Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Care raid vi s-a parut cel mai reusit si de ce?
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
,
4
,
5
,
6
,
7
,
8
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Show only staff posts
As stated in the title
Molten Core
1%
[ 7 ]
Blackwing Lair
1%
[ 6 ]
AQ40
2%
[ 9 ]
Naxxramas
5%
[ 20 ]
Karazhan
4%
[ 19 ]
Gruul's Lair
0%
[ 1 ]
Maghteridon's Pit
0%
[ 1 ]
Tempest Keep
0%
[ 3 ]
Serpentshrine Cavern
0%
[ 3 ]
Black Temple
17%
[ 70 ]
Caverns of Time: Mount Hyjal
1%
[ 6 ]
Zul'Aman
1%
[ 4 ]
Sunwell Plateau
3%
[ 14 ]
Icecrown Citadel
39%
[ 157 ]
Trial of the Crusader
0%
[ 2 ]
Ulduar
15%
[ 63 ]
Bastion of Twilight
3%
[ 13 ]
Total Votes : 398
Author
ShortyBoy
[Creep]
Status: Offline
(since 09-06-2019 16:49)
,
Topics: 38
Votes
: 22
Posted: 03-02-2013, 00:52:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Parerea mea e ca icc e cel mai frumos raid nu doar din motivul ca joc wow de pe wotlk ci are bosi cu scripturi frumoase !
0
0
Back to top
mcandrew
[Mentally Stable]
(since 03-10-2015 20:04)
,
Topics: 45
Votes
: 6
Posted: 05-02-2013, 09:20:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
AQ 40 , fata de baietasii care joaca de curand si sunt sefi , eu joc de pe vremea cand zul gurub era MAIN instance , si desi au fost intante frumaose , eu cred ca tot wowul sa stricat cand au fost scoase 40man raids , desi Molten core era foarte frumoasa ca si instanta AQ a dat un alt feeling jocului , facand accesul la instanta doar prin mass world pvp , si instanta in sine , avea niste scripturi atat de frumoase incat iti placea sa stai 3-5 ore in ea , nu ce vezi acum prin ICC si prin alte instante de la LK incoace , totul e mai simplificat .
In competitie pentru cele mai bune sunt:
AQ 40- NAxxramas40 - Molten Core 40. Toate aceste instante erau mai grele decat orice va imaginati astazi , si toate aceste instante aveau un alt fel de gameplay , o alta lume .
ICC a fost un fail fata de loreul warcraft , in warcraft 3 era un om pe tron la sfarsit cu un obiect care ia dat foarte multa putere , in wotlk sau pisat pe propria lor poveste , eu cred ca cea mai buna abordare lore-wise ar fi fost sa faca o factiune ca si scourge nu sa il faca pe arthas killable la misto cu tot cu frostmorneul lui si sa fie inlocuit de un alt caracter , pe langa faptul ca in aceste instante new age wotlk , erai blocat de anumite portale (cel putin pe freakz) care iti blocau ascensiunea , pe vremuri intrai in bwl sau naxx , daca vroiai tu ajungeai la ultimul boss din zona , doar ca erau prea multi mobi (armata bosilor) ... fapt care dadea feelingul de reusita la pve , de cand cu sfarsitul la TBC cu swp sau stricat rau oamenii astia in ce priveste pveul.
Ete rahat , daca ne-am lua toti dupa copii am ajunge in gradinita , la 9.
0
0
Back to top
andurila
[Mentally Stable]
(since 09-10-2013 10:53)
,
Topics: 1
Votes
: 2
Posted: 13-02-2013, 19:53:47
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
mcandrew wrote:
AQ 40 , fata de baietasii care joaca de curand si sunt sefi , eu joc de pe vremea cand zul gurub era MAIN instance , si desi au fost intante frumaose , eu cred ca tot wowul sa stricat cand au fost scoase 40man raids , desi Molten core era foarte frumoasa ca si instanta AQ a dat un alt feeling jocului , facand accesul la instanta doar prin mass world pvp , si instanta in sine , avea niste scripturi atat de frumoase incat iti placea sa stai 3-5 ore in ea , nu ce vezi acum prin ICC si prin alte instante de la LK incoace , totul e mai simplificat .
In competitie pentru cele mai bune sunt:
AQ 40- NAxxramas40 - Molten Core 40. Toate aceste instante erau mai grele decat orice va imaginati astazi , si toate aceste instante aveau un alt fel de gameplay , o alta lume .
ICC a fost un fail fata de loreul warcraft , in warcraft 3 era un om pe tron la sfarsit cu un obiect care ia dat foarte multa putere , in wotlk sau pisat pe propria lor poveste , eu cred ca cea mai buna abordare lore-wise ar fi fost sa faca o factiune ca si scourge nu sa il faca pe arthas killable la misto cu tot cu frostmorneul lui si sa fie inlocuit de un alt caracter , pe langa faptul ca in aceste instante new age wotlk , erai blocat de anumite portale (cel putin pe freakz) care iti blocau ascensiunea , pe vremuri intrai in bwl sau naxx , daca vroiai tu ajungeai la ultimul boss din zona , doar ca erau prea multi mobi (armata bosilor) ... fapt care dadea feelingul de reusita la pve , de cand cu sfarsitul la TBC cu swp sau stricat rau oamenii astia in ce priveste pveul.
off: MC era foarte usor, il faceam cu pug. BWL , Naxx si AQ40 intr-adevar erau grele, and don`t be a smartass nu toti joaca wow de la mama lui ca noi..si da ICC a fost un mare fail, mai ales din cauza faptului ca a fost introdus bufful la un moment dat ca sa faca toti noobii LK...
on: ma inclin in fata BT-ului, Lore genial, scripturi geniale, zonele geniale, e structurat exact ca un "templu intunecat". de la sursa de apa pana la odaile de matase cu femei and stuff
. + cele mai bune iteme, cu cele mai tari modele. + illidan script EPIC.
0
0
Back to top
arggalati12
[The Gatekeeper]
(since 21-08-2019 07:59)
,
Topics: 181
Votes
: 59
Posted: 13-04-2013, 14:46:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
https://youtube.com/watch?v=8rd0-zVIBVo:
Uitativa la asta si nu aveti cum sa nu ii dati dreptate.
0
0
Back to top
anotimp
[Mentally Stable]
(since 27-11-2014 09:34)
,
Topics: 18
Votes
: 6
Posted: 14-04-2013, 00:13:00
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cum sa compari pveul din wotlk cu ala din tbc ? Poi in tbc ca sa fii full t6 faceai cap coada trei raiduri foarte muncite - BT, SWP si Hijal - in timp ce in WOTLK puteai sa te faci full si fara sa intri macar o singura data in ICC. Sa fim seriosi macar un pic. Pe tbc la bs, tailor si lw iti puteai face gear cu 3 resistente diferite - fire, frost, shadow - pentru a aborda raidurile, din wotkl incoace au facut pilaf meseriile. Nu o sa mai fie niciodata pveul atat de complex precum cel din vanilla/tbc atata timp cat jocul e facut la graba pt bani.
Si ca sa fiu on topic 100%, cel mai reusit raid posibil e clar kharazan.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Go to page
Previous