User
Pass
2FA

Cod sau nu?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request
Author Message8626
Adytzza

[i'm in vacation :)]

Status: Offline
(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 23-04-2011, 19:54:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are ma absolut nimic,e sunet toata ziua si toata noaptea si spun si de ce:

-1 prima,totul frumos,calm...pana cand se aude din stanga ca VuVu il ia pe...nu mai stiu cine,iar apoi se aude foarte clar cum face schimbul de arma.
-a2-a runda,din partea stanga se auzeau armele,l-a luat pe primu ok,apoi a luat vreo 2 runde de flash timp in care din partea dreapta veneau adversarii (sunet) si l-a luat pe AmX...apoi acel Xena il ia pe un tero din partea dreapta,se aude clar,era normal ca Ghost sa il omoare.
-a3-a runda,ia un flash in plin dupa care il ia pe Hagi parca,apoi in dreapta lui se aude un CT care trage (logic ca il ia),apoi cand intra in tunel se aude de sus acea arma paraitoare (mp4anny sau cum s-o numi,3-2 mai specific),se aude frumos si ii ia pe acei 2 CT,foarte frumos jucat,iar apoi pana sa il ia pe SS ala,SS a dat un flash inainte care s-a auzit destul de clar,si cu asta am incheiat.Totul e jucat la sunet fratilor,puteti sa ma criticati,joc de 10 ani jocul asta si cunosc sunetul,codul (se poate vedea lista de codati) si stilul de joc al lui Ghost.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
blu3ang3l

[Lovelly]

(since 01-11-2012 22:47)

Votes: 8

Post Posted: 23-04-2011, 20:23:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e tot frumos nici in prima runda, aude pe Vuvu cum ia arma de pe jos, e cu wallul dezactivat, sta cu tinta jos, pune pe perete, activeaza, se intoarce cu spatele(putea fi oricand luat pe la spate de jos) si il asteapta o fractiune de secunda, si il ia.
Apoi a doua runda , cea mai clara faza, unde iese wallul clar, nu se aude absolut nimic de sub scarita, doar un tero care trage langa el, il ia pe unu cu head, trage foarte prost dar are bulan, apoi ia flash , de la Amx, care pare sa fuga de acolo, arunca he-ul exact inainte sa dispara flashul(pe care el nici nu l-a luat in primul rand)exact sub Amx, care dadea senzatia ca fuge departe ,fiind si cu low hp, apoi iese tragand pe hagi.Aici spun ca e wall clar, evident si tot ce trebuie,apoi, el il stie pe xena inainte, vazand pe radar il lasa pe colegul tero sa treaca de aceea portiune, il aude pe xena intradevar, dar putea sa traga de absolut oriunde, omul nu se asigura deloc la intrarea din stanga sau spate, sau absolut nimic, si ii iese pe cap lui Xena, apoi e faza cu amx si flashul pe lung, dupa flash pur si simplu stie cand iese amx, chiar trage si amx intra in gloantele lui, aude mp5navy cum spui tu, dar acel mp5 putea sa fie sus pe scari, sau jos sub scari, el iese , tragand exact pe el, apoi e faza cu aia 2 la scari, el nu pare deloc suprins ca sunt cei 2 acolo chiar iese cu tinta pe primul, si trage un singur glonte in al doilea(pare ca ii stia HP-ul).Omul trage patetic desii il asteapta pe tipul cu famas , jos, si moare absolut penibil la cobra, el jucand ca un zeu toate rundele.Eu sincer ma mir cum de el numai fuge pe harta timp de 5 runde si pe el nu il aude nimeni, pai nu, fiindca el ii stie unde sunt si nu trebuie sa verifice, si sa se ascunda de adversari,ultimul post aici - am explicat destul , iar despre experienta in cs, sunt sigur ca o am la fel de lunga si vasta ca si a ta.

