User
Pass
2FA

Cerere Slot
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2176
Oxide///

[The Veteran ]

Status: Offline
(since 23-08-2015 00:20)

Votes: 4

Post Posted: 16-03-2013, 14:37:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scr3wArde wrote:
sper sa te vad mai des pe srv ca nu prea ai asa multa activitate in ultimu timp .

Pro.

+1

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 17-03-2013, 11:37:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Goldy wrote:
Va multumesc tuturor - dar cine e El_Nino asta ca vad ca el are mereu cate ceva de comentat Thinking ... iti dau un sfat...talk less, more action !!! nu prea intelegi arta cs`ului

Daca ai fi fost activ pe server ai fi stiut cine sunt eu . Iar acuma imi pui acest citat celebru : "Talk less , more action " in speranta ca vom vedea in tine un om cult , inteligent , dar esti exact opusul , un copil dornic de afirmare , o dovada fiind ca vorbesti despre mine ca nu inteleg arta cs-ului , dand dovada , mai mult de atat , a unui om redus mintal .

Am ceva de comentat , normal . Pe mine nu ma intereseaza cine esti sau ai fost , atata timp cat ceillalti playeri sunt nedreptatiti . Nu te trezesti dintr-o data sa vii sa faci cerere , din moment ce ai renuntat la server . Eu nu te-am vazut decat o singura data pe server , recent .

Castiga-ti acest drept , la fel ca ceilalti playeri , daca vrei slot .

Edit : Asta este ultimul post care il las , ca nu are rost sa fac spam aici si mai mult de atat , sa intru in polemici cu toti copii razgaiati .

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 17-03-2013, 13:58:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are nimic , doar isi exprima parerea. Pentru slot e nevoie de 30 de ore. So...

Acceptat. Pm cu nick si pass. [Specifica slot-vest]

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 17 March 2013 11:59

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 18-11-2024, 01:56:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x