User
Pass
2FA

Chat
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 346, 347, 348  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message206755
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 23-10-2014, 07:31:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu personal dau remove pentru chestii de genul. Sa nu va mai prind cu reclama pe alte servere. Nu vreau sa ne coboram la nivelul altora care fac reclama pe alte servere. Nu vreau ca acest srv sa aibe reputatie proasta ca unii destepti se coboara la acel nivel low, si admin inca.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
!/<id!

[Assasin]

(since 20-05-2023 20:04)

Votes: 541

Post Posted: 23-10-2014, 08:15:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@edutz, se schimba mapa cand mai sunt 15 minute, asa din senin
@paragon, vino un pic pe zm3

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 23-10-2014, 08:24:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

V.I.P a avut cont blocat, deci cine saracie i-a deblocat contul? Imi mai si tranteste aberatii ca Clovnul si Immortel au cumparat srv-ul -.

0 0

Back to top
!/<id!

[Assasin]

(since 20-05-2023 20:04)

Votes: 541

Post Posted: 23-10-2014, 08:47:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fresh, cica te-a zburat de pe server -

0 0

Back to top
GogoAsA

[Speedy > WarrioR*ZT]

(since 01-07-2017 19:59)

Votes: 14

Post Posted: 23-10-2014, 10:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Eu personal dau remove pentru chestii de genul. Sa nu va mai prind cu reclama pe alte servere. Nu vreau sa ne coboram la nivelul altora care fac reclama pe alte servere. Nu vreau ca acest srv sa aibe reputatie proasta ca unii destepti se coboara la acel nivel low, si admin inca.

Am inteles

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 23-10-2014, 12:27:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sorinsorin57 wrote:
Pai asa ramanem fara admini....
Acuma serios. Cum fac asa zisa "reclama" aici asa fac si dincolo cu userbaruri zm3 sau ceva de genul.
Dar mi se pare stupid. Iau remove ca sunt admin pe alt server...daca as avea server propriu? Ai da si ban permanent + destroy?
Poti sa te superi poti sa imi dai down sau remove dar ce ai spus tu e o prostie. Pentru ca tu joci doar pe zm2 si 3 nu inseamna ca si noi trebuie sa o facem.

hai sa-ti explic altfel ... regulamentul intern al serverelor este independent de regulamentul freakz. asta inseamna ca pe serverele mele se ruleaza dupa un sistem dictatorial unde eu sunt dicatorul si voi sunteti tovarasii capitani. Daca v-as fi permis cu reclame de pe alte servere e in detrimentul meu, caci pierd playeri, pierd gm, nu mai pot plati serverul, deci il voi inchide. Vrei sa-ti desenez acum sorine sau ai inteles unde bat ? Chiar si asa daca te uiti zicea pe aici rave sau avionae ca NU E VOIE RECLAMA INTRE SERVERE ! chiar intrase in consiliu la zm2 sa intrebe care a facut reclama la zm2 pe un server de war (war5 parca). Deci nu e greu sa te duca bila de ce NU E VOIE cu reclama la alte servere aici. vrei sa-ti faci banner cu toate serverele freakz, nu ai decat, anunta-ne si ne despartim amiabil. Eu atat am de zis: vrei reclama la un server in banner, zm2/3 atat ma intereseaza pe mine, sau deloc. E alegerea ta.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
Devast8

[Screwed Freak]

(since 28-06-2020 10:27)

Votes: 76

Post Posted: 23-10-2014, 14:10:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edy rezolva problema cu schimbarea mapei singure. Se schimba mereu dupa 15 minute.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 23-10-2014, 14:48:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EDUTz wrote:
sorinsorin57 wrote:
Acuma serios. Cum fac asa zisa "reclama" aici asa fac si dincolo cu userbaruri zm3 sau ceva de genul.
Dar mi se pare stupid. Iau remove ca sunt admin pe alt server...daca as avea server propriu? Ai da si ban permanent + destroy?
Poti sa te superi poti sa imi dai down sau remove dar ce ai spus tu e o prostie. Pentru ca tu joci doar pe zm2 si 3 nu inseamna ca si noi trebuie sa o facem.