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 23-04-2011, 20:59:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blu3ang3l wrote:
Nu e tot frumos nici in prima runda, aude pe Vuvu cum ia arma de pe jos, e cu wallul dezactivat, sta cu tinta jos, pune pe perete, activeaza, se intoarce cu spatele(putea fi oricand luat pe la spate de jos) si il asteapta o fractiune de secunda, si il ia.
Apoi a doua runda , cea mai clara faza, unde iese wallul clar, nu se aude absolut nimic de sub scarita, doar un tero care trage langa el, il ia pe unu cu head, trage foarte prost dar are bulan, apoi ia flash , de la Amx, care pare sa fuga de acolo, arunca he-ul exact inainte sa dispara flashul(pe care el nici nu l-a luat in primul rand)exact sub Amx, care dadea senzatia ca fuge departe ,fiind si cu low hp, apoi iese tragand pe hagi.Aici spun ca e wall clar, evident si tot ce trebuie,apoi, el il stie pe xena inainte, vazand pe radar il lasa pe colegul tero sa treaca de aceea portiune, il aude pe xena intradevar, dar putea sa traga de absolut oriunde, omul nu se asigura deloc la intrarea din stanga sau spate, sau absolut nimic, si ii iese pe cap lui Xena, apoi e faza cu amx si flashul pe lung, dupa flash pur si simplu stie cand iese amx, chiar trage si amx intra in gloantele lui, aude mp5navy cum spui tu, dar acel mp5 putea sa fie sus pe scari, sau jos sub scari, el iese , tragand exact pe el, apoi e faza cu aia 2 la scari, el nu pare deloc suprins ca sunt cei 2 acolo chiar iese cu tinta pe primul, si trage un singur glonte in al doilea(pare ca ii stia HP-ul).Omul trage patetic desii il asteapta pe tipul cu famas , jos, si moare absolut penibil la cobra, el jucand ca un zeu toate rundele.Eu sincer ma mir cum de el numai fuge pe harta timp de 5 runde si pe el nu il aude nimeni, pai nu, fiindca el ii stie unde sunt si nu trebuie sa verifice, si sa se ascunda de adversari,ultimul post aici - am explicat destul , iar despre experienta in cs, sunt sigur ca o am la fel de lunga si vasta ca si a ta.

Eu zic ca mai ai de invatat despre cum se manifesta wallul,in tot demo-ul ala Ghost a jucat la sunet toata ziua,nu-mi spune tu mie de wall ca nu are deloc...CE CASTI FOLOSESTI FRATE??Mai ai de invatat despre stilul de joc,daca ma vezi si pe mine cum joc (si joc la sunet) ai zice tot la fel ca am wall,deci....

0 0

Back to top
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 23-04-2011, 22:17:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m-am uitat la demo si sunt de parere ca nu are nimic...
sal

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
WEREZ

[Mentally Stable]

(since 25-03-2016 22:42)

Post Posted: 24-04-2011, 00:05:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu verifica colturi / cutii cum trebuie ... se uita mereu undeva la mijloc ( intre doua coridoare / intrari etc. ) .
Da el de jucatori insa dupa fiecare frag nu iese atent sa verifice daca mai este alt inamic in acelasi loc ( sau aproximativ in zona aia ) ceea ce ma face sa cred ca respectivul stie sigur ca nu mai e nimeni . Are reflexe de a se uita in diagonale prin perete .
Fragul pe jucatorul AMX este faza de wallhack , insa din pacate nu poate primi ban pentru ca acest demo este mult prea scurt .
Deasemeni fragul pe XENA este dubios . Eu l`am vazut direct , i se vede capu` cand sare , insa misca mousul incat sa prinda coltul dreapta jos / orice wallhacker face lucrul ala incat sa vada daca nu cumva a iesit inamicu din coltul ala .
E logic ca e acolo , il si auzi , se si vede , il bate si pe al lui din coltul ala , insa repet se uita de doua ori discret , misca mousul incat sa prinda coltul ala in cadru` .

Probabil daca mai erau 3-4 runde puteam sa imi dau cu parerea , insa nu poate lua ban pe baza acestui demo .
Sunetul este irelevant , dupa cum se misca imi pare rau , insa nu stie jocul . Nu va mai certati pe baza sunetului .

In proportie de 70% sunt comvins ca jucatorul respectiv foloseste wallhack , insa dupa parerea mea , din cauza interpretarilor si din cauza fazelor extrem de simple de joc ( nu e pus in nici o situatie grea ) , la care adaugam durata foarte mica a demoului NU POATE PRIMI BAN PENTRU ATAT !
Data viitoare fa demo cu 5-6 runde sa`l poti numi demo concludent .

