User
Pass
2FA

Cerere unban DaViDeNkO
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1717
BojaN

[sefu' la valoare]

Status: Offline
(since 30-01-2019 09:54)

Votes: 132

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  sinnerzqrr 
Post Posted: 18-07-2013, 15:30:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Deci un mic rezumat, David si Bojan au glumit intre ei, pentru ca isi permit unul cu altul, apoi aD se pare ca nu s-a prins si i-a dat ban lui David (conform regulamentului) =>aiurea rau de tot, stiind ca gluma nu a fost injuratura de mama, sau ca l-a bagat undeva, a fost intr-o oarecare masura.
Pariu pe 500$ ca mai mult din 3/4 din admini au "glumit" cu cine isi permite....asta inseamna ca dupa o anumita logica, trebuie sa ne dam ban, nu-i asa? Ca nu avem voie sa glumim cu cine ne permitem, deci rog sa ne banam intre noi ca am glumit cu cine ne-am permis si sugerez o noua regula.
"Glumele sunt INTERZISE permanent pe server, chiar daca iti permiti cu acea sau acele persoane. Gag/ban".
@Bojan Daca tie ti-a fost adresata acea gluma, macar i-ai zis lui aD atunci pe srv sa ii scoata banul si ca nu ii nici o problema?

Neo, nu am vazut, probabil eram mort si ALT+TAB. Am crezut pur si simplu ca a iesit de pe server, pana mi-a spus eM sa ma uit pe forum.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Hailey

[Mentally Stable]

(since 17-01-2015 19:39)

Votes: 8

Post Posted: 18-07-2013, 15:37:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu raman la parerea mea, si anume: daca vreti sa faceti glume mai porcoase sau care pot fi interpretate in mai multe feluri si stiti ca se poate ajunge la certuri/reclamatii/alte discutii, evitati sa le faceti pe server.

____
Love me or hate me, it's still an obsession.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 18-07-2013, 15:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hailey wrote:
Eu raman la parerea mea, si anume: daca vreti sa faceti glume mai porcoase sau care pot fi interpretate in mai multe feluri si stiti ca se poate ajunge la certuri/reclamatii/alte discutii, evitati sa le faceti pe server.

Certuri = numai cine se simte si are de gand sa se bage aiurea in discutia dintre 2 sau mai multi.
Reclamatii = no liferi care nu au ce face si vor sa iasa in evidenta si nu inteleg ca acei oameni isi permit.
Alte discutii = Atata timp cat nu sunt ofensive pentru altcineva (desi ma mir daca nu ai vb cu el sau despre el), nu vad problema.
Chestii de genul asta foarte rar se intampla, in foarte mare parte din cauza ca unii nu prea inteleg situatia. Putem considera aceasta problema doar o mica neintelegere.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 30-07-2025, 19:09:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password