hai sa-ti explic altfel ... regulamentul intern al serverelor este independent de regulamentul freakz. asta inseamna ca pe serverele mele se ruleaza dupa un sistem dictatorial unde eu sunt dicatorul si voi sunteti tovarasii capitani. Daca v-as fi permis cu reclame de pe alte servere e in detrimentul meu, caci pierd playeri, pierd gm, nu mai pot plati serverul, deci il voi inchide. Vrei sa-ti desenez acum sorine sau ai inteles unde bat ? Chiar si asa daca te uiti zicea pe aici rave sau avionae ca NU E VOIE RECLAMA INTRE SERVERE ! chiar intrase in consiliu la zm2 sa intrebe care a facut reclama la zm2 pe un server de war (war5 parca). Deci nu e greu sa te duca bila de ce NU E VOIE cu reclama la alte servere aici. vrei sa-ti faci banner cu toate serverele freakz, nu ai decat, anunta-ne si ne despartim amiabil. Eu atat am de zis: vrei reclama la un server in banner, zm2/3 atat ma intereseaza pe mine, sau deloc. E alegerea ta.

Aberatie mai mare nu cred ca am vazut saptamana asta. Avioane cred ca se referea sa nu intri pe un srv si sa faci reclama, nu ca nu ai voie semnatura cu serverele unde esti tu admin. Cu logica asta mai bine scoti si pluginul de /server, ca si aia se poate numi reclama, sau ala ii un alt fel de reclama, mai....legal?

Posturi unite automat, 23-10-2014, 15:48:46

Diana, ai intrat tu cumva pe war5 si ai facut reclama cu zm3?

0 0

Back to top
sorinsorin57

[I did not hit her !]

(since 15-08-2022 19:39)

Votes: 354

Post Posted: 23-10-2014, 14:54:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cer remove
Nu mai am timp sa stau pe sv.

"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si-apoi te scuipa"

0 0

Back to top
God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

(since 12-08-2019 23:19)

Votes: 102

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  centerimghttp://i.imgur.com/wrUluJR.gif/img/center 
Post Posted: 23-10-2014, 15:12:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
EDUTz wrote:
sorinsorin57 wrote:

hai sa-ti explic altfel ... regulamentul intern al serverelor este independent de regulamentul freakz. asta inseamna ca pe serverele mele se ruleaza dupa un sistem dictatorial unde eu sunt dicatorul si voi sunteti tovarasii capitani. Daca v-as fi permis cu reclame de pe alte servere e in detrimentul meu, caci pierd playeri, pierd gm, nu mai pot plati serverul, deci il voi inchide. Vrei sa-ti desenez acum sorine sau ai inteles unde bat ? Chiar si asa daca te uiti zicea pe aici rave sau avionae ca NU E VOIE RECLAMA INTRE SERVERE ! chiar intrase in consiliu la zm2 sa intrebe care a facut reclama la zm2 pe un server de war (war5 parca).
Quote:
Deci nu e greu sa te duca bila de ce NU E VOIE cu reclama la alte servere aici. vrei sa-ti faci banner cu toate serverele freakz, nu ai decat, anunta-ne si ne despartim amiabil. Eu atat am de zis: vrei reclama la un server in banner, zm2/3 atat ma intereseaza pe mine, sau deloc.
E alegerea ta.

Aberatie mai mare nu cred ca am vazut saptamana asta. Avioane cred ca se referea sa nu intri pe un srv si sa faci reclama, nu ca nu ai voie semnatura cu serverele unde esti tu admin. Cu logica asta mai bine scoti si pluginul de /server, ca si aia se poate numi reclama, sau ala ii un alt fel de reclama, mai....legal?

Quote:
Chiar si asa daca te uiti zicea pe aici rave sau avionae ca NU E VOIE RECLAMA INTRE SERVERE ! chiar intrase in consiliu la zm2 sa intrebe care a facut reclama la zm2 pe un server de war (war5 parca).