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 24-04-2011, 11:28:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toþi vorbiþi de wall-uri la buton, de tehnici ca sã îl maschezi, aproape îi faceþi profilul psihologic omului cã de ce a reacþionat aºa sau altfel, dar niciunu nu a gãsit un wall la buton sau a încercat sã joace ºi sã îl mascheze. Vorbiþi ºi acuzaþi decât din experienþa voastrã de player/admin nu ºi de codat. Nu vreau sã înþelegeþi cã eu sunt mare codat, dar când am primit blood pe war4, mi-am luat niºte coduri ºi am început sã le studiez cu boþii. Sã poþi ascunde un wall cum ziceþi voi cã face ghost necesitã mai mult skill decât sã joci în pgl. Plus cã îþi trebuie ceva creier.
Încercaþi sã vã rezumaþi la chestii mai simple, gândiþi prea mult.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 24-04-2011, 11:47:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Toþi vorbiþi de wall-uri la buton, de tehnici ca sã îl maschezi, aproape îi faceþi profilul psihologic omului cã de ce a reacþionat aºa sau altfel, dar niciunu nu a gãsit un wall la buton sau a încercat sã joace ºi sã îl mascheze. Vorbiþi ºi acuzaþi decât din experienþa voastrã de player/admin nu ºi de codat. Nu vreau sã înþelegeþi cã eu sunt mare codat, dar când am primit blood pe war4, mi-am luat niºte coduri ºi am început sã le studiez cu boþii. Sã poþi ascunde un wall cum ziceþi voi cã face ghost necesitã mai mult skill decât sã joci în pgl. Plus cã îþi trebuie ceva creier.
Încercaþi sã vã rezumaþi la chestii mai simple, gândiþi prea mult.

Faza stii care e defapt? Ei sunt admini relativ nou, decativa ani, ani in care s-au dezvoltat si codurile. Inainte erau coduri permanent cu wall/aim/speed etc. dar acum fiind evoluate se pot activa/dezacvtiva de la "buton". Ei avand doar experienta "de la buton" normal ca asta e singurul motiv pe care-l baga. Ei nu stiu ce sunt alea instinct, reflex, deductie, sunet, tactica in timp real etc. pentru ca sunt umbriti de "..la buton".

Tin minte acum cativa ani cand eram admin in alta comunitate si jucam cs ore intregi pe zi, eram foarte bun, jocul la sunet era impecabil. Pe harta inferno, la singura usa care se deschide (si nu are sunet cand o face) eu eram inauntru si un ct era in afara ei. El mergea pe shift, cam la 10 metri de usa, spre ea. O singura data a scapat shiftul din degete (pe vremea aia majoritatea erau jucatori la sunet, foarte buni) si cand a facut asta l-am auzit. Dupa, literalmente l-am urmarit cu tinta prin perete ca si cum ar veni pe shift spre usa. Cand sa ajunga in dreptul usii am inceput sa apas grav. Mare headshot ce i-am dat prin perete si am primit instant ban de la owner desi ne cunosteam de atat timp, desi stiau ca nu-s codat. Am stat dupa zile intregi sa le explic tot ce am facut, cum am calculat, dedus etc. Pana la urma s-au convins ca nu era cod/"..la buton" ci pur si simplu experienta de ani de zile si-a spus cuvantul.

Voi nu ati jucat cs acum 7-8 ani cand codurile nu erau "..la buton" si cand trebuia sa fii maestru ca sa-l ascunzi de ochii celor care privesc asupra ta. Nu aveti experienta necesara sa verificati niste faze aparent imposibile/de codat pentru ca nu aveti cu ce sa le comparati, decat cu experienta voastra relativ noua, ea fiind "cod la buton". Si aici aveti fiecare cate un minus.
Cat am fost in comunitatea asta au fost cativa care au fost banati... degeaba, pentru ca majoritatea spuneau ca s-a folosit "cod la buton" si ownerii chiar daca aveau alta parere, erau coplesiti de voturile opuse parerii lor. Nu dau nume, nu are rost.

