User
Pass
2FA

Cerere unban !
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3169
salam71

[co-owner Rko ]

Status: Offline
(since 28-02-2023 17:56)

Votes: 4

Post Posted: 10-02-2013, 10:51:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Interesant!Iti dau cateva motive care ma fac sa cred ca joci "codat"!
1.Cand ti s-au facut poze a durat 4-5 ore pana ai facut cererea de unban(cam mult nu?)!Si nu-mi spune ca nu ai gasit cu search pozele, asta fiind ce-a mai neinspirata minciuna
2.Eu zic sa mai incerci odata cu screenshot checker si ai sa vezi ca nu iti arata ca nu e bmp!
3.Daca zice ALO DOAR BMP inseamna ca pozele pe care le-ai postat sunt altele decat cele facute
4.Nu este singura data cand verific cu asta, si de fiecare data nu m-a inselat'
5.Si din demourile postate de Ursake reies unele situatii "ciudate"
6.Voi posta decizia finala, dupa o conversatie cu restul ownerilor desi sunt mai mult de 50 % sigur ca banul va ramane

@OFF: Aline repet pentru a mia oara numai iti cauta anturaj cu mine, numai mi te adresa NICIODATA atat pe forum cat si pe sv!Nu te voi baga in seama, credeam ca iti vei da seama de asta!Avand un grad mai mare decat tine aici eu zic sa taci si sa iti vezi de oala ta acolo!Nu te mai baga daca nu stii despre ce e vorba..

Voi reveni cu un reply cel tarziu diseara

@Later:Shika nu ma intereseaza de alte persoane sau alte servere aici e vorba de tine si de sv RKO!
@SI eu tot pe 3d joc si sa fiu al drq de nu mi se salveaza pozele normal!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SpikeSn

[Mentally Stable]

(since 09-02-2014 19:01)

Votes: 8

Post Posted: 10-02-2013, 11:15:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prima data nu ai postat toate pozele cand ti-a facut ursache , acum le dai dupa cateva ore ..... BAN , nu vad motivul pentru care ti-ar da unban si acum ; azi a fost prins si un retard din cauza caruia am luat eu remove acum vreo vreo 4 luni , stie west de RLCK , cand mi-a dat pozele in PNG ; m-am cam saturat de gainarii deastea , joaca frate default cs si gata ca joci sa te distrezi nu sa ii enervezi pe alti , parca facem politie pe servar cu toti oamenii astia de nu ii duce capu .
0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 10-02-2013, 11:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tie la D3D iti iesa pozele normal si pe site nu iti zica alo doar bmp-uri ?

seteazati din options - video - nu opengl32 nu software seteaza asa cum am eu D3D si fati poza si uploadeaza'o ...

si da nu mi-au aparut pozele cu search , poti sa il intrebi si pe DarkMan daca isi aduce aminte cand i-am intrat in calculator sa ii caut pozele ca si el are win7 si la fel nu le gaseam sub sub nici o forma cu search si la ajutat west de le-a gasit.

folderul virtualstore era dat pe hidden si nu mi-a trecut prin cap sa dezactivez functia si sa dau search pe urma !

a da si faptu ca au trecut 4-5 ore tu ai impresia ca am stat 4-5 ore sa le caut, am stat atunci cel putin 20 min sa le caut dupa care am renuntat. m'am reapucat dupa ceva timp !

zici ca nu e prima daca cand ai verificat ... scriptul nu este 100% functional si tin sa iti zic ca se foloseste de serviciul google analytics care il poti accesa si tu prin google ! ...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-[Rq]-@L|N

[Mr.Almighty]

(since 20-12-2013 21:05)

Votes: 13

Post Posted: 10-02-2013, 14:39:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai okk nu caut anturaj cu tine, nu esti vreo persoana importanta, ma doare fix in 14 de tine, am raspuns la subiect la faptul ca tu zici ca ai motiv de ban si discuti cu ownerii, avem toti dreptul sa stim, nu te mai da asa important ca nu esti, si scriptul ala daca verifici nu e functional, multi au zis ca nu functioneaza perfect, problema cu pozele in folder ascuns am patit-o si eu, dar cum va duce capu, de la inceput ati avut ceva cu el, bati-l si gata sa incheiati povestea, macar de ati avea vreo dovada clara pentru ban ca cica asa se cere.

0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

Post Posted: 10-02-2013, 15:30:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma rog ... sunt atat de disperat incat fac tot posibilul sa joc pe rko . am multe de castigat prin faptu ca joc pe rko, castig bani,respect,de toate incat sa fac atata tam tam sa modific pozele sau ce dumnezeu le'as fi facut ! ... ironic sau nu asa cum sunt, am 23 de ani in funduletu meu , ma indoiesc ca am ajuns sa fac chestii de genul acesta, chiar daca uneori dau dovada ca nu am 23 de ani asa sunt eu mai copilaros !

Decizia va apartine !

0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 10-02-2013, 19:12:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De la un simplu unban cerut s-a ajuns la un subiect total diferit,acela fiind cine e mai presus de celalalt
( stii cu aceasta insigna pot sa fac ce vreau ,fara ca nimeni sa-mi dea in cap ) ceva de genu.
Treziti-va la realitate toti suntem la fel ,indiferent de ceea ce credem ca suntem .
Si in legatura cu "unban",nu joaca cu cod pentru ca si eu folosesc acelasi calculator nu are cum .
Ce pot sa zic fiecare avem opinii diferite.

