User
Pass
2FA

Charge Immune Blink
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4556
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 08-06-2012, 16:51:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Killyouhaha wrote:
Lonn wrote:
Uita-te la video-ul meu de mai sus la 6:11...

Se vede foarte clar ca magul are atat buful de la blink cat si stun-ul de la charge pe el. Deci nu esti imun pe durata bufului.

Bufful ala e Improved Blink

https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=31570 (wowhead link)

bigblackjoey wrote:
Cata nesimtire , nu ai vazut asa ceva. Le dai video , min 6:11 , ala da blink si imediat , instant warriorul da charge si nu primeste immune , si tot ei aduc argumente ca nu e bug. Copii frustrati.
Cand dau duel cu mage imediat cum a dat blink , trebuie sa stau putin ca sa nu iau immune , si pana se duce immune-ul , imi iau o nova sau ceva. Cand ies din nova si dau charge , alt blink. Avantaje peste avantaje. Ca sa nu zic ca am dat un duel cu un mage , si avea pe el numai Blazing Speed. Zici ca era Instant spellul.

Bufful de immune se duce in mai putin de 0.5 sec dupa Blink nu ai cum sa primesti nova pentru ca magul are gcd. Eu am adus argumente despre bufful pe care-l ofera Blink si despre ce face el, decizia finala e a GM-ului.

la 6:11 , cum a dat Blink si a aterizat in cealalta parte , warriorul a dat charge. Acel 0.5 secunde banuiesc ca este din momentul in care ai dat blink , pana unde ai aterizat. Pentru ca in momentul asta , pe freakz blink are 1 sec + . Dai blink , aterizezi , si ai tot immune.

Sa vedem ce va decide GM-ul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Exorderlolol
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2012 23:18)

Votes: 2

Post Posted: 13-06-2012, 22:46:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunteti mai prosti decat prevede legea , sincer . Dintre toti , 1 nu v-ati dat seama . FAIL . hai sa ma spun eu cum sta treaba .
Odata dat trinketu/ blinku la throdown , acel "efect" de cadere inca ramane , si de aceea iti da immune . Incercati asa:
Spunetii cuiva sa va dea throwdown , trinket/blink imediat , si VOILA , o sa vedeti ca inca ramane "efectu" acela de cadere , deci la throwdown e bug . Am vrut demult sa fac bug report , dar daca Aste imi tot da ban (nebun saracu) , n-ai cu cine . Salut .

0 0

Back to top
Lonn

[Mentally Stable]

(since 27-08-2017 03:55)

Votes: 6

Post Posted: 14-06-2012, 07:04:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exorderlolol wrote:
Sunteti mai prosti decat prevede legea , sincer . Dintre toti , 1 nu v-ati dat seama . FAIL . hai sa ma spun eu cum sta treaba .
Odata dat trinketu/ blinku la throdown , acel "efect" de cadere inca ramane , si de aceea iti da immune . Incercati asa:
Spunetii cuiva sa va dea throwdown , trinket/blink imediat , si VOILA , o sa vedeti ca inca ramane "efectu" acela de cadere , deci la throwdown e bug . Am vrut demult sa fac bug report , dar daca Aste imi tot da ban (nebun saracu) , n-ai cu cine . Salut .

Parca luam imun la charge si fara sa dau throwdown inainte... O sa testez

L.E.: Am testat si magul e imune la stun (posibil si la root) chiar daca nu are throwdown pe el.

Last edited by Lonn on 14-06-2012, 10:20:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Glitch

[Mentally Stable]

(since 02-08-2018 19:49)

Votes: 10

Post Posted: 14-06-2012, 07:42:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Efectul ala de "cadere" nu e bug , asa e si pe blizz.
0 0

Back to top
bunk

[Sake!]

(since 26-03-2019 15:09)

Votes: 31

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-06-2012, 13:28:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Glitch wrote:
Efectul ala de "cadere" nu e bug , asa e si pe blizz.

