User
Pass
2FA

CATACLYSM ! CAND / WHEN ?
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 80, 81, 82    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements
Show only staff posts
Author Message314300
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 23-08-2011, 01:07:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am decis: nu mai tin realm de WOTLK! Stiu ca pe multi ii incanta, pe multi nu, dar nu vreau sa stam cu patchuri vechi si sa tot tragem de ele ca nu vrem evolutie. Dupa cum ati tot citit deja blizzardul se gandeste la un nou patch, nu are nici un rost sa stam cu 10 patchuri in urma de care toata lumea se va satura intr-un final. Nu am timp si nervi sa ma ocup de 2 patchuri simultan, e prea mult de lucru si prea frustrant.

Pentru cei care va ganditi sa va lasati / sa plecati pe alte servere de wotlk va reamintesc 4 lucruri:
  1. Serverul pe care o sa mergi o sa fie atat de praf in comparatie cu Freakz-ul incat o sa ti se faca scarba sa joci acolo
  2. Si cataclysmul e un patch grozav, multe chestii noi si cool. Daca va speriati ca "o sa fie plin de buguri", ia verificati lista de fixuri cataclysm sa vedeti cat de bine merge treaba. Mastery 100% working, majoritatea spellurilor/talentelor working, holy power system working, eclipse system working, etc
  3. Nu o sa fie wipe
  4. Freakz e baza

Pana pe la sfarsitul lunii august cred ca dau drumu' la un PTR (test realm) si probabil pe la inceputul lunii septembrie ii dam drumu' live

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 06 August 2011 01:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 80, 81, 82    

The time now is 06-02-2025, 13:05:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x