ON: nu are cod. Sunet toata ziua. Am citit de cateva ori ce a zis adytza ca sa memorez cat de cat fazele si le-am verificat. Cam ce a zis el as fi zis si eu.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 2 weeks ago)

Votes: 967

Post Posted: 24-04-2011, 12:09:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blu3ang3l wrote:

Te-ai sinchisit macar sa citesti postul meu? Stiam ca vine pe stanga, imi spusese zEph.
Incep sa fiu scarbit, iar, la fel ca data trecuta. Contrazici si ataci fiecare om care are o parere in contradictoriu cu credintele tale.

Nu te mai da asa destept ca nu esti. Ca sunt acuzat de wall, am inteles. Dar ca am wall la buton, pe care ma si chinui sa-l maschez astfel incat sa nu fiu prins de admini... astea sunt niste tampenii mai mari ca tine.
Care era rostul ca un fost-owner, actual Warlord, cu admini mai mici in grad ca el online, sa se chinuie sa joace la buton ca nu cumva sa fie prins de..... cine?

M-ai acuzat ca data trecuta m-am victimizat, cand, de fapt, n-am stat sa demontez teorii sau sa ma crizez degeaba. Tu insa...

In fine, continui sa ma adresez doar tie, pana cand ownerii imi vor respecta rugamintea si vor posta conversatia de pe server.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
e_versace

[Legend]

(since 16-11-2019 10:19)

Votes: 12

Post Posted: 24-04-2011, 12:23:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce pot sa zic l-am vazut pe ghost in majoritatea timpului pe pool_day si acolo duelul tot timpu a fost intre noi doi .. chiar trage bine , adica se vede ca are skill , ma refer cand e fata in fata cu un adversar de obicei e net superior , cat despre demo-ul asta... da sunt vreo 2 faze suspect dar nu pot sa zic sigur ca are wall , cel mai bine blueangel pe langa faptul ca ai deschis aici un topic ai putea sa postezi si pe forumul de la pgl , e un topic unde poti sa postezi demo si acolo vin oameni cu multa exp care isi dau cu parerea nu vreau sa par foarte priceput la acest joc desii il joc de mult timp , dar multi sunt inca incepatori pt acest joc , cred ca acolo vei primii raspunsuri mai sigure .
Desii si cu raspunsurile de acolo nu stiu ce vei face practic aici se decide totul pe forumul freakz , doar ca acolo sunt jucatori mai experimentati - nu mi-a luati in nume de rau e doar o parere .

0 0

Back to top
blu3ang3l

[Lovelly]

(since 01-11-2012 22:47)

Post Posted: 24-04-2011, 12:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am nevoie de nici un forum PGL versace, mersi, imi ajunge parerea multor jucatori(procentajul de 70% inseamna 100% pentru unii care l-au urmarit)plus ca cineva chiar a recunoscut ca stie ca joaca cu coduri doar ca el a deschis war4 si nu ai ce sa-i faci,jucatori buni de aici, care pur si simplu , sunt cu 2-3 clase deasupra lui Gh0st la cs (WEREZ,Axxxy).Cum am spus este sunet, dar sunetul nu arata exact locatia jucatoriilor, voi puneti accent pe sunet, dar nu a-ti observat ca omul trage disperat, joc de picioare nu are, joc tactic nu are, nu verifica nici o intrare, nu este luat pe la spate deloc, el care alearga ca o gazela , pe el nu il aude nimeni, iese pe ei(faza cand arunca he-ul dupa amx, cand flashu dispare, e pur si simplu prea evident, deci nu e absolut suprins ca e acolo,el parand ca fuge inainte de flash) Una peste alta , daca el nu venea sa posteze , sa se foloseasca de numele sau am o certitudine de 90% ca toti a-ti fi zis cod.Eu l-am mai urmarit cand era pe wall, m-a vazut spect si a jucat extrem de prost, pur si simplu il bateau butoanele, era surprins, mereu mort, cum intram la joc , incet , incet isi revenea.

Mersi pentru pareri , adytza,versace,closed,werez apreciez -

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 24-04-2011, 13:15:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-)) Deci tu chiar crezi ca WEREZ si cu Axxy sunt jucatori de mare clasa ? Ciudat, mai aveti multe de invatat.

