User
Pass
2FA

Best healer PvE only
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3143
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 23-10-2012, 16:48:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
depinde de multe lucruri encounter ,skill ,gear dar hai sa fim sinceri resto druidul este cel mai bun healer p server la ora actuala pt majoritatea fighturilor

primu in recount la heal este cel care saboteaza restu healerilor. Pui un HOT pe player care in total da 30 k heal in 6 tickuri si vine shamnu si da instant la player heal de 30 de k. HOT-ul inca persista pe target ca fiind heal, targetu e vindecat cu 30 k de shaman, dar in recount apare 30 k overheal shamy. Sa zicem ca pe target mai sunt 3 tickuri (echivalentu la 15 k) si mai da odata shamy heal 30 k. 15k shamy este trecut la overheal iar 15 k apare in tabu de healing ca heal facut de shamy (druidu pe locu 1 cu 45k heal iar shamy cu 15k heal).

Daca shamy da primu healing rain si dupa aceea da druidu rejuvenation sau orice alt hot, druidu face overheal. Acest lucru e valabil petnru mai multe clase. In schimb druidu are hoturile instante (fara casting gen healing rain, si este foarte manevrabil-> daka vrei poti sa alergi prin toata camera si sa dai heal la toata lumea fara sa iti iei dmg in prostie ca alte clase (vezi halfus la faza cu meteoritii)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 23-10-2012, 18:06:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vai...c surprins sunt ca t bat mecanicile jocului .nu stiu d unde scoti aberatiile astea. Ce e sub 100% HP e heal ce e peste 100% e overheal --simple as that

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 23-10-2012, 19:34:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
soulkreep wrote:
depinde de multe lucruri encounter ,skill ,gear dar hai sa fim sinceri resto druidul este cel mai bun healer p server la ora actuala pt majoritatea fighturilor

primu in recount la heal este cel care saboteaza restu healerilor. Pui un HOT pe player care in total da 30 k heal in 6 tickuri si vine shamnu si da instant la player heal de 30 de k. HOT-ul inca persista pe target ca fiind heal, targetu e vindecat cu 30 k de shaman, dar in recount apare 30 k overheal shamy. Sa zicem ca pe target mai sunt 3 tickuri (echivalentu la 15 k) si mai da odata shamy heal 30 k. 15k shamy este trecut la overheal iar 15 k apare in tabu de healing ca heal facut de shamy (druidu pe locu 1 cu 45k heal iar shamy cu 15k heal).

Daca shamy da primu healing rain si dupa aceea da druidu rejuvenation sau orice alt hot, druidu face overheal. Acest lucru e valabil petnru mai multe clase. In schimb druidu are hoturile instante (fara casting gen healing rain, si este foarte manevrabil-> daka vrei poti sa alergi prin toata camera si sa dai heal la toata lumea fara sa iti iei dmg in prostie ca alte clase (vezi halfus la faza cu meteoritii)

Tu ai o percepție total airea despre mecanismele acestui joc.
soulkreep wrote:
Vai...c surprins sunt ca t bat mecanicile jocului .nu stiu d unde scoti aberatiile astea. Ce e sub 100% HP e heal ce e peste 100% e overheal --simple as that

Asta e CORECT!

Încercați sã fiți cât mai subiectivi și urmãriți sã dați un rãspuns primului post.

- Retired -
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 24-10-2012, 12:40:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am explicat cum lucreaza recountu. Daca un player are 60 % HP si tu dai un HOT care per total este 40 % -> tu dai heal
Daca in acest timp (cand ii creste lu ala hp-ul) vine un priest si ii da heal instant 40 % din hp-ul lui, atunci in recount priestu apare ca a facut overheal

Try it and shut -up :)

Posturi unite automat, 24-10-2012, 13:40:04

o alta aberatie in recount este la dps:

Dai burst, apari in recount cu 36-40 k dps si mori instant. La sfarsitul encounterului tu apari pe locu 5-6 la dps iar la dmg done iesi pe ultimu loc

