User
Pass
2FA

Consiliu Admini !
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 166, 167, 168  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message133509
zeno97

[Kyuubi ]

Status: Offline
(since 15-01-2018 13:44)

Votes: 8

Post Posted: 08-10-2016, 18:28:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu nam venit aici sa stric srv sau sa fac misto de admini adca vreti si insistati pot pleca la fel de uosr cum am venit ... si da ai dreptate sabeky nici mie nu miar fi placut dar intelege chiar nu a fost cu intentie credeam ca acea comanda face emoticoane sau alte chestii nici de cum ban ai avut dreptate treb sa intreb am zis si mai repet nu se va mai intampla daca o sa se mai intample odata imi predau ambele accese si vipul
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Valy7.wav

[Mentally Stable]

(since 05-01-2017 19:37)

Votes: 1

Post Posted: 08-10-2016, 18:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zeno97 wrote:
eu nam venit aici sa stric srv sau sa fac misto de admini adca vreti si insistati pot pleca la fel de uosr cum am venit ... si da ai dreptate sabeky nici mie nu miar fi placut dar intelege chiar nu a fost cu intentie credeam ca acea comanda face emoticoane sau alte chestii nici de cum ban ai avut dreptate treb sa intreb am zis si mai repet nu se va mai intampla daca o sa se mai intample odata imi predau ambele accese si vipul

Eu unul te inteleg, dar chiar daca erai curios sa vezi ce face comanda aia, nu o incercai pe un admin..
Ai aratat faptul ca nu ai citit regulamentul in intregime. -

@Valy

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
SENTI#Chris

[▲]

(since 12-12-2021 16:11)

Votes: 284

Post Posted: 08-10-2016, 18:31:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Balance a dat shut down la srv

-Back soon
0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

(since 08-02-2017 19:34)

Votes: 29

Post Posted: 08-10-2016, 18:35:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zeno97 wrote:

Nu e nimic mai avem vreo 5 comenzi de genul , esti curios ce fac?

Spune-mi si iti demonstrez , sa vad tie iti pica bine?

Nu e nimic , macar ne-ai aratat cat de imatur esti. Exact cum a spus si Sabecky puteai intreba sau hai sa zicem incerca pe un player , insa nu pe un admin.

Votez cu +1Warn pe DR.

Update @ 08-10-2016, 19:35:24

SENTI#Chris wrote:
Balance a dat shut down la srv

Ala cine mai e?

In anii ce au trecut...

1 0

Back to top
Sabecky

[Just a simple gamer]

(since 29-02-2020 06:20)

Votes: 130

Post Posted: 08-10-2016, 18:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce imi aduc aminte e un Detinator vechi.. aka JonSnow

EDIT : Doua Shut Down-uri. si al 3 - -

DISCORD: Sabee#0428

Last edited by Sabecky on 08-10-2016, 19:52:06; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Valy7.wav

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2016, 18:41:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sabecky wrote:
Din ce imi aduc aminte e un Detinator vechi..

Fost detinator pe furien?

EDIT : 3 shut down-uri

@Valy

0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

Post Posted: 08-10-2016, 19:01:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Valy7.wav wrote:
Sabecky wrote:
Din ce imi aduc aminte e un Detinator vechi..

Fost detinator pe furien?

EDIT : 3 shut down-uri

@Bogdan @Shika @Jon cineva vreo idee?

Update @ 08-10-2016, 20:01:44

Mult prea probabil sa las si modul si gradul pe server.

Pur si simplu nu incap aici , eu am alte idei atat cat si alte planuri pentru server , iar Jon la fel si nici cum nu ne putem intelege.

Pana mea , orice sa propun orice sa zic oricum asa va fi cum decide Jon , practic e un mod si grad inutil pus sa fie pus.

E ok ca vrei sa ne "inveti" nu vad ce e atat de greu in a inchide/rezolva cereri , reclamatii s.a.m.d , oricum faza cu invatatul o faci rau , vrei sa faci totul asa cum vrei si logic sa vrei sa ne "inveti" sa ne conformam gandirii tale.