Casuta vocala @Caty @Catylinna
0 0

Back to top
salam71

[co-owner Rko ]

(since 28-02-2023 17:56)

Votes: 4

Post Posted: 10-02-2013, 20:19:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-[Rq]ChatterboxL|N wrote:
Bai okk nu caut anturaj cu tine, nu esti vreo persoana importanta, ma doare fix in 14 de tine, am raspuns la subiect la faptul ca tu zici ca ai motiv de ban si discuti cu ownerii, avem toti dreptul sa stim, nu te mai da asa important ca nu esti, si scriptul ala daca verifici nu e functional, multi au zis ca nu functioneaza perfect, problema cu pozele in folder ascuns am patit-o si eu, dar cum va duce capu, de la inceput ati avut ceva cu el, bati-l si gata sa incheiati povestea, macar de ati avea vreo dovada clara pentru ban ca cica asa se cere.

@Asa ai facut si cu fox si apoi te-ai dat lovitIn locul tau as tace!Si chiar te rog sa faci asta!Pentru mine ai fost si vei ramane "" si punct conversatia cu tine,nu se merita efortul!Plus ca activitatea ta ca admin pe rko numai este ce a fost!
Am sa iau legatura cu sick in seara asta si h1 sa vedem ce au si ei de spus!
Astept si alte pareri ale adminilor dp rko!?Voi reveni cu decizia finala'!

0 0

Back to top
Ursu

[rKo ADMIN]

(since 21-03-2014 01:41)

Votes: 8

Post Posted: 10-02-2013, 20:49:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okk cum adica /B/ ee singuru care si-a dat seama , h1n1 i-a scos banu meu din prietenie.
I-am mai facut poze de atunci si mi le-a dat pe toate 6 deci nu mai tine faza cu windwosu.

0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

Post Posted: 10-02-2013, 21:26:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ursu wrote:
I-am mai facut poze de atunci si mi le-a dat pe toate 6 deci nu mai tine faza cu windwosu.

Te rog sa ma citezi in post-ul anterior cu cererea mea de unban unde am specificat ca eu foloseam la momentul respectiv windows 7 , unde eu am spus ca am windows 7 !

Code:
Cati jucatori au fost banati datorita Sistemului de operare WINDOWS 7 datorita faptului ca atunci cand ii erau facute poze nu erau de gasit in folderul jocului si ca se salvau in Documentele

Asta este singurul coment care l-am spus indirect despre x jucatori care au fost banati din cauza ca nu isi gaseau pozele, pana cand recent adica 1 luna poate mai putin am instalat si eu win 7 !

Ti se pare ca pozele facute sunt la fel cum au fost cele anterioare care ti le-am dat tie ? Sunt cumva la fel ? Modificare intr'un fel anume , wall sau nu ti se pare ca am modificat ceva la ele sau ca ar fi in vreaun fel anume modificate ?

h1n1 nu avea absolut nici o obligatie sa imi scoata ban-ul , spui ca din prietenie , cu h1n1 am purtat maxim 3 - 4 conversatii , nu l-am rugat sa imi scoata ban-ul. Il poti intreba direct daca am facut aceasta cerere de a imi scoate ban-ul. Nici macar nu am avut bunul simt sa ii multumesc la momentul dat si nici macar in prezent nu am facut'o.

parca vad ca imi ceri si dovada ca am win 7 uite

Se lungeste poveste mai mult decat trebuie .

Numai postez ca nu isi mai are rost-ul am spus mai multe decat a fost necesar , prea mult tam tam "degeaba" !

si iti sugerez chiar daca nu sa mai postat de foarte mult timp citeste tot topic are 7 pagini !

http://forum.wow-freakz.com/Script-de-verificat-screenshoturi-t22513-90.html

Astept o decizie , ban sau unban !

0 0

Back to top
h1n1

[MEGA GRIPA]

(since 28-03-2014 18:07)

Votes: 5

Post Posted: 11-02-2013, 13:14:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scz dar banu ramane!!!

Last edit : SicK - din ce spuneti voi. .si din ce spune el.. nu mi se pare sa aibe cod.. aim nu are.. wall posibil.. dar in poze este curat.. deci ? scot banul.. de data asta !

0 0

Back to top
<rKo> | West

[Creep]

(since 09-11-2017 10:25)

Votes: 16

Post Posted: 12-02-2013, 21:50:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sh!KaD0Ta wrote:
http://205.196.123.164/mbkh5ryqhuxg/ya3eeb542kwk9b4/poze+-b.rar

http://www.girlshare.ro , te rog

0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

Post Posted: 13-02-2013, 09:37:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.girlshare.ro/32200181.2
0 0

Back to top
<rKo> | West

[Creep]

(since 09-11-2017 10:25)

Votes: 16

Post Posted: 13-02-2013, 09:51:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Curat, unban. Pozele nu au fost modificate, sunt pozele originale.
h1n1 hotarase in urma consultarii cu mine. Ti-as fi lasat banul.

Poti juca, dar te rog sa o faci doar de pe steam cand esti pe rko.

TC.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by h1n1, 13 February 2013 14:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 28-02-2025, 07:19:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x