User
Pass
2FA

Cerere MODERATOR CristyAndrei
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message3191
CristyAndrei
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-02-2015 19:44)

Votes: 5

Post Posted: 01-01-2015, 20:17:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Cristi
Varsta: 16
Nick: CristyAndrei
Link de la cererea HELPER: https://forum.wow-freakz.com/Cerere-Helper-CristyAndrei-t332525.html
Link-uri de la toate celelalte cereri de MOD sau BUILDER: Nu am ....
Minecraft User: Nu am ....
Timp online pe server: http://i57.tinypic.com/xoe74h.png
De ce vrei MODERATOR: Eu consider ca am evoluat si cred ca merit un UP.
Ai vreo propunere pentru server: Cum am mai spus este perfect, dar as vrea un nou parkour, as ajuta cu placere. -
Cate ore joci pe server zilnic: 2-3 ore
Intre ce ore te putem gasi pe server: 12-21
Cunosti Regulamentul: Da
Cunosti Regulamentul Forumului: DA
POSTURI PE FORUM: 150

cybergue
MODERATOR Mc.Freakz.Ro
1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
LNK

[Kanismafia]

(since 20-06-2019 20:06)

Votes: 18

Post Posted: 01-01-2015, 20:24:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Comunicarea cu playerii e un lucru esential in dezvoltarea serverului. Chiar daca ai activitate si posturi nu cred ca te vei descurca cu gradul de moderator. Incearca sa comunici mai mult cu playerii unde e cazul, nu doar sa le zici 'caps off' sau 'stop spam' cand isi dau drumu' la gura.
Contra

Edit: sper sa nu incepi ca FeraAnimal cu 'eu cred ca ma descurc' la fiecare post.

1 1

Back to top
View user's profile Send private message
CristyAndrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-01-2015, 20:44:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti apreciez decizia. Pentru ce ai zis, chiar o sa fac poze cand imi cer playeri ajutorul si o sa va arat tuturor celor care spun ca nu ma implic.
De exemplu, azi am intrat de la 15-16 pe server si am stat non-stop, mi-au cerut ajutorul multi playeri: vokken03, colasprite, si multi altii.
In concluzie, as dorii sa nu mai spuneti ca eu nu ma implic sau nu comunic destul cu playerii. De unde stiti daca voi intrati peste 5-6 ore dupa ce am intrat eu si mi-am facut treaba de helper pe server, si cand intrati va bagati voi peste mine si nu mai am ce sa le spun, apoi ziceti ca nu ma implic.

Mi se pare hilar ca dati pro unor playeri care fac cerere de helper, si cand fac cerere de moderator dati numai contra chiar daca are totul in regula pe motive ca nu s-ar descurca. Cred ca va este frica sa aveti membri de gradul vostru.
Multumesc!

Posturi unite automat, 01-01-2015, 20:44:25

Am vazut ca nero544 a dat pro doar lui ArdamaXx care s-a retras din staff, in rest L_NK97, tu ai dat doar contra, pe motiv cu nu se descurca.

SI NU O SA INCEP CA FERA -

Eu mi-am exprimat opinia, nu aveti dece sa va suparati, doar NewBestT ia decizia finala. -

cybergue
MODERATOR Mc.Freakz.Ro
1 0

Back to top
#Decklowaz

[Mentally Stable]

(since 09-10-2019 19:27)

Votes: 31

Post Posted: 01-01-2015, 22:24:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONTRA

CristyAndrei wrote:
Iti apreciez decizia. Pentru ce ai zis, chiar o sa fac poze cand imi cer playeri ajutorul si o sa va arat tuturor celor care spun ca nu ma implic.
De exemplu, azi am intrat de la 15-16 pe server si am stat non-stop, mi-au cerut ajutorul multi playeri: vokken03, colasprite, si multi altii.
In concluzie, as dorii sa nu mai spuneti ca eu nu ma implic sau nu comunic destul cu playerii. De unde stiti daca voi intrati peste 5-6 ore dupa ce am intrat eu si mi-am facut treaba de helper pe server, si cand intrati va bagati voi peste mine si nu mai am ce sa le spun, apoi ziceti ca nu ma implic.

Noi ne referim sa ajuti playerii atunci cand ei au nevoie de ajutor , MEREU NU DOAR ODATA ! Intram pe server cand putem sau avem timp , din cate nu ai vazut L_NK e cel mai activ, sta aproape toata ziua , nu poti sa vi si sa zici ca nu suntem activi (cel putin un admin). Daca esti incet cu comenzile , ne pare rau , atunci nu te descurci nici ca helper ! Si noi suntem admini, nu avem voie sa dam ban, ne bagam peste tine ? Ne pare rau din nou.

CristyAndrei wrote:
Mi se pare hilar ca dati pro unor playeri care fac cerere de helper, si cand fac cerere de moderator dati numai contra chiar daca are totul in regula pe motive ca nu s-ar descurca. Cred ca va este frica sa aveti membri de gradul vostru.
Multumesc!
Am vazut ca nero544 a dat pro doar lui ArdamaXx care s-a retras din staff, in rest L_NK97, tu ai dat doar contra, pe motiv cu nu se descurca.

