User
Pass
2FA
 
 

In atentia viitorilor si actualilor detinatori de servere! - FOARTE IMPORTANT!

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive - subdomain requests
Author Message4804
ion

[prin vacante]



Status: Offline
(since 10-12-2018 10:49)
Joined: 30 Jan 2008
Posts: 7503, Topics: 333
Location: Romania

Reputation: 1770.2
Votes: 191

 
Post Posted: 23-02-2013, 16:21:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]



Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)
Joined: 20 Jun 2010
Posts: 23517, Topics: 763
Location: Romania

Reputation: 7902.9
Votes: 719

Post Posted: 30-08-2014, 01:01:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

  • In momentul in care, tu ca si detinator al serverului tau, primesti acceptul de a avea un forum + DNS + banner si alte beneficii, trebuie sa iei la cunostinta ca acest lucru reprezinta un privilegiu si nu o OBLIGATIE din partea administratiei forumului.
  • Dupa ce solicitarea ta a fost acceptata, esti OBLIGAT sa cunosti REGULAMENTUL FORUMULUI. Deoarece atunci cand iei decizii asupra sectiunii pe care o moderezi, sa ai dupa ce te ghida, nu iti face singur dreptate! NU STERGE/EDITA MESAJE/TOPICURI DOAR PENTRU CA USERUL RESPECTIV TI-A CALCAT PESTE "ORGOLIU"!
  • Daca mesajul/topicul cutare contine reclama sau materiale pornografice, implicit fisiere audio/video/foto care pot leza userii forumului, ii faci un PRINT SCREEN, il editezi si ii dai report. In report sa pui si poza respectiva. Pentru ca fara dovezi, nu se vor putea lua masuri.
  • Atunci cand apare un mesaj ofensator la adresa ta in sectiunea pe care o moderezi si daca nu ai acces la warn/ban, nu faci pe "ZEUL", ci ii faci REPORT! () Un moderator cu acces la warn si ban/s-mod/admin se va ocupa de el.
  • NU AI VOIE SA DAI FUNCTII (admine/helpere) pe bani sau reputatie! In schimb, pentru o donatie, ii poti oferi doar cateva beneficii, gen: VIP, Gold Member, Premium User, etc. Nicidecum accese.
  • Pentru siguranta ta proprie, in momentul in care ai efectuat o tranzactie financiara cu un user, ce are in vedere oferirea unui beneficiu mentionat anterior (VIP, Premium User, etc.), incearca pe cat posibil sa ii faci o poza chitantei respective. Sa ai intotdeauna o dovada CLARA, ca sa nu ai parte de surprize. Aceeasi chestie valabila si pentru DONORI.
  • Staff-ul NU isi asuma vina pentru incompetenta ta sau lipsa de dovezi in timpul tranzactiilor financiare @donatii!
  • Privilegiul de a avea un server in comunitatea FREAKZ nu iti da dreptul de a iti bate joc de playerii pe care ii ai pe server. Fara ban-uri date aiurea sau motive de ban-uri care jignesc in mod direct sau indirect playerii.
  • Nu ai voie sa folosesti scripturi care pot virusa sistemele de operare ale playerilor! Inclusiv scripturi care pot atrage voturi pentru server intr-un mod ilegal.
  • Nu ai voie sa faci reclama in locuri NEPERMISE! O astfel de actiune poate duce la un conflict major intre comunitati!
  • Nu ai voie sa fortezi membrii staff-ului sa faca reclame pe alte servere/site-uri doar ca sa isi pastreze functiile respective!
  • Nu ai voie sa faci reclama in alte sectiuni, implicit servere ce apartin comunitatii!
  • O decizie finala din partea unui administrator in privinta solicitarii tale pentru DNS + forum se va acorda in maxim 3 zile. Pe toata durata acestui timp, serverul va fi verificat din toate punctele de vedere. Asta implica in mare parte, functionalitatea lui si bineinteles respectarea normelor impuse in regulamentul pentru solicitari subdomenii.
  • In cazul in care, dupa o anumita perioada, din diverse motive, ba financiare, ba personale, te-ai hotarat sa pui capat functionarii serverului si doresti sa il retragi din comunitate, ai timp, 7 zile sa gasesti un inlocuitor demn de a-ti duce munca mai departe. Daca nu, DNS-ul respectiv, poate fi rezervat pe o perioada de 2 luni, numai daca a avut o vechime mai mare de 1 an in cadrul comunitatii. (365 de zile) Singurul DNS care va ramane mereu rezervat va fi: "CS.FREAKZ.RO".
  • Nu ezita sa anunti in topicul propriei tale solicitari pentru subdomeniu, bineinteles, dupa ce a fost acceptata, orice fel de problema, fie ca e vorba de o chestiune personala, plecatul in vacanta sau diverse reclame din partea membriilor FREAKZ.
  • Orice acuzatie nefondata adusa la adresa ta din partea altor detinatori de servere/membrii ai forumului se va sanctiona DRASTIC! Aceasi chestie valabila si pentru tine, in cazul in care incerci sa arunci cu noroi in altii, fara o DOVADA CONCRETA!




*Nota:
Toate deciziile de mai sus nu au fost luate doar pentru a va impune voua ca owners un anumit stil de a va manageria propriul server ci pentru a evita conflictele intre voi si ceilalti owners, implicit players. Administratorul are dreptul de a sanctiona fiecare abatere de la regulament in functie de conjuctura! Felul in care gestioneaza el situatia respectiva nu poate fi contestat!



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]



Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)
Joined: 20 Jun 2010
Posts: 23517, Topics: 763
Location: Romania

Reputation: 7902.9
Votes: 719

Post Posted: 20-09-2014, 00:07:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Notificare:
  • Dupa cum bine ati observat, fiecare owner al unui server de CS, ati primit un nou rank. Trebuie sa va reamintesc ceea ce scrie in regulamentul de mai sus: acest rank reprezinta un privilegiu oferit de comunitate!

  • Sa luati in considerare si ban-urile date aiurea! Nu se mai accepta ban-uri cu motive: "ca asa vrea muschiul meu". Iar ownerii sunt raspunzatori pentru tot ceea ce se intampla pe server, se va merge pe principiul: "Toti pentru unul si unul pentru toti.". Implicit sanctiunile se vor impartii in mod egal.

  • Rank-ul respectiv se ofera la 7 zile dupa punerea in functie a moderatorului de sectiune. In cazul in care acest lucru nu s-a intamplat, va rog sa retrimiteti un PM: Contact

  • Cand doriti sa renuntati la functia de owner, trebuie sa aveti un motiv bine intemeiat! Daca nu tineti serverul macar un an in comunitate, riscati sa fiti sanctionati drastic, pornind de la 3 warns si ajungand la ban.


    • Atunci cand iesiti cu serverul din comunitate, sau renuntati la el dar anuntati, va paste 1-3 warns [In functie de vechime].
    • Atunci cand iesiti cu serverul din comunitate si nu anuntati, va paste 3-5 warns/pentru userii inregistrati sub 3 luni, banul.
    • Atunci cand iesiti DOAR din administrarea serverului, va paste 1-3 warns.

Regula se aplica pentru toti moderatorii/ownerii serverului respectiv.

Schimbati ownerii pe servere de la o zi la alta, intrati cu servere in comunitate, plecati in alta parte, reveniti inapoi, iesiti iar si va duceti pe alt server pentru a ajuta la conducere... nu mai merge asa.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 20 September 2014 23:26



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive - subdomain requests  


The time now is 28-03-2024, 15:34:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x