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-10-2012, 12:44:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Ti-am explicat cum lucreaza recountu. Daca un player are 60 % HP si tu dai un HOT care per total este 40 % -> tu dai heal
Daca in acest timp (cand ii creste lu ala hp-ul) vine un priest si ii da heal instant 40 % din hp-ul lui, atunci in recount priestu apare ca a facut overheal

Try it and shut -up -

Posturi unite automat, 24-10-2012, 13:40:04

o alta aberatie in recount este la dps:

Dai burst, apari in recount cu 36-40 k dps si mori instant. La sfarsitul encounterului tu apari pe locu 5-6 la dps iar la dmg done iesi pe ultimu loc

are dreptate in ce spune , daca dai un hot pe cineva care are gen 80% HP iar hot-ul tau face cat 20% si altul da heal si il umple inainte de hot , este considerat overheal (am incercat)

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 24-10-2012, 12:48:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene...esti || cu mecanica jocului...daca un player sa zicem are 80k din 130 k si un druid pune un hot pe el, pana casteaza priestul acel spell care da sa zicem 50 k heal, hot-ul pus de druid a facut deja 1, 2, 3 tickuri deci i-a dus hp-ul de la 80k la 120k, logic ca priestul care casteaza spellul de 50k trece ca overheal deoarece decat din cei 50k se utilizeaza decat 10k, restul trece la overheal, got it?

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 24-10-2012, 13:25:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu_2311 wrote:
Prietene...esti || cu mecanica jocului...daca un player sa zicem are 80k din 130 k si un druid pune un hot pe el, pana casteaza priestul acel spell care da sa zicem 50 k heal, hot-ul pus de druid a facut deja 1, 2, 3 tickuri deci i-a dus hp-ul de la 80k la 120k, logic ca priestul care casteaza spellul de 50k trece ca overheal deoarece decat din cei 50k se utilizeaza decat 10k, restul trece la overheal, got it?

ce am spus eu si ce continui tu sa spui. Un HOT e un heal virtual (un heal teoretic) pentru o valoare anume. Un heal dat de priest este un heal real ( o valoare exacta). INTOTDEAUNA cand joci la HOT-uri iesi primu in recount.
Cum se face ca tu ca druid apari in recount cu 23 k heal pe secunda cand nu ai nici un HOT care sa dea o valoare mai mare de 8 k pe tick?

Probabil ai impresia ca dai crit la fiecare tick sau ceva?! Tu ca healer suprem, mai ceva decat razboinicul luminii aca becalii, imba de imba, poti tine singur tot raidu pe hc pentru ca dai un heal "bengos" de cateva milioane cand toate spelurile pe care le ai impreuna cu toata mana ta nus capabile sa scoata astfel de valori. Orice heal pe care il primeste tinta pe care ai pus hot este considerat heal de la tick si daia cu wild growth (primu spell care iti apare tie ca heal in recount care asa din intamplare este un HOT aoe) dai un heal enorm, cand speluu in sine castat la cd nu scoate valorile inregistrate in recount.

uite un experiment: Noteaza valoare la wildgrowth pe care ai dato in raid + timpu cat a tinut encounteru. Dute intr-un loc pustiu, da drumu la timer si casteaza wildgrowth la cd (sunt sigur ca nu ai castat mereu la cd ..dar incearca asa) si la sfarsit, cand ti-a expirat timpu, uita-te in recount cat heal per total ti-ai dat ci wildgrowth in cele 5-8 minute aferente ultimului encounter.

ps: nu este mecanica jocului, este mecanica recountului!