SI NU O SA INCEP CA FERA:))

Domnule, HELPER-UL nu se compara cu MODERATORUL !!! Deja este o responsabilitate mai mare si tu daca nici ca helper nu stii sa activezi , crezi ca daca ai fi moderator ai stii ? Da i-am dat pro lu' ala , ce te doare pe tine ? Am dreptul la libera decizie , nu vine unu' altu' sa ma comande pe mine, iau decizia pe care o consider eu ca ar fi corecta ! Cu acest post mi-ai demonstrat ca degeaba esti admin ! (parerea mea desigur, sa nu plangi) Nu incepi ca Fera , dar deja comentezi in plus -

Nero544
Senior Mod

0 1

Back to top
CristyAndrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-01-2015, 00:37:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O data? Ma faci sa rad -.
Voi intrati cand aveti timp. Asta am inteles. Dar daca intrati cand aveti timp sau mai bine spus... cand aveti chef sau nu aveti ce face, nu-mi spuneti voi mie ca nu-mi fac treaba, asta ma enerveaz cel mai rau. L-am vazut pe L_NK, nu mereu, iar in timpul de 1-2 ore cand nu e el on eu sunt pe server sa-mi fac treaba de helper.
Sunt incet cu comenzile a, mai ai putin ma iei si la bataie.
Moderatorul este o responsabilitate mai mare. Pe care tu nu o tratezi ca atare.
Va mai treziti si voi cand din cand sa mai spuneti unor playeri ca prot. se pune cu shift si sa dati ban unor playeri din alta tara.
Pai ,,Domnule,, eu nu ti-am comandat tie nimic (vad ca nu stii sa citesti si bagi de la tine).
Vad ca tu ai un tupeu extraordinar. Te rog sa ma scuzi ca ma iau de tine dar nu meriti nici sa fii player pe acest server. Am intalnit niste admini pe server foarte de treaba care ei chiar merita rank-ul pe care-l au. Nu stiu cum ai luat tu s.mod. ( si sa nu incepi sa plangi)
APROPO, TU NICI NU TE-AI UITAT LA CERERE, TE-AI UITAT LA COMENTARII SI MI-AI DAT CONTRA PE FURIE. SA NU CREZI CA ITI DAU ORDINE! ( am scris mare ca sa vezi, stiu ca nu stai prea bine cu vederea.)
Si cu asta am terminat.

cybergue
MODERATOR Mc.Freakz.Ro

Last edited by CristyAndrei on 02-01-2015, 00:46:38; edited 1 time in total
1 0

Back to top
#Decklowaz

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-01-2015, 00:46:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CristyAndrei wrote:
O data? Ma faci sa rad -.
Voi intrati cand aveti timp. Asta am inteles. Dar daca intrati cand aveti timp sau mai bine spus... cand aveti chef sau mu aveti ce face, nu-mi spuneti voi mie ca nu-mi fac treaba, asta ma enerveaz cel mai rau. L-am vazut pe L_NK, nu mereu, iar in timpul de 1-2 ore cand nu e el on eu sunt pe server sa-mi fac treaba de helper.
Sunt incet cu comenzile a, mai ai putin ma iei si la bataie.
Moderatorul este o responsabilitate mai mare. Pe care voi nu o tratati ca a tare. Nici nu stie New ce faceti voi server-ul LUI (iar daca New vrea sa afle vorbim in particular) .
Va mai treziti si voi cand din cand sa mai spuneti unor playeri ca prot. se pune cu shift si sa dati ban unor playeri din alta tara.
Pai ,,Domnule,, eu nu ti-am comandat tie nimic (vad ca nu stii sa citesti si bagi de la tine).
Vad ca tu ai un tupeu extraordinar. Te rog sa ma scuzi ca ma iau de tine dar nu meriti nici sa fii player pe acest server. Am intalnit niste admini pe server foarte de treaba care ei chiar merita rank-ul pe care-l au. Nu stiu cum ai luat tu s.mod. ( si sa nu incepi sa plangi)
Si cu asta am terminat.

Omule , nu cred ca esti in masura sa te iei de mine - . In primul rand am experienta de admin de atata timp si tu vi ca un c*cat si imi zici ca nu merit sa fiu nici player -. In al doilea sa nu uitam ca am vrut sa te ajut ... sa te descurci mai bine cu comenzile , cu playerii si ca de obicei cand ajuti pe cineva se uita. Noi am ajutat playerii mereu (ma refer la mine si la L_NK). Daca nu ma crezi poti sa il intrebi si pe NewBestT. Ce facem noi pe server ma , vreau sa stiu si eu -).

0 1

Back to top
CristyAndrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-01-2015, 00:50:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am sters partea aia sa nu te pun rau cu NewBestT. Dar vad ca ma pui la incercare si o sa vorbesc cu New in particular daca il intereseaza.

