User
Pass
2FA

Cat de blizzlike o sa fie facut Hagara the Stormbinder ?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message3178
cobrel

[Uitatul]

Status: Offline
(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 17-05-2013, 17:20:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Useless topic is useless. Intentia noastra este sa fie cat mai aproape de bossul de pe Blizzard, cat vom reusi ramane de vazut.

Closed

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(since 23-01-2025 21:33)

Votes: 770

Post Posted: 17-05-2013, 17:41:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
As putea sa iti dau cateva exemple de servere care sunt cu multe inaintea la freakz in ceea ce priveste partea de blizzlike "spelluri, pve, class balance" dar mai mult ca sigur mi-as lua ban permanent.

Daca te gandesti la molten, esti habarnist in momentul de fata.
laanah wrote:

Ontopic: Singurul lucru blizzlike probabil o sa fie spelurile la boss si..cam atat. Sansele de drop la loot probabil vor fi diferite de blizzard (unele mai crescute pe freakz, altele..), vor exista bugguri de genu aurei de la Yor'sahj the Unsleeping (cea de slow casting), probleme cu hitbox, etc.

Lol@ `bossul nu e 100% blizzlike, nu are drop rates ca pe blizz -`. Daca incepeti sa va legati de asta, e clar cat de bine e scriptat, incat cautati orice chichita.

laanah wrote:

Buggurile vor fi rezolvate in timp cum au fost si pana acum, dar din experienta spun ca atunci cand se anunta ca un boss o sa fie cel mai blizzlike, sunt sanse mari sa existe cateva pagini de bug report. (vezi : http://forum.wow-freakz.com/Dragon-Soul-Yor-sahj-the-Unsleeping-t218460.html => bossul anterior anuntat a fi "cel mai blizzlike" )

Da, a fost cel mai blizzlike scriptat boss pana atunci, sau te bate logica si crezi ca `cel mai`=`perfect`?

Nu stiu cum faci, dar mereu intri in polemici pe faptul ca freakz nu e prea bun. De ce mai stai aici?

Posturi unite automat, 17-05-2013, 18:41:02

skyreaker24 wrote:
bossu o fi blizzlike, textura si spell effects s-ar putea sa ne darame fps-urile din cauza ca pe core asta textura e vai s-amar.

Merge blink(ne-am chinuit ceva, am stiut ca e destul de important pt frost phase) -.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 17 May 2013 15:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-04-2025, 19:45:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password