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Post Posted: 24-10-2012, 13:40:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti dus cu capu prietene...wild growth afecteaza mai multe targeruti, ce relevanta are daca castez ca prostu 8 min doar pe mine? cat despre valorile care zici tu ca le au hotu-rile unu druid, nu uita ca nu castez hoturile doar pe un singur player, ci pe mult mai multi, + cu ajotorul unui glyph wild growth afecteaza inca un target, rejuvination pot sa il castez pe cati playeri am chef, regrowth la fel tin sa iti aduc aminte ca si acest spell lasa un dot, sa nu mai zic de faput ca atunci cand activez tree of life pot casta lifebloomx3 pe CATI playeri vreau eu, iar tranquility de asemenea afecteaza mai multe targeturi, si are o mecanica foarte interesanta astfel incat afecteaza targeturile cu hp-ul cel mai low si era sa uit efflorescence, balta care o lasa swiftmend de asemenea afecteaza toti palyerii sub care este + ca daca te duce putin capul poti folosi acel swiftmend, care este un spell instant care da un heal destul de mare pe un player care are low HP astfel sa poti profita si de healing done-ul facut pe playerul respectiv, asa ca daca habar nu ai despre ce vorbesti mai bine taci din gura si asteapta urmatorul bug ca sa poti face exploit cum tocmai te laudai mai sus ca scoti nu stiu cat hps cu nu stiu ce spell de la priest, sau cum blood dk-u face nu stiu ce healing done la fel printr-un exploit.

Have phun, i'm out !

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 24-10-2012, 15:15:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Auzi ..daca tu tot esti atat de atotstiutor, explica tu cum inregistreaza recountu healing done / overhealing, pentru ca eu ti-am explicat dar tu o tii pe a ta. Acuma explica ce speluri ai tu de apari in recount cu 16k - 20k heal pe secunda (inafara de tranquility nu cred ca exista vreun spell la druid care sa dea astfel de valori)

la dk blood fiecare vierme cand pocneste da in jur de 20 k heal aoe ..si sunt vreo 5-6 viermi care pocnesc deodata. Recountu inregistreaza cea mai mare valoare de heal dupa care scade treptat daca nu este sustinut. La chimaeron apare dk blood pe primele locuri la heal pentru ca druidu nu are hoturi cu valori mai mari de 35 k iar playerii au peste 100 k hp. Tu pui HOT-uri, balti de 35 k si in aceeasi clipa pocnesc viermii si raidu se vindeca cu vreo 150 k din care 35 k iese overheal la dk

inainte sa se bage faza cu viermii la dk, shamanu era pe primu loc heal pentru ca de la 1 la 100 k, e foarte mult de healluit aoe+ criturile aferente de low HP si am spus de ce druidu numai la chimaeron iesea pe locu 2-3 la healing done..

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Post Posted: 24-10-2012, 19:17:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Auzi ..daca tu tot esti atat de atotstiutor, explica tu cum inregistreaza recountu healing done / overhealing, pentru ca eu ti-am explicat dar tu o tii pe a ta. Acuma explica ce speluri ai tu de apari in recount cu 16k - 20k heal pe secunda (inafara de tranquility nu cred ca exista vreun spell la druid care sa dea astfel de valori)

la dk blood fiecare vierme cand pocneste da in jur de 20 k heal aoe ..si sunt vreo 5-6 viermi care pocnesc deodata. Recountu inregistreaza cea mai mare valoare de heal dupa care scade treptat daca nu este sustinut. La chimaeron apare dk blood pe primele locuri la heal pentru ca druidu nu are hoturi cu valori mai mari de 35 k iar playerii au peste 100 k hp. Tu pui HOT-uri, balti de 35 k si in aceeasi clipa pocnesc viermii si raidu se vindeca cu vreo 150 k din care 35 k iese overheal la dk

inainte sa se bage faza cu viermii la dk, shamanu era pe primu loc heal pentru ca de la 1 la 100 k, e foarte mult de healluit aoe+ criturile aferente de low HP si am spus de ce druidu numai la chimaeron iesea pe locu 2-3 la healing done..

Hps-ul e media tuturor spellurilor, nu se caluleaza pt fiecare spell in parte jeesus...si din nou...nu stiu ce druizi ai avut tu prin raiduri de nu erau instare decat la chimaeron sa iese pe primele locuri...ma rog nu are rost sa imi mai pierd timpul cu tine, asa ca iti urez bafta !

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 24-10-2012, 19:30:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai ca sunt eu atotstiutor. Da-mi voie sa-ti explic

recountul inregistreaza valorile DIN COMBAT LOG si le aduna . Nu iti calculeaza el valoarea unui hot sau oricarui alt spell pt ca ar fi muuult prea complex .Ar trebui sa tina cont de haste crit mastery spellpower si bufuri pt care le ai atunci cand castezi hotul sau orice alt heal.Repet inregistreaza valoarea din combat log ,o aduna si apoi o imparte la cate secunde de combat au fost si rezulta HPS'ul .