Si eu nu te-am jignit pe tine. Daca vrei sa te jignesc sa-mi spui si am s-o fac.
Tu intreci limita bunului simt. Asta imi demonstreaza ca nu ai ,, cei 7 ani de acasa,, si ca nu ai fost educat in copilarie.

cybergue
MODERATOR Mc.Freakz.Ro
1 0

Back to top
#Decklowaz

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-01-2015, 00:53:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CristyAndrei wrote:
Eu am sters partea aia sa nu te pun rau cu NewBestT. Dar vad ca ma pui la incercare si o sa vorbesc cu New in particular daca il intereseaza.

Posturi unite automat, 02-01-2015, 00:50:56

Si eu nu te-am jignit pe tine. Daca vrei sa te jignesc sa-mi spui si am s-o fac.

Nu ai ce sa ii spui lu New , te asigur eu ca el stie tot !

Sa stii ca si "nu meriti s.mod." este o jignire. Tu esti prea prost pentru staff-ul asta, eu zic sa ai grija ce faci ca prea mult sange in c*aie da pe afara si nu iei decat remove !

0 1

Back to top
CristyAndrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-01-2015, 00:58:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

,,nu meriti s.mod.,, nu se compara cu ,, un c*cat ca tine,,

Posturi unite automat, 02-01-2015, 00:58:10

Nu vezi ma ce limbaji de taran mahmur de la coada vacii ai?

Staff message (AMG):

Off-topic, flame
+1 warn

cybergue
MODERATOR Mc.Freakz.Ro
1 0

Back to top
#Decklowaz

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-01-2015, 00:58:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CristyAndrei wrote:
,,nu meriti s.mod.,, nu se compara cu ,, un c*cat ca tine,,

Este un raspuns pe masura, daca vrei sa mai clarificam ceva te invit pe server. Sa nu mai facem +1 !

0 1

Back to top
LNK

[Kanismafia]

Post Posted: 02-01-2015, 01:00:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ba, te-am acceptat de la inceput, ti-am dat o sansa. Daca tu n-ai reusit sa ne demontrezi ca meriti un up de ce continui sa vii cu argumente care nu-si au rostul si cu amenintari d-astea? Se vede ca il stii pe Fera, acelasi lucru face si el. Esti frustrat pentru ca n-ai primit pro? Tu doar pentru asta joci, pentru admin? N-avem nevoie de oameni d-astia egoisti.

LNK wrote:
Edit: sper sa nu incepi ca FeraAnimal cu 'eu cred ca ma descurc' la fiecare post.
Tu n-ai facut ca fera sa vii cu chestii de genu 'ma descurc, da-mi pro'. Tu ai venit cu 'de ce imi dai contra, tu nici nu meriti s mod'. Daca eram om nici nu te mai bagam in seama, dar am vrut sa te ajut.

CristyAndrei wrote:
Cred ca va este frica sa aveti membri de gradul vostru.

Mie sincer mi-e frica, mi-e frica ca o sa iei moderator si n-o sa stii ce sa faci cu el. Tu d-abia stii ce faci cu helper.

0 1

Back to top
CristyAndrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-01-2015, 01:09:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unde am scris ma eu : ,,de ce imi dai contra, tu nici nu meriti s mod,,
Nici tu nu stii sa citesti.
Eu cred ca tu daca nu aveai admin nu mai erai pe server de mult. Asa ca sa nu zici de mine. Eu ma jucam inainte de helper de luni de zile ,,baietel,, .

cybergue
MODERATOR Mc.Freakz.Ro
1 0

Back to top
LNK

[Kanismafia]

Post Posted: 02-01-2015, 01:13:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copilu'. Cum vine asta 'daca nu aveam admin nu jucam pe server'? Eu nu joc doar pentru admin. Eu joc de placere, stau cu oameni minunati ( o parte a staff-ului care nu te include, se pare ) . Deja esti frustrat peste masura, sau a dat oftica in tine ca dam noi contra 'fara sa ne uitam la cerere'? Pai ba, ce vrei sa iti zic acum? Pro, ai posturi, ai ore, felicitari de maine esti moderator! ?Sunt mai multi factori de care cel putin eu tin cont.

Staff message (AMG):

Þi-ai exprimat opinia de 2 ori, dar ai deviat ºi tu oferindu-i replica. Aveai funþia de Edit sau puteai sã-i trimiþi PM.
+1 warn

1 0

Back to top
#Decklowaz

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-01-2015, 01:14:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faci pe altii "baietel" cand mergi cu c*catul la cur -)))
Te-am inteles ca esti frustrat ca ti-am dat contra, dar nu mai comenta ... o sa ai muuuuult de pierdut , foarte mult !

Staff message (AMG):

Off-topic, flame
+1 warn

// Poza scoasã. Nu mai posta poze cu useri fãrã aprobarea lor.

0 1

Back to top
CristyAndrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-01-2015, 10:03:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba. Aia e o poza cu mime de cand eram mai mic

L_NK tocmai ai recunoscut. Adica daca nu aveai admin nu mai stateai pe server pentru ca nu te baga staff-ul in seama. Deci....

Si mai terminati dracu cu posturile copii inculti.

cybergue
MODERATOR Mc.Freakz.Ro
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 03 January 2015 11:17

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 30-07-2025, 17:36:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password