Aici nu e vorba de throwdown deci lasati offtopicurile. Daca un mag da blink chiar si fara throwdown tot nu ia charge stun daca il dai instant.
Lonn wrote:
https://youtube.com/watch?v=V3rUa4QUCDw:

Minutul 6:11

Throwdown -> Blink -> Charge (si nu e imun)

Numai magii au sarit in sus cand au vazut bugu. GURA SI ASTEPTAM VERDICTU!

“Everything has been figured out, except how to live”

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 15-06-2012, 14:24:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai comentati aiurea k are dreptate Killyouhaha cu acel debuff care dureaza 0.5 sec de iti da immune la stun. Asta se intampla in general pe private k este acel delay pe care nu prea il observati desi se intampla si pe blizz (asta dak nu ai net bun)chiar daca mai rar. Chestia asta este de pe LK deci nu este o noutate. (daca nu credeti puteti intreba un fost gm de aici care juca rogue adik Jong sau cum il stiti voi Skillz. Pt k juca rogue sarea cu cheapshot dadeam blink rapid si se repezea sa dea kidney cu shadowstep si lua immune ). Dc l-am dat exemplu pe el ? Pt ca a fost printre singurii care si-au dat seama de faza asta de la blink . Asa k Lonn , skull si bickblackjoe nu are rost sa va mai plangeti k stiti k magu e un fel de anticlasa pt voi doar k voi nu vreti sa recunoasteti asta. Incetati sa vb despre pvp daca voi sunteti niste pve nerds sau doar niste simplii copii care faceti din tantar armasar si nu stiti aceste mici smecherii ca sa zic asa. In primul rand as zice sa va vedeti de treaba voastra si sa invatati sa va jucati clasa cat mai bn in loc sa stati pe forum sa va plangeti de alte clase . Nu zic asta ca sa imi apar clasa cum ati zis si de glitch (care este unul din cei mai buni de pe freakz) . Cine ma stie va poate confirma k nu sunt genul asta de om .

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 15-06-2012, 14:33:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:
Nu zic asta ca sa imi apar clasa cum ati zis si de glitch (care este unul din cei mai buni de pe freakz) . Cine ma stie va poate confirma k nu sunt genul asta de om .

Asa zic toti.

Ai video in fata , nu ma intereseaza pe mine de Skillz sau de altii. Am vazut acel video al lui Swifty si zice tot.
Asteptam parerea unui GM , nu playeri care sa imi povesteasca mie basme , sau sa imi enumere playeri de pe Freakz.

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

Post Posted: 15-06-2012, 15:09:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
trilulilu wrote:
Nu zic asta ca sa imi apar clasa cum ati zis si de glitch (care este unul din cei mai buni de pe freakz) . Cine ma stie va poate confirma k nu sunt genul asta de om .

Asa zic toti.

Ai video in fata , nu ma intereseaza pe mine de Skillz sau de altii. Am vazut acel video al lui Swifty si zice tot.
Asteptam parerea unui GM , nu playeri care sa imi povesteasca mie basme , sau sa imi enumere playeri de pe Freakz.

Si eu ti-am explicat dc. La ce racheta de pc are swifty si ce net crezi k ar avea el astfel de probleme ? Eu vad k te comporti ca un copil care nu e stare sa inteleaga ce am scris si nu vreau sa ma pun la mintea ta. Acel player de pe freakz era un om care isi cunostea clasa mai bn ca 95 % de pe serveru asta.

0 0

Back to top
bunk

[Sake!]

(since 26-03-2019 15:09)

Votes: 31

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-06-2012, 15:24:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jenzule ai in fata ta dovada... nu mai plange si taci din gura

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&&v=VWdG_8xXMtA MINUTU 6:25
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&&v=V3rUa4QUCDw MINUTUL 6:11

2 videouri facute de 2 oameni diferiti.

Acum taci din gura si nu te mai baga in seama.

“Everything has been figured out, except how to live”

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 15-06-2012, 15:37:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:
bigblackjoey wrote:
trilulilu wrote:

Asa zic toti.

Si eu ti-am explicat dc. La ce racheta de pc are swifty si ce net crezi k ar avea el astfel de probleme ? Eu vad k te comporti ca un copil care nu e stare sa inteleaga ce am scris si nu vreau sa ma pun la mintea ta. Acel player de pe freakz era un om care isi cunostea clasa mai bn ca 95 % de pe serveru asta.