Sa zicem ca healezi un target caruia ii lipsesc 20k HP
-tu dai un heal de 30 k
-in combat log apare "nushtiucine gains 20k health from nustiucehealingspell (10k overhealed)
-recountu aduna 20 k la heaing done si aduna 10 k la overhealing done

Cum scoate druidu asa mult heal ?

pai hai sa luam cel mai d baza spell al druidului --rejuvenation
Sa presupunem ca avem un druid care da 20 k heal total cu rejuvenation .Rejuv tine 10 sec deci da 2k/sec .
Acum sa presupunem ca druidu nostru are 6 rejuv active pe targeturi diferite ,fiecare da 2 k /sec deci druidu nostru are in acel moment 12 k HPS .
Deci 12 k hps cu un singur spell (si asta fara crit )+celelalte spelluri = imba heal

Nu mai veniti cu chestii de genu recount exploit pt ca sunt aberatii .Dati heal prost pt ca nu stiti sa jucati nu pt ca e bulit recountu .

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 25-10-2012, 10:30:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Cum scoate druidu asa mult heal ?

pai hai sa luam cel mai d baza spell al druidului --rejuvenation
Sa presupunem ca avem un druid care da 20 k heal total cu rejuvenation .Rejuv tine 10 sec deci da 2k/sec .
Acum sa presupunem ca druidu nostru are 6 rejuv active pe targeturi diferite ,fiecare da 2 k /sec deci druidu nostru are in acel moment 12 k HPS .
Deci 12 k hps cu un singur spell (si asta fara crit )+celelalte spelluri = imba heal

Nu mai veniti cu chestii de genu recount exploit pt ca sunt aberatii .Dati heal prost pt ca nu stiti sa jucati nu pt ca e bulit recountu .

vezi ca ai GCD de ~1 sec la rejuvenation, dupa ce ai pus pe 5 expira hotu pe primu pe care ai pus. Druidu intotdeauna o sa iasa la reccount primu, tocmai datorita la hoturi. Singurele exceptii sunt atunci cand playerii se stacheaza si shamanu rupe cu aoe si crituri de heal (mai ales pe low hp). Am si shaman am si druid, si imi place foarte mult sa joc cu ambele clase, desi uneori mai prefer sa joc cu priest sau cu paladinu holy -

Fiecare clasa are atuurile sale:

druidu e mobil (majoritatea spelurilor sunt HOT-uri si sunt instante), are combat ress (pentru toti nabii care nustiu sa se fereasca) si tranquility pentru situatii de urgenta. DEZAVANTAJ:hoturile da intre 2k -5 k sec si nu se stacheaza hoturile identice de la 2 druizi diferiti.-> aviz naabu care intreba cum poti sa iei wipe numai cu healeri druizi in raid-> la chimaeron ai 2 sec feud sa aduci raidu peste 10 k cu tot cu debuffu de reduce healing.-> nu e imposibil dar multi sunt neatenti.
(un alt avantaj ar fi ca si cel mai varza druid cu cel mai varza gear, atata timp cat spameaza wild growth continuu o sa iasa pe primele locuri in recount=> deci nimeni nu o sa dea vina pe tine daca iei wipe)

shamanu exceleaza in heal aoe-> ceea ce il face indispensabil in raiduri. Prinde cele mai multe crituri de heal atat cu healing rain cat si cu chain heal, iar healing wave (spelu cu cele mai mari sanse de crit si cu consumul cel mai mic de mana) te vindeca si pe tine cand il castezi pe altu. DEZAVANTAJ: are speluri cu casting si atunci cand ia dmg sufera de casting delay (se poate compensa cu earth shield sau tranguility aura)

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Post Posted: 25-10-2012, 11:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:

Fiecare clasa are atuurile sale:

druidu e mobil (majoritatea spelurilor sunt HOT-uri si sunt instante), are combat ress (pentru toti nabii care nustiu sa se fereasca) si tranquility pentru situatii de urgenta. DEZAVANTAJ:hoturile da intre 2k -5 k sec si nu se stacheaza hoturile identice de la 2 druizi diferiti.-> aviz naabu care intreba cum poti sa iei wipe numai cu healeri druizi in raid-> la chimaeron ai 2 sec feud sa aduci raidu peste 10 k cu tot cu debuffu de reduce healing.-> nu e imposibil dar multi sunt neatenti.
(un alt avantaj ar fi ca si cel mai varza druid cu cel mai varza gear, atata timp cat spameaza wild growth continuu o sa iasa pe primele locuri in recount=> deci nimeni nu o sa dea vina pe tine daca iei wipe)

shamanu exceleaza in heal aoe-> ceea ce il face indispensabil in raiduri. Prinde cele mai multe crituri de heal atat cu healing rain cat si cu chain heal, iar healing wave (spelu cu cele mai mari sanse de crit si cu consumul cel mai mic de mana) te vindeca si pe tine cand il castezi pe altu. DEZAVANTAJ: are speluri cu casting si atunci cand ia dmg sufera de casting delay (se poate compensa cu earth shield sau tranguility aura)

Prietene, din nou te bate jocul, iti spun eu ca se stackeaza pe acelasi tank de exemplu 3x lifebloom de la 2 druizi diferiti, la fel si rejuvination la fel si hot-ul lasat de wild growth si regrwoth iar cine ti-o zis ca druidul nu exceleaza la aoe heal? iti reamintesc din nou ca wild growth afecteaza 5 targeturi cu glyph 6 daca tin bine minte, efflorescence are acelasi efect ca si rain of heal + ca rejuvination il poti casta in acelasi timp pe mai multe targeturi, sa nu mai spun ca atunci cand activezi tree form poti casta lifebloom pe mai multe targeturi care iti cresc sansa de proc la omen of clarty care rezulta in heal instant si moca deoarece in tree form regrowth este instant iar daca ai omen of clarity = imba.

Daca tot ati venit pe genesis poate vom avea odata ocazia sa fim in acelasi raid sa iti arat ce inseamna un druid resto ca se pare ca tu habar nu ai.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 25-10-2012, 13:30:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wow ..iti dai seama ..daka toti druizii ar pune 3x lifebloom pe tanc + refresh in permanenta cu regrowth, atunci e clar ...tanku deja e boss level + vreo 3 rejuvenation active ...genial=)))) (in caz ca nu te-ai prins era sarcasm. Lifebloom se stackeaza la 3 stackuri, nimeni nu poate sa aiba 2 rejuvenation pe el si de asemenea nici 2 sau nustiu cate hoturi de la lifebloom pe el)Rejuvenation e single target si poti sa il castezi pe un nr nelimitat de playeri (dar tre sa dai click pe fiecare in parte si ai GCD la el) wildgrow si swiftmend sunt singurile HOTuri aoe inafara de tranquility. Regrowth e instant cu buffu de pom dar e mana burner. (cand auzi un druid ca cere innervate de 4-5 ori pe boss stii clar ca e inapt)
De ce sa dai regrowth instant de 5 ori sa faci tanku full cand poti sa dai regrowth + nourish.
Regrowth il folosesti ca filler deobicei numai cand dai refresh la lifebloom care are sansa cea mai mare de proc => free spell.

Te invit sa depui o cerere in tabu de recrutari si daca esti healer bun, eu personal o sa iti dau invite si o sa ma asigur ca o sa fim in acelas raid cat sa imi dau seama ce healer imba esti (ps: avem druizi imba reali - ).

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 25-10-2012, 14:49:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Începeți sã vorbiți numai prostii și chestii off-topic care n-au nici o treabã cu ce a cerut op. Am sã închid topicul cu speranța cã h4ck*Spider și-a primit rãspunsul dorit, iar dacã încã nu e decis, sã aleagã cel mai bun rãspuns din cele de mai sus.

@laanah: LEARN TO PLAY!

- Retired -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 25 October 2012 12:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 01-08-2025, 15:01:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password