User
Pass
2FA

Blood Rain ->Discuss
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message21020
Drik

[Debil]

Status: Offline
(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 24-08-2011, 19:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am lasat'o ma , sa joace chill pp

El a uitat de unde a plecat ... Dosent Matter si da o recunosc ma rugam sa fiu boostat ca nu stiam bne rogue , si voi te ajut te ajut de la 1700 cu voi ajungeam la 1300 ba ma lasi pristul vietii ai si tu sholderii wrath ca te milogeai de lock si shamy nu le mai stiu numele - si vi tu mie sa imi zici ca ma rugam sa ma boostez , ai uitat cand am intrat in arena cu lock de 5,4k gs si voi de 1900 si v'am farmat aaa si dupa cne a venit sa facem arene io ?! nu imi e rusine sa recunosc dar vad ca voua va e si recunoasteti doar ceea ce vreti , si ingame ti'as fii putut spune multe chear si sa injur dar ti'am zis nu o fac ca imi e rusine de Durs/Dani De Durs imi e rusine ca mi'a iertat multe si De Dani ca m'a rechemat ingame sa refacem ce a fost frumos si nu vreau ca eu sa stric.. si decat sa stric mai bne o las asa si nu mai fac nimic... Nici macar un duel nu stii sa pierzi te fac pe mage si dupa Vin pe PRIST nici nu misti ... se vede felul de gandire si felul de caracter ca nu stii sa pierzi ... ma rog Dosent Matter ramai cu ce ai , eu ma bucur de ce am ... nu m'am plans niciodata ca ala are cv ce eu nu am si mi'ar fii placut sa am dar .. nu am putut sa imi iau asta e.- . MA bucur de ce am , Am invatat sa tin la ce am - ceea ce tu nu cred k o sa realizezi ingame si reallife pana nu ai sa treci prin ce am trecut si prin ce trec ... si prin asta melasuta am incheiat orce discutie cu tne...mi'am schimbat impresia dsp tine ... poate si voi despre mne .... dar...
Hetea... scz .... nush ce sa fac...poate o sa vb o dta pe skype sa facem niste arene... dar mie sa nu fac altceva... sper sa ne auzim....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 24-08-2011, 19:46:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drik wrote:
Am lasat'o ma , sa joace chill pp

El a uitat de unde a plecat ... Dosent Matter si da o recunosc ma rugam sa fiu boostat ca nu stiam bne rogue , si voi te ajut te ajut de la 1700 cu voi ajungeam la 1300 ba ma lasi pristul vietii ai si tu sholderii wrath ca te milogeai de lock si shamy nu le mai stiu numele - si vi tu mie sa imi zici ca ma rugam sa ma boostez , ai uitat cand am intrat in arena cu lock de 5,4k gs si voi de 1900 si v'am farmat aaa si dupa cne a venit sa facem arene io ?! nu imi e rusine sa recunosc dar vad ca voua va e si recunoasteti doar ceea ce vreti , si ingame ti'as fii putut spune multe chear si sa injur dar ti'am zis nu o fac ca imi e rusine de Durs/Dani De Durs imi e rusine ca mi'a iertat multe si De Dani ca m'a rechemat ingame sa refacem ce a fost frumos si nu vreau ca eu sa stric.. si decat sa stric mai bne o las asa si nu mai fac nimic... Nici macar un duel nu stii sa pierzi te fac pe mage si dupa Vin pe PRIST nici nu misti ... se vede felul de gandire si felul de caracter ca nu stii sa pierzi ... ma rog Dosent Matter ramai cu ce ai , eu ma bucur de ce am ... nu m'am plans niciodata ca ala are cv ce eu nu am si mi'ar fii placut sa am dar .. nu am putut sa imi iau asta e.- . MA bucur de ce am , Am invatat sa tin la ce am - ceea ce tu nu cred k o sa realizezi ingame si reallife pana nu ai sa treci prin ce am trecut si prin ce trec ... si prin asta melasuta am incheiat orce discutie cu tne...mi'am schimbat impresia dsp tine ... poate si voi despre mne .... dar...
Hetea... scz .... nush ce sa fac...poate o sa vb o dta pe skype sa facem niste arene... dar mie sa nu fac altceva... sper sa ne auzim....

Si io cand te intrebasem pe wisp ziceai ca vorbea prostii...