Il stiu pe Gh0sT de foarte mult timp, chiar pot spune ca eu l-am adus pe freakz, asta dupa ce am jucat o lunga perioada de timp pe diferite servere. Am fost si pe la el si l-am vazut cum joaca. Nu e prima oara cand este acuzat de coduri, intr-adevar, are un stil aparte de a juca insa fiecare joaca cum poate/cum ii place.

Legat de ce s-a spus cu "zici ca joci de pe stick ca sa te scoti" hai sa va arat cat de penibil suna ceea ce spuneti.

Code:
213.233.103.109 (Bucharest / Romania) [ 4 Mesaje ]    [ Vizualizare IP ]
Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
 Gh0sT [ 4 Mesaje ]    Cãutare 
Alte adrese IP de la care acest utilizator a trimis mesaje
 188.25.238.145 (Bucharest / Romania) [ 50 Mesaje ]

Pentru cei care nu intelegeti, ip-ul cu 213.233.*.* este ip de stick, iar celelalt ip este cel de pe care intra el de obicei cand e acasa. Asadar, concluzia este ca vorbiti in necunostinta de cauza.

Ca sa nu ziceti ca mint, here:

Code:
IP Information for 213.233.103.109
IP Location:    Romania Romania Bucharest Mobifon S.a
ASN:    AS12302
IP Address:    213.233.103.109
abuse-mailbox:  [email protected]

route:        213.233.103.0/24
descr:        Mobifon S.A.
descr:        Romania
origin:       AS12302
mnt-by:       AS12302-MNT
source:       RIPE # Filtered

S-a mai spus si faptul ca sunetul nu determina pozitia exacta a unui player. Ce ma ? Daca stii sa joci si auzi un player undeva ii poti determina pozitia, nu foarte precis dar indeajuns incat sa il poti omora. Nu stau sa va explic toate fazele din demo, eu unul am auzit tot ce a auzit si el iar restul tine de felul in care joaca el si de experienta pe care o are. Da sunt faze ciudate insa nu atat de ciudate incat sa spui ca are wall, as sta la povesti sa va zic toate fazele ciudate pe care le-am avut de cand joc dar as scrie romane.

P.S: Mai lipseste Liq sa vina sa spuna ca e cod.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 24-04-2011, 14:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunetul indica PRECIS locul inamicilor/coechipierilor/al bombei/diferite radiouri etc. Dar asta depinde de jucatorul care-l foloseste si de experienta lui in domeniu. Cu cat este mai bun jucatorul, cu atat mai precis este sunetul si de unde vine el. Cand o sa jucati voi ani de zile la sunet o sa diferentiati usor mai multe sunete odata, care este mai aproape, care-si schimba pozitia, care vine spre tine, din ce directii.. etc. Pana atunci lasati acuzatiile aiurea si ramaneti la parerile voastre, tinand cont de parerilor celor cu experienta.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 24-04-2011, 15:42:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
Sunetul indica PRECIS locul inamicilor/coechipierilor/al bombei/diferite radiouri etc. Dar asta depinde de jucatorul care-l foloseste si de experienta lui in domeniu. Cu cat este mai bun jucatorul, cu atat mai precis este sunetul si de unde vine el. Cand o sa jucati voi ani de zile la sunet o sa diferentiati usor mai multe sunete odata, care este mai aproape, care-si schimba pozitia, care vine spre tine, din ce directii.. etc. Pana atunci lasati acuzatiile aiurea si ramaneti la parerile voastre, tinand cont de parerilor celor cu experienta.

Aici nici mãcar nu trebuie sã vinã vorba de precis. Eu nu vãd nicun hs prin zid.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 24-04-2011, 16:18:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Akkan wrote:

Aici nici mãcar nu trebuie sã vinã vorba de precis. Eu nu vãd nicun hs prin zid.

M-am referit in general, nu are treaba cu demoul. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 24-04-2011, 19:25:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca deja facem romane si off-topic aici...sa asteptam sa vina Twister,ion.mzk si Zookey sa vedem ce zic si ei,desi cred ca sunt de aceeasi parere cu mine,Akkan,ratra si Orange,mai ales ca ei il cunosc pe Ghost de mult timp. -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 27 April 2011 10:44

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 14-02-2025, 16:49:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x