User
Pass
2FA

CHKDSK Files or what the ***?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1017
Pewbear
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 14-12-2011 19:54)

Votes: 16

Post Posted: 26-11-2011, 16:43:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi poate explica cineva care se pricepe ce sunt "CHKDSK"files ? Vreau sa zic ca de fiecare data cand am inchis pc-ul incorect mi-a dat pt. hardiskul HDD ( portabil - gen stick ) ceva cu scan ( recomandat ) . Am dat pe scan si Folderele cu jocuri pur si simplu s-au sters . Folderul avea 57 GB . Si a ramas un Fisier gen : Ü₧~ôIn urma de 16 gb , si dupaia dupa mai un scan un fisier de 16kb cu numele folderului Gamez.

Ca sa ma lamuresc am incercat tot felul de metode si m-am gandit sa dau pe Curatare Disk (Interesant este ca valoare de 57 GB. nu s-a sters definitiv , ci ramasese tot atata : 120 GB ocupati din 500 . ) Deci pot sa-mi recuperez cumva Folderul cu jocuri ?! -

Si nu este faza cu RecoverFiles , s-au trans in CHKDSK Files.

EDIT " Din pãcate, atunci când CHKDSK gãseºte o eroare creeazã o serie de fiºiere care sunt numite Found. 000, urmatã de gãsit. 001 cu extensia nume de fiºier în creºtere secvenþial. Dacã întâlniþi aceastã situaþie, în toate, dar cele mai rare cazuri, datele dvs. nu pot fi recuperate, fãrã a merge la lungimi extraordinare, cu siguranþã, dincolo de domeniul de aplicare al utilizatorilor cele mai finali."

Tot asa am si eu un folder care nu-l pot vedea dar prin PC inspector il pot vedea numit Found.000 urmata cu extensia 001.

"Lumea a ramas la fel de mare , dar ca acum gandesti mai putin in ea.”
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
muthambals

[Mingonos]

Status: Offline
(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 26-11-2011, 16:53:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Nu-uitati-forumul-e-mai-mare-decat-sectiunea-asta-de-WoW-t29114.html -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 26 November 2011 15:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 18-04-2025, 19:35:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password