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

Post Posted: 24-08-2011, 19:52:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu vb prostii avea dreptate si ti'am zis si tie cum a fost.. Dosent Matter so ajuns omu , a uitat de unde a plecat , ma nu ma mai intereseaza nu vreau sa zica ca il atac sau asa... sa fie sanatos...
0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 24-08-2011, 19:59:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drik wrote:
nu vb prostii avea dreptate si ti'am zis si tie cum a fost.. Dosent Matter so ajuns omu , a uitat de unde a plecat , ma nu ma mai intereseaza nu vreau sa zica ca il atac sau asa... sa fie sanatos...

Mi-ai povestit tu ceva ceva pe wisp nu intelesesem tot exact dar cand te intrebasem daca te-o bustat el cand erai pe genesis miai zis ca nu ca ce? Surprise eo faceam cu locki de 5,4k gs ceva in gen miai zis asta tin minte

"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 24-08-2011, 20:03:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

melasuta oricum nu va mai avea nici o tangenta cu guilda, are ignore si acolo ramane.

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 24-08-2011, 20:06:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oho, acuma am aflat si eu de la tovarasii din raid.
Bafta Instealth -

Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-08-2011, 22:05:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

R3Xz wrote:
m-am bagat si eu la event cu un filmulet sper sa va placa -

https://youtube.com/watch?v=-8sKWJ7VK8I:

wish me GL - aand n-joy

cum se numeste melodia?

0 0

Back to top
maseluta

[Mentally Stable]

(since 21-12-2014 01:10)

Votes: 10

Post Posted: 24-08-2011, 22:40:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ori cum is noob nu aveti nevoie de mine aveti healeri prea buni .. bafta cu guilda -
0 0

Back to top
CryMaker
[Banned user]

Banned

(since 09-10-2011 18:33)

Votes: 6

Post Posted: 24-08-2011, 23:00:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maseluta wrote:
ori cum is noob nu aveti nevoie de mine aveti healeri prea buni .. bafta cu guilda -

Melasuta ce sa zik.....ca player esti bun....dar parerea mea fara sa te superi.....ca te strica gura sincer - ....btw pacat de tine ca player joci F bine....ms pt ajutoru acordat cat a fost el nu conteaza daca mult sau putin.....multumim bafta si tie -

0 0

Back to top
CryMaker
[Banned user]

Banned

(since 09-10-2011 18:33)

Votes: 6

Post Posted: 25-08-2011, 23:49:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

25 playeri online la ora 00:48 -

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 26-08-2011, 07:41:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Postez aici o sugestie a mea, un topic separat pentru idei ale playerilor nefiind creat (inca).
Cu trecerea la Cataclsym as zice ca putem pune mana de la mana si sa refinantam Guild Vaultul in asa fel in cat sa aiba toata lumea de castigat.
Reguli de depunere si retragere, comisioane, dobanzi chestii.
Acuma, am niste screenshoturi cu respectivele tab-uri din Guild Vaultul nostru, care arata deplorabil, dar daca ne punem pe treaba il facem de nota 10!

SS-ul 1: Reprezinta primul tab din Guild Vault, el deschizand poarta catre vastele culoare din "banca" guildei. Ca tab de inceput al trebui sa fie cel mai bogat nu neaparat in iteme stralucitoare, ci mai bine zis folositoare. Aici vom gasi fel de fel de materiale ale playerilor care au terminat o meserie (cel putin) si vor sa-i ajute si pe altii sa o faca sau sa farmeze iteme care vor folosi drept enchanturi, sochete sau pur si simplu armuri de joc.

SS-ul 2: Reprezinta cel putin din punct de vedere al numelui (Mats 2) tabul unde vom gasi materiale pentru completarea meseriilor secundare, care acum, cu venirea noului expansion joaca un rol foarte important pe parcursul jocului (Arheologia). De asemenea putem depozita si bandaje sau tot felul de "clothuri" pentru fabricarea bandajelor, vitale de altfel intr-o arena sau intr-un bg pentru o clasa care nu are capabilitati de "Self Heal".

SS-ul 3: Reprezinta tabul unde diamantele ajung direct slefuite de la maestrii bijutieri care ii avem in guilda. El (tabul) trebuie neaparat recustomizat si reaprovizionat cu sockete de tot felul, de unde playerii vor avea o gama larga la indemana sa-si aleaga sockete pentru echipamentul lor. Si da cand zic gama larga, zic 2 sockete cu agil, 2 cu stam, 2 cu crit si haste si tot asa, nu toate de un fel si am terminat treaba...NU!

