User
Pass
2FA

Catre admini
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message2306
Sword21
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-05-2011 21:58)

Votes: 5

Post Posted: 12-05-2011, 18:02:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intocmai nu am vrut sa postez ip ... eu am vrut sa stiti ca se poate intra pe conturile altora... ASTA NU E O RECLAMATIE... Va salut

1-> Imi cer scuze fata de admini daca am gresit cu ceva
2-> Mam invatat pana la urma -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

(since 29-05-2017 13:44)

Votes: 196

Post Posted: 12-05-2011, 23:23:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vod@fon3 wrote:
Deci nu cred Scipio este singuru care stie parola si Ceacea la fel nu stiu sa intamplat ceva cu baza de date pentru ca altfel nu imi explic ai bagat la cap acum? Iar in al 2 lea rand tu Gaga sti cum vorbesc pe server si cum ma comport tu ar trebui sa tragi niste concluzi aici dar treaba e ca tu nu sti cu cine lucrezi pe serveru asta in fine sa apara niste dovezi cum ca eu - injur pe server sa apara absolut tot.

Stai linistit voda, ca mi-am dat seama ca nu esti tu. Nici nu ma baga in seama ala.. care era, mie mio scos adminu, si ma lasat si fara credite.

Respecta si vei fi RESPECTAT !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
danu7y

[Mentally Stable]

(since 05-08-2011 18:08)

Votes: 2

Post Posted: 13-05-2011, 20:47:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SamDude wrote:
|On|RaVeN wrote:
Sam -> http://www.gametracker.com/server_info/89.44.246.184:27015/top_players/?query=sam nimic:|
Riwix -> http://www.gametracker.com/server_info/89.44.246.184:27015/top_players/?query=riwi nimic.

Si-a facut un copil fara minte cont pe gamtracker cu noul ip al serverului acela nu sunt eu cred... Acela este alt server.. - Si-a facut danu7y ala disperat de zmfreakz cont cu gametrackeru nostru ca e

disperat de zm..... nu pustiulica. cand faceam servere de zombie tu invatai sa cumperi arme pe serverele clasice. si urlai "CODATUUU CODATUU" cand luai hs de la pro gamers....
inteligenta pamantului. ipul serverului respectiv a fost al meu aproape juma de an. se cunoaste cum toti copii de 12 ani fura bani de la parinti si isi iau server la krond. nu aveam cum sa iti iau eu tie serverul pe numele meu pe gametracker pentru ca trebuie pus numele GAMETRACKER la server ca sa confirmi ca e al tau in momentul inregistrarii.
asa ca ai grija cu jignirile copil de 12 ani ce esti si pune mana si mai documenteaza-te.

am sters serverul de tot din baza de date a gametracker , si cel care il are in titulatura acum , sa-si faca cont pe gametracker si sa il ia pe numele lui. restul copiilor nu va mai dati cu parerea ca sunteti paraleli cu asa ceva.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-02-2025, 18:07:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x