De asta nu ma simt intr-un loc comod , si intr-un loc unde sunt si eu ascultat ca orice player/coleg normal. Daca am propus ceva mi s-a reprosat altceva , daca am propus ceva mi s-a spus ca nu sunt eu cainele mare. Sa nu credeti ca ma luati pe mine drept pr/st , eu doar am vrut sa ajut , dar vad ca nu prea am unde totul e "perfect" .

De acum poti sa-i scoti si VIP lui Snowite am sa discut cu el ii explic de ce , orele si toate alea poti sa le pui la loc asa cum au fost si gata. Lasa-mi atat VIP cat si un grad care dupa tine iti este acceptabil si am terminat-o cu toata dilema asta. Bafta in continuare.. -

In anii ce au trecut...

1 0

Back to top
Sabecky

[Just a simple gamer]

Post Posted: 08-10-2016, 19:11:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E pacat ca vrei sa te lasi de admin dupa atata timp...

1 0

Back to top
xanariadcu

[Hokage]

(since 01-06-2024 19:51)

Votes: 25

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-10-2016, 19:12:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Ricsii esti singurul care se revolta.Unele idei de ale tale sunt bune,dar tu vrei sa schimbi multe deodata.Jon stie cel mai bine starea serverului e moderator si detinator de ceva timp,eu zic ca deocamdata sa il ascultam pe el.

1 0

Back to top
Valy7.wav

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2016, 19:32:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xanariadcu wrote:
@Ricsii esti singurul care se revolta.Unele idei de ale tale sunt bune,dar tu vrei sa schimbi multe deodata.Jon stie cel mai bine starea serverului e moderator si detinator de ceva timp,eu zic ca deocamdata sa il ascultam pe el.

Gandeste-te de 2 ori pana faci o alegere, nu da cu bata-n balta.

0 1

Back to top
Ricsii

[Creep]

Post Posted: 08-10-2016, 19:42:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xanariadcu wrote:

Logic ca-s singurul care se vaita , nu ma asteptam la alt raspuns de la tine.

Tu asculta de el , eu vreau sa ma deschid si sa o dau in bara sa am din ce invata , daca ascult de el cand o sa mai invat ceva?

Stii de ce nu ma asteptam la alt raspuns de la tine?

Pentru tine Jon pare perfect , un om care nu greseste nici o data. Daca acum Jon ti-ar spune ca nu tinem decat 2 admini pe server tu asa ai face.

Sunt convins 100% ca nici tie nu-ti plac unele lucruri , doar ca iti este frica sau pur si simplu nu ai tupeu de a deschide gura si a spune "Da frate asta nu-mi place"

Uite ca eu am si nu o sa inghit doar ca sa fie liniste si sa ma pun pe placul lumii , daca nu se poate rezolva nici cum plec si gata , lucru ceea ce tu nu faci , mai bine inghiti si te enervezi.

Dar nu conteaza , astept reply de la Jon sa vad el ce spune si dupa aceea ma decid definitiv.

In anii ce au trecut...

0 1

Back to top
Sabecky

[Just a simple gamer]

Post Posted: 08-10-2016, 21:52:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei 3 muncitori !
@DarkRedDrake
@Anaf
@Chris

FILMAREA --> http://www113.zippyshare.com/v/MeL9f08M/file.html

BONUS : A avut aparitia si un ban , cu reclama ! ( Nu o sa mai postez in ban-list )

1 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

(since 28-04-2021 17:29)

Votes: 429

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 08-10-2016, 21:56:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sabecky wrote:
@Zeno pune mana si citeste regulamentul admini/playeri & regulamentul de comenzi, pai de ce? Eram pe server ma jucam linistit si dintr-o data vad amx_love Sabecky venind de la zeno , in timp ce imi descarcam cs , ai inceput sa razi si sa ma iei la misto pe facebook "a fost un simplu love"
si la ce mi-ai spus tu aici "Eram curios" puteai sa intrebi frumos pe u@ ce face amx_love , inainte sa imi dai , iar in regulament zice CLAR , "nu se da comenzi pe admini ( doar in caz de urgente)" nu cred ca a fost o urgenta.

@Willow . Imi poti spune ce a fost faza cand a intrat cakelolz de s-a luat de tine ( nu stiu din ce cauza ) ? Si ce a fost cu raspunsul "Vrei sa iti pic serverul de surf ?"

