User
Pass
2FA

Best Player(s) @Class
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message22244
Tamaie
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 11-03-2013, 16:52:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu o sa voteze lumea playerii care merita si macar sa fie aproape de adevar postul, pentru ca isi voteaza playerii din guilda.Nu ca sunt rau sau cva..dar la warriori si nu numai, am vazut playeri care nu sunt nici pe departe BEST IN CLASS si sunt votati.La asta trebuia sa va asteptati cand a fost deschis topicul.Niciodata nu o sa fie aproape de adevar.Cel putin la clasa mea inafara de cei enumerati de mine, nici 1 nu se aproprie de BEST la class warr arms PVE.Pentru ca 98% au jucat fury.Dar asta e!Nu au oricum nici o relevanta voturile astea.Oricum fiecare se crede mai bun decat ceilalti.Sal~

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 11-03-2013, 16:59:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
nici 1 nu se aproprie de BEST la class warr arms PVE.Pentru ca 98% au jucat fury.

o dai pe asta cu arms de zici ca e singurul spec pe care warriorul il are . In topic scrie CLASA SI PVE/PVP , nu specul anume -) . Vai doamne s-a bagat 4.3 ati inceput sa jucati mai toti warriori arms ca deh ati auzit/vazut ca este op si gata hai sa suferim ca joaca sau nu jaoca arms ori furry . Iar daca incerc sa citesc printre randuri vrei sa insinuezi ca daca joci furry atat pvp cat si pve si dai un randament bun , foarte bun esti nob sau cum?! .
Este evident ca fiecare o sa voteze ce playeri are in guilda sau prin ce guilde a cochetat , de asemnea e imposibil ca un player sa stie toti jucatori de pe srv si sa fie destul de obiectiv .

Last edited by leocta on 11-03-2013, 17:01:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
mayavin

[Future World]

(since 23-06-2018 15:49)

Votes: 48

Post Posted: 11-03-2013, 16:59:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
Nu o sa voteze lumea playerii care merita si macar sa fie aproape de adevar postul, pentru ca isi voteaza playerii din guilda.Nu ca sunt rau sau cva..dar la warriori si nu numai, am vazut playeri care nu sunt nici pe departe BEST IN CLASS si sunt votati.La asta trebuia sa va asteptati cand a fost deschis topicul.Niciodata nu o sa fie aproape de adevar.Cel putin la clasa mea inafara de cei enumerati de mine, nici 1 nu se aproprie de BEST la class warr arms PVE.Pentru ca 98% au jucat fury.Dar asta e!Nu au oricum nici o relevanta voturile astea.Oricum fiecare se crede mai bun decat ceilalti.Sal~

Unde scrie ca trebuie sa scrii best player @spec?
Aceste "voturi" oricum sunt subiective, mult lume stie asta.
Oricum incercati sa respectati regulamentul!

• Nu va autopostati, adica nu va postati pe voi insiva

0 0

Back to top
MasterMD

[Mentally Stable]

(since 10-03-2021 15:24)

Votes: 14

Post Posted: 11-03-2013, 17:07:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faza e ca atata timp cat nu ai jucat cu toti playerii de pe server (indiferent de clasa) e greu sa spui cu adevarat care sunt best.
Ii spui pe cei cu care ai jucat sau de care ai auzit. E greu ca topicul sa arate cu adevarat care sunt Best Class, pana la urma e fiecare cu opinia lui.
E mai mult un topic de apreciere oarecum.

Ar fi o idee sa se organizeze niste Server Raids: Se inscrie lumea cu nick-clasa-spec si cineva va organiza un asemenea raid.
Hai sa continuam totusi cu voturile, in caz de alte discutii sugerez deschiderea unui alt topic.

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 11-03-2013, 17:10:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mayavin nu trebuia sa intervii tu in vreun fel.Nu am aratat cu degetul spre opus dei.

@Leocta prefer sa nu intru in polemici cu tine pentru ca nu te duce prea mult capul.Comenteaza de shamani ce specuri sa joace, nu imi explica mie ce trb sa joace warriorul.Si ca sa te corectez, eu jok arms de pe 4.0.6, nu aku ca s'a bagt 4.3.4.Nu e chiar imposibil sa stii cne e cel mai bun de exemplu pe clasa care o joci, nu?..la celelalte clase da..mai ai scapari, dar nu la toate.Oricum nvm, last post here din partea mea.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 11-03-2013, 17:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous.
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-03-2013, 20:04:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Nu trebuie sa va deranjeze faptul ca nu sunteti postat aici, cu siguranta exista playeri care va apreciaza, insa care nu stiu de existenta topicului

Voi in schimb va atacati ca niste pustoaice carora le spui ca arata ca dracu, nu imi pasa cine e votat atat timp cat voturile curg, trashed si nu se va mai redeschide unul prea curand.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 11 March 2013 15:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7    

The time now is 12-11-2024, 11:34:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x