User
Pass
2FA

Cerere unban Vampire
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3291
*Just*John*

[Assasin]

Status: Offline
(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-02-2010, 05:01:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ vampire: Am dat unban.Cum zicea zbest,incearca sa nu o mai arzi aiurea pe mes.Sti clar unde sunt pozele.daca mai vad vreo discutie pe mes cu "astea sunt?" sau "unde le gasesc?" nu iti mai scot banul.
@ zbest:nu a modificat nimic.am verificat cu programul lui shocker.
@ adminasii mei : Baieti si fete mai multa atentie va rog.Vreau 5 ss-uri sa faceti de acum inainte si de asemena vreau insistenta pe mes.

Era sa uit.ShowTek +1 warn pentru ca nu ai postat nimic la lista de codati.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 08-02-2010, 09:23:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vampire tu ai mai facut un topic in care erai extrem de nemultumit cum se comporta adminii cu tine. de ce ai revenit pe server? vorba aia.. nu stii traiu' de-acasa?

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
Vampire

[Mentally Stable]

(since 19-04-2014 21:06)

Votes: 4

Post Posted: 08-02-2010, 11:32:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda, probabil ca absenta mea nu a fost suficient de indelungata. Credeam ca s-a mai schimbat ceva. M-am inselat.
@ John: din cate imi dau seama zbest nici nu stia cu cine vb. Daca asa se iau pozele gandeste-te la cineva care abia a dat si el de cs si n-are nici o treaba. Te asigur ca o sa isi ia ban urgent indiferent daca e codat sau nu.
Iar faza cu "hai mai repede ca ma grabesc" dovedeste marlanie din punctul meu de vedere. Ai facut poze.., atunci ai rabdare sa le primesti, ca doar nu sunt sluga nimanui.
@SeaGer: Nu ti se pare firesc sa fi nemultumit cand iei ban aiurea, iar adminii tai nu iti respecta requlamentul ? Credeam ca de asta exista requli.
Eu nu am dorit de la adminii tai decat bun simt, nimic altceva. Precum stii (cel putin sper), nu voi juca niciodata codat si am dovedit asta de nenumarate ori.
Nu vreau sa comentez mai mult ca nu are rost.

P.S. Ar fi culmea sa ma reapuc de cs si sa iau slotul ala la tine pe server -

Spor.

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 08-02-2010, 12:00:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca ar fi foarte simplu urmatorul lucru. dam frumos comanda de poze, 5 la numar si ban direct. apoi playerul caruia i s-au facut poze, le posteaza frumusel pe forum. fara sa ne mai chinuim cu ym. cred ca e mai simplu asa. si voi vorbi cu ceilalti owneri despre asta. Topic Closed.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 08 February 2010 10:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 11-12-2024, 19:58:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password