User
Pass
2FA

Choosing my gear
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1622
BlackSwann

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-10-2013 13:19)

Votes: 8

Post Posted: 28-07-2013, 02:05:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ENJ wrote:
BlackSwann wrote:

nu prea are sens ce spui tu, folosesti cumva google translate ca sa traduci din alta limba?

Ma refer la faptul ca tu ai comparat ghurtalaku cu arma 2h elite.Dar tu nu ai elite,din asta rezulta ca e diferenta mare intre arma pe care o ai acum(aia normala) si ghurtalak.

Mai departe nu te poate ajuta nimeni.

bun, hai ca mai zic odata cu alte cuvinte, o sa donez, si vreau sa stiu care e cea mai viabila arma 2 handed pentru ret pala dintre gurthalak si arma elite, o sa donez pentru una dintre ele, nu faceam comparatie intre arma pe care o am acuma .
oricum, a fost o greseala sa cer pareri aici, nu stiu la ce ma gandeam, rog un gm sa inchida topicul

Place my body on a ship, and burn it in the sea,
Let my spirit fly, Valkyries carry me,
Take me to valhalla, where my brothers wait for me,
Fire burning to the sky, my spirit will never die
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ENJ

[Maniac]

Status: Offline
(since 18-11-2022 11:22)

Votes: 42

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-07-2013, 02:16:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa o luam altcumva,am ajuns la concluzia ca tot ce ti-a fost raspuns tie aici,a fost doar o irosire de timp din partea celor care au vrut sa te ajute.Esti nehotarat ce sa faci cu banii tai.Ti-am facut o comparatie intre ghurtalak si o arma normala,pe care o poti obtine pe server,dar celelalte 2,tu,nu le poti obtine.Dar nu am de ce sa iti explic,nu ai inteles nimic din tot ce ti-a fost spus,si acum vi si ne spui ca a fost o greseala sa ceri pareri aici.Atunci trebuia sa te raportezi la numarul de jucatori care au luat ghurtalak si la numarul de jucatori care au luat arma 2h elite si asa nu mai te oboseai sa faci un post aici.

My last post here,nu te chinuii sa imi raspunzi,probabil va fi si asta o gresala pe care o vei regreta in viitor.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 17-12-2024, 02:05:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x