Sa nu te pui la mintea mea te rog.
Ramai la pupincu` tau pentru SKillz , si lasa playerii mai redusi mintali ca noi sa comenteze aici. Ceea ce ai scris tu acolo , nu se leaga nimic , desi ai dovada in fata . Nu ma intereseaza pe mine de pc-ul lui Swifty.
Din ce ai scris tu , am ajuns la 2 concluzii.

1. Esti fan Skillz (nu am nimic personal cu el , a fost bagat aiurea in topic).
2. Ca sa numai dea mage-ul immune la charge dupa blink , trebuie sa dau cateva mii de euro ca sa imi cumpar PC , cum are Swifty.

Iti aperi clasa foarte stupid , desi cu dovada in fata , tot nu accepti. Mage-ul e deja avantajat foarte mult de acest patch , mai adaugi cateva bug-uri si ajunge o clasa foarte simpla de jucat. Asa se explica cum 90 % din playerii care joaca mage , au scor bun la arene , pun probleme mari in duel , etc.

De ROF ca e mega bug , nu zici nimic ? daca caut topicul cu ROF , fac pariu ca te vad si acolo cum sari in sus.

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

Post Posted: 15-06-2012, 15:57:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sigur il pupam in cur pe skillz dovada k mi-a dat ban 10 zile aiurea -.Dute pe blizz sa joci sa vezi cum e acolo magu si warru apoi vino sa plangi aici Nu ma mai pun la mintea voastra ca vad ca sunteti gigi contra.

0 0

Back to top
Lonn

[Mentally Stable]

(since 27-08-2017 03:55)

Post Posted: 15-06-2012, 16:19:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Descrierea bugului / Bug description:

Pe retail, blink-ul are un delay inainte de castare, astfel acel buff de 1 secunda care te face imun la stun se termina in momentul in care s-a terminat teleportarea, la noi atunci de abia incepe.

Retail: http://img402.imageshack.us/img402/363/blizzq.jpg
Freakz: http://img690.imageshack.us/img690/3898/freakzo.jpg

0 0

Back to top
gandhi

[Mentally Stable]

(since 15-01-2015 06:25)

Post Posted: 15-06-2012, 21:40:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai sa vad daca-nteleg.

1. Tipul prezinta situatia
2. Un mag spartan aduce argumente inexistente si pretinde ca-s dovezi
3. Se prezinta dovezi incontestablie de catre OP
4. Apar MAI MULTI magi spartani, care inca o tin una si buna, desi parerile lor sunt stupide, neinformate si subiective pan la dumnezeu.

hai cu sensu ala..

Kockflex/Braintumor

0 0

Back to top
Glitch

[Mentally Stable]

(since 02-08-2018 19:49)

Votes: 10

Post Posted: 15-06-2012, 23:07:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa se termine cu off-topicul : e bug cu immune dupa ce da blink , nu ar trebui sa ai in continuare buffu' de la blink dupa ce deja te-a teleportat.
Cel mai probabil e cum a zis Lonn mai sus "Pe retail, blink-ul are un delay inainte de castare, astfel acel buff de 1 secunda care te face imun la stun se termina in momentul in care s-a terminat teleportarea, la noi atunci de abia incepe."
Nu stiu daca e exact cum a zis el , nu mai am char pe blizz , nu pot sa testez, dar un lucru e sigur , nu ar trebui sa dai immune la charge dupa blink.

0 0

Back to top
FlutterGuy

[Mentally Stable]

(since 17-06-2020 10:00)

Votes: 14

Post Posted: 16-06-2012, 01:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lonn wrote:
Descrierea bugului / Bug description:

Pe retail, blink-ul are un delay inainte de castare, astfel acel buff de 1 secunda care te face imun la stun se termina in momentul in care s-a terminat teleportarea, la noi atunci de abia incepe.

Retail: http://img402.imageshack.us/img402/363/blizzq.jpg
Freakz: http://img690.imageshack.us/img690/3898/freakzo.jpg

This.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 25-06-2025, 02:26:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password