SS-ul 4: Reprezinta taburile unde inscriptorii nostri vor avea 98 de locuri la dispozitie si putin timp la indemana sa-si arate maestria si sa le umple cat mai repede posibil. Am lasat cate 10 locuri pentru fiecare clasa, ghinionistii serii find druidul si warlockul care au ramas la sfarsit cu cate 9 locuri pentru gliphe, nu din rasism, ci pur si simplu asa a fost tragerea la sorti a claselor. Fiecare clasa va putea avea dreptul la cate 6-7 gliphe primare si 3-4 gliphe secundare. Mentionez ca sistemul de gliphe s-a modificat complet, s-ar putea sa fie altul balansul primar-secundar!

SS-ul 5: Reprezinta tabul cel mai "Special" al guildei. Aici se vor vrea depozitate toate itemele ce ar putea sustine raidul in carti, cum ar fi flaskurile, +hp +dsp/heal(+sp/+ap). De asemenea aici vor mai putea si fish fisturile sa-si faca un loc timid undeva printr-un colt, deaoarece ele sunt echivalentul flaskurilor, singura diferenta e ca flasku se bea, fish feastu se haleste.

SS-ul 6: Reprezinta ultimul si probabil trezoreria Guild Vault-ului, acolo unde vor sta cele mai de pret iteme si unde numai cei de rank "Loial Master" si insasi Ownerul guildei vor avea acces. Lucruri fine, atent alese sa satisfaca cele mai mari mofturi ale playerilor/profesiilor, trebuie umblat cu mare grija cu ele si folosite cu cap.

Mentiuni de sfarsit de idee:
1. Nu cred in metoda lui Durs-> "Dkp Trade". Ideea e fantastica, lumea nu se inghesuie.
2. Tot ce am propus sa facem necesita timp, rabdare si bani investiti. (ca in orice afacere dealtfel)
3. Probabil va intrebati de unde scoatem toate nazdravaniile astea materiale si tot. Avem peste 600k gold in Visteria guildei, putem investi o parte din ei cu
cap.
4. Sa se instituie reguli de baza in folosirea Guild Vault-ului (gen o idee: daca vrei sa iei ceva, depui ceva in schimb de aproximativ aceeasi valoare)
5. Itemele "Binds When Equipped" vor fi depozitate in ultimul tab, un player avand dreptul sa ceara nu mai mult de 2 in total doar daca i se acorda permisiunea
de catre Owner.
6. De asemenea e nevoie de aproximativ cate 2 oameni sa aiba aceeasi meserie (Ex: 2 enchanteri, 2 tailori etc) pentru a suplimenta Guild Vault-ul.
7. Astept aprobarea sau dezaprobarea ideii, dupa care in caz fericit m-apuc sa recrutez meseriasi care sa contribuied la acest sa zicem "mic event".
8. In functie de efortul depus de fiecare membru, se vor putea acorda si premii ingame (ma gandesc eu) cum ar fi : dkpuri, mounturi care pica pe la bosi (zic si eu).
9. Sugerez de asemenea ca, dupa venirea Cataclysmului, clasale sau schimbat complet (defapt multe lucruri sau schimba COMPLET). Deci hai sa facem 85 mai intai,
ne invatam putin clasa prin hcuri, lucram la relatiile sociale si de joc, facem GV-ul si dupa ne inghesuim la instantele mari.
10. Guilda este nou creata, desi jucatorii sunt vechi, sunt constient de-asta, am luat-o de la 0 cu GV si tot, dar cine zica ca nu putem ajunge in varf?

Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Jason

[��A]

(since 02-01-2017 09:36)

Votes: 17

Post Posted: 26-08-2011, 09:52:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte buna ideea heteal, +1
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

Post Posted: 26-08-2011, 10:26:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Idee buna al draq nu ai avut somn -

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 26-08-2011, 18:16:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okei ma bucur ca sunteti de acord cu mine, sper ca si Durs va fi, dar acuma e unde gasesc eo oameni competenti sa umplu Guild Vault-ul?

Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

Post Posted: 26-08-2011, 18:52:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu daca vreti Va ajut cu Miningul - Engineering

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 12-08-2025, 20:37:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password