Imi cer si eu scuze pentru acel banned, daca ti-a stricat ceva iti stau la dispozitie pentru reparatii.
Il cunosc, stiu de ce e capabil si i-am inteles curiozitatea.

zeno97 wrote:

Ehhh, ai inceput cu stangu', te iert de data asta pentru ca stiu de ce esti in stare.
Ai grija, tot ce ti se pare "nou" ca si nume in lista comenzilor AMX sunt plugine de banned modificate de mine.

In caz ca ai vreo nelamurire imi lasi mie PM si iti explic ce si cum sau intrebi politicos un admin mai mare in grad.
------------------------------------------------

Ricsii wrote:
zeno97 wrote:

Nu e nimic mai avem vreo 5 comenzi de genul , esti curios ce fac?

Spune-mi si iti demonstrez , sa vad tie iti pica bine?

Nu e nimic , macar ne-ai aratat cat de imatur esti. Exact cum a spus si Sabecky puteai intreba sau hai sa zicem incerca pe un player , insa nu pe un admin.

Votez cu +1Warn pe DR.

Asta incerc sa-ti arat... judeci omu' dupa coperta, nu ai rabdare sa-l descoperi ca si persoana, tu alegi sa il judeci direct si sa dai cu picioru' la un posibil succes.

Daca mai vedeti jucatori anonimi zburand / levitand / mutand block-uri / dand banned-uri.... sa stiti ca eu sunt, evit numele original "Stark|Jon-Snow." sa pot lucra in liniste si sa supraveghez in acelasi timp serveru' si admini.

------------------------------------------------------

Ricsii wrote:
Mult prea probabil sa las si modul si gradul pe server.

Pur si simplu nu incap aici , eu am alte idei atat cat si alte planuri pentru server , iar Jon la fel si nici cum nu ne putem intelege.

Pana mea , orice sa propun orice sa zic oricum asa va fi cum decide Jon , practic e un mod si grad inutil pus sa fie pus.

E ok ca vrei sa ne "inveti" nu vad ce e atat de greu in a inchide/rezolva cereri , reclamatii s.a.m.d , oricum faza cu invatatul o faci rau , vrei sa faci totul asa cum vrei si logic sa vrei sa ne "inveti" sa ne conformam gandirii tale.

De asta nu ma simt intr-un loc comod , si intr-un loc unde sunt si eu ascultat ca orice player/coleg normal. Daca am propus ceva mi s-a reprosat altceva , daca am propus ceva mi s-a spus ca nu sunt eu cainele mare. Sa nu credeti ca ma luati pe mine drept pr/st , eu doar am vrut sa ajut , dar vad ca nu prea am unde totul e "perfect" .

De acum poti sa-i scoti si VIP lui Snowite am sa discut cu el ii explic de ce , orele si toate alea poti sa le pui la loc asa cum au fost si gata. Lasa-mi atat VIP cat si un grad care dupa tine iti este acceptabil si am terminat-o cu toata dilema asta. Bafta in continuare.. -

Mi-ai spus sa fiu sincer cu tine si sa evit orice ocolis.
Asta am facut mereu si nu doar cu tine, ci cu voi toti.

Faptu' ca v-am ascuns identitatea unor nick-uri si evit sa va dezvalui unele chestii e pentru binele tuturor, daca urmaream ceva anume crede-ma ca evitam sa iti raspund si sa iti explic toate astea.

Zici ca tu nu iti ai locu' aici, ca nu te acomodezi cu ceea ce fac eu, la randu' meu am trecut prin aceleasi chestii cand Shika mentinea ordinea, totusi am reusit sa-i asimilez gandirea si sa fac totu' intocmai ca el, apoi tot ce mai ramasese de facut era sa-mi gasesc propriul drum de a face asta mai departe.
Cum am mai zis cuiva, el a fost idealul meu si totodata rivalul meu, uram sa stau in umbra lui stiind ca il pot depasi cumva dar nu vedeam solutia, greseala era bineinteles a mea pentru ca-l indepartam in loc sa-l inteleg.
Cand am ajuns sa-l inteleg cu adevarat a devenit in ochii mei o persoana deosebita pe care rar o intalnesti.

