la event ... si daca era vreo guilda inteligenta sa mearga cu 4 healeri si 2 tanci (sa zicem) si reuseau sa bata bosu in 30 de minute... erau p primul loc chiar daca dps'ul lor nu valora nimic

Acum sincer...si nu numai tie... prea multi viteji se arata dupa razboi, "daca si cu parca"- ce guilda era clasificata ca fiind inteligenta mergand cu 4 healeri si 2 tanks cand la toate eventurile anterioare bossi au fost DPS race?
Si acest event ca restul a fost un DPS race, dar nu a fost dat jos datorita bugurilor majore nedescoperite in "testing".
E aiurea ca de la un fail scripting s.a ajuns la "asta e o conspiratie din HKP sa ia iteme" sau "aha Doru a fost acolo si de aia a castigat Deathwish" , get *** real people sa suferi pe forum cu timpul scos la eventul asta e mai patetic ca ratingul lui Hares.
Ne vedem la next event- poate cu mai putine degete arata.te si cu mai multe aplauze date.

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 10-06-2012, 03:20:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mahiko wrote:
tovry wrote:
RaW_StriKeR wrote:
Nu e un bug, sa moara doar unul singur
Am murit cu totii intr-o secunda si cei din deathwish au supravietuit cu 2 elicoptere 4-5% din hp-ul bossului

- asta e fost scriptul? se numeste RNG (Random Number Generator). Daca vrea el muriti toti .. .daca nu moare doar unu ... -

in fiecare post dar in fiecare post de pe forum ai zis numai prostii. eu macar le zic intentionat

@nerf

daca ai iesit din bac inseamna ca o sa intri mai des :3 ? @ global?

Ce bac ba, ca-s in sesiune, also:

AHAHAHAHAHAHAHA DIXXY FAIL -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 10-06-2012, 03:21:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

radicallyftw wrote:
tovry wrote:
boscodeala wrote:

nu a avut nimeni macar bunul simt sa imi raspunda, deci nu pot decat sa cred ce doreste inimioara mea... iar tu la fel... cantareste %HP / Time la ambele guilde, si fa o comparatie...

Acum sincer...si nu numai tie... prea multi viteji se arata dupa razboi, "daca si cu parca"- ce guilda era clasificata ca fiind inteligenta mergand cu 4 healeri si 2 tanks cand la toate eventurile anterioare bossi au fost DPS race?
Si acest event ca restul a fost un DPS race, dar nu a fost dat jos datorita bugurilor majore nedescoperite in "testing".
E aiurea ca de la un fail scripting s.a ajuns la "asta e o conspiratie din HKP sa ia iteme" sau "aha Doru a fost acolo si de aia a castigat Deathwish" , get *** real people sa suferi pe forum cu timpul scos la eventul asta e mai patetic ca ratingul lui Hares.
Ne vedem la next event- poate cu mai putine degete arata.te si cu mai multe aplauze date.

Sper ca ne mai onorezi cu prezenta pe acest topic. Macar de dragul minusului de reputatie pe care mi l-ati dat. Ajunsesem si eu la 3 Rep. Pe plus. *** shit.

0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-06-2012, 03:21:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boscodeala wrote:

[...] Cat despre diferenta mare de timp, aia se datoreaza exclusiv ultimei faze eu murisem si s-a intamplat ce a explicat rave. [...]

Ravenous wrote:
Singura explicatie de la elicoptere pe care am gasit-o e ca doar cele active primeau damage.

Deathwish aveau 6/10 in ultimul phase cred, si au ramas 4 elicoptere inactive. Cand unul din alea active era doborat, intrau in altul.

Mersi prietene... aici am vrut sa ajung - cred ca nu mai e nevoie de nicio explcatie despre metodele voastre aproapiate de exploit prin care ati reusit -

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 10-06-2012, 03:25:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:

Sper ca ne mai onorezi cu prezenta pe acest topic. Macar de dragul minusului de reputatie pe care mi l-ati dat. Ajunsesem si eu la 3 Rep. Pe plus. *** shit.

Hai ma:( chiar tzi cont de aia? uite cand trec de 1 iti dau inapoi, prea mult "hating" pentr.o seara. /bf forever

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 10-06-2012, 03:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vrazvan wrote:
http://heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com

am gasit explicatia in comportamentul straniu,rece si ciudat al lui erai

Last edited by Mahiko on 10-06-2012, 03:27:04; edited 1 time in total
0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 10-06-2012, 03:26:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exdeus wrote:
boscodeala wrote:

[...] Cat despre diferenta mare de timp, aia se datoreaza exclusiv ultimei faze eu murisem si s-a intamplat ce a explicat rave. [...]

Ravenous wrote:
Singura explicatie de la elicoptere pe care am gasit-o e ca doar cele active primeau damage.

Deathwish aveau 6/10 in ultimul phase cred, si au ramas 4 elicoptere inactive. Cand unul din alea active era doborat, intrau in altul.

Mersi prietene... aici am vrut sa ajung - cred ca nu mai e nevoie de nicio explcatie despre metodele voastre aproapiate de exploit prin care ati reusit -

Amice, nu ne invinovati pe noi, care am avut capacitatea de a ne adapta in loc sa urlam "NU POT SA DAU PE EL", daca aveti de raportat greseli raportatile lui Kos.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 10 June 2012 11:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 11-02-2025, 08:18:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x