User
Pass
2FA

Cerere ban Jack Bauer
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3642
Alexandru P

[69]

Status: Offline
(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 20-06-2012, 22:54:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am vrut sa ma intelegi gresit si nu i-am luat apararea,doar ca v-am rugat sa va abtineti de la comentarii aiurea; e topic numit Pareri Demo,fiecare server are un topic asemanator unde un player/admin posteaza demo si ceilalti ADMINI isi spun opinia,nu vine unu care habar nu are cs sa spuna ca e cod(nu ma refer la voi,am dat un simplu exemplu),cel putin eu asta e parerea mea, imi cer scuze daca am jignit NR/Slot-urile de pe server cat despre VAC inca nu s-a facut cod care sa-l prosteasca si codat pe steam joci maxim 24 de ore,dupa contul va fi blocat.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 20-06-2012, 22:58:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexUnder111 wrote:
cat despre VAC inca nu s-a facut cod care sa-l prosteasca si codat pe steam joci maxim 24 de ore,dupa contul va fi blocat.

Un singur lucru iti spun .. :

Google -> Download mario4ever , neogeo etc.. si rupe-l ca jocu' asta e prea complicat pentru tine din cate vad.. Sau vrei sa pari "documentat" , "cul" si nu stii cum sa fii bagat in seama !?

ON : deja s-a spus tot .. parerea mea despre demo nu mai are importanta

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
MrMicheel

[Account disabled]

(since 28-02-2013 18:33)

Votes: 71

Post Posted: 20-06-2012, 23:06:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexUnder111 wrote:
nu am vrut sa ma intelegi gresit si nu i-am luat apararea,doar ca v-am rugat sa va abtineti de la comentarii aiurea; e topic numit Pareri Demo,fiecare server are un topic asemanator unde un player/admin posteaza demo si ceilalti ADMINI isi spun opinia,nu vine unu care habar nu are cs sa spuna ca e cod(nu ma refer la voi,am dat un simplu exemplu),cel putin eu asta e parerea mea, imi cer scuze daca am jignit NR/Slot-urile de pe server cat despre VAC inca nu s-a facut cod care sa-l prosteasca si codat pe steam joci maxim 24 de ore,dupa contul va fi blocat.

Si ceilalti PLAYERI isi dau cu parerea.Nu trebuie sa faci parte din staff.Acum ti-ai pus juma` de server in cap.Bravo -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 20-06-2012, 23:16:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MrMicheel wrote:
Acum ti-ai pus juma` de server in cap.Bravo -

Mda,m-a mancat undeva sa ma bag eu aiurea in seama,asta e,inca odata imi cer scuze de interventia mea,doar mi-am spus parerea si chiar sunt foarte increzator in VAC,poate ma insel :-s.Problema s-a rezolvat,din cate am inteles a primit ban,rusinica jack,sa nu mai fiu offtopic,de acum voi urmari demo inainte sa mai tastez tampenii pe aici!

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-12-2024, 16:26:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x