--------------------------------

Nu te-a luat nimeni de prost, tu faci alegeri pripite si dezorganizate, discuta cu mine inainte de a face o "saritura", cum fac cei doi --> Chris si Dark.
In "meseria" asta nu exista "cainele cel mare", nu exista "sef" exista doar persoana de legatura care ii uneste pe toti la un loc si ii conduce pe drumul cel bun, acea persoana e cunoscuta sub numele de lider.
Niciodata nu incerca sa te ridici deasupra lor, tine-i in fata ta, supravegheaza-i si observa cum cresc calcandu-ti pe urme.

Tot ce am facut pana acum ramane asa cum e, in legatura cu acele decizii pe care tu vrei sa abandonezi asa usor raman neschimbate, au fost unele corecte.
Fie ca-ti place, fie ca nu, tu trebuie sa duci mai departe povara & binecuvantarea asta, de la bun inceput cand am realizat ca mi-am atins oarecum limitele aici am simtit nevoia sa dau mai departe totu'.

In voi 3 am vazut scanteia, dar cu tine e mai greu, la fel cum a fost cu mine... hehh

Ricsii wrote:
xanariadcu wrote:

Logic ca-s singurul care se vaita , nu ma asteptam la alt raspuns de la tine.

Tu asculta de el , eu vreau sa ma deschid si sa o dau in bara sa am din ce invata , daca ascult de el cand o sa mai invat ceva?

Stii de ce nu ma asteptam la alt raspuns de la tine?

Pentru tine Jon pare perfect , un om care nu greseste nici o data. Daca acum Jon ti-ar spune ca nu tinem decat 2 admini pe server tu asa ai face.

Sunt convins 100% ca nici tie nu-ti plac unele lucruri , doar ca iti este frica sau pur si simplu nu ai tupeu de a deschide gura si a spune "Da frate asta nu-mi place"

Uite ca eu am si nu o sa inghit doar ca sa fie liniste si sa ma pun pe placul lumii , daca nu se poate rezolva nici cum plec si gata , lucru ceea ce tu nu faci , mai bine inghiti si te enervezi.

Dar nu conteaza , astept reply de la Jon sa vad el ce spune si dupa aceea ma decid definitiv.

Nu fa acelasi greseli ca si mine, daca duci totu' singur si iti indepartezi singurele persoane care te pot ajuta o sa te impiedici mereu privind in urma, invatam totu' impreuna si ajungem in cele din urma la un acord, asa cum sa-ntamplat mereu...

Nu trebuie sa ai tupeu pentru a lua o decizie corecta, nu conteaza ca poti sa faci anumite lucruri, totu' depinde de cum le faci pentru ca de acolo vor putea si alti sa invete.

Trebuie sa lasi in urma un model demn de urmat nu doar o urma amara de superioritate.

Iar acum te intreb pentru prima si ultima oara, care e defapt idealul tau in momentu' de fata ?

"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

3 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

Post Posted: 08-10-2016, 22:13:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JonSnow wrote:
Iar acum te intreb pentru prima si ultima oara, care e defapt idealul tau in momentu' de fata ?

Idealul meu ?

Am multe idealuri.

Insa nu este nimic important. Puteai fii mai scurt si la obiect , nu inteleg la ce atata scris degeaba...

La faza cu coperta , ti-am spus poti sa-l intrebi si pe Sabecky cand am intrat pentru prima data si am vazut amx_futa, love l-am intrebat ce sunt alea si ce fac , nu am inceput sa-i aplic comenzile doar de curiozitate.

Iar in rest cred ca stim toti ce doreste toata lumea , sa ajuta nimic altceva.

Ce gandesti tu ca la mine e pripit eu cred ca ba chiar e foarte bine.

Done , aici am puns punct pentru totdeauna fara a mai mentiona orice pe tema asta. Am sa-mi vad de treaba mea , cu ce pot ajut si usor usor am sa ma fac uitat.

Pana atunci , have fun.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
-cT-FreeStyle

[Mentally Stable]

(since 07-11-2016 16:53)

Post Posted: 09-10-2016, 07:40:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numai cearta pe aici.

1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 166, 167, 168  Next    

The time now is 24-07-2025, 11:40:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password