Nebunule Edy sa referit ca acum ceva timp a intrat cineva de pe srv nostru si a facut reclama pe srv war5 , Edy a zis ca nu ai voie sa intri pe alt srv din comunitate si sa faci reclama la srv zm3,zm2, .
Quote:
Deci nu e greu sa te duca bila de ce NU E VOIE cu reclama la alte servere aici. vrei sa-ti faci banner cu toate serverele freakz, nu ai decat, anunta-ne si ne despartim amiabil. Eu atat am de zis: vrei reclama la un server in banner, zm2/3 atat ma intereseaza pe mine, sau deloc.

Si eu tot la asta m-am referit ca nu vreau sa vad aici pe forum zm2,zm3 avatar ,semnaturi cu reclama la alte srv . Nici decum nu am zis ca nu aveti voie sa fiti admini pe alte srv puteti sa fiti admini pe 1000 de srv dar numai sa aveti activitate pe srv si forum nostru daca nu aveti activitate pe srv si forum va pierdeti adminul.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 23-10-2014, 15:16:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

God | floc3@ wrote:
si eu tot la asta m-am referit ca nu vreau sa vad aici pe forum zm2,zm3 avatar ,semnaturi cu reclama la alte srv . Nici decum nu am zis ca nu aveti voie sa fiti admini pe alte srv puteti sa fiti admini pe 1000 de srv dar numai sa aveti activitate pe srv si forum nostru daca nu aveti activitate pe srv si forum va pierdeti adminul.

Deci daca cineva are o semnatura unde ii apare numele, serverul si gradul, aia o consideri reclama? Vezi dc am zis ca mi se pare aberanta si logica ta? Numai la voi 2 vad o aberatie asa mare, mai demult nu am vazut asa ceva.

0 0

Back to top
God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

(since 12-08-2019 23:19)

Votes: 102

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  centerimghttp://i.imgur.com/wrUluJR.gif/img/center 
Post Posted: 23-10-2014, 15:26:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
God | floc3@ wrote:
si eu tot la asta m-am referit ca nu vreau sa vad aici pe forum zm2,zm3 avatar ,semnaturi cu reclama la alte srv . Nici decum nu am zis ca nu aveti voie sa fiti admini pe alte srv puteti sa fiti admini pe 1000 de srv dar numai sa aveti activitate pe srv si forum nostru daca nu aveti activitate pe srv si forum va pierdeti adminul.

Deci daca cineva are o semnatura unde ii apare numele, serverul si gradul, aia o consideri reclama? Vezi dc am zis ca mi se pare aberanta si logica ta? Numai la voi 2 vad o aberatie asa mare, mai demult nu am vazut asa ceva.

Da pe bune cind banezi pe cineva pentru reclama si acela face cerer de un ban si el vede la tine pe semnatura o reclama la alt srv nu de la srv care a luat ban ce exemplu dai atunci tu ca admin .
Eu unul asa zic etel ma pala ma banat pe mine ca fac reclama la alt srv si el face reclama la alt srv nu la acel srv care ma banat pe mine.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 23-10-2014, 15:36:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intelegi ca una ii reclama cand vine ala pe server si spameaza "Intrati pe serverul XYZ, se dau admine gratis, etc", iar alta ii o semnatura in care nu faci reclama, ii o semnatura simpla, in care te...."mandresti" ca esti admin pe serverul respectiv. Iti dai seama ca pluginul de /server ii si aia o reclama? Banuiesc ca cu aia nu "pierzi playeri", dar cu o semnatura amarata pierzi? U fking serious?

0 0

Back to top
GogoAsA

[Speedy > WarrioR*ZT]

(since 01-07-2017 19:59)

Votes: 14

Post Posted: 23-10-2014, 15:54:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
EDUTz wrote:
sorinsorin57 wrote:

DA, war5 dar nu din aceasta comunitate .

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 23-10-2014, 16:00:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am primit un PM de la un owner de pe war5 ca cnv cu ip-ul asta xxxxx, care are clasa asemanatoare cu al tau, a facut reclama azi pe server la ei, daca cer logurile lui edutz si iti gasesc acel ip pe zm3 ca se aseamana cu al tau, iti scot adminul?

Staff message (^AvioanE^):

NU AI VOIE SA FACI PUBLICE IP-URILE NIMANUI!!
Este ultima data cand accept o astfel de eroare.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 346, 347, 348  Next    

The time now is 18-